Author Topic: ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ R.I.P.- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ  (Read 2590 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Για τα οσα συμβαινουν στη Μ.Ανατολη, κι οχι μονο τελευταια, μεριδιο ευθυνης εχει και η Χαμας που πυροδοτει ρουκετες απο πυκνοκατοικημενες περιοχες εναντιον αμαχων, που καλλιεργει θρησκευτικο φανατισμο και μισος κ.α. Τα πραγματα ειναι περιπλοκα, η ζωη δεν ειναι ταινια του χολυγουντ με "καλους" εναντιον "κακων". Το ισραηλ, ως οργανωμενο κρατος, εχει φυσικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ και πολυ μεγαλυτερη ευθυνη για την εξαθλιωση στην οποια οδηγησε τους παλαιστηνιους, για τα δικα του εγκληματα εναντιον αμαχων και σιγουρα καποιοι θα επρεπε να περασουν απο διεθνες δικαστηριο. Αλλά...
Βεβαια, αν την ισχυ των ισραηλινων ειχαν οι αραβες, τα ιδια και χειροτερα θα εκαναν...

Φίλε ξεχνάς ότι τους πήρανε το κράτος ΤΟΥΣ και έφτιαξαν το κατασκεύασμα που ονομάζεται ΙΣΡΑΗΛ μέσα στα εδάφη της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ;
Ξεχνάς ότι μάχονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ  σε ένα άνισο αγώνα όπου οι άλλοι παίζουν με ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΑ και αυτοί κάνουν ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ;
Πως μπορούμε να εξισοροπούμε αυτά τα δύο δεν μπορώ να καταλάβω

Προφανως θεωρεις οτι η Χαμας και ο παλαιστινιακος λαος ταυτιζονται ή εχουν ταυτοσημα συμφεροντα. Επετρεψε μου να διαφωνω. Η Χαμας κατα τη γνωμη μου δρα προβοκατορικα και δε δινει καμια αξια στις ζωες των απλων παλαιστινιων. Με απλα λογια, σφαζουν τον λαο "για το καλο του". Γιατι αυτοι(η Χαμας) εσπασαν την εκεχειρεια εκτοξευοντας συνεχως ρουκετες κατα αμαχων, και γνωριζαν πολυ καλα ποια θα ηταν η απανθρωπη αντιδραση του ισραηλ.
Καμαρωστε εδω γηπεδικη φρασεολογια τυπου "εδω θα γινει ο ταφος σας" και το δασκαλιστικα υψωμενο δακτυλο α-λα Μπιν Λαντεν. Νομιζετε οτι αυτοι οι τυποι ενδιαφερονται πραγματικα για το δραμα του λαου τους;
http://www.tvxs.gr/v2642

Νομιζω οτι για καθε πολιτισμενο ανθρωπο ισχυει οτι:Ο σκοπος ΔΕΝ αγιαζει τα μεσα.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Προσόχη, μόνο για όσους έχουν γερό στομάχι

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
Για τα οσα συμβαινουν στη Μ.Ανατολη, κι οχι μονο τελευταια, μεριδιο ευθυνης εχει και η Χαμας που πυροδοτει ρουκετες απο πυκνοκατοικημενες περιοχες εναντιον αμαχων, που καλλιεργει θρησκευτικο φανατισμο και μισος κ.α. Τα πραγματα ειναι περιπλοκα, η ζωη δεν ειναι ταινια του χολυγουντ με "καλους" εναντιον "κακων". Το ισραηλ, ως οργανωμενο κρατος, εχει φυσικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ και πολυ μεγαλυτερη ευθυνη για την εξαθλιωση στην οποια οδηγησε τους παλαιστηνιους, για τα δικα του εγκληματα εναντιον αμαχων και σιγουρα καποιοι θα επρεπε να περασουν απο διεθνες δικαστηριο. Αλλά...
Βεβαια, αν την ισχυ των ισραηλινων ειχαν οι αραβες, τα ιδια και χειροτερα θα εκαναν...

