γιατι ρε παιδιά, αφου οι μισοί εδώ μέσα ομάδα για πρωτάθλημα γράφουν ότι πάμε, ομάδα για πρωτάθλημα που φοβάται να κάνει ροτέυσον?
αρα για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε όταν φοβόμαστε να παίξουμε με 2 αλλαγές στην βέροια,
δεν ειρωνεύομαι, απλά ας πανηγυρίσουμε μια φορά στο τέλος, δεν λέω να μην στηρίξουμε,
αλλα η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ σε ποιότητα απο πέρυσι, για αυτό και δεν είμαι αισιόδοξος, η μόνη διαφορά ειναι η ποιότητα σου στο δεξί μπάκ που είναι 30+ και δεν έχεις καν σοβαρή αλλαγή του, όλες οι υπόλοιπες μεταγραφές σου είναι μισό κλίκ πανω απο πέρυσι, και χωρίς να έχεις αντικαταστήσει τον παίκτη Μακ. και δεν έχεις ουτε μισό παίκτη να έχει παραστάσεις απο πρωταθλητισμό, μόνο βαρέλα με βάση τίτλους.
με 3μιση(και αν) σοβαρούς παίκτες παίζουμε και αμα κάνεις ροτέυσον επιστρέφεις με δεξι μπάκ κίτσιο. Επίσης πάντα έχεις γλύκο που όταν θα καίει το ντέρμπυ θα κανει την μλκία και θα σου φταίει η ατυχία αλλα οχι η ανικανότητα,
κάπου εκεί το χάνω και δεν βλέπω την αισιοδοξία σας για πρωτάθλημα, εκτός αν εννοείτε οτι και οι αλλοι ειναι χάλια, απλα να θυμήσω οτι πάντα πρεπει να ειμαστε 2-3-4-5 κλίκ πάνω απο τους άλλους για να τους καθαρίζουμε, γιατι μεταξύ ίσων μια το κοράκι μια η μλκία και γίνεται η στραβή.
Απλα για να είμαι ξεκάθαρος, ειμαι απαισιόδοξος και πιστεύω η ομάδα πάλι δεν εχει προσωπικότητες, αντίθετα εχει 2-3 παίκτες που ειναι ντροπή να παίζουν στον ΠΑΟΚ, επίσης με γλύκο πρωτάθλημα δεν παίρνεις