Να πω και γώ τι είδα ποδοσφαιρικά σήμερα. Πολύ καλά στημένη η ομάδα σήμερα στο γήπεδο, άριστη τακτικά, το μόνο που έκανε ο άγιαξ ήταν γιόμες από τους ακραίους αμυντικούς του, κλεισμένοι όλοι οι χώροι και παρόλο που παίζαμε με 10 παίχτες στην κόντρα επίθεση η ομάδα ήταν φωτιά. Όλοι θα πούνε τι λιμό ο άγιαξ, τι ομαδούλα, τι αμούστακα παιδιά, εγώ όμως πιστεύω ότι αυτός ο άγιαξ σε 2 ματς μας έκανε 2.5 φάσεις μέσα από την περιοχή είναι έργο του προπονητή και της καλής ποιότητας των χαφ και των ακραίων αμυντικών που έχουμε. Δηλαδή τσίμιροτ σε 2 ματς ήταν μαγικός, σήμερα βγάζει και πάρε βάλε στον άμπαλο, ο χαρίσης πολύ τρέξιμο ελάχιστα λάθη και άψογος τακτικά, ο σαχοφ τα ίδια πολύ ωραίος παίχτης παραλίγο να το βάλει κι αυτός σήμερα. Λέοβατς εκπληκτικός μέχρι που κάνει το πέναλτι, κι αυτός πάρε βάλε στον άμπαλο σε 9 μετρα τέρμα αυτός που μυρίζεται το γκολ και τα παστελώνει με μια επαφή έκανε ήρωα τον πιο ατάλαντο ολλανδό τερματοφύλακα που είδα στέλνοντάς την μπάλα πάνω του με την μία κι όλας που είναι το προσόν του, με τις δύο μπορεί και να την έστελνε στον μήτογλου που κάνει ανακαίνιση. Τζάλμα γκάρυ δεν έκαναν το κάτι παραπάνω σήμερα κυρίως ο τζάλμα, αλλά αρνητικούς δεν τους λές, τον τζάλμα τον έφερε και στην κορυφή αρκετές φορές αλλά καθόλου από αριστερά που έμπαζαν οι ολλανδοί, τα στόπερ επίσης δεν υστέρησαν αυτό βέβαια να διώχνουν όπου να'ναι ήταν μεινόκτημα και των δύο, κάπως έτσι τρώμε το πρώτο γκολ από κουτουρού διώξιμο τζαβέλα στο κόρνερ της θ4 στο κέντρο χαμένη μονομαχία σάχοφ εκεί, αχρείαστο φάουλ χαρίση και πέναλτι. Δηλαδή γαμώ το χριστό και την παναγία 4 μαλακίες μαζεμένες για να φάμε γκολ στο 44. Η ομάδα εμένα μου φαίνεται πολύ καλή, αν παρθεί ένας φορ κι ίσως ένας εξτρέμ ακόμα, πετάξει στα σκουπίδια τζιόλη κλάους και στον πάγκο τον πουθενά γλύκο, με τις προσθήκες κάνιας και του γιουγκοσλάβου τερματά όσο παιρνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη.