Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - FC Schalke 04 (EUROPA LEAGUE Round of 32) Πέμ 16/2/17 (22:05) - Ote3  (Read 2115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Μαρεσει που βλεπαμε ονειρα ολοι οτι θα σκοραρει ο παλιομαλακας αχαριστος πρωην ποδοσφαιριστης.Επισης η μια μερα παραπανω ξεκουρασης που ελεγε ο ιβιτς,νομιζω το ειδαμε ολοι χθες ηταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.Η ομαδα εκλασε στο 20 λεπτο.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Και κατι ακρως τεχνοκρατικο, για να γουσταρει και o Alamana.
Συμφωνα με μελετη που επεσε στα χερια μου λογω δουλειας, η πιθανοτητα μιας εκτος εδρας νικης για κάθε ένα εκατομμυριο ευρω διαφορα στα εσοδα των ομαδων που αγωνιζονται, αυξάνεται επιπρόσθετα κατά 0.12%.
Ενδεικτικα ο ΠΑΟΚ εχει εσοδα 20 εκ. (?) και η Σαλκε 265 εκ.

ΥΣ1 Η Σαλκε είναι 14η πιο πλουσια σε εσοδα ομαδα της Ευρώπης.
 ΥΣ2 Η ερευνα εγινε με δεδομενα από την Πρεμιερ Λιγκ.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
EDIT. Με προλαβε ο Alamana. Αλλα εγω είμαι ακομα πιο ακριβής παραθέτοντας την βαθμολογια τους την στιγμη που τους αντιμετωπίζαμε.  :D

Εγώ έβαλα την βαθμολογία τους μετά και τα χθεσινά παιχνίδια, πονηρέ.  :P

Edit. Λάθος μου, δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγραψες, οπότε πάω πάσο. Στα μούτρα μου η γλώσσα που βγάζει το ανθρωπάκι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Η κερκίδα τι είχε ρε παιδιά?? μέχρι που να το φάμε όλο το γηπεδο στο πόδι ήταν, μετά 60 λεπτά σουτ στο τέρμα δεν κάναμε και 9 στις 10 μονομαχίες σε κέντρο άμυνα και επίθεση χαμένες ήταν. Επίσης οταν με λιβαδειές γιάννενα και πλατανιάδες στην θ4 έχει 132 άτομα ποιος περιμένετε να φωνάξει στα μεγάλα ματς και να ξεσηκώσει το γήπεδο?? Οι πανυγηρτζήδες? Επίσης μεγάλη ανακρίβεια αυτό οτί ακούγονταν πιο πολύ οι γερμανοί. Εγώ στην 5 στα γκολ τους άκουσα μόνο και μετά το 80 μια φορά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
στην 4 παντως μια χαρα ακουγοντουσαν...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Και κατι ακρως τεχνοκρατικο, για να γουσταρει και o Alamana.
Συμφωνα με μελετη που επεσε στα χερια μου λογω δουλειας, η πιθανοτητα μιας εκτος εδρας νικης για κάθε ένα εκατομμυριο ευρω διαφορα στα εσοδα των ομαδων που αγωνιζονται, αυξάνεται επιπρόσθετα κατά 0.12%.
Ενδεικτικα ο ΠΑΟΚ εχει εσοδα 20 εκ. (?) και η Σαλκε 265 εκ.

ΥΣ1 Η Σαλκε είναι 14η πιο πλουσια σε εσοδα ομαδα της Ευρώπης.
 ΥΣ2 Η ερευνα εγινε με δεδομενα από την Πρεμιερ Λιγκ.

Ωραια τα λες φιλε
Αυτα ομως να τα γραφουμε και οταν δεν παιρνουμε διπλο στην ξανθη ή στη βεροια ή σε αλλο λιμο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
Μεγαλη απογοητευση η ηττα, οχι τοσο γιατι αποκλειστηκαμε, αλλα γιατι σε κανενα σημειο του αγωνα πλην των πρωτων 10' δεν δειξαμε οτι μπορουμε να μπουμε στο παιχνιδι
Αναμενομενη βεβαια με βαση την παραδοση εντος εδρας στα νοκ αουτ στην Ευρωπη
Ποιος εφταιξε τι εφταιξε στ αρχιδια μου λες και αμα το γραψω εδω θα αλλαξει κατι....

ΠΑΟΚ θα ειμαι μια ζωη, διπλο στη γερμανια ΠΑΟΚ ολε ολε

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
H βαθμολογία της UEFA δείχνει ότι όλες οι ομάδες που ανέφερες είναι χειρότερες από την Σάλκε.