Φίλε ξεχνάς ότι τους πήρανε το κράτος ΤΟΥΣ και έφτιαξαν το κατασκεύασμα που ονομάζεται ΙΣΡΑΗΛ μέσα στα εδάφη της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ;
Ξεχνάς ότι μάχονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ  σε ένα άνισο αγώνα όπου οι άλλοι παίζουν με ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΑ και αυτοί κάνουν ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ;
Πως μπορούμε να εξισοροπούμε αυτά τα δύο δεν μπορώ να καταλάβω

Προφανως θεωρεις οτι η Χαμας και ο παλαιστινιακος λαος ταυτιζονται ή εχουν ταυτοσημα συμφεροντα. Επετρεψε μου να διαφωνω. Η Χαμας κατα τη γνωμη μου δρα προβοκατορικα και δε δινει καμια αξια στις ζωες των απλων παλαιστινιων. Με απλα λογια, σφαζουν τον λαο "για το καλο του". Γιατι αυτοι(η Χαμας) εσπασαν την εκεχειρεια εκτοξευοντας συνεχως ρουκετες κατα αμαχων, και γνωριζαν πολυ καλα ποια θα ηταν η απανθρωπη αντιδραση του ισραηλ.
Καμαρωστε εδω γηπεδικη φρασεολογια τυπου "εδω θα γινει ο ταφος σας" και το δασκαλιστικα υψωμενο δακτυλο α-λα Μπιν Λαντεν. Νομιζετε οτι αυτοι οι τυποι ενδιαφερονται πραγματικα για το δραμα του λαου τους;
http://www.tvxs.gr/v2642

Νομιζω οτι για καθε πολιτισμενο ανθρωπο ισχυει οτι:Ο σκοπος ΔΕΝ αγιαζει τα μεσα.

Εν μέρει το ποστ σου κρύβει αλήθειες, αλλά ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΖΩ ΕΔΩ Κ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ.....Άσε που τρέφει την προπαγανδα των Γκεμπελς του Τελ Αβιβ....
Απορώ που είναι όλοι αυτοί οι "υπερασπιστές της ανθρώπινης αξίας" αυτές τις μέρες.....Γιατί δεν κατέβηκαν, έκαψαν, πέταξαν μολότοφ οι αριστεροί των ιδεών , οι δεξιοί της "ηπιας προσαρμογής", οι απανταχού της γης "Έλληνες" los solidadario, τώρα που σφαγιάζονται παιδάκια με τους τόνους, τώρα που το μοναδικό έθνος στον πλανήτη γη που παραμένει ΑΒΟΗΘΗΤΟ ακόμα μια φορά στενάζει απο την αρβίλα των ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ, τώρα που τα κοράκια του "ετσιθελικού" Ισραήλ ξεκάνουν τους αδερφούς μας Παλαιστίνιους, τώρα που οι φασίστες /καθίκια/κτήνη εκλεκτοί του θεού (?) δολοφονούνε εν ψυχρώ και γράφουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ στα τέτοια τους.....
Προφανώς οι Παλαιστίνιοι ειναι ανάξιοι αλληλεγγύης, προφανώς τα σκουπίδια στα Χριστουγεννιατικα δέντρα μετακόμισαν εκεί απ όπου ήρθαν, δλδ, στους κήπους του Ψυχικού, στα δρομάκια μέσα στη Ζ. Πηγής, δίπλα απο τα Πρό κ τις μακέτες των γενειοφόρων ψειριασμένων μπαμπάδων πολιτικών μηχανικών, δικηγόρων κ.ο.κ...... των γνωστών επαναστατών με τις μοβ τσέπες.....
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.....Αντί να γυρίσουμε την χώρα μας ανάποδα μπροστά στην γενοκτονία του πιο προδομένου λαού του κόσμου, αντί να υψώσουμε την γροθιά μας κατά των γουρουνιών Σιωνιστών της Ναζαρέτ, κατά της κορης του αποστάτη που προχθες ψώνιζε Πράντα στο Κολωνάκι, λες κ δεν έχουμε Υπουργείο εξωτερικών, κατά του Αμερικανού που ουτε Ελληνικά δεν ξέρει να μιλάει κ θέλει (και θα) να μας κυβερνήσει, κατά του Ελληνικού Κράτους που αδιαφορεί για την μαζικότερη γενοκτονία στην γη μετά τον εμφύλιο Χούτου και Τούτσι, αντί οι δάσκαλοι στα σχολειά μας να μαθαίνουν τα παιδάκια για το τι εστί Ιντιφάντα και Ιερός Πόλεμος, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΝΤΙ.....
ΌΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.......
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε club έχεις δεί καθόλου ποιοί έχουν κατέβει στους δρόμους για να διαδηλώσουν για τα όσα συμβαίνουν στην γάζα αυτές τις μέρες...?

