Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - κούλα (9η αγων) Κυριακή 30/10/16 ώρα 19:30 (NS1)  (Read 2051 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μετα απο το rotation στην κερκιδα και τις συνεχεις εναλλαγες θεσεων η ομαδα βρηκε το ρυθμο της και πηρε την νικη  :rasta:

Εσεις σε ολες τις αλλες θυρες που βριζετε ρυθμικα το πεταλο μας για εναν μαλακα που την βρηκε απο το ιδιο το πεταλο, ενω ολη την αλλη ωρα ειστε στην μουγκα ,η μονη απαντηση που σας αξιζει ειναι το ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ.

Κωλοφυτα

Οπως τα λεει ο bro.
Οταν δεν βγαζεις αχνα ολο το ματς, δεν εχεις τραγουδισει ενα ΠΑΟΚ ολε, αλλα το πρωτο που φωναζεις ειναι το ποσο μαλακες εισαστε, τα λογια περιττευουν.

Επισης ηταν απιστευτη εικονα να κοιτας προς την 5-6 και να βλεπεις ΠΑΟΚτσιδες να σε κραζουν με παθος ζωγραφισμενο στα μουτρα τους και μετα απο 5 λεπτα, οι ιδιοι αυτοι τυποι να τραβανε βιντεακια την 4 οταν μπηκε το γκολ.

Λοβοτομημενοι.

Offline Geo

• Αλλαγή

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ok δεν ξέρω τι έγινε στο ματς. δεν το είδα όλο, δεν είχα καν ήχο. θεώρησα ότι μίλαγε για εδώ μέσα.

πάσο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
μετρια η ομαδα και ξεκαθαρα δεν βοηθησε καθολου η 3αδα μπροστα για αυτο .... ειδικα ο καμπος χαλια, τον εσβησε ο πεθαμενος ο ντιντακ

οι δηλωσεις ιβιτς αποσαφηνιζουν την κτασταση πληρως ... δεν θεωρει οτι ο μπισε τα δινει ολα αμυντικα κ ειναι απειθαρχος για αυτο τον εχει εξω
δυστυχως αν δεν γινουν καλες μεταγραφες τον γεναρη δεν αλλαζει η ομαδα, ειναι ατομικο το προβλημα

για τον μαλακα με την φωτοβολιδα τι να πεις; το ζητημα ειναι οτι καθε φορα βρισκετε και ενας μαλακας, δεν ειναι τυχαιο οταν υπαρχει ατιμωρησια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ατιμωρησια δεν θα το λεγα.. δεν θυμαμαι ποση ωρα μαζευε μαπες αφου την εριξε.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
@rabbit. ε τσουβάλιασμα είναι όταν οι κατά τα άλλα και κατά τα ειωθότα (χύσε Λέννον!) άλαλες 5 και 6 βρίσκουν τη λαλιά τους και αρχίζουν τα πόσο μαλάκες είσαστε για να κάνουν αυτό που τόσο αγαπούν.να την πουν στο πέταλο.

:'( :'(

πρέπει να κάνουμε web radio αναμετάδοση αγώνων του Π.Α.Ο.Κ. (για εσωτερική κατανάλωση εδώ στο φόρουμ)
το μικρόφωνο δικαιωματικά σου ανήκει
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Με τιμά η πρότασή σου σύντροφε αλλά αντικειμενικά μιλώντας,για ραδιόφωνο σα τις αθηνέζικες τις φωνές με αυτή την καθάρια χροιά δεν έχει.

Για ραδιοφωνικό ποστ γκειμ σχολιασμό αγώνων από Τασούλη πάντως πλήρωνα και μια ψιλή!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
παλι καλα που κερδισαμε γιατι μ αλλο αποτελεσμα πλην νικης ειχε τελειωσει η χρονια απ τον Οκτωβρη.η ομαδα ηταν αθλια.τραγικη επιλογη απ τον Ιβιτς ν αφησει εξω το Βαρελα.σε πρεσσαραν στην αμυνα και για αλλη μια φορα οταν λειπει δεν μπορουσες να φτιαξεις παιχνιδι απο πισω και να περασεις τη μπαλα απ την αμυνα στην επιθεση.το ιδιο παθαμε και με την Ξανθη,το ιδιο και σημερα.αναποφεκτο να αρχισουν οι γιομες,τα γυρισματα στον Γλυκο,κοκ.οι περισσοτεροι μενουν σ ενα αυτογκολ στο Καραισκακι και σε ενα λαθος με τον Παναιτωλικο και δεν βλεπουν οτι σε καθε ματς σβηνει τον αντιπαλο φορ κι οτι ειναι ο μονος που μπορει υπο πιεση να περασει τη μπαλα καθετα η να την κουβαλησει.
για το κορνερ που μας πρηξαν τα παπαρια ενω πιο πριν καθαρο κορνερ το δινει αουτ,το πιο πιθανο ειναι να μην εχει περασει η μπαλα ολοκληρη τη γραμμη.η γωνια ληψης σε παραπλανει αλλα αν παρατηρησεις και το σημαιακι ειναι παραλληλο με τη μπαλα.εφτιαξε ενα ωραιο βιντεο ενας αδερφος.
https://www.youtube.com/watch?v=K7YYyb_ThUs
βρηκαν ευκαιρια ομως απ τη μια τα χανουμια να κλαψουν και να δικαιολογηθουν κι απ την αλλη οι σκατογαυροι και οι αρδ τους να καλυψουν τη σφαγη του Ατρομητου.αξιολυπητοι οι μεν που τους ποναει περισσοτερο που οριακη φαση δεν δοθηκε υπερ τους,αρρωστοι οι δε που νομιζουν οτι απευθυνονται σε ηλιθιους και δεν εχουν αδικο μιας και βρισκουν ανταποκριση.
για την φωτοβολιδα το μονο που θα πω ειναι οτι ευτυχως που αλλαξε ο νομος και σημερα εχουμε 11 βαθμους και την 4 ανοικτη κι οχι 5 και την 4 κλειστη για το επομενο τετραμηνο.
τπτ δεν εχει χαθει ακομα κι οι 7 βαθμοι με δεδομενο οτι αυριο βγαινουν οι νεοι πινακες της ΚΕΔ κι οτι τους εχεις στην Τουμπα στον 2ο γυρο,καλυπτονται.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Στην χώρα της πουστιάς ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι τα έχεις δει όλα, το άουτ έγινε λέει κόρνερ και έφαγε το γκολ η καημένη η κούλα, δηλαδή ένα ανάποδο κόρνερ πλέον κατά ομάδος του ΠΟΚ είναι σφαγή, ενώ για δυο κοκκινες και γκολ οφσάιτ η βουλγάρικη ομάδα είναι κομπλεξική να διαμαρτύρεται και πρέπει της φταίει η αστοχία-ανικανότητά της.
Στο φως διαβάζω στο πρωτοσέλιδο, ''ολα καλά για δελφάκη και κουρέντα'' και γράφει από κάτω: ο παρατηρητής γιανναδάκης λέει σωστά δεν έδωσε πέναλτι στο 7 γιατί δεν ήταν χέρι-στον ακυρωθέν γκολ σωστά σηκωσε σημαία γιατί ήταν οφσάιτ και τα μπουνιδια ιντέγιε και και του αλλου το πορτογάλου πάλι τίποτα δεν ήταν ειχαν ξυράφια οι ατρόμητοι και μόνοι τους μάτωσαν. Αν ισχύουν αυτά βέβαια και δεν είναι απέλπιδα προσπάθεια να καθυσηχάσουν τους διαιτητές πιόνια εύχομαι και στον γιανναδάκη και σε αυτόν που τα έγραψε να βιάσουν τις κόρες τους και τις γυναίκες τους παρτούζα 12 μαυροι να πάω στο δικαστηριο μαρτυρας και να πω ότι πήγαν μόνες τους και κάθησαν στις μαύρες πούτσες. Δηλαδοί αυτοί σε λένε 12 το μεσημέρι είναι πίσσα σκοτάδι ανοίγεις την κουρτίνα βλέπεις ντάλα