Δεν ειδα το ματς τις φάσεις μπορώ να κρίνω. Κατ' αρχήν δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βάζει κανονικό γκολ να ακυρώνεται και να πρέπει να νικάει υποχρεωτικά, ουτε να τρώει γκολ οφσάιτ και πάλι να νικάει, δεν γίνεται παιχνίδι παρα παιχνίδι να βάζεις 2 γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο για να νικάς χωρίς να τρως μάλιστα κανένα. Αυτό κύριοι δεν αλλάζει, όποιος πιστεύει σε 50-50 στην χώρα της πουστιάς είναι αφελής. Οι κόρακες η θα είναι μαζί σου ή εναντίον καρπούζια στην μέση και σπόρια και τα αρχίδια μου κουνιούνται δεν υπάρχουν ή θα είσαι χαλίφης ή θα σε γαμάει ο χαλίφης διαλέξτε και πάρτε, αυτό το λέω για όσους μουγκρίζουν που πήγε ο ρωσος να πάρει την έπο αλλά μουγκρίζουν και για την χτεσινή διαιτησία.
Δηλαδή όποιος μουγκρίζει γιατί πάει να πάρει την έπο με βαλίτσες ο σαββίδης και μουγκρίζει γιατί ο αρετόπουλος μας γάμησε χτες είναι διχασμένη προσωπικότητα ή απλώς πιστεύει ότι ζεί στην αγγλία στην δανία και την σουηδία που υπάρχει μια σχετική δικαιοσύνη. Εγώ προσωπικά επειδή δεν θέλω να γίνω χαλίφης και διαφωνώ με τις χορηγίες και τις βαλίτσες στην ΕΠΟ σπάνια θα μουγκρίσω για κόρακες.
Πιστεύω ότι το κάνε ομάδα να νικάει και τους διαιτητές είναι χοντρή μαλακία να λέγεται στο ποδόσφαιρο αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ανίκητοι και όλοι οι διαιτητές. Παππάδες, σπάθες, κουκουλάκηδες σε κάτι ημιτελικούς κυπέλου λαμβάνοντας υπόψιν την αγωνιστική κατασταση των αντιπάλων και τη δική μας δεν μπορείς να τους νικήσεις ότι και να κάνεις,αντίθετα όμως διαιτησίες σαν της ξάνθης και της βέροιας που είχαμε φέτος θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει ακόμα και τους διαιτητές των συγκεκριμένων αγώνων. Έτσι λοιπόν για την μέτρια φετινή μας μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών πιστεύω ότι φταίει κατά ένα ποσοστό η διαιτησία και κατά κάποιο άλλο ποσοστό η ελάχιστη ως ανύπαρκτη επιθετική ποιότητα της ομάδας.
Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι και πέρσι στην αρχή της χρονιάς η ομάδα έπαιζε καλά, αλλά δεν έπαιρνε αποτελέσματα κάποια στιγμή τέτοια εποχή αφού είδα κι απόειδαν τα παράτησαν, αυτό το λέω για όσους λένε ότι αφου πάιζουμε καλά κάποια στιγμή θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν είναι απόλυτο αυτό, οι νίκες αυξάνουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας και οι ήττες την καταποντίζουν σε τέτοιο βαθμό πολλές φορές που να μην μπορείς να σηκώσεις πλέον κεφάλι όπως έγινε και πέρσι.