Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Ληκισκού (2η Αγων Play offs) Τετάρτη 3/5/2017 ώρα 19:00 (NS)  (Read 379 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή

Offline savage republic

• Βασικός
Μπάνε, φύγε, κρατάς μικρό τον ΠΑΟΚ μας.-

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Μακράν το χειρότερο τμήμα του συλλόγου σε νοοτροπία...
Οσα ερθουν κι όσα πάνε, το μεροκάμματο να βγαίνει.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο χειροτερος μπασκετικος ΠΑΟΚ ολων των εποχων.. αλλα δεν τρεχει και τιποτα ετσι Μπανε? Να χαρουμε το αθλημα και ας δινουμε διπλη χαρα σε 5 μερες μεσα στους απολυτα ανυπαρκτους που ψαχνουν ενα αποκουμπι να σηκωσουν καπου κεφαλι

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Φτάνει πια! Το σίχαμα το ίδιο είστε! Πρόεδρος low profile καρπαζοεισπράκτορας του κάθε τελευταίου που προσπαθεί με τεράστιο ζήλο, να σβήσει από τα μυαλά κ τις καρδιές μας εκείνον τον ψυχοπαθή με το 7 στην πλάτη. Τεχνικοί διευθυντές με ζαριές και λαχεία και ποσοστά (ειδικά φέτος) σαν τις βολές του Κλάντον. Προπονητής που για να μη του ζαλίζει η κυρά του τα παπάρια στο σπίτι και για να μην τον τραβολογάει σε εκδρομές με τα ΚΑΠΗ, σουαρέ κ διάφορα άλλα activities της ηλικίας του, την κοπανάει και τη βγάζει στα γήπεδα. Τεχνικό επιτελείο αγαλματάκια αμίλητα ακούνητα. Παίχτες Έλληνες ερασιτέχνες που σε 3 σερί ίδια σουτ είναι ικανοί να κάνουν 2/3 airball. Παίχτες ξένοι από τα πανέρια που τους έχει ξεράσει οποιοδήποτε πρωτάθλημα έχουν συμμετάσχει.
Κόσμος? Τον κόσμο δεν θα τον κράξεις μαλάκα ψηλέ, που δεν πατάει στο Παλάτι και που δεν στηρίζει και που αν ερχόταν γήπεδο θα είχαμε λεφτ......
ΣΚΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ εσύ που μιλάς μέσα στο κεφάλι μου.
Η μόνη ευθύνη που μπορώ να καταλογίσω στον κόσμο που έχει απέναντι του αυτό το συνοθύλευμα, είναι που δεν τους έχει δώσει τα παπούτσια στο χέρι εδώ και τουλάχιστον μια τριετία που βιάζουν την πάλαι ποτέ πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης.
Κι αν το "ποτέ ξανά εμείς στο μπάσκετ της ντροπής" φαίνεται τελικά να μην ιδρώνει κανενός το αυτάκι, είναι ώρα να προχωρήσουμε στο "αέρα αέρα να φύγει η χολέρα"!
Γαμώ το στανιό μου!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Και κάτι τελευταίο κ. Πρέλεβιτς. Αν ο Μπάνε έβλεπε από μια μεριά, αυτά που κάνεις τώρα, τη γροθιά που έριξε στον τριχωτό πίθηκο, θα προτιμούσε να τη φυλάξει για να τη ρήξει στο καραφλοχαιτάδικο κεφάλι σου!

Offline t.b

• Αλλαγή
Άσχημα ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της εβδομάδας του συλλόγου.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Η χειροτερη ομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ της τελευταιας 10ετιας βγηκε 5η και νομιζω οτι απο τη μια εκανε κατορθωμα για το επιπεδο της και απο την αλλη δειχνει και το χαμηλο επιπεδο της Α1!

Οσον αφορα το γενικοτερο παρολο που ΕΓΩ ημουν ο πιο γκρινιαρης απο ολους, φετος δεν μου βγαινει κατι τετοιο.......σαν να συνηθισα αυτο το καταντημα,σαν να βλεπω πως κατι περισσοτερο με τα υπαρχοντα οικονομικα δεδομενα και τους δεδομενους ανθρωπους στο τιμονι της ομαδας,ειναι δυσκολο.........δεν ξερω.

Θελω να γκρινιαξω με ολους και να τους δικαιολογησω επισης........συμφωνω με τους πιο πανω στα περισσοτερα.....πολλα λαθη και απο ΜΠΑΝΕ και απο τεχνικο επιτελειο.......και ο κοσμος επισης φανηκε πολυ μικρος σε ολη αυτην την προσπαθεια τοσα χρονια με διοικηση πρωτοδικειου........για μενα η χρονια που εδειξε τα παντα ηταν πριν απο 3 χρονια......η ομαδα επαιζε ελκυστικο μπασκετ,κερδιζε και ομως ο κοσμος δεν παταγε στο γηπεδο......το αποκορυφωμα ηταν στα ημιτελικα οταν επαιξε ΣΤΑ ΙΣΑ τον βαζελο στο ΟΑΚΑ τρωει την 1η απιστευτη σφαγη απο τα κορακια, ο ΜΠΑΝΕ δεν γυριζει τον κοσμο αναποδα και τρωμε και την 2η το ιδιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΦΑΓΗ απο τα κορακια και αντι να παρει την ομαδα και να φυγει καθεται σαν κοτα να βλεπει να μας παιρνουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ την μπουκια μεσα απο το στομα και να χανουμε την ευκαιρια να βρεθουμε σε τελικο πρωταθληματος μετα απο παρα πολλα χρονια!Εκεινη την χρονια νομιζω εδειξε και ο κοσμος οτι εχει γυρισει οριστικα την πλατη στο πιο ενδοξο τμημα ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ο  ΜΠΑΝΕ οτι θα παιξει το ρολο του καρπαζοεισπρακτορα που ειπε και ο Gewlogos!

Τελοσπαντων το θεμα ειναι τι γινεται απο δω και περα.......η ομαδα θα αφεθει στην κατηφορα μεχρι τον γκρεμο,θα γλυφουμε τα παπαρια του ρωσοποντιου μαφιοζου για να παρει και το μπασκετ και δεν ξερω κι εγω τι αλλο;

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Τσόχλας: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για να βάλω πρόσημο»

Δε χρειάζεστε πρόσημο ρε Απόλλωνα, όλοι ΜΗΔΕΝΙΚΑ είστε.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Παρολο που δεν θελω να τα βαζω πλεον με τον Μαρκοπουλο εχω να γραψω κατι.......περυσι ειχα γραψει οτι οταν εισαι 8 συνεχομενα χρονια σε μια ομαδα και γυρνας το κεφαλι σου στον παγκο και τον μονο που εχεις ειναι ο Μαργαριτης τοτε εισαι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ως προπονητης......δεν φανταζομουν τοτε οτι εχει κι αλλο πατο το βαρελι.......σε ματς οπως το σημερινο που παιζεις την προκριση στους 4 τους πρωταθληματος, βαζεις τον τσοχλα μεσα ως τον καλυτερο που εχεις για να σου γυρισει το ματς με 3ποντα!!!!!!!