CLUB LARISA

• Guest
Στην Αθήνα, καμια διακοσαριά δυστυχώς αδερφέ Capri κ με μόνο κόμμα συμμετέχον το ΚΚΕ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Συγκεντρώσεις έκανε και το ΚΚΕ και ο συριζα και οργανώσεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς κ στην αθήνα κ στην θεσ/νικη. Οπότε τουλάχιστον μην κατηγορείς αυτούς για μη συμπαράσταση. Αλλοι κάνανε το παγώνι στα αφεντικά τους

CLUB LARISA

• Guest
Που είδες να κατηγορώ το ΚΚΕ που (αν κ καμία σχέση δεν έχω ιδεολογικά) έδειξε την φρονιμότερη στάση ΟΛΩΝ το τελευταίο δίμηνο ή το ΣΥΡΙΖΑ? Κ τι μαζικότητας ήταν οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα, γνωρίζεις? Το παγώνι στο ελλάντα άπαντες το κάνουν Capri, γνωστοί-άγνωστοι......
Ή μήπως δεν το κάνει κ ο ΣΥΡΙΖΑ...Διάβασε τις θέσεις του για το γήπεδο του λαγού πριν 2 μήνες κ σήμερα.....

Offline savage republic

• Βασικός
Capri, το βίντεο που έβαλες δεν μου παίζει.

Club, εγώ έχω διαβάσει άπειρες ανακοινώσεις από κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς, διάβασα για δύο πορείες προχτές των 5 (αριστεριστές, λογιών λογιών οργανώσεις, ροζ, μωβ και τιρκουάζ) και 6 χιλιάδων (ΚΚΕ και περιφεριακές οργανώσεις). (Σχετικό λινκ εδώ) Ας μην θάβουμε αυτά για τα οποία ο λαός μας μας κάνει περήφανους με τη στάση του. Η μαζικότητα των αντιδράσεων και διαδηλώσεων στην Ελλάδα, ξεπερνάει κάθε δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Ίσως επειδή στο εξωτερικό είναι καλύτερα πληροφορημένοι για την ιστορία των διώξεων έναντι των Εβραίων και αυτή τους η γνώση τους μπερδεύει και δεν βλέπουν το πώς έχουν τα πράγματα σήμερα, με την αποκαλυπτικής φύσης σφαγή των Παλαιστινίων. Και αν και τρελλαίνομαι στα όσα κάνει το κράτος του Ισραήλ, δεν μπορώ κι εγώ να υποστηρίξω τους φανατικούς φονταμενταλιστές της Χαμάς. Ούτε τους πουλημένους μετά τον θάνατο του Αραφάτ της Φατάχ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απορώ που είναι όλοι αυτοί οι "υπερασπιστές της ανθρώπινης αξίας" αυτές τις μέρες.....Γιατί δεν κατέβηκαν, έκαψαν, πέταξαν μολότοφ οι αριστεροί των ιδεών , οι δεξιοί της "ηπιας προσαρμογής", οι απανταχού της γης "Έλληνες" los solidadario, τώρα που σφαγιάζονται παιδάκια με τους τόνους,

