Στην φετινή μεταγραφική περίοδο συμβαίνει το εξής παράδοξο. Εξισώνεται ας πούμε ο ταληροπαγίδας ο τίγρης με τον δικό μας τον μαίκηνα και λένε όλοι να δεν βάζει ο τίγρης δεν βάζει και ο ιβάν. Η κούλα έχει κάνει ήδη 5 μεταγραφές ελεύθερων πλην κλωναρίδη, εμείς έχουμε πάρει τον γάλο μόνο τον αριστερό μπακ και ο μίχελ είπε ότι μάξιμουμ 5 θα πάρει. Αν φέρει 5 και ο ΠΑΟΚ και είναι στο επίπεδο του γάλλου όπως πήρε ο μελισσανίδης τους τσιντώντες και τους γιακουμάκηδες τότε ναι να μιλήσουμε για ταληροπαγίδες. Ο στόχος μας για φετος είναι το πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα ξεκινάει 20 αυγούστου, 28 ιουνίου δεν μπορείς να πείς ενισχύθηκα ή δεν θα ενισχυθώ επειδή δεν ήρθαν παίχτες, από τη στιγμή που κανείς παίχτης από πέρσι δεν έχει φύγει. Θέλω να πω δηλαδή αν έρθουν οι 5-6 παίχτες που ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου του μίχελ τότε θα μπορούμε να πούμε αν ενισχυθήκαμε ή όχι. Αν έρθει ο οτσόα ας πούμε ή ο πασχαλάκης, αν έρθει ο βιερίνια η κανας ξεχασμένος από τουρκία ,αν έρθει μακ ή πούνε καλός και ο ζάιρο τότε θα βγει το τελικό συμπέρασμα. Τώρα απλώς δείχνει που πάει το πράγμα, εγώ πιστεύω ότι αφού φεύγουν όλα αυτά τα σαπάκια στα χωριά του βελγίου και στις στέπες της ρωσίας τουλάχιστον οι δύο από του 5 που θα έρθουν θα είναι δυνατοί. Φτάνουν?? Νομίζω όχι. Θες και οτσόα, θες και μακ, θες και βιερίνια, θες και χαφ, θες και τσίμιροτ να μην φύγει και στόπερ αρχιδάτα 2