Χτες όπως και στο πρώτο παιχνίδι με το άγιαξ φάγαμε πολλές επιθέσεις από τον άξονα. Πολλά σουτ δηλαδή έξω από την περιοχή μας, αρκετά μάλιστα με πολύ καλές προϋποθέσεις, με τον άγιαξ το πλήρωσες με το καφενείο χτες δεν είχες πρόβλήμα. Εγώ δεν είδα κάτι θετικό χτες στην ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικότατη, στο δεύτερο απλώς υποφερτή από ένα σημείο και μετά. Βάλαμε δύο γκολ από κορνερ και η επιθετική ποιότητα της ομάδας μπροστά μου φαίνεται ελάχιστη. Χτες η επιθετική τριάδα κλάους γκάρι τζάλμα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Πιο επικίνδυνος απ' όλους ο γκάρι αλλά τσαπατσούλης και επιπόλαιος μέχρι εκεί που δεν πάει. Οι άλλοι δύο ήταν απλώς ανύπαρκτοι. Δηλαδή μπήκαν μέσα ο μπίσεσβαρ με τον περέιρα και κάναμε 3-4 κλασικές φάσεις. Για τα χαφ τώρα στο πρώτο ημίχρονο δεν έχω ξαναδεί τόσο ανύπαρκτη τριάδα χαφ. Ο σαχοφ δεν ήταν πουθενά ο τσίμιροτ επίσης και ο χαρίσης έβγαζε ασιστ στους αντιπάλους. Το μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο είναι ότι δεν κόβει κανείς δεν ξέρω αν θα φτάσει μόνο ο κάνιας όλη τη χρονιά να αμύνεται, ο τσιμιροτ καλός χρυσός μπροστά κουβαλάει μπάλα, άλλα όταν αμυνόμαστε τον τριπλάρουν σε επικίνδυνες θέσεις όλοι. Για μενα κάκιστος χτες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και ο λέοβατς. Το ζήτημα χτες ήταν το καλό αποτέλεσμα και η πρόκριση, η ομάδα φαίνεται ότι έχει πολλά νέα πρόσωπα μέσα και θα χρειαστεί χρόνο και παιχνίδια για να δέσει. Μπροστά πιστεύω χρειαζόμαστε οπωσδήποτε 2 παίχτες, έναν φορ και έναν καλό ακραίο επιθετικό.