Έχεις δίκιο, δεν κατηγορείς το ΚΚΕ η το συριζα ονομαστικά αλλά συλλήβδην την αριστερά. Το κάνεις βέβαια και για τους δεξιούς της "ήπιας προσαρμογής" (όπως λες) αλλά δεν νομίζω ότι θα χε ποτέ κανείς την απαίτηση να κατέβει στους δρόμους διαμαρτυρόμενη η ΝΔ, το λαος ή κάποια δεξιά/ακροδεξιά έκφανση 

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αδερφε κλαμπ συμφωνω απολυτα μαζι σου.

το γεγονος ομως οτι ολοι οι συνδυασμοι της αριστερας(και μονο αυτοι) και καποιες αντιεξουσιαστικες ομαδες-ακομα και εδω-εχουν κατεβει στον δρομο για τους παλαιστινιους ειναι αδιαμφισβητητο.

απλα οσα αναφερεις αποδεικνυουν κατι που καποιοι φωναζαν πριν λιγες εβδομαδες.

οτι πολλοι απ'αυτους που καταστρεφαν η διαδηλωναν μονο και μονο για να πεταξουν καμια πετρα στους τσεους δεν εχουν καμια σχεση με καποιους χωρους...

αν θελεις το συζηταμε αλλου αυτο κι απο κοντα.ειδικα αυτο περιεχει μεγαλη κουβεντα κι αναλυση.το ευκολο θυμα ειναι καποιοι που εχουν ιδεολογια
διαφορετικη απο την μαζα.το περιπλοκο ειναι να καταλαβουμε οτι την πετρα μπορει αυριο να την πετας εσυ κι εγω μ'αυτα που βιωνουμε τελευταια...

τεσπα σορρυ για το οφ τοπικ...

CLUB LARISA

• Guest

Club, εγώ έχω διαβάσει άπειρες ανακοινώσεις από κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς, διάβασα για δύο πορείες προχτές των 5 (αριστεριστές, λογιών λογιών οργανώσεις, ροζ, μωβ και τιρκουάζ) και 6 χιλιάδων (ΚΚΕ και περιφεριακές οργανώσεις). (Σχετικό λινκ εδώ) Ας μην θάβουμε αυτά για τα οποία ο λαός μας μας κάνει περήφανους με τη στάση του. Η μαζικότητα των αντιδράσεων και διαδηλώσεων στην Ελλάδα, ξεπερνάει κάθε δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Ίσως επειδή στο εξωτερικό είναι καλύτερα πληροφορημένοι για την ιστορία των διώξεων έναντι των Εβραίων και αυτή τους η γνώση τους μπερδεύει και δεν βλέπουν το πώς έχουν τα πράγματα σήμερα, με την αποκαλυπτικής φύσης σφαγή των Παλαιστινίων. Και αν και τρελλαίνομαι στα όσα κάνει το κράτος του Ισραήλ, δεν μπορώ κι εγώ να υποστηρίξω τους φανατικούς φονταμενταλιστές της Χαμάς. Ούτε τους πουλημένους μετά τον θάνατο του Αραφάτ της Φατάχ.

