Author Topic: Π.Α.Ο.Κ.-νιονιος (25 αγων.) Κυριακή 19/3/2017  (Read 1173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δηλαδή αν κάνει 4-5 εκατομμύρια ο τσίμιροτ πόσο κάνει ο σιώπης,

:'(

βαλτο και μια στο τοπικ του τσιμιροτ να το θυμομαστε μετα απο χρονια να κλανουμε στα γελια

:'(

Μεγάλη εντύπωση αυτό το αρχιδάκι ο σιώπης μ'εκανε. Ο μπάσταρδος ήταν παντού, βιτόλο θύμισε στα καλά του

κατσε θυμισε στα καλα του αλλα δεν το λες  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
.

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Τι είναι αυτό το "παόκα.ρου" που γράφεις lost;

Αυτό που απέμεινε απο τον πάλαι ποτέ μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. (http.paoka.ru (ssia.com))

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Έβαλε το γκολ, έπιασε τα αρχίδια του, έβγαλε την φανέλα σαν να είναι κουρελόπανο και πήγε στο κάγκελο, επειδή νικήσαμε τον νιόνιο. Μάλιστα. Διακοπή συμβολαίου άμεσα και αποδέσμευση ή πώληση το καλοκαίρι. Αλλιώς στα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε να το κάνουν και όταν νικάμε σε κανα κύπελλο καμιά Μηχανιώνα ή την ομάδα της γειτονιάς μου τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Πως τολμάς ρε Πέλκα να βγάζεις την φανέλα; Ποιός είσαι ρε κωλόπαιδο που δεν σέβεσαι αυτή την φανέλα που έχει επάνω της το έμβλημα για το οποίο οπαδοί έχουν χάσει την ζωή τους; Επίσης πως τολμάς και πας στο κάγκελο; Στο κάγκελο είχε έρθει πρώτος ο Νέτο Γκουερίνο όταν με το γκολ του πήραμε πρωτάθλημα. Εσείς τι σκατά πήρατε και τολμάτε και έρχεστε στο κάγκελο; Τραβήξτε καμιά σέλφι ρε πουστρόπαιδα, κάντε κανα like σε φωτογραφία που πανηγυρίζουν οι αντίπαλοι σας και άντε να πάτε να γαμηθείτε που δεν ξέρετε που παίζετε και τι αντιπροσωπεύει αυτό το γήπεδο και η φανέλα που φοράτε

Διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση. Ο Πέλκας είχε να παίξει καιρό, ένιωσε την ανάγκη του αποτελέσματος κ έκανε αυτό που ένιωσε. Σε Περίπτωση που δεν κερδάγαμε μας έφταναν στον έναν οι 2 του ΠΟΚ και λαμβάνοντας υπόψιν οτι η ομάδα θα παίξει 40 μέρες δίχως σ φορ, η συμμετοχή στα play off θα ήταν αμφίβολη.
Δεν φταίει ο Πέλκας επειδή η παόκα.ρου έκανε ακριβώς 12 μηνες να αγοράσει σ φορ.
Δεν φταίει ο Πέλκας επειδή η παόκα.ρου περίμενες τρεις ολάκερους μήνες να πάρει για καθοδηγητή άμυνας το τρύπιο βαρέλι
Δεν φταίει ο Πέλκας που έρχεται στο κάγκελο, εδώ έχουν έρθει οι τόνυ γκονζάλες , οι μπρούνοι τσιρίλοι αλλαλάζοντας κιόλας, οι Βολτέζοι, Α ΞΕΧΑΣΑ, ΕΠΙ ΠΑΟΚΑ.ΡΟΥ ΉΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ.
Αντίθετα διακοπή συμβολαίου δεν είδαμε ακόμα (και ούτε πρόκειται) για το ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΟΡΟ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ που πατούσε like στην μεγαλύτερη συντριβή της φετινής πορείας για το πουστράκι τον κολητό του (απο βλακεία ή απο μαζοχισμό επειδή γουστάρει να γλύφει την πούτσα που γαμάει το πουτανάκι του δεν με ενδιαφέρει). Τουλάχιστον ο Πέλκας είναι απο 6χρονο στον Σύλλογο, δικαιούται να πηγαίνει στο πέταλο-στο πέταλο πήγαινε και ως ball boy.
Κανένας παίκτης δεν φταίει επειδή η παοκα.ρου αδυνατεί να μεταδώσει ενέσιμο ΠΑΟΚσηδιλίκι στην ομάδα, ούτε βέβαια έχει κ κανέναν υπάλληλο της να νιώθει απο ΠΑΟΚ πλην αυτού που ναι στην 2η ομάδα για τον οποίο ήδη βγήκε ινφο οτι ο Μέγιστος Συμβουλάτορας του VIP , κοκάκιας κ πουτανας γιος, ο οποίος και δεν έφυγε ΠΟΤΕ, ήδη τον σπρώχνει προς την έξοδο για να φέρει τα παλιά καλά δικά μας παιδιά.
Πέλκα ελέγχεσαι μόνο για το οτι είπες πως σέβεσαι τον πουσταρα αιώνιο, έπρεπε να τους τα δώσεις στο στόμα εκεί στον πάγκο τους

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Σήμερα έπαιζε ο τρίτος ΠΑΟΚ με τον δεύτερο πανιώνιο.Με μεγαλομετοχο.ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
εντάξει το παιδάκι φαίνεται από χιλιόμετρα ότι έχει μυαλό 12χρονου, δεν θα τον σουβλίσουμε κιόλας για μια ανοησία.
Το κακό είναι ότι αυτή η ανωριμότητα τον κρατάει χαμηλά ποδοσφαιρικά, ενώ είχε δείξει καλά στοιχεία στο ξεκίνημα του.

Κατά τ' άλλα, και βλέποντας και το χρονόμετρο, το γκολ θύμισε buzzer beater στο μπάσκετ και έδωσε μια ανάσα για την συνέχεια.
Επειδή ομως δεν βλέπω τον Πρίγιοβιτς να γυρίζει μέχρι τέλος, δεν περιμένω κάτι παραπάνω στη συνέχεια.   
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline savage republic

• Βασικός
Ούτε του παπά. Πέλκας χαζός μεν, κίνηση άντρα δε. Αλλά όταν την κάνει ένα παιδάκι, όπως αυτός, προκαλεί τον γέλωτα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ευτυχως νικη στο παραπεντε αλλα η ομαδα ειναι σε βαθυ τελμα ... καλυτεροι απο τον νιονιο βεβαια,ειδικα στο 2ο αλλα σε κακο φεγγαρι

φταιει και η κουραση αλλα δεν βοηθαει και ο προπονητης ... εχθες εβαλε παλι τον μπισε εξτρεμ ενω του εχει δειξει και αλλες φορες οτι δεν μπορει να βοηθησει εκει, η θεση του ειναι καθαρα 10αρι
γενικα με τον τραυματισμο κανιας και την εισοδο 3 νεων παικτων εχει χασει η ομαδα την ομοιογενεια που ειχε και οι παικτες τους διακριτους τους ρολους
για το επιπεδο που ειναι οι παικτες μας δεν ειναι να τους ζητας πολλα, ζητα αυτα που ξερουν να κανουν και στις θεσεις που ξερουν βλανταν... ασε τα πειραματα και τις αλχημειες

για τον πελκα τα εχουμε πει .. απο ωριμοτητα ειναι πισω και του βγηκε και στην συμπεριφορα εχθες
αλλα ειναι το μονο χαφ μας που εχει γρήγορη κινηση προς την εστια και το γκολ

τωρα για κατι κλαους και σια τι να πω, στο ιδιο εργο θεατες ... περιμενουμε το καλοκαιρι να φυγουν