14   Schalke 04   Ger   22.5856   18.9428   20.1714   14.2856   14.4284   90.413
20   Tottenham Hotspur   Eng   19.2856   18.3570   11.7142   14.8500   11.3284   75.535
23   Fiorentina   Ita   2.8832   17.8332   23.8000   10.3000   13.3166   68.133
25   Villarreal   Esp   3.5428   4.6000   16.0428   27.7856   9.8000   61.771
31   Ajax   Ned   9.8428   11.1832   15.2166   7.1500   12.3800   55.772
38   Fenerbahçe   Tur   24.0400   1.3400   1.2000   13.3200   10.5800   50.480

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2017.html

@ capri

απο το UEFA Club Ranking

Φετος η Schalke είναι 14η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη με 90.413 ποντους.
Φετος ο Αγιαξ είναι νουμερο 31 με 55.772 ποντους
Φετος η Φιορεντινα είναι νουμερο 23 με 68.133 ποντους

Όταν παιξαμε με Τοτεναμ, ηταν νουμερο 18 με 78.157 ποντους
Όταν παιξαμε με Βιγιαρελ, ηταν νουμερο 18 με 70.951 ποντους
Όταν παιξαμε με Αγιαξ το 2010 ηταν νουμερο 32 με 55.309 ποντους
Όταν παιξαμε με Φενερ, ηταν νουμερο 34 με 54.890 ποντους
Όταν παιξαμε με ΤΣΣΚΑ ηταν νουμερο 22 με 73.941 ποντους.

Η Σαλκε είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχαμε τα τελευταια 20 χρονια τουλάχιστον. Αν θεωρήσουμε οτι η βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ είναι ενδεικτικη της δυναμικότητας των ομαδων.

EDIT. Με προλαβε ο Alamana. Αλλα εγω είμαι ακομα πιο ακριβής παραθέτοντας την βαθμολογια τους την στιγμη που τους αντιμετωπίζαμε.  :D

Το ότι η Σάλκε ήταν καλύτερη ομάδα από μας κ πιο ποιοτική το ξέραμε από πριν και φυσικά αποδείστηκε και μέσα στο χορτάρι. Όμως ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό? Είναι καλύτερη η σάλκε μήπως απο αγιαξ, τοτεναμ,φενερ, βιγιαρεαλ, φιορεντίνα κλπ και πόσες άλλες που κατά καιρούς έχουμε κοντραριστεί κοιτώντας τους στα ίσια ? Οχι. Τα προβλήματα χθες ήταν πολλά.

Δεν ειναι το ιδιο να πετυχαινεις καποιον στους ομιλους και καποιον στα νοκ αουτ. Τελειως διαφορετικα. Και επισης η σαλκε εχει σαν μεγαλο στοχο του europa κατι που δεν ειχε η τοτεναμ πχ. Ετσι κι αλλιως απο αγιαξ φενερ βιγιαρεαλ φιορεντινα θεωρω οτι ειναι καλυτερη

Εγώ αυτό που είπα και ίσως να μην έγινα εντελώς αντιληπτός, είναι ότι ΜΟΝΟ η (αδιαμφισβήτητη) διαφορά στο budget, ποιότητα παιχτών κλπ δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσει την χθεσινή σχεδόν ανευ σοβαρής αντίστασης παράδοση. Γι αυτό κ ενδεικτικά ανέφερα δυνατές ομάδες με τις οποίες παίξαμε στο πρόσφατο παρελθόν και ανεξαρτήτως αν τις αποκλείσαμε ή όχι .....τις κυττάξαμε στα μάτια, κάτι που δεν κάναμε χθες. Τώρα αν το uefa ranking βγάζει την σάλκε λίγο πάνω από τις άλλες, προσωπικά δεν μου λέει κ κάτι. Άλλωστε με μία πρόχειρη ματιά σε αυτό μπορεί έυκολα να βρεί πολλές παρασπονδίες κ να γελάσει.... πχ ο γάυρος είναι πάνω από Λίβερπουλ, Ρόμα, Μονακό. Δεν θεωρώ την Σαλκε πχ Ρεαλ Μαδρίτης που δεν θα την χτυπούσαμε με τίποτε. Αντίθετα, όπως η ιστορία η πρόσφατη άλλα κ η γενικότερη αύρα του συλλόγου δείχνουν μια παράδοση αντίστασης κόντρα στα μεγάλα ονόματα.  
« Last Edit: February 17, 2017, 23:05:21 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή

Offline savage republic

• Βασικός

Offline KATISI4

• Αλλαγή
https://www.youtube.com/watch?v=q5Z4fOdwllU

στις γκομενες κ στα παιδακια τα ντου των γερμανων...κ οι μπατσοι???

οτι δεν εκανες εσυ λογω αστυνομιας το εκαναν το βραδυ οι παρτιζανοι...

κουνουσαν 50ευρα στην κερκιδα τα μουνοπανα για μας λογω κρισης...εμεις τι πρεπει να κουναμε καποτες?

γαμηστε τα ολα στην γερμανια με τους τρυπιους

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ξανά είδα λίγο το πρώτο ημιχρονιο

Στραγγάλισαν εντελώς την ομάδα μας οι Γερμανοί και αυτό δείχνει πόσο καλή ομάδα έχουν. Περικύκλωναν συνεχώς τους παίχτες μας που θα μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι. Ειδικά τσιμιροτ και μπισεσβαρ είχαν 2-3 μπασταρδους πάνω τους στο δευτερόλεπτο κι ούτε να πασάρουν σωστά προλάβαιναν.
Δε νομίζω ότι δεν προσπαθήσαμε. Απλά δε βγήκε το παιχνίδι, χάσαμε τα πρώτα τα δικά μας και μετά  οι άλλοι δείξανε απλα την ανωτερότητα τους.
Θέλει και λίγη τύχη ρε γαμωτο (μάτος, λεοβατς)

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **

κουνουσαν 50ευρα στην κερκιδα τα μουνοπανα για μας λογω κρισης...εμεις τι πρεπει να κουναμε καποτες?

Σανδάλια με άσπρες καλτσες
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Geo

• Αλλαγή
Η εικόνα του παιχνιδιού έμοιαζε με την αντίστοιχη στο μαντριγκάλ με το τυρί.
Ότι κάναμε εμείς πρόσφατα στο τυρί, το ίδιο μας έκανε η σάλκε.
Είναι η διαφορά δυναμικότητας πολύ μεγάλη, οπότε όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε.
Μόνο κάτι γραφικοί βγαίνανε στα ράδια και μιλούσαν για 4άρες.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
μα αφου το γραπηουν η γερμανι ΑΠΟ μονι τουσ 

Schalke 0-4

εμις τοτε γιατι να μιν το πιστεψουμε?

;D ;D ;D ;D ;D
PAOK PANO APO OLLA

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εντάξει το ματς δεν αντέχει σε κριτική. Σαν να έπαιζαν μικροί με μεγάλους... Ίσως η χειρότερη εμφάνιση ΠΑΟΚ που θυμάμαι, σίγουρα σε πρώτο ματς στην Τούμπα.
Όπως έγραψαν κι άλλοι, αυτό πιθανόν οφείλεται στην έλλειψη κινήτρου στους παίκτες υπό την οπτική ότι κανείς δεν θα τους ζητήσει τα ρέστα για τον αποκλεισμό, την έλλειψη προσωπικότητας στην ομάδα ειδικά σε παιχνίδια με σοβαρές ομάδες που δεν μπορεί να αρκείται στην κόντρα. Καλά προφανώς έχουμε υπερεκτιμήσει την αξία κάποιων ποδοσφαιριστών λόγω της χαμηλοτατης ανταγωνιστικότητας ειδικά του φετινού πρωταθλήματος.

Αλλά για την φετινη σαλκε μην τρελαθουμε. Είναι ομάδα που θα έπρεπε να περιμένεις στους 32 του ΟΥΕΦΑ, ειδικά όταν περνάς δεύτερος.
Στην ζώνη υποβιβασμού ήταν και όντως φορμαριστηκε και ανέβηκε στην εντεκατη θέση. Με δεύτερη την Λειψία και τρίτη την Φρανκφούρτη.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μία σοβαρή ομάδα από προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα. Ειδικά σε επίπεδο τακτικής οι γερμανικές ομάδες είναι νούμερο ένα στην Ευρώπη.
Επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ (αλλά και άλλες ελληνικές ομάδες) έχουν παίξει με αντίστοιχες αλλά και σαφώς ισχυρότερες ομάδες. Μια ματιά στα ρόστερ αρκεί.
Συνεπώς σύγκριση με παλιότερες επιδόσεις του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων σαφώς και μπορεί να γίνει. Όχι για να βγουν συμπεράσματα για τον Ίβιτς ή τους παίκτες.
Κυρίως ως επιβεβαίωση ότι ο ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία έχει μείνει στην καλύτερη περίπτωση στάσιμος αγωνιστικά

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Η ΟΥΕΦΑ έριξε καμπάνα στον ΠΑΟΚ τιμωρώντας τον με κλείσιμο για ένα ευρωπαϊκό ματς της Θύρας 4, καθώς κάποια πανό των οπαδών του στο ματς με τη Σάλκε θεωρήθηκαν ρατσιστικού περιεχομένου.

MIa xara se emas kleinei h 4 stous poluxaidemenous kai kokkinismenous pwpous apo ta ametrhta skampilia kai toys eyrwpaikous fallous, mono ena meros kleisto ths 7. 

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Θελω να πιστευω ότι και σε εμας ένα μερος θα κλεισει μονο.
Ας περιμενουμε λιγο..και με τους γαυρους τετοια εντυπωση δόθηκε (ότι θα κλεισει ολη η εφτα) και τελικα ηταν 3.000 καθίσματα (από φωτογραφιες ουτε καν τοσα..καμια 1.500 μάξιμουμ 2.000).

Offline savage republic

• Βασικός
Απορώ για ποιον λόγο έγινε. Τα πενηντάευρα των γερμανών δεν πειράξανε κανέναν. Κοροϊδία σκέτη η φάση.