Αδερφέ Egoist,
Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και χαίρομαι για τα ψίχια αντίστασης που βρίσκεις στην στάση των πολιτών της Ελλάδας. Δυο, τρεις, παρατηρήσεις στο ποστ σου.
1ον στην πορεία προς την αμερικάνικη γκεσταπίτικη πρεσβεία στα αθηνοτιρανα ήμουν....Κόσμος ήταν πολύς, μαζικότητα απο πλευράς Ελλήνων ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...Τουλάχιστον το 80% ήταν Άραβες καμια 50αρια ήταν οι γνωστοί μπαχαλάκηδες που ούτε που ξέρουν που πέφτει η Λωρίδα της Γάζας (για να μην μιλήσουμε για Φατάχ κ Χαμάς) δυστυχώς...Απόδειξη κ το link που έδωσες απο ιστοσελίδα (ΚΑΤ' ΕΜΕ) κατευθυνόμενη.Όρα τα σχόλια λίγο πιο κάτω.Που ήταν οι Πανελλήνιοι Σύλλογοι Δασκάλων, Καθηγητών και Μαθητών? Που ήταν γονείς με τα παιδιά τους?Πού ήταν αντιπρόσωποι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ κομμάτων? Εγώ μόνο Κνίτες είδα....
2ον Όχι μόνο πρέπει να μη θάβουμε, αλλά να είμαστε εκεί σε κάθε τέτοια εκδήλωση, ιδίως για την ιερή κατ' εμέ ράτσα των Παλαιστινίων, αιώνια έρμαια της προβοκατόρικης (απο τον γνωστό μεγάλο αδερφό ΗΠΑ κ το γρανάζι του Κίσσινγκερ)σχεδόν εμφύλιας διαμάχης, βαθειά ριζομένης πριν ακόμα τον θάνατο του μεγάλου Αραφάτ. Των αδελφών μας Παλαιστίνιων που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού ακόμα μια φορά απο τους ίδιους τους ομοαίματούς τους Άραβες, τους ντεμεκ εγγυητές - καθίκια αχυρανθρώπων της Αιγύπτου και Σ. Αραβίας......
3ον Το οτι αντιδράσαμε περισσότερο απο τους άλλους Δυτ.Ευρωπαίους δεν μου λέει τπτ, αυτό έλειπε να συσχετιστώ με τους Τσέχους ή οποιουσδήποτε άλλους....
4ον Δεν τίθεται θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας με την Χαμάς, οι δολοφονοι έστειλαν τανκς σε λωρίδα 5χιλιομέτρων, στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του κόσμου κ βομβαρδίζουν ανελέητα 5 μέρες τώρα....ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ προκαλούν, όχι πόλεμο στη Χαμάς....
5ον Λυπάμαι που το λέω κ το λέω μόνο σε σένα, αλλά ειλικρινά τους εύχομαι τους σφαγείς και σύρραξη με την Χεζμπολάχ, αν έχουν κάκαλα ας το κάνουν, να δούμε τι είδους εκλεκτοί είναι και πόσα τείχη δακρύων μπορούν να αντέξουν στο κορμάκι τους......
ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ
Yγ. Αδερφέ Capri, προφανώς μιλούσα για τη Ν.Δ. κ το έγραψα ειρωνικά. Διαφωνούμε ίσως σε μερικά θέματα, όπως π.χ. μπορεί στην αγιοποίηση της αριστεράς. Τέσπα, εγώ περίμενα κ απο τους δεξιούς κ απο τους ακροδεξιούς κ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκκωφαντική απάντηση στους δρόμους, μαζικότερη κ απο τη δολοφονία του αθώου παιδιού τις προάλλες....Δεν θα κάνω την μαλακία να πω εκει ηταν ένας άνθρωπος εδώ ένας ολάκερος λαός. Τέτοιου τύπου γενικεύσεις είναι απαράδεκτες, αλλά για όνομα του Θεού, δε συγκινείται κανένας?Ήμαρτον ρε!Εγω, εσύ, ο Γιαννιώτης ο egoist κ πολλοί άλλοι, είμαι σίγουρος οτι ξέρουμε ποιο κ τί είναι το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΜΑΣ.....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ......
« Last Edit: January 05, 2009, 12:25:05 by CLUB LARISA »