ήλιο και αυτοί προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι νύχτα. Θα ευχόμουν το ρήγμα της αταλάντης να έδινε 11 ρίχτερ σεισμό στο λεκανοπέδιο, αλλά δεν το εύχομαι γιατί στην χαβούζα έχει και κανα 2 εκατομύρια ξένους κι ένα σωρό άλλους που προφανώς δεν ασχολούνται με αυτή την αηδία που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στα του ματς τώρα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ νομίζω είναι ότι οι μέσοι του είναι εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά και οι επιθετικοί τους μέτριοι με τον εναν βέβαια να είναι και αόρατος συνήθως. Όλοι λένε για μπίσεβαρ να παίξει, αλλά μόλις βγήκε ο σαχοφ η κούλα που είχε την φάση του αλμέιδα μόνο και ενα σουτ φαουλ απο τα 40 μετρα ντεμεκ τελική του μπακασέτα, σε έβγαλε 3 φάσεις σε ένα 20λεπτάκι μόνο και με τετράδα επίθεσης τον παλαιστή τον οικοδόμο τον ομορφονιό μάνταλο και τον δεν ξέρω τι θέση παίζω μπακασέτα. Για μένα λύση δεν είναι να μην πάιζει ο σαχοφ και να παίζει ο μπίσεβαρ αλλά να πάρεις παίχτη καλύτερο και απο΄τους δυο και αμυντικά αξιοπρεπή με τρεξίματα και επιθετικά να δίνει πραγματα. Το ξέρω αυτά κοστίζουν, αλλά έτσι γίνονται οι ομάδες, ειδάλλως όταν παιζει ο σαχοφ και δεν νικάμε θα λέμε γιατί δεν έπαιξε ο μπίσεβαρ κι όταν παίζει ο μπίσεβαρ και τον πίνουμε θα λέμε γιατί δεν έπαιξε ο σαχοφ να καλύψουμε τον κωλο μας.
Θέλω να πω στα ζώα που γιούχαρα κλάους κάμπος και σαχοφ στις αλλαγές να κουνήσουν τα κεφάλια τους και την επόμενη φορά αν δεν γουστάρουν κάποιον παιχτη που βγαίνει να δουν άλλο έργο.
Για τον φελό με την κροτίδα τι να πω, δολοφόνος, θα μπορούσε και μέσα στην 4 να σκότωνε κόσμο αυτό το πράγμα, οι μάπες που ακούγεται ότι έφαγε δεν ξέρω αν είναι αρκετές γιαυτό που έκανε.
Γλύκος καλός, μάτος καλός, μαλεζάς κρέσπο καλοί, λέοβατς μέτριος, κάνιας πολύ καλος, τσίμιροτ καλός στο πρωτο λίγα πράματα στο δεύτερο, σάχοφ μέτριος, τζάλμα μέτριος καλύτερος από τους άλλους δυο επιθετικούς, γκάρι μετριοκακός, κλάους αόρατος, μπίσεβαρ που μπήκε απλώς μάζεψε πιο πίσω την κούλα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
επισης μ αρεσε χθες ο πανηγυρισμος .επειδη το εχω κριτικαρει ,χθες γουσταρα .ουτε ονομα ουτε καρδουλες ουτε η μιση ομαδα ουτε αλλες κλαμπαρχιδιες. ολοι μαζι και τρελα και λυσσα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
Οχι ακριβως ολη η ομαδα μαζι..
δες στο 0.17 τι επαθε ο αλλος.. http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/37589/paok-aek-1-0/#.WBeH7n_r3Vg
« Last Edit: October 31, 2016, 22:44:04 by Capricorn »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Βλέπω τώρα τις φάσεις και υπάρχει τετ α τετ του τζαλμα που είναι 20 εκατοστά οφσαιτ και το δίνει ο στημένος επόπτης οπως λένε που ήθελε να τους σφάξει για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, γαμώ τα σπίτια σας μπινέδες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
Ρε Τασο παιρνεις τους αντιΠΑΟΚ χανουμους στα σοβαρα και τσατιζεσαι;
με τετοια πουτσα στο 95 κατι πρεπει να πουν..διασκεδασε το..εγω αυτο κανω

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
πες-πες-πες ομως εφαγαν προλογο και δικη μας πενηνταρισιοι οτι περασε τη γραμμη..
εγω παντως μεχρι και τη σκια βλεπω και λεω οτι δεν περασε..
που στο φιναλε δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει αυτο το αμφισβητουμενο να δωθει στο χανουμι και οχι σε μας;

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και μόνο που συζητάμε για ένα κορνερ σε ολόκληρο ματς (ενώ έχει προηγηθεί λάθος σε δικό μας ΧΩΡΙΑ αντίδραση από Ροντριγκεζ) είναι παθογένεια.
η μόνη μαρτυρία, αφού τηλεοπτικά δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος είναι του Ντίντακ, μέσω της αντίδραση του. Λογικό να αντιδράσει... έχει φάει από το 80 και μετά τρεις σακούλες από παίκτη μας. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν πέρασε η όχι, οπότε δε μιλάμε για δόλο, σφαγή ή δεν ξέρω τι. δεν θα το θυμόταν κανείς αν δεν έμπαινε γκολ, το έχουν κάνει μείζον θέμα επειδή ο ανέστης δεν έδιωξε καλά στο κόρνερ και πήραμε την επαναφορά.

ακόμα και από την φωτό που έχεις βάλει εσύ bozik (δεν ξέρω από που προήλθε) φαίνεται να μην περνάει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η μπάλα από τη γραμμή. άρα κανένα άουτ.
επίσης απλά μαθηματικά... ο Ντίντακ είναι μισό μέτρο μέσα από τη γραμμή, η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του και βγαίνει έξω. Τηλεοπτικά φαίνεται ότι ΔΕΝ κάνει ιδιαίτερη κίνηση η μπάλα προς τα μέσα ή προς τα έξω πριν κτυπήσει το κεφάλι του ντίντακ. ΑΡΑ ήταν αμφότερα σε μια ευθεία, εντός του γηπέδου.
καλή χώνεψη και να τελειώνουμε.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Μας τα 'χουνε πρήξει ομαδικά..

Η κατάντια τους φαίνεται σε κάθε ματς πενηνταρίσιο, βγαίνει κλίμα οτι ευνοηθήκαμε..
εχουν συνηθίσει να μας σφάζουν και να μας λένε γραφικούς..
Στο ντούκου πέρασε την προηγούμενη βδομάδα οι 2 κόκκινες και το οφσάιντ.. και του σαββάτου η σφαγή του Ατρομητάκου..

Εβγαλαν τον ΠΑΟΚ τον ευνοούμενο της αγωνιστικής..
Αυτά δε γίνονται σε καμία χώρα ρε πστη μου. ΘΑΝΑΤΟΣ.

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
Ε αμα βγαινουν ολες οι κολοφυλαδες με τιτλο κερδισε ο ΠΑΟΚ με κορνερ που δεν ηταν,αντε να πεισεις τωρα τον καθε μαλακα οτι η μπαλα δεν εχει περασει ολοκληρη τη γραμμη.
Το χειροτερο βεβαια ειναι αυτο που επισημαινουν οι περισσοτεροι.Καθομαστε και συζηταμε για ενα κορνερ ενω την προηγουμενη αγωνιστικη γιναν μουχτι 2 κοκκινες κι ενα γκολ οφσαιντ.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ας κάθονται αυτοί να ασχολούνται με το τίποτα,να τα ρίχνουν αλλού και ας συνεχίσουν να παίζουν με Μπακασέτες, Πλατέλες και σέντερ φορ τον Αλμέιδα 95 κιλά πρώην ποδοσφαιριστή. Μας συμφέρει.
Προχωράμε. Έχουμε πολύ ζόρικο αγώνα την Πέμπτη που θέλουμε τη νίκη πάση θυσία!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε