Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - FC Schalke 04 (EUROPA LEAGUE Round of 32) Πέμ 16/2/17 (22:05) - Ote3  (Read 2125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή

Κλάους γκολ και κάγκελο!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πάρουμε μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα μας. Το λέω αυτό μόνο και μόνο γιατί έχουμε το Πουλί, αλλιώς παραδοσιακα φλοκος στο εντός.

ΠΑΟΚ γάμα τη Σάλκε την πουτανα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Κλαους-Ενρικε, 2-1.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
0-0 εντός, 1-1 εκτός.

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
Vasiko to mhden sthn amyna sto prwto mats.
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Κι εγω βλεπω γκολ αθανασιαδη(παιχνιδια της μοιρας) και εντος και εκτος.ΠΑΜΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εκει μεσα ειναι αχαστο διπλο, το εδω με αγχωνει
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το να παίζεις με 10 παίχτες και να έχεις απέναντι σου την ξάνθη, τον παναιτωλικό και την λιβαδειά δεν λέει κάτι, μπορεί και να κερδίσεις, το να παίζεις με 10 όμως απέναντι σε μια γερμανική ομάδα είναι εγκληματικό και το πληρώνεις ακριβά. Δεν χρειάζεται ο κλάους σε αυτό το ματς, ας περιμένει του χρόνου να παίξει σε κανενα κύπελο με την ελευσίνα η τον αγροτικό αστέρα, όσο και να χτυπάς το χέρι σου στον τοίχο δεν προκειται κανένας τοίχος να πέσει, το χέρι σου θα σπάσεις. Αυτό συμβαίνει και με τον κλάους, παίζει , παίζει, παίζει, παίζει και το αποτέλεσμα το είναι το ίδιο. Με κλάους μέσα βασικό 1-3 είναι το ματς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
καλό είναι εμείς να αγχοθούμε για την κερκίδα,να βάλουμε τα δυνατά μας εκεί που πραγματκά
μόνο εμεις μπορούμε.
και αφήστε τους παιχτες και ιβιτς να αγχοθούν για τα υπόλοιπα.
94 λεπτα φωνής.

υ.σ πρόβλεψη μου 1-0(ενρικε)

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
προχθες ειδα στον υπνο μου 3-0 με τελευταιο γκολ ενρικε.σουτ στην κινηση με την μια απο πλαγια εντος περιοχης στην απεναντι γωνια.τα αλλα 2 για να την τα ειδα κανας κλαους θα τα βαλε αλλα ακομα και  το υποσυνειδητο μου τον εχει σβησει τον εχει ξεγραψει.βαλτα ρε πουστη και υπενθιμισε μου την υπαρξη σου συνειδητα και υποσυνειδητα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Με μυστακιδη βασικο cf και σκορερ, 1-0.

υγ. βαλε τον diego βασικο, μην τον παιξεις βλαντο!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ανακοινώθηκε πριν λίγο ο διαιτητής. Είναι ο Ισπανός Εστράδα, που μας έπαιξε φέτος στο Αμστερνταμ Αρένα στο 1-1 με τον Αγιαξ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Το να παίζεις με 10 παίχτες και να έχεις απέναντι σου την ξάνθη, τον παναιτωλικό και την λιβαδειά δεν λέει κάτι, μπορεί και να κερδίσεις, το να παίζεις με 10 όμως απέναντι σε μια γερμανική ομάδα είναι εγκληματικό και το πληρώνεις ακριβά. Δεν χρειάζεται ο κλάους σε αυτό το ματς, ας περιμένει του χρόνου να παίξει σε κανενα κύπελο με την ελευσίνα η τον αγροτικό αστέρα, όσο και να χτυπάς το χέρι σου στον τοίχο δεν προκειται κανένας τοίχος να πέσει, το χέρι σου θα σπάσεις. Αυτό συμβαίνει και με τον κλάους, παίζει , παίζει, παίζει, παίζει και το αποτέλεσμα το είναι το ίδιο. Με κλάους μέσα βασικό 1-3 είναι το ματς.
Τασούλη συμφωνω παντως.Προσωπικα δεν τον εβαζα βασικο με την καμια.Θα εβαζα ενρικε και τζαλμα πλευρες με μυστακιδη ή κουλουρη μπροστα.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
το να παίζεις με 10 όμως απέναντι σε μια γερμανική ομάδα είναι εγκληματικό και το πληρώνεις ακριβά.

Μακάρι να παίζαμε με 10. Με 9 θα παίξουμε. Έχω Παναγιώτη στα γκολποστ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
Με κλάους μέσα βασικό 1-3 είναι το ματς.

Τασουλη δωσε προβλεψη και με την περιπτωση που ειναι ο κλαους στον παγκο..
με προβληματισες με το ποστ σου  
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΟΚ Τασο, τωρα ησυχασα κι εγω, ουφφφφ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Φημες για ιστοριες στο κεντρο τη νυχτα

Δεν επιβεβαιωνονται ομως

Οπως και να χει ευθυνη ολων μας να μπουνε ημιγυμνοι χωρις πανια οπως μπηκαμε εμεις στη φενερ

Οχι πανι σκοπιων, ουτε μπρελοκ

http://pamebala.gr/epikairotita/item/38666-kolasi-sto-kentro-tis-thessalonikis-me-opadous-tis-salke

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Από τα τέσσερα διαρκείας της παρέας μου, οι δύο δε θα μπορέσουν να έρθουν λόγω ανωτέρας βίας. Είναι 2 εισιτήρια (δεν είναι ακριβώς δίπλα δίπλα) στην θύρα 3, στο κάτω διάζωμα. Εάν ενδιαφέρεται κανείς, ας μου στείλει π.μ. άμεσα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...