Στην χώρα της πουστιάς ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι τα έχεις δει όλα, το άουτ έγινε λέει κόρνερ και έφαγε το γκολ η καημένη η κούλα, δηλαδή ένα ανάποδο κόρνερ πλέον κατά ομάδος του ΠΟΚ είναι σφαγή, ενώ για δυο κοκκινες και γκολ οφσάιτ η βουλγάρικη ομάδα είναι κομπλεξική να διαμαρτύρεται και πρέπει της φταίει η αστοχία-ανικανότητά της.
Στο φως διαβάζω στο πρωτοσέλιδο, ''ολα καλά για δελφάκη και κουρέντα'' και γράφει από κάτω: ο παρατηρητής γιανναδάκης λέει σωστά δεν έδωσε πέναλτι στο 7 γιατί δεν ήταν χέρι-στον ακυρωθέν γκολ σωστά σηκωσε σημαία γιατί ήταν οφσάιτ και τα μπουνιδια ιντέγιε και και του αλλου το πορτογάλου πάλι τίποτα δεν ήταν ειχαν ξυράφια οι ατρόμητοι και μόνοι τους μάτωσαν. Αν ισχύουν αυτά βέβαια και δεν είναι απέλπιδα προσπάθεια να καθυσηχάσουν τους διαιτητές πιόνια εύχομαι και στον γιανναδάκη και σε αυτόν που τα έγραψε να βιάσουν τις κόρες τους και τις γυναίκες τους παρτούζα 12 μαυροι να πάω στο δικαστηριο μαρτυρας και να πω ότι πήγαν μόνες τους και κάθησαν στις μαύρες πούτσες. Δηλαδοί αυτοί σε λένε 12 το μεσημέρι είναι πίσσα σκοτάδι ανοίγεις την κουρτίνα βλέπεις ντάλα ήλιο και αυτοί προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι νύχτα. Θα ευχόμουν το ρήγμα της αταλάντης να έδινε 11 ρίχτερ σεισμό στο λεκανοπέδιο, αλλά δεν το εύχομαι γιατί στην χαβούζα έχει και κανα 2 εκατομύρια ξένους κι ένα σωρό άλλους που προφανώς δεν ασχολούνται με αυτή την αηδία που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στα του ματς τώρα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ νομίζω είναι ότι οι μέσοι του είναι εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά και οι επιθετικοί τους μέτριοι με τον εναν βέβαια να είναι και αόρατος συνήθως. Όλοι λένε για μπίσεβαρ να παίξει, αλλά μόλις βγήκε ο σαχοφ η κούλα που είχε την φάση του αλμέιδα μόνο και ενα σουτ φαουλ απο τα 40 μετρα ντεμεκ τελική του μπακασέτα, σε έβγαλε 3 φάσεις σε ένα 20λεπτάκι μόνο και με τετράδα επίθεσης τον παλαιστή τον οικοδόμο τον ομορφονιό μάνταλο και τον δεν ξέρω τι θέση παίζω μπακασέτα. Για μένα λύση δεν είναι να μην πάιζει ο σαχοφ και να παίζει ο μπίσεβαρ αλλά να πάρεις παίχτη καλύτερο και απο΄τους δυο και αμυντικά αξιοπρεπή με τρεξίματα και επιθετικά να δίνει πραγματα. Το ξέρω αυτά κοστίζουν, αλλά έτσι γίνονται οι ομάδες, ειδάλλως όταν παιζει ο σαχοφ και δεν νικάμε θα λέμε γιατί δεν έπαιξε ο μπίσεβαρ κι όταν παίζει ο μπίσεβαρ και τον πίνουμε θα λέμε γιατί δεν έπαιξε ο σαχοφ να καλύψουμε τον κωλο μας.
Θέλω να πω στα ζώα που γιούχαρα κλάους κάμπος και σαχοφ στις αλλαγές να κουνήσουν τα κεφάλια τους και την επόμενη φορά αν δεν γουστάρουν κάποιον παιχτη που βγαίνει να δουν άλλο έργο.
Για τον φελό με την κροτίδα τι να πω, δολοφόνος, θα μπορούσε και μέσα στην 4 να σκότωνε κόσμο αυτό το πράγμα, οι μάπες που ακούγεται ότι έφαγε δεν ξέρω αν είναι αρκετές γιαυτό που έκανε.
Γλύκος καλός, μάτος καλός, μαλεζάς κρέσπο καλοί, λέοβατς μέτριος, κάνιας πολύ καλος, τσίμιροτ καλός στο πρωτο λίγα πράματα στο δεύτερο, σάχοφ μέτριος, τζάλμα μέτριος καλύτερος από τους άλλους δυο επιθετικούς, γκάρι μετριοκακός, κλάους αόρατος, μπίσεβαρ που μπήκε απλώς μάζεψε πιο πίσω την κούλα.