Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Προμηθέας (23η Αγων) Σαββάτο 25/3/2017 ώρα 19:30 (NS1)  (Read 693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Πάμε γερά.
Με Σόμπει και Άιμπαν.  ;D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Νίκη με τεράστια ανατροπή στην 4η περιοδο από το -13, χάρη στο κοντό σχημα του Σουλη με μακφαντεν κονιαρη πεινερς λιγο και την αποκαλυψη ασκα. Παρότι για τρια δεκάλεπτα τα ξυνανε απαντες, η προσπαθεια στο 4ο 10λεπτο ηταν καταπληκτικη κ αξιζουν μεγαλο μπραβο ολοι.
Σε κακη μερα ο σομπι (παροτι εβγαλε ισως το χαιλαιτ της χρονιας), λιγος ...αρκετα καλος, μακφαντεν αρκετα καλός και σουπερ ο ασκα που μπηκε μεσα σαν ταυρος σε υαλοπωλειο στην 4η και τα γαμησε ολα σε αμυνα και επίθεση.
Συνεχίζουμε.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline banis

• Αλλαγή
Η ομάδα καταφερε και πήρε άλλη μια νίκη παρότι έχανε σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.

Βγάζει καρδιά πολλές φορές, άσχετα αν υστερεί ποιοτικά. Αυτός είναι ένας λόγος να συνεχίσεις να την ακολουθείς. Συγκίνηση για όλα τα παιδιά που τρέχανε να προλάβουν να έλθουν στο μπάσκετ, επιστρέφοντας από Κοζάνη και που αύριο θα ξαναπάνε εκεί.  :bwflag:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
η ομαδα αυτη ειναι επιπεδου αν οχι φ4 ευρωλιγκας, τοπ 10 ευρωπης αυτη τη στιγμη ξεκαθαρα αναλογικα με φορμα, τακτικη προπονητη και μπατζετ 400 χιλιαδων

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ σε αυτά τα παιδιά που οπως ξαναείπαμε όση ποιότητα τους λείπει το έχουν σε μαχητικότητα!
Εαν είχαμε ΕΔΡΑ δε θα ζοριζόμασταν με κανενα προμηθέα να κερδίσουμε αλλα ειμαστε η ΜΟΝΗ ομαδα που ΔΕΝ εχουμε εδρα(εκτος κι αν παιζουμε με τους γνωστους αθηναιους και το σκουληκι).
Χθες ειχα παει στον απολλωνα με τον κολοσσο και πραγματικα σκεφτομουν "γιατι ρε γαμωτο να εχουμε τσοχλα,μιλιενοβιτς ,γλυνιαδακη που ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΡΑ και ο απολλωνας να εχει βεργινη,ΚΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ και διαμαντακο που στα χερια του μαρκοπουλου θα ηταν μεγαλο κερδος για την ομαδα;".......για να μην πω για τον ΣΑΛΟΥ ;D).
Αυτες τις κακες επιλογες του καλοκαιριου να διορθωσει ο μαρκοπουλος(που φετος το παρακανε γιατι οι μισες επιλογες ηταν λαθος) και θα παμε καλυτερα ΑΛΛΑ ομως το βασικο ζητουμενο παραμενει ενα.......Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν κ γενικα έχεις δίκιο σε αυτό περί κόσμου, χθες στην 4η περίοδο που έγινε η ανατροπή, ο κοσμος ηταν σούπερ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Επιτελους παλιος καλος παππους με αναφορα σε Βεργινη Κουζενογλου Διαμαντακο και σποντα για Σαλουστρα αντε μας ειχες λειψει.. κατα τα αλλα κερδισαμε τον Προμηθεα Πατρων η αλλιως Μποστον Σελτικς της Πελοποννησου ενω χαναμε σε ολο το ματς με την διαφορα να φτανει και στο -13  και παλι φταιει ο κοσμος που δεν παει γηπεδο και αμα πηγαινε θα κερδιζαμε με 40 καθε Σαββατο

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
biv κοιταξε η δική μου άποψη είναι οτι είναι προτιμότερο(με δεδομενα τα πενιχρα οικονομικα ετσι;) να παιρνεις παίκτες που στα 17-18 θεωρηθηκαν μεγάλα ταλεντα και για καποιους λογους δεν εγιναν παικταραδες αλλά έμειναν αιώνια ταλέντα παρά παικτες που δεν θεωρήθηκαν ΠΟΤΕ ταλέντα.Βεβαίως υπάρχουν και περιπτώσεις σαν του καλαμπόκη ή του ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ μας που αναγνωρίστηκαν σε μεγάλη ηλικία αλλά αυτοί είναι εξαιρέσεις του κανόνα και όχι ο κανόνας!
Και ειδικά όταν εχεις ενα προπονητη που μπορεί και βγάζει τον καλο εαυτο των παικτών ΟΤΑΝ ασχολείται μαζί τους(αυτο πάντα το αναγνωριζα στον μαρκόπουλο). Τρανή απόδειξη φέτος ο χρυσικόπουλος ο οποίος παίζει επιτελους μπασκετ μετά από χρόνια......δεν κανει τα φοβερα πράγματα αλλά είναι αρκετά χρήσιμος και του χρόνου μπορει να είναι ακόμα καλύτερος!

Ετσι λοιπόν ο βεργίνης ειναι 2 κλικ πιο πανω απο τον τσόχλα που και 3 ζωές να είχε δεν θα τον επέλεγε ΠΟΤΕ ο ομπραντοβιτς να τον φέρει στον βάζελο όπως έκανε με τον βεργίνη.
Τα ίδια και με τον κόνιαρη σε σχεση με τον μιλιενοβιτς αλλά και τον τσοχλα.
Επίσης ο κουζέλογλου που τον είχε πάρει στα 17 του η Παρτιζάν όταν επαιζε ευρωλίγκα δεν έχει καμία σχέση με κατι κακαρουδηδες και φυσικα με κατι χρεπια στυλ τειλορ που ειναι για κλαματα.Ειδικα ο Κουζέλογλου στα χερια του μαρκοπουλου μπορεί να εξελιχθει πιο χρησιμος και απο τον ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ τωρα που αυτος πρεπει να αποσυρθει.
Ο Διαμαντάκος ,παρόλο που πιστευω οτι υπάρχει ενας πιο ετοιμος παίκτης που μπορούμε να πάρουμε όπως ο Τουντζιαράκης, είναι ίδια περίπτωση με τους πιο πάνω αν και νομιζω οτι εχει ενα ψιλοθεμα με τα ποδια του αλλα ειχε θεωρηθει μεγάλο ταλέντο μικρος και τον ειχε παρει ο ομπραντοβιτς στον βαζελο.
Οσο για τον ΣΑΛΟΥ ηταν πολυ μεγάλο λαθος που εδιωξε αυτον περυσι και οχι τον δεδα γιατι ο δεδας ηταν η μεγαλη φυρα περυσι και φετος που βγηκε στη συνταξη οπως ηταν λογικο ο ΠΑΟΚ δεν εχει αλλο καθαρο 3αρι πλην του πεινερς και εχει κενο εκει.

Οσο για τον κοσμο biv δεν θα κερδιζαμε με 40 γιατι είπαμε υπάρχει έλλειψη ποιότητας στην ομαδα αλλα δε γινεται ρε φιλε να έρχονται ομαδες μικρες στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και να μην ιδρωνει το αυτι τους.Εγω νομιζω οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια να μην στηριζει αυτην την προσπαθεια που γινεται αυτα τα χρονια.
Οι Μποστον σελτικς της πελοποννήσου οπως ειπες εχουν σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ 3-4 χιλ. κοσμο και ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ με γαυροβαζελοχανουμια!

Εγω κι εσυ και ο οποιοσδηποτε κανουμε κριτικη σε ανθρωπους που κανουν τα λαθη τους ενταξει αλλα ειναι εκει και στηριζουν μια ομαδα οπου αν δεν ηταν αυτοι και περιμεναν απο τον ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ τοτε ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι ο ΠΑΟΚ θα ηταν εκει που ειναι το μαρουσι,ο πανελληνιος κτλ.

Εκτος κι αν θελουμε να παιζουμε Β' εθνικη που οσο κι αν το λενε καποιοι "να πεσουμε για να γινουμε καλυτεροι μετα" ΚΑΝΕΙΣ δεν αντεχει να δει αυτην την ομαδα τοσο χαμηλα(και καλα κανει) ΑΛΛΑ από την άλλη δεν κάνει κατι για να ανεβει επιπεδο και ο ΛΑΟΣ ειναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορει να την βοηθησει να ανεβει επιπεδο γιατι είναι ο μόνος που μπορει να την βοηθησει οικονομικα με την συνεχη παρουσια του!

Ακομα κι αν καποιοι πιστευουν οτι ΜΟΝΟ ενας επενδυτης θα μας σωσει τοτε κανεις δεν θα εβαζε(οπως δεν τα βαζει) σε μια ομαδα που δεν εχει καθολου κοσμο στην εξεδρα.    
« Last Edit: March 26, 2017, 15:34:05 by rebelpappous »

Offline bane

• Αλλαγή
και ο γαβρος μονο στα ντερμπυ κοβει παππου. ο βαζελος στα πιο πολλα μικρα ματς βαζει ενα ευρω εισιτηριο
παντως μεχρι και πρωταθλημα βλεπω να παιρνουμε αφου ειπες για τα 'χερια του μαρκοπουλου' ..σιγουρα εισαι ο ιδιος παππους ;  :'(
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bane υπαρχει καποιο σημειο(οικονομικο ή αγωνιστικο) οπου μπορουμε να συγκριθουμε με γαυρους και βαζελους;
Καποια στιγμή πρεπει να συνειδητοποιησουμε την κατασταση μας πριν να ειναι πολυ αργα γιατι καποιοι που κρατανε την ομαδα ζωντανη θα κουραστουν να παλευουν μονοι και χωρις ανταποκριση και τοτε..........

Τελος,του μαρκοπουλου του αναγνωριζω συγκεκριμενα πραγματα και του καταλογιζω επισης συγκεκριμενα.

Offline bane

• Αλλαγή
δεν καταλαβες. δεν εχει σχεση με τα εκατομμυρια. σου λεω για την ομαδα που εχουν κλαιν εισιτηρια κοβουν.ακομη χειροτερα για αυτους.περιμενουν τα ντερμπυ μεταξυ τους ,που οι γαβροι φετος ουτε σε αυτο το γεμισαν εντελωςκαι τα σοβαρα ματς ευρωλιγκα

Offline bozik

• Αλλαγή
μεγαλε Σουλη,εκανες τον παππου να μιλαει για κερκιδες και εισιτηρια κυριως ..και για ελαχιστο Κουζενογλου-διαμαντακο  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bane το θεμα ειναι οτι ο γιαννακοπουλος και ο αγγελοπουλος χεστηκαν αν θα κοψουν εισιτηρια με λαυρια και τρικαλα(και αγωνιστικα θα τους ριξουν 30 χωρις να ιδρωσουν) ενω ο ΜΠΑΝΕ κανει ερανο καθε φορα για να πληρωσει διαιτητες και νερα που λεει ο λογος οποτε ΚΑΘΕ συγκριση ειναι ατυχης νομιζω!

bozik καλη η πλακιτσα αλλα σε σοβαρη, η δικη μου σταση αλλαξε γιατι πιστευω οσο ποτε αλλοτε οτι το τελος αυτης της ομαδας πλησιαζει.......η ομαδα φετος το καλοκαιρι εζησε την απολυτη απαξιωση απο ολους τους ελληνες παικτες που ηθελε να παρει και προτιμησαν να πανε αλλου......ακομα και παιδακια σαν τον κωττα απειλησαν με προσφυγη για χρωστουμενα προκειμενου να φυγουν(που θα επρεπε να παρακαλανε).......οταν απειλεισαι να βγεις απο το αρθρο 99 απο τον κωττα και τον καλλε το λουκετο ειναι πολυ κοντα.......τελος,ακομα και ξενους επιπεδου μακφαντεν και ασκα τους θελουμε τα καλοκαιρια και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους παρουμε και περιμενουμε να ξεμεινουν απο ομαδα στην μεση της χρονιας να τους παρουμε δηλαδη στις εκπτωσεις!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πως γινεται να ειμαστε στο τελος και να βγαινουμε 3οι/4οι καθε χρονο
Πως γινεται να αλλαζουμε ξενους μεσα στη χρονια κ να παιρνουμε αρκετα καλους;
Απ οτι ξερω ο ιβαν τσονταρει τα ικα φπα μιπα κτλ
Που το προβλημα; δε λεω οτι ειναι απλες, ισα βαρκα ισα πανια ομως ανετα ειναι
Θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερα , σ αυτο μαζι σου
Ο ιβαν τι ειπε; συνεχιστε την καλη δουλεια κ εγω ειμαι εδω
ας βρουνε αλλον στη σερβια (μπουντουροβιτς  :'( )

"Θα στηρίζουμε το μπάσκετ όσο μπορούμε. Για την ακρίβεια μπορώ αλλά για ποιοι λόγο θα πρέπει να τον πάρω πλήρως επ΄ωμου; Τους έχω πει, δουλέψτε καλά και εμείς είμαστε εδώ. Εμένα με ενδιαφέρει οτιδήποτε σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ, τα χρώματα μας. Και εγώ ζητάω από το Θεό να μπορώ να εκπληρώνω όλες μου αυτές τις επιθυμίες. Θα ρθει Κατσαρής σε δύο μήνες με πολλά αιτήματα και εμείς θα κάνουμε δεκτό το 95%. "

Offline bane

• Αλλαγή
παππου  το ιδιο μου λες. αρα και αυτοι δεν κοβουν εισιτηρια. τωρα αν εχουν φραγκα και εμεις δεν εχουμε ειναι αλλη κουβεντα. αν νομιζεις οτι αν κοβαμε 2000 εισιτηρια παραπανω θα λυνοτανε το θεμα σου λεω πως δεν νομιζω.ειναι πολλα τα φραγκα που πρεπει να σκαει καθε φιλαθλος-οπαδος για να πηγαινει στα γηπεδα. ζηταμε απο τον κοσμο να παει μπαλα μπασκετ βολλευ χαντμπολ .σε λιγο θα ζηταμε και γυναικειο ποδοσφαιρο χαντμπολ πολο κλπ. σε τετοιες εποχες νομιζω ζηταμε πολλα. τωρα αν θελεις προτεραιοτητες ,ναι ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι ποδοσφαιρικος,αλλα αν δει μια αχτιδα φωτος απο το μπασκετ σου λεω σιγουρα οτι θα τρεξει. αλλα επειδη εχει φαει ατελειωτες πικρες με το τμημα ειναι πολυ επιφυλακτικος.παρα πολυ.

σκεφτομαι να ανεβω ενα σ/κ με τον γιο μου και πρεπει να εχω μια 500αρα για μπαλα μπασκετ μπουτικ που σιγουρα θα μου ζητησει. θελω να παω εδω αθηνα και θελω 60-70 ευρω για 2 εισιτηρια ,βενζινες και σουβλακια με τον μικρο.παμε στα σκατογηπεδα της αθηνας και ενω ολο το γηπεδο εχει 10 ευρω εμεις πληρωνουμε 20 στην ιδια θυρα(πανιωνιος πλαυ οφ) ,παμε περιστερι σε λυομενη κερκιδα 20 ευρω.παμε μπασκετ με κηφισια περυσι 10 ευρω αυτοι ,εμας μας ρωτουσαν αν ειμαστε ΠΑΟΚ και μας εκοβαν των 15 ευρω. ελεος.και ελπιζω να μην αληθευει οτι τους 200 νιονιους τους βαλαμε τζαμπα μεσα. θα τρελαθω γιατι κατι τετοιο ακουσα.

ζηταμε πολλα απο αυτους που δεν εχουν και απο αυτους που εχουνε δωσει μια περιουσια για τον ΠΑΟΚ .ας μιλησει καθαρα και ο μπανε για το τι γινεται ,καθαρα ομως, και εδω ειμαστε να το συζητησουμε σε αλλη βαση

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
1ον dask4 συγχεεις το αγωνιστικο με το οικονομικο.Βγαινουμε 3οι,4οι,5οι λογω ικανοτητας και αυτο λεμε οτι ειναι σημαντικο επιτευγμα αυτο που γινεται με τα πενιχροτατα οικονομικα μας.
2ον dask4 για τους καλους ξενους μαλλον κατι δε λες καλα.Τα καλοκαιρια επειδη δεν εχουμε σαλιο δεν μπορουσαμε να παρουμε τον ασκα και τον μακφαντεν που τους κυνηγαμε 2 χρονια τωρα και τους πηραμε στις εκπτωσεις(μεσα στη χρονια που κατεβαζουν το κασε για να βρουν ομαδα,στις εκπτωσεις που λεμε).Ετσι τα καλοκαιρια παιρνουμε κατι Μπαλαμπαν και κατι τεηλορ και μιλιενοβιτς που δεν ειναι καν για Α1.Ειδικα τα τελευταια 2 χρονια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ τα καλοκαιρια να παρουμε αυτους που θελουμε και περιμενουμε τις εκπτωσεις απο γεναρη και μετα μπας και παρουμε καποιον κοψοχρονια.Επισης ελληνες οπως εγραψα δεν ηρθε κανεις απο τους αρχικους μας στοχους (κασελακης,τσαιρελης,καββαδας,γκικας) το οποιο πρωτη φορα συμβαινει.
3ον bane,κατι τη γνωμη μου κανεις αστοχες συγκρισεις.Σε ΟΛΑ τα υπολοιπα τμηματα πλην του μπασκετ δηλαδη υπαρχει προεδρος που χωνει.Πρεπει να δουμε και ποιο τμημα εχει την μεγαλυτερη αναγκη στηριξης.
4ον bane,ναι εχει φαει πικρες(οχι ατελειωτες) απο το μπασκετ ο κοσμος αλλα ΚΥΡΙΩΣ εχει παρει πολυ μεγαλές χαρες τις οποιες ΚΑΝΕΝΑ αλλο τμημα της ομαδας δεν του εχει δωσει κι αν δεν ηταν το μπασκετ δεν θα υπηρχαν ουτε οι μισοι ΠΑΟΚτσηδες αυτη τη στιγμη.Και μια και το λεμε, στο ποδοσφαιρο εχουμε την 2η πιο πλουσια ομαδα στο πρωταθλημα και ειμαστε 3οι(και με στηριξη του κοσμου) και στο μπασκετ ειμαστε ΜΑΛΛΟΝ η πιο φτωχη ομαδα του πρωταθληματος και ειμαστε 4οι(χωρις στηριξη απο τον κοσμο).
5ον bane ειλικρινα ΒΑΡΕΘΗΚΑ τις δικαιολογιες για να μην πατανε στο μπασκετ........"θελουμε πολλα λεφτα για να παμε" : ειδα και με 5 ευρω εισιτηριο ποσο γεμισε το γηπεδο........."η ομαδα δεν κερδιζει" : ειδα την λαοθαλασσα και οταν ηταν μονιμα 3οι και πλεον κερδιζει και στην ευρωπη(μεχρι τους 16 εφτασε φετος με τη φετινη χαμηλης ποιοτητας ομαδα).........."με ποιο να πας να τη δεις με τα τρικαλα και τα λαυρια;να επαιζε με καμια καλη ομαδα στην ευρωπη" : ειδα περυσι με λιμοζ,βαλενθια και φετος με την 1η ομαδα του ισπανικου πρωταθληματος τι μαζεψαμε απο κοσμο(και κερδισαμε κιολας)........"η ομαδα δεν παιζει ωραιο ελκυστικο μπασκετ να πας να δεις" : ειδα και πριν απο 4 χρονια με κουπερ-μπογρη κτλ. που και κερδιζε και επαιζε ωραιο μπσκετ ποσο γεματο ηταν το γηπεδο(θυμαμαι που ο μπογρης ειχε πει την ατακα "μηπως πρεπει η ομαδα να αλλαξει εδρα και να παει εκτος θεσ/κης για να εχει εδρα")
6ον bane εγω δεν μιλω για 2 χιλ. εισιτηρια αλλα για 8 χιλ. ΣΕ ΚΑΘΕ ματς......ΜΟΝΟ ετσι μπορει να σωθει και να ειναι αξιοπρεπης μια ομαδα που δεν εχει ιδιοκτητη να τα χωνει.......τωρα αν οι πατρινοι εδω μπορουν να κανουν 6 χιλ.εισιτηρια με απολλωνα και προμηθεα μαζι και οι ΠΑΟΚτσηδες θεσ/κης και περιχωρων δεν μπορουν να κανουν 8χιλ. τοτε η ομαδα εχει μικρυνει απιστευτα......αλλα εγω θα γινω πιο ρεαλιστης(αν και δεν θελω γιατι ειμαι ΠΑΟΚτσης και οχι γαυροβαζελος) και ακομα και 2 χιλ.κοσμο παραπανω ειναι 400 χιλιαρικα παραπανω εσοδα.....ειναι λιγα για τα οικονομικα χαλια της ομαδας;
7ον η ομαδα εχει κλεισει 10 χρονια χωρις μεγαλομετοχο.....ποσο μπορει να αντεξει ακομα πιστευετε χωρις επιπλεον να εχει στηριξη απο τον κοσμο;επ'αοριστον;ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ.Εχουμε φτασει να μην πληρωνουμε καλλεδες και κωττηδες και να μας απειλουν με προσφυγες....αυτο σημαινει πως και με την διοικηση του ΜΠΑΝΕ δημιουργουνται ΝΕΑ ΧΡΕΗ σε παικτες.....και δεν φταιει ο ΜΠΑΝΕ αλλα τα πενιχρα εσοδα που εχει......να θυμησω οτι απο περυσι δεν εχει ΟΥΤΕ ενα μεγαλο χορηγο οπως ειχε τον κοντομηνα!
« Last Edit: March 27, 2017, 12:07:39 by rebelpappous »