Offline bane

• Αλλαγή
το θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καλα.εδω και παραπανω απο μηνα εχει συνεχομενα ασχημα παιχνιδια.ναι ηταν καλυτερος χθες αλλα εγω βλεπω το ματι να μη γυαλιζει. αυτο ειναι πιο κακο απο το να κανει κοιλια για ενα μηνα. στο ποδοσφαιρο κερδιζεις τον αλλο πρωτα ψυχολογικα.τωρα το αν το γκολ μπηκε στο 95 ή στο 330 στα παπαρια μας αν αναλογιστει κανεις οτι στο πρωτο ματς χασαμε 1-0 ενω επρεπε να ληξει 1-5
μπραβο στον πελκα ,το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα ,δεν ξερω ποιοι ητανε οι αποδεκτες των παπαριων του αλλα μην ειμαστε υποκριτες.εχουν γινει παμπολλα τετοια ,η μπαλιτσα ειναι και mind game ,και τα πιτσιρικια μια χαρα μπινελικιαζουν και χειρονομουν οταν παιζουν ,οποιος θελει ας παει να δει αγωνα 12χρονων και πανω τουλαχιστον .το τι γινεται και λεγεται δεν περιγραφεται.δεν περιμεναν τον πελκα για να μαθουν.οι κυβερνησεις μας τα δειχνουν καθε μερα,οπως και το να περπατας στο δρομο ειναι μια αξεχαστη εμπειρια απο αυτα που βλεπεις.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
3 μερες ρεπο εδωσε αν σας λεει κατι για το επιπεδο καταπονησης
Ριξτε μια ματια στα βιντεακια προπονησης της παε πριν λιγες μερες και πριν 1-2 μηνες
Λογικα θα ειναι κομπλε στο κυπελλο και στα πλεη οφ, οπως περσι & αυτο με κανει αισιοδοξο
Πολυ σημαντικη νικη

Offline bozik

• Αλλαγή
Παντως εδω που τα λεμε εχει μεγαλη πλακα να βλεπω τον πελκα να πανυγηριζει εξαλα πιανοντας τα κακαλατ και κανωντας το γυρο του θριαμβου, κατι αλλους να κοντευουν να πνιγουν απο τα σπορια που ετρωγαν στην 5 επειδη δεν το περιμεναν..και γω να ειμαι σε φαση αντε επιτελους ρε γαμημενα το βαλατε γαμω την πουτανα μου που σας μαζεψαμε εδω χαμω..ουτε γκολ δεν ειπα δεν παμε καλα  :'(     τωρα οσοι βρηκαν ευκαιρια απο αρδ και παπαγαλακια τους να κραξουν τον παμπλο που εδειχνε και αυτος τα αρχιδια σε καραισκακια και πουστροχανουμια , εχω να πω οτι ακομη στον πατο τους ειναι τους καταλαβαινω
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Επισης πως γινεται να το κανει λετο γκαλετι αραβιδης πχ και να μην κουνιεται φυλλο και σε μας να γραφουν 10 αρθρα...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ãéáôé áõôïé äåé÷íïõí ôïí ìçñï ôïõò.

Äåí õðÜñ÷åé êáìßá öùôïãñáößá ðïõ íá äåß÷íåé Üóåìíåò ÷åéñïíïìßåò ôïõ ÊáóÜìé, ðëçí ßóùò ìéáò ðïõ êáé ðÜëé ðñÝðåé íá äþóåéò ìéá… áöáéñåôéêÞ äçìéïõñãéêÞ åñìçíåßá ãéá íá èåùñçèåß Üóåìíç ÷åéñïíïìßá. Ï ÊáóÜìé äåß÷íåé ôïí ìçñü ôïõ. ÈÝëåé öáíôáóßá ãéá íá ðåéò üôé äåß÷íåé ôá ãåííçôéêÜ ôïõ üñãáíá.

Ìüíï ç ¿ñá ãéá Óðïñ ðïõ åßíáé åöçìåñßäá ôçò ÁÅÊ åñìÞíåõóå Ýôóé ôçí öùôïãñáößá êáé êÜðïéá óÜéô ðïõ åßíáé å÷èñéêÜ ðñïò ôïí Ïëõìðéáêü.

Ï ÊáóÜìé åßíáé Ýíáò Þðéùí ôüíùí Üíèñùðïò. Åßíáé üìùò áëâáíéêÞò êáôáãùãÞò êáé ãéá êÜðïéïõò áõôü åßíáé ìßáóìá êáé ðñïêáëåß ôç ìÞíç ôùí áíåãêÝöáëùí.

Óôç öÜóç ôïõ ãêïë êïõíÜåé áðëþò ôá ÷Ýñéá ôïõ ðÜíù êÜôù. Ìå ðïëý öáíôáóßá ëåò üôé äåß÷íåé ôá ãåííçôéêÜ ôïõ üñãáíá.

http://www.sdna.gr/podosfairo/peitharxikes-apofaseis/article/30311/o-kasami-edeikse-ton-miro-toy

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ νομίζω τα αρχίδια του ο πέλκας στον ίβιτς και σε μας που τον βρίζουμε τα έδειξε. Φεύγοντας για τα αποδυτήρια μετά την κόκκινη κάτι έλεγε προς τον πάγκο.  Αλλά και στους πανιώνιους να τα έδειχνε ή οπου αλλού γούσταρε σοκαρίστηκε όλο το φίλαθλο πανελλήνιο τοσο πολύ ? Ψαλμούς και πλάγιο ήχο του τετάρτου μαθαίνουν στα κατηχητικά στον ελεύθερο χρόνο τους οι περισσότεροι που ασχολούνται με την μπάλα στην ελλάδα δηλαδή και τους πείραξε που τους έδειξε τα παπαρια του πέλκας και ο κάθε πέλκας? Καλο είναι να μην γίνονται τέτοια, αλλά όχι και να πέφτουν από τα συννεφα 10 εκατομμύρια έλληνες αν συμβεί καμιά φορά. Επίσης δεν έπρεπε να πανηγυρίσει είτε ο πέλκας είτε ο κόσμος για το γκολ στο 95? Τι να έκανε δηλαδή ? Να το εστελνε άουτ να μην τον κράζουν επειδή πανηγύρισε??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
πες πες πες καμια βδομαδα ακομη θα βγει οτι τα εδειξε τα κακαλατ και σε αυτους που πληρωσαν πενηνταρικα στον σωρρα για εγγραφη
σπασμενοτηλεφω-νικη

Offline scouser4

• Αλλαγή
ενα φορουμ ασχολειται με τα αρχιδια του πελκα
εχετε τερματισει τη χαζομαρα

μπαινω μονο για να σας κραξω σας το λεω στα ισια και στ αρχιδια μου

καντε σχολια κ για τα δικα μου παπαρια τωρα

Offline t.b

• Αλλαγή
Στα αρχιδια μας τα αρχιδια σου.  ;D ;D

Offline scouser4

• Αλλαγή
 ;D ;D

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
 Αν υπάρχει διοίκηση ας βγουν να πουν ότι το παιδί έχει κυρσοκυλη.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Πάντως να πω λίγο μια μαυρη αλήθεια.

Μου έχει τύχει να μπαίνω εδώ μέσα πριν απο αγώνες και να ακούω οτι θα φάμε 4, θα φάμε 5, θα γίνει ο σβέρκος κόκκινος, ο τάδε παίκτης του χωριού ανώτερος απο όλο το ρόστερ, ο αντίπαλος καλύτερος απο εμάς, στην 5η αγωνιστική να γράφουν οτι στόχος είναι πλεόν η παραμονή στην κατηγορια και και και και...

Ε ναι ρε φίλε και έμενα που έχει έρθει να βγάλω το παπάρι μου μια φωτό να πούμε σε κάτι νίκες