Η κριτική μου για τους έλληνες παίχτες δεν έχει να κάνει με την εκτός γηπέδου συμπεριφορά τους η οποία μου ειναι σχεδόν αδιάφορη αλλά για τις ανύπαρκτες έως ελάχιστες ποδοσφαιρικές τους ικανότητες που κρατάνε δέσμια την ομάδα στην μετριότητα και μακριά από τίτλους. Δεν με νοιάζουν τα τατουάζ του κλάους με τις βότκες και τα τσιγάρα που καταπίνει τον βρίζω γιατι κάνει κοντρόλ με το καλάμι, σουτάρει σαν παιδάκι 12 ετών και δεν μπορεί να τριπλάρει ούτε τον 5χρονο γιο μου. Αυτός ο τύπος ήταν 6-7 χρόνια βασικό φορ του ΠΑΟΚ κέρδισε εκατομμύρια πάει για ψάρεμα στις μαλδίβες πηδάει την ξανθιά βίζιτα κι ο ΠΑΟΚ ήταν άτιτλος όλον αυτόν τον καιρό. Βρίζω τους δημοσιογράφους που τον αβαντάριζαν και συνεχίζουν να τον αβαντάρουν, επικρίνω τους φιλάθλους μας που πιστεύουν ότι με αυτόν βασικό ή έστω στην ομάδα θα δούνε προκοπή μνημονεύοντας τα 100 γκολ που έβαλε από τα οποία ζήτημα το 5% να δόσαν έναν στόχο στην ομάδα και βρίζω την διοίκηση που δεν το βλέπει αυτό και συνεχίζει να κανει τα ιδια λάθη ποντάροντας σε κουτσά άλογα όπως έγραψα χτες τύπου πούγγουρα. Και δεν μιλάω μόνο για τους έλληνες ανύπαρκτους κατά καιρούς και για ξενους εχω μιλήσει έτσι, για παράδειγμα θεωρώ πως ο ουάρντα καλώς εστάλη να κάνει τον βαρκάρη στον Νείλο και τον δρόμο του πρέπει να ακολουθήσουν μετριότητες όπως ο τζάλμα, ο λέοβατς, ο μπρικιτς, ο ζάιρο και ίσως ο βαρέλα με τον κάνιας, τους οποίους δεν θεωρώ ικανούς να προσφέρουν κάτι στον ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό. Για να το τελειώσουμε λοιπόν γιατί αναρωτήθηκε ο ανισόροπος που είπα τον ΠΑΟΚ ομαδούλα, όταν λοιπόν έχεις τον κλάους 6 χρόνια, τον μαλεζά 10 , τον κάτσε με τον κίτσιο, τον κωνσταντινίδη, τον γλύκο, τον τζιόλη παλαιότερα τον τζαβέλα τόσα χρόνια στο ρόστερ σου δεν έχει σημασία τι θα πω εγώ ή ένας που υποστηρίζει άλλη ομάδα, τα αποτελέσματα σε κάνουν ομαδούλα.