Offline bane

• Αλλαγή
καλη συζητηση κανουμε αλλα θελουμε χρονο να γραφουμε γμτ. λοιπον στην ουσια δεν μου απαντας στο τελευταιο που εγραψα

'ζηταμε πολλα απο αυτους που δεν εχουν και απο αυτους που εχουνε δωσει μια περιουσια για τον ΠΑΟΚ .ας μιλησει καθαρα και ο μπανε για το τι γινεται ,καθαρα ομως, και εδω ειμαστε να το συζητησουμε σε αλλη βαση'

ουτε σε αυτο

'σκεφτομαι να ανεβω ενα σ/κ με τον γιο μου και πρεπει να εχω μια 500αρα για μπαλα μπασκετ μπουτικ που σιγουρα θα μου ζητησει. θελω να παω εδω αθηνα και θελω 60-70 ευρω για 2 εισιτηρια ,βενζινες και σουβλακια με τον μικρο.παμε στα σκατογηπεδα της αθηνας και ενω ολο το γηπεδο εχει 10 ευρω εμεις πληρωνουμε 20 στην ιδια θυρα(πανιωνιος πλαυ οφ) ,παμε περιστερι σε λυομενη κερκιδα 20 ευρω.παμε μπασκετ με κηφισια περυσι 10 ευρω αυτοι ,εμας μας ρωτουσαν αν ειμαστε ΠΑΟΚ και μας εκοβαν των 15 ευρω. ελεος.και ελπιζω να μην αληθευει οτι τους 200 νιονιους τους βαλαμε τζαμπα μεσα. θα τρελαθω γιατι κατι τετοιο ακουσα.'

δεν εχεις λαθος σε αυτα που γραφεις αλλα τα βλεπεις ρομαντικα και δεν ειναι .θα με κανεις να ψαξω τον μ.ο εισιτηριων του πρωταθληματος μολις βρω χρονο
και ναι ειχε πολλες χαρες το μπασκετ αλλα οι πικρες ηταν απιστευτες.διαβασα χθες τις δηλωσεις βεζυρτζη και δακρυσα. προσωπικα τον θεωρω τον καλυτερο παραγοντα μαζι με τον παντελακη που περασαν απο την ομαδα.αυτα ομως ανηκουν στο παρελθον και δεν θα ξαναρθουν .ξεχασε τα.τωρα να δουμε με οτι δεδομενα υπαρχουν

Offline banis

• Αλλαγή
Ένα πρόβλημα που υπάρχει σίγουρα είναι ότι το P.A.O.K. Sports Arena είναι μεγάλο σε χωρητικότητα και έτσι ενώ οι 2.500 - 3.000 ενδεχομένως στο Παλαί να ήταν ένας σημαντικός πυρήνας (υπολογίσιμο μέγεθος), σε αυτό ουσιαστικά χάνονται.
Επίσης επειδή δίνω το παρών αρκετές φορές, ακόμα και αυτός ο κόσμος που πηγαίνει στο μπάσκετ είναι αρκετά σοφτ. Δηλαδή μιλάμε για τους θυρο πεμπτο-εξάκηδες της Τούμπας στην καλύτερη περίπτωση. Πάμε στο γήπεδο δλδ για να φάμε κάνα ποπ κορν, να πιούμε το καφεδάκι μας και αμα λάχει ρίχνουμε και καμιά λάιτ γιούχα στην επίθεση των αντιπάλων. Προφανώς όλα τα παραπάνω δρουν ανασταλτικά στην ήδη χλιαρή εικόνα της κερκίδας με αποτέλεσμα την έδρα φάντασμα που περιγράφει και ο ρέμπελ σε προηγούμενα του ποσταρίσματα.

Και προφανώς Μπάνε κανείς δεν έχει την απαίτηση από έναν Αθηναίο ΠΑΟΚτσή ή από οποιονδήποτε βρίσκεται μακριά να δίνει το παρών στους αγώνες μπάσκετ. Καταλαβαίνω απόλυτα από τη μία την τρέλα σας να παραβρεθείτε, από την άλλη την όλη δυσκολία του εγχειρήματος με βάση κυρίως το οικονομικό του σκέλος.
Αν ζούσα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, πράγμα που οσονούπω το βλέπω να έρχεται, θα επέλεγα να αγοράσω ένα διαρκείας στο ξεκίνημα της χρονιάς σε ένα τουλάχιστον τμήμα του συλλόγου (με κριτήριο κατεμέ εκείνο που θα είχε τη μεγαλύτερη ανάγκη) και από εκεί και μετά όταν οι συνθήκες το επέτρεπαν θα έκανα κάποιες σκασιές. Και αυτές επιλεκτικά.

Offline bane

• Αλλαγή
banis συμφωνω ,εγω το παραδειγμα των χρηματων θελω να δωσω. δεν μπορουμε να ζηταμε συνεχεια απο τον κοσμο .αυτο θελω να πω

Offline banis

• Αλλαγή
Να σε πω κάτι αδελφέ; Αν μπεις σε κάτι γκρουπάκια του fb θα δεις πάνω από 100.000 Paok fans.
Αν έστω και οι μισοί αγόραζαν από ένα διαρκείας σε ένα από τα 4 μεγάλα τμήματα (ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλει,χαντμπολ) θα είχαμε λύσει όλα μας τα ζητήματα.
Το ότι υπάρχει κρίση, φτώχεια και πείνα το βλέπω και το συνειδητοποιώ κάθε μέρα μπροστά μου.
Από την άλλη όμως ο δις πρωταθλητής στο βόλει σε περιμένει ΛΑΕ του Π.Α.Ο.Κ. ένα ολόκληρο καλοκαίρι να πάρεις διαρκείας των 30 Ευρώ (δε μιλάμε για καμιά περιουσία, αλλά για μια νυχτερινή έξοδο στην ουσία) για να κάνει κάποιες κινήσεις. Και πας και παίρνεις συνολικά 1.200. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πήγε στραβά η χρονιά φέτος. Και μπορώ να σε αναφέρω 1002 άλλα αντίστοιχα, που σαφώς τα γνωρίζεις και εσύ καλύτερα από μένα. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και στο μπάσκετ.

Συνεπώς, μπορούμε να κάνουμε μικρές και απλές κινήσεις για να μεγαλώσουμε το σύλλογο. Παρόλα αυτά δεν τις κάνουμε και περιμένουμε πάντα το μάννα εξ' ουρανού. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας διαχρονικά. Και εννοώ στο σύνολό μας και όχι μεμονωμένα, όπου υπάρχει κόσμος που προσπαθεί αλλά δεν είναι αρκετός.

Και αν κάποιοι αναρωτιούνται που είναι αυτοί οι 100.000, προφανώς θα εμφανιστούν στο ποδόσφαιρο σε περίπτωση τελικού κυπέλλου όπου θα γίνει σκοτωμός για ένα εισιτήριο ή μια θέση στο λεωφορείο.