Capri, το βίντεο που έβαλες δεν μου παίζει.
Club, εγώ έχω διαβάσει άπειρες ανακοινώσεις από κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς, διάβασα για δύο πορείες προχτές των 5 (αριστεριστές, λογιών λογιών οργανώσεις, ροζ, μωβ και τιρκουάζ) και 6 χιλιάδων (ΚΚΕ και περιφεριακές οργανώσεις). (Σχετικό λινκ εδώ) Ας μην θάβουμε αυτά για τα οποία ο λαός μας μας κάνει περήφανους με τη στάση του. Η μαζικότητα των αντιδράσεων και διαδηλώσεων στην Ελλάδα, ξεπερνάει κάθε δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Ίσως επειδή στο εξωτερικό είναι καλύτερα πληροφορημένοι για την ιστορία των διώξεων έναντι των Εβραίων και αυτή τους η γνώση τους μπερδεύει και δεν βλέπουν το πώς έχουν τα πράγματα σήμερα, με την αποκαλυπτικής φύσης σφαγή των Παλαιστινίων. Και αν και τρελλαίνομαι στα όσα κάνει το κράτος του Ισραήλ, δεν μπορώ κι εγώ να υποστηρίξω τους φανατικούς φονταμενταλιστές της Χαμάς. Ούτε τους πουλημένους μετά τον θάνατο του Αραφάτ της Φατάχ.
Αδερφέ Egoist,
Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και χαίρομαι για τα ψίχια αντίστασης που βρίσκεις στην στάση των πολιτών της Ελλάδας. Δυο, τρεις, παρατηρήσεις στο ποστ σου.
1ον στην πορεία προς την αμερικάνικη γκεσταπίτικη πρεσβεία στα αθηνοτιρανα ήμουν....Κόσμος ήταν πολύς, μαζικότητα απο πλευράς Ελλήνων ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...Τουλάχιστον το 80% ήταν Άραβες καμια 50αρια ήταν οι γνωστοί μπαχαλάκηδες που ούτε που ξέρουν που πέφτει η Λωρίδα της Γάζας (για να μην μιλήσουμε για Φατάχ κ Χαμάς) δυστυχώς...Απόδειξη κ το link που έδωσες απο ιστοσελίδα (ΚΑΤ' ΕΜΕ) κατευθυνόμενη.Όρα τα σχόλια λίγο πιο κάτω.Που ήταν οι Πανελλήνιοι Σύλλογοι Δασκάλων, Καθηγητών και Μαθητών? Που ήταν γονείς με τα παιδιά τους?Πού ήταν αντιπρόσωποι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ κομμάτων? Εγώ μόνο Κνίτες είδα....
2ον Όχι μόνο πρέπει να μη θάβουμε, αλλά να είμαστε εκεί σε κάθε τέτοια εκδήλωση, ιδίως για την ιερή κατ' εμέ ράτσα των Παλαιστινίων, αιώνια έρμαια της προβοκατόρικης (απο τον γνωστό μεγάλο αδερφό ΗΠΑ κ το γρανάζι του Κίσσινγκερ)σχεδόν εμφύλιας διαμάχης, βαθειά ριζομένης πριν ακόμα τον θάνατο του μεγάλου Αραφάτ. Των αδελφών μας Παλαιστίνιων που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού ακόμα μια φορά απο τους ίδιους τους ομοαίματούς τους Άραβες, τους ντεμεκ εγγυητές - καθίκια αχυρανθρώπων της Αιγύπτου και Σ. Αραβίας......
3ον Το οτι αντιδράσαμε περισσότερο απο τους άλλους Δυτ.Ευρωπαίους δεν μου λέει τπτ, αυτό έλειπε να συσχετιστώ με τους Τσέχους ή οποιουσδήποτε άλλους....
4ον Δεν τίθεται θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας με την Χαμάς, οι δολοφονοι έστειλαν τανκς σε λωρίδα 5χιλιομέτρων, στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του κόσμου κ βομβαρδίζουν ανελέητα 5 μέρες τώρα....ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ προκαλούν, όχι πόλεμο στη Χαμάς....
5ον Λυπάμαι που το λέω κ το λέω μόνο σε σένα, αλλά ειλικρινά τους εύχομαι τους σφαγείς και σύρραξη με την Χεζμπολάχ, αν έχουν κάκαλα ας το κάνουν, να δούμε τι είδους εκλεκτοί είναι και πόσα τείχη δακρύων μπορούν να αντέξουν στο κορμάκι τους......
ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ
Yγ. Αδερφέ Capri, προφανώς μιλούσα για τη Ν.Δ. κ το έγραψα ειρωνικά. Διαφωνούμε ίσως σε μερικά θέματα, όπως π.χ. μπορεί στην αγιοποίηση της αριστεράς. Τέσπα, εγώ περίμενα κ απο τους δεξιούς κ απο τους ακροδεξιούς κ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκκωφαντική απάντηση στους δρόμους, μαζικότερη κ απο τη δολοφονία του αθώου παιδιού τις προάλλες....Δεν θα κάνω την μαλακία να πω εκει ηταν ένας άνθρωπος εδώ ένας ολάκερος λαός. Τέτοιου τύπου γενικεύσεις είναι απαράδεκτες, αλλά για όνομα του Θεού, δε συγκινείται κανένας?Ήμαρτον ρε!Εγω, εσύ, ο Γιαννιώτης ο egoist κ πολλοί άλλοι, είμαι σίγουρος οτι ξέρουμε ποιο κ τί είναι το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΜΑΣ.....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ......