εγω διαφωνω με τα περισσοτερα που διαβασα. προβλημα νοοτροπιας υπαρχει οχι γτ δεν μπαινεις να τους πατησεις και δεν εχεις διαρκεια, μια χαρα δυνατα μπηκες και εχασες παλι μαλλια. προβλημα νοοτροπιας εχεις γτ εχεις παιχτες χωρις παραστασεις πρωταθλητισμου. αυτο σημαινει οτι δεν αντιμετωπιζουν σωστα τις φασεις που τους καθονται. αφου δλδ υπαρχει μεν πλεον ανταγωνισμος για τις περισσοτερες θεσεις, οι χωρις παραστασεις παιχτες δεν εχουν την εμπειρια και αρα τη ψυχραιμια ειτε να τελειωσουν σωστα τις φασεις ειτε να σπασουν τη μπαλα στον αμαρκαριστο συμπαικτη κ πανε να το παρουν μονοι τους για να αποκτησουν κ οι ιδιοι κ αλλη αυτοπεποιθηση.
επισης προβλημα με τα χαφ για μενα δεν ειναι οτι δε ξερουν να πασαρουν κ οτι δε πατανε περιοχη. εγω ειδα τον κανιας και σημερα και στη τριπολη να τον περνανε απο πανω οι αντιπαλοι και να τον εκβιαζουν σε λαθη. καμια 10αρια εκανε στη τριπολη, ενω στο α σε τετοιες φασεις θυμισε κατσε στο κρατημα μπαλας. ο τσιμιροτ ψαχνεται να βρει το ρολο του, περυσι εκανε μπαμ η διαφορα ποιοτητας με τους υπολοιπους, φετος που ανεβηκε το επιπεδο δεν ξεχωριζει και δεν ξερει ακριβως τι πρεπει να δωσει στην ομαδα, γκολ, τελικες καθετες; με συνεπεια να μη τη δινει σωστα μπροστα.
ειδα επισης 2 αμυντικους να μην κερδιζουν μιση διεκδικηση ψηλα απο τους αντιπαλους, και σε πολλες φασεις να χρειαστει να πανε 2 σε εναν για να τον κερδισουν. ο βαρελα δινει αυτο το στοιχειο μονο απο τους 3
γενικα κενα αγωνιστικα υπαρχουν σε ολες τις γραμμες αλλα το κυριο θεμα δεδομενου του επιπεδου της λιγκας ειναι η ελλειψη εμπειρων κ γκολτζηδων μπροστα να τελειωνουν τις φασεις για να μη τρεχουμε μετα.
για ιβιτς και κοουτσαρισμα παροτι αποψη εχουμε ολοι εγω δε θα μπω στα 4-3-3, 4-4-2 κλπ, ουτε ιδιαιτερα στη διαχειριση που κανει εκτος και αν βλεπω ακραιες παπαριες οπως πχ πελκας αντι μπισεσβαρ με φιορεντινα.
αν κ εβγαλα συμπερασματα για το τι μπορουμε να πετυχουμε φετος ας μη μπουμε σε αυτη τη κουβεντα ακομα, παμε με λυσσα οπως αυτη του γκαρρυ που οσο τσαπατσουλης ειναι αλλο τοσο γκαβλωμενος για τη νικη ειναι σε καθε ματς