Offline savage republic

• Βασικός
Εgoist πάρε το λίνκ

http://www.zougla.gr/news.php?id=18774

Κατάφερα ν' αντέξω μέχρι το δεύτερο λεπτό. Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για το αν αντέχει, ας μην το δει. Αυτό είναι ο πόλεμος. Μπιλμπάο, Στάλινγκραντ, Δρέσδη, Ναγκασάκι, Τιεν-Μπιεν-Φου, Σαϊγκόν, Αλέξινατς, Γάζα. Όλ' αυτά τα τελευταία 72 χρόνια. Που έχουμε περάσει την belle epoque και υποτίθεται ότι ωριμάσαμε ως ανθρωπότητα... Ζήτω τα όπλα, ζήτω οι στρατοί...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όσο έξυπνη και αν είναι η βόμβα όταν πέσει πάνω σε ανθρώπους μόνο να τους πετσοκόψει μπορεί.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο φασισμος ενισχυεται χρονια τωρα απο τα πετρελαϊκά συμφεροντα στην περιοχή. Οι μαζικές δολοφονίες οπως αυτή της Γαζας ειναι απλα μια ακομα απόδειξη οτι το χρήμα ειναι ισχυροτερο απο την ανθρωπινη ζωή.Οι γεωπολιτικές ισσοροπίες κατα ενα παραδοξο τροπο μπορεί ίσως να αλλαξουν με την μειωση της σημασιας του πετρελαίου λογω φαινομενου του Θερμοκηπίου αλλα και λόγω δομικής κρίσης του νεοφιλελευθερισμού και κατα επεκταση του καπιταλισμου.Δεν ανησυχώ για τον καπιταλισμό αυτος θα βρει την λύση αλλα ειναι για μενα μεγαλη ευκαιρία για τον υπολοιπο κοσμο να αλλαζει τις δυναμεις ισσοροπιας.Χωρες οπως Κινα,Ινδιες,Ρωσσια,Βραζιλία μπορουν να επωφεληθουν σε μεγαλο βαθμο απο την οικονομική κριση της μητροπολης του καπιταλισμού και να αλλαξουν τις ισσοροπιες.Αυτο σε βαθος χρονου μπορει να αλλαξει και την μοιρα του πολυπαθου Παλαιστινιακου λαου. Μεχρι τοτε πρεπει να απαιτουμε απο τις ανυπαρκτες Ευρωπαϊκές μας κυβερνησεις (τρομαρα μας ειμαστε και εμεις Ευρωπαιοι) να επιβαλλουν εστω καποιες οικονομικες κυρωσεις στους φασιστες δολοφονους και να πιεσουν εστω αυτην την στιγμη για εκεχυρεια.  
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
Να σου πω babis36 γιατί αυτό είναι τόσο δύσκολο να συμβεί; Γιατί θα αντιδράσει η Γερμανία. Έχω φρικάρει εδώ με τα όσα έχω δει από αριστερούς και αναρχικούς σε σχέση με το κράτος του Ισραήλ. Να βλέπεις αναρχικούς να υπερασπίζονται ένα κράτος, τι να λέμε τώρα. Που να μιλήσουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα για το τι συμβαίνει από τους μεγαλύτερους δολοφόνους της περιοχής; Έχουν ξεπαστρέψει 6 εκατομμύρια στο παρελθόν, βλέπεις, και αυτό δεν μπορούν να το ξεχάσουν. Όποιος μιλήσει για την κατάσταση ως έχει, γίνεται κατευθείαν αντισημίτης και κρυπτοναζί. Απίστευτες καταστάσεις. Έγινε πορεία αλληλεγγύης στο Βερολίνο προχτές. Δεν θες να ξέρεις πόσοι κατέβηκαν στον δρόμο. Και απ' αυτούς πόσοι ήταν μετανάστες.

@Κλαμπ, δεν έχω λογο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου. Εγώ μόνο μέσω ίντερνετ έχω πληροφόρηση. Αυτήν την πληροφόρηση είχα, αυτά τα συμπεράσματα έβγαλα.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

Αδερφέ Egoist,
Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και χαίρομαι για τα ψίχια αντίστασης που βρίσκεις στην στάση των πολιτών της Ελλάδας. Δυο, τρεις, παρατηρήσεις στο ποστ σου.
1ον στην πορεία προς την αμερικάνικη γκεσταπίτικη πρεσβεία στα αθηνοτιρανα ήμουν....Κόσμος ήταν πολύς, μαζικότητα απο πλευράς Ελλήνων ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...Τουλάχιστον το 80% ήταν Άραβες καμια 50αρια ήταν οι γνωστοί μπαχαλάκηδες που ούτε που ξέρουν που πέφτει η Λωρίδα της Γάζας (για να μην μιλήσουμε για Φατάχ κ Χαμάς) δυστυχώς...Απόδειξη κ το link που έδωσες απο ιστοσελίδα (ΚΑΤ' ΕΜΕ) κατευθυνόμενη.Όρα τα σχόλια λίγο πιο κάτω.Που ήταν οι Πανελλήνιοι Σύλλογοι Δασκάλων, Καθηγητών και Μαθητών? Που ήταν γονείς με τα παιδιά τους?Πού ήταν αντιπρόσωποι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ κομμάτων? Εγώ μόνο Κνίτες είδα....
2ον Όχι μόνο πρέπει να μη θάβουμε, αλλά να είμαστε εκεί σε κάθε τέτοια εκδήλωση, ιδίως για την ιερή κατ' εμέ ράτσα των Παλαιστινίων, αιώνια έρμαια της προβοκατόρικης (απο τον γνωστό μεγάλο αδερφό ΗΠΑ κ το γρανάζι του Κίσσινγκερ)σχεδόν εμφύλιας διαμάχης, βαθειά ριζομένης πριν ακόμα τον θάνατο του μεγάλου Αραφάτ. Των αδελφών μας Παλαιστίνιων που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού ακόμα μια φορά απο τους ίδιους τους ομοαίματούς τους Άραβες, τους ντεμεκ εγγυητές - καθίκια αχυρανθρώπων της Αιγύπτου και Σ. Αραβίας......
3ον Το οτι αντιδράσαμε περισσότερο απο τους άλλους Δυτ.Ευρωπαίους δεν μου λέει τπτ, αυτό έλειπε να συσχετιστώ με τους Τσέχους ή οποιουσδήποτε άλλους....
4ον Δεν τίθεται θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας με την Χαμάς, οι δολοφονοι έστειλαν τανκς σε λωρίδα 5χιλιομέτρων, στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του κόσμου κ βομβαρδίζουν ανελέητα 5 μέρες τώρα....ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ προκαλούν, όχι πόλεμο στη Χαμάς....
5ον Λυπάμαι που το λέω κ το λέω μόνο σε σένα, αλλά ειλικρινά τους εύχομαι τους σφαγείς και σύρραξη με την Χεζμπολάχ, αν έχουν κάκαλα ας το κάνουν, να δούμε τι είδους εκλεκτοί είναι και πόσα τείχη δακρύων μπορούν να αντέξουν στο κορμάκι τους......
ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ
Yγ. Αδερφέ Capri, προφανώς μιλούσα για τη Ν.Δ. κ το έγραψα ειρωνικά. Διαφωνούμε ίσως σε μερικά θέματα, όπως π.χ. μπορεί στην αγιοποίηση της αριστεράς. Τέσπα, εγώ περίμενα κ απο τους δεξιούς κ απο τους ακροδεξιούς κ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκκωφαντική απάντηση στους δρόμους, μαζικότερη κ απο τη δολοφονία του αθώου παιδιού τις προάλλες....Δεν θα κάνω την μαλακία να πω εκει ηταν ένας άνθρωπος εδώ ένας ολάκερος λαός. Τέτοιου τύπου γενικεύσεις είναι απαράδεκτες, αλλά για όνομα του Θεού, δε συγκινείται κανένας?Ήμαρτον ρε!Εγω, εσύ, ο Γιαννιώτης ο egoist κ πολλοί άλλοι, είμαι σίγουρος οτι ξέρουμε ποιο κ τί είναι το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΜΑΣ.....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ......

Αδερφέ Club, αν θυμηθούμε τις μεγαλειώδεις πορείες ενάντια στον πόλεμο στο Ιράκ δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί και τώρα ενάντια στην εισβολή στην Γάζα..  Και το γεγονός οτι προς το παρόν τουλάχιστον για το θέμα αυτό "τρέχουν" κυρίως οι "γνωστοί" που τρέχουν πάντα (και τους οποίους συλλήβδην τσουβαλιάζεις με το προσωνύμιο κνίτες), οι ίδιοι που έτρεχαν και ενάντια στο "τείχος της ντροπής" που ύψωσε το ισραήλ στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας, μάλλον προς τιμήν τους είναι παρά το αντίθετο...
Η Χαμάς που αναφέρθηκε είναι τόσο "σκληροπυρηνική" πολιτικά όσο και οι ισραηλινοί αντίπαλοί της... Παρόλαυτα δεν μπορούμε να μην της αναγνωρίσουμε ότι είναι αυτή που κυρίως αντιστέκεται στον βιασμό του Παλαιστινιακού λαού... Με λαθεμένη κατεύθυνση ίσως, αλλά αντιστέκεται..

ΥΓ Αλήθεια τι άποψη έχει για τα όσα συμβαίνουν στην Γάζα ο Όμπάμα που λανσάρεται ως η καλοκάγαθη λύση που θα φέρει την αλλαγή στο παγκόσμιο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι και θα ζούμε όλοι σε κατάσταση πλήρους ευμάρειας (αμήν..).. Ο λύκος όσες μάσκες και να φορέσει λύκος θα παραμείνει...
ΥΓ2 Άραγε είναι τυχαίο που η εισβολή στην Γάζα συμπίπτει με μια δύσκολη προεκλογική κατάσταση στο Ισραήλ κατά την οποία η (ακροδεξιά) κυβέρνηση κινδυνεύει να μην ξαναβγεί;; Ζήτω η κοινοβουλευτική δημοκρατία....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αδερφε απο πανω το υ.γ2 με σκοτωσε.

αυτο ειναι το οπλο ολων των κυβερνησεων ολων των κρατων οταν οι μερες "ευημεριας" λιγοστευουν

το κυριοτερο παραδειγμα ο μπους που βρηκε εχθρους σε μερη μακρινα μονο και μονο για να ταισει προλογο τον κοσμακη...ποια νεα ορλεανη
και ποια κατρινα τωρα...

υ.γ λετε προεκλογικα να μας στειλουν κανα χαρτι για επιστρατευση τωρα που οι νυν χανουν στις δημοσκοπησεις :P

Diego-4

• Guest
Βαφτίζουμε όσους δεν γουστάρουμε τρομοκράτες και σκοτώνουμε με τις ευλογίες του NATO και τις ΕΕ γυναικόπαιδα...
Φονιάδες των λαών Εβραίοι και Αμερικάνοι , παγκόσμιοι νταβατζήδες και τρομοκράτες , την δική σας τρομοκρατία ποιός θα την πατάξει?
Αυτή τη στιγμή χύνεται αίμα αθώων παιδιών δυστυχώς . Η σφαίρα πολεμάει την πέτρα .Οι σύγχρονοι καουμπόιδες θέλουν να πάρουν ξένη γή με το έτσι θέλω , έτσι γιατί ο παγκόσμιος καπιταλισμος τους το επιτρέπει. Εχθές είδα ειδήσεις , εικόνες απο την σφαγή και τρελάθηκα , τα έχασα.Είδα και έναν πούστη εβραίο στρατιώτη που πρίν πάει να σκοτώσει διάβαζε την διαθήκη και προσευχόταν...Σε ποιον Θεό προσεύχεσε ρε δολοφόνε , καθίκι...
Κρίμα πραγματικά κρίμα για αυτόν τον λαό της Παλαιστίνης , κρίμα xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Υ.Γ. "...ΛΥΚΕ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ , ΤΩΡΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ..."
« Last Edit: January 05, 2009, 13:08:58 by Diego-4 »