Author Topic: Fernando Lopes dos Santos Varela  (Read 12350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Lopes dos Santos Varela
« Reply #200 on: May 21, 2019, 18:55:50 »
τεραστια μαλακια...ΤΕΡΑΣΤΙΑ...ΟΛΟΙ το ειπανε οτι το πρωταθλημα ξεκινησε απο αυτο το τερστιο διδυμο στην αμυνα...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ τον Νορμβριο τωρα να μη γινετε συμφωνια...και καλα υπρδιπλασιαμος και παπαριες...δεν ειναι ετσι...ποσα παιρνει ειναι το θεμα. οταν βεβαια κλεινεις κρεσπο πολυ φθηνα δεν μπορεις να ξεφυγεις εδω γιατι θα ερθει ο κρεσπο  και θα σοθυ πει για κατσε που πας? κανονικα επρεπε να ειχε ανανεωθει ο βαρελα ΠΕΡΣΥ. Τεσπα...τετοιο βουνο ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...στο χατσεριντι 1,5 χαρτι δινατε ρε ελεος

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #201 on: May 21, 2019, 19:32:42 »
εγω λεω να τους κρεμασουμε ολους ..

σευχαριστουμε για ολα τιμησες τα λεφτα σου
My Own WoRST ENeMy.....

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #202 on: May 21, 2019, 19:33:39 »
Δεν είναι μόνο ο Χάτσεριντι. Και το άλλο το κριάρι από την Ισλανδία κόστισε ένα καρο λεφτά.
Τα βλέπει αυτά ο Βαρέλα και του γυρίζουν τα μυαλά.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #203 on: May 21, 2019, 19:36:14 »
Ο ινκασον είναι καλύτερος από τον βαρελα, απλά χρειάζεται χρόνο για να δέσει με κρεσπο και να βρει ρυθμό
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #204 on: May 21, 2019, 19:41:09 »
Αυτό πάντως δεν το είδαμε. Χοντρές ζειμπεκιες είδα εγώ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #205 on: May 21, 2019, 19:42:13 »
Όλοι καλοί,  χρυσοί είναι απλά όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουν,  όλοι πάνε στα λεφτά.  Και συ μια από τα ίδια είσαι.
Τιμησες με τα παραπάνω τα λεφτά που πήρες αν κ μας ζαλισες λίγο τα αρχιδια στην αρχή και στο τέλος  αλλά
Χαλάλι. Καλή συνέχεια,  σαν τον ΠΑΟΚ πουθενα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #206 on: May 21, 2019, 19:50:45 »
Αυτό πάντως δεν το είδαμε. Χοντρές ζειμπεκιες είδα εγώ

από βαρελα βλέπαμε χειρότερεες για ενα χρόνο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #207 on: May 21, 2019, 20:45:02 »
Αν αληθεύουν τα χρήματα που σου δίνουν και εξακολουθείς να θες να φύγεις, σε ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σου και καλή συνέχεια στην καριέρα σου.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #208 on: May 21, 2019, 21:25:15 »
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #209 on: May 21, 2019, 21:46:26 »
Δεχομαι καθε ποδοσφαιριστη που το ποδόσφαιρο για τον ίδιο είναι προσπορισμός ζωής κ κάβα υπολοίπου της. Οταν ομως στη πορεία το "επαγγελματίας", συνοδεύεται απο δάκρυα, φωτό αφοσίωσης, χτυπήματα στα τραπέζια και 35 fuckin years, σημαίνει οτι κάποιοι-ελάχιστοι, εκτός της αμοιβής, ζούνε οπαδικά.
Για αυτό λοιπόν το σίχαμα που ανα μήνα μας δήλωνε υπηρέτης του Συλλόγου, δάκρυζε για την ομάδα και δήλωνε αιώνια οπαδός της, έχω μόνο σιχάσια και ανάθεμα. Για αυτό το πεταμένο αρχιδάκι που απέρριψε συνεχόμενες προτάσεις υπερδιπλασσιασμού της ομάδας, για αυτό το γελοίο ανθρωπάκι που σκόραρε για τον γκει με προβολές στα καραισκάκια κ η ομάδα τον περίμενε ενα καλοκαίρι, υπέμεινε δε εναν ολάκερο χρόνο το μη στρωσιμο του κ επένδυσε σ αυτον, γι αυτό το ανθρωπάκι που πουλάει αυτον τον Σύλλογο ενώ δήλωνε οπαδός του, μόνο γαμήσια κ κακοήθεια.
 Ο Π.ΑΟ.Κ. σε κανε άνθρωπο πουστράκι, 150 έπαιρνες κ σου δίνουν 1,3 κ θες κ άλλα
ΚΑΛΟ ΧΙΑΣΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΔΑΤΟ ΠΑΤΟ ΣΟΥ
ΑΝΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΜΠΙΝΕ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #210 on: May 21, 2019, 21:47:34 »
Γίνετε λίγο πιο αχάριστοι παιδιά, μπορείτε.

ινβ4 "ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΕΥΓΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ Η ΟΜΑΔΑ" που γράφουν στο φυτομάνια, 2-3 ποστς μακριά είναι κι αυτό.

• Αποστολή
  • **
« Reply #211 on: May 21, 2019, 21:49:01 »
τΟ ΜΟΥΝΊ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4. ΕΜΠΙΠΤΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ?ΤΙ ΛΕΣ?

ΨΟΦΑ ΠΟΥΣΤΗ ΤΣΑΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ
« Last Edit: May 21, 2019, 21:55:45 by lostinprobatopoihsh4 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #212 on: May 21, 2019, 21:55:26 »
Εδώ και 3 4 μέρες διαβάζω ότι δίναμε 1.5 το χρόνο, για 3 χρόνια. Θεωρώ λάθος να του δώσουμε ακριβώς όσα είχε ζητήσει. Γιατί σε μια διαπραγμάτευση πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω.
Άρα δεν έπρεπε κατά τη γνώμη μου να του δώσουμε το ενάμιση που ζητούσε εξ αρχής. Λογικό θα θεωρούσα να δίναμε 1.3 περίπου.
Όμως, εδώ διαβάζω σήμερα ότι υοερδιπλασιαζεται με την πρόταση μας ο μισθός του βαρελα δηλαδη 1.3 με τα μπόνους.
ΩΠΑ, 1.3 με μπόνους αρα φαντάζομαι είναι κάπου στο 1 καθαρά, πάντως όχι 1.5 που μαθαίναμε. Και αυτό δε λέγεται υπερδιπλασιασμος. Το 1 καθαρό μου φαίνεται λίγο, όπως και το 1.5 μου φαίνονταν πολύ. Εγώ όμως βλάχος είμαι, δεν ξέρω από διαπραγματεύσεις ούτε είναι δικά μου τα λεφτά. Απλά λέω τη γνώμη μου. Για μένα ευχής έργον θα ήταν να κλείσουν στα 1.3 περίπου καθαρα και να είναι ευχαριστημένοι και οι 2. ο παίχτης γιατί παίρνει λιγότερα μεν από το καδρονι χατσεριντι αλλά 3 με 4 φορές πιο πολλά από όσα έπαιρνε στη Ρουμανία, κανα 40 % πιο πολλά από αυτά που του δίναμε ως τψρα και μάλιστα όταν ήταν νεώτερος.  Ο ΠΑΟΚ ευχαριστημένος που κρατά την κολώνα του με ουτε καν 1.5 εκατομμύριο, αντε βρες τέτοιον με τόσα. Όσο για το μανταζερ  αυτός δε ξερω τι εγινε, τα τελευταία άρθρα δεν τον αναφέρουν και να πα να γαμηθει. Πάντως τόσο καιρό αυτός εμφανίζονταν σαν το πρόβλημα ενώ τώρα μας το λένε αλλιώς το έργο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #213 on: May 21, 2019, 22:09:47 »
Η μαλακια εγινε που δεν τον ανανεωσαν περσυ τετοια εποχη. Τον βλεπεις πως ειναι βασικος, και του χρονου παλι βασικος θα ειναι. Δε τον αφηνεις να μπει στο τελευταιο 12μηνο, μετα αρχιζουν οι σειρηνες και φουσκωνουν μυαλα. Τες πα, οποιος θελει να μεινει, μενει. Ας παει να βρει καλυτερο συμβολαιο αν μπορει. 31 ειναι, μια τελευταια αρπαχτη θελει.
Διαφωνω με homo για το οτι δε βρισκεις κεντρικο αμυντικο με 1+ συμβολαιο. Για ελλαδα, με αυτα τα λεφτα εχεις καναδυο σισεδες και τρεις οικονομου. Αυτους εχεις να ανταγωνιστεις. Το θεμα ειναι αν θα δεσει. Ο χατσεριδης ηρθε σαν ονομα, ο βαρελα ομως μπετωσε στην 11αδα. Και ο κρεσπο οταν ηρθε, γελουσαν και οι ρεγγες. Δε ξες πως καθεται με τους παιχτες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: May 21, 2019, 22:12:30 »
Δεν τον ανανεωσαν περσι αδερφε γτ επαιζε παιχνιδακι "αγαπης" ο μεκανεοΠΑΟΚποδοσφαιριστηαλλιωςθαεπαιζαστηΒιτορουλ . Τους ελεγε θα δουμε. Μεχρι χθες εδινε συνεντευξεις στις φυλλάδες πιέζοντας για φράγκα, απλώνοντας σάλια. Εχετε μπερδευτει πολλοί με το πόσο μεγαλο αρχιδακι ηταν κ ποσο πουστικα φερθηκε. Το μουνι της πουτανας της μανας σου κωλόπουστα οπαδέ του κώλου.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #215 on: May 21, 2019, 23:20:00 »
Φταίνε πολλοι στους χειρισμούς της παε απο περσι το καλοκαίρι αλλα στο τέλος την απόφαση την παίρνει ο ιδιος.κι ο ιδιος διαλέγει τα λεφτα
Δεν τον ψεγω το ιδιο κανει ο καθε άνθρωπος πανω στον πλανήτη
Τα οπαδιλικια ομως του στυλ παει ο γιος μου στην 4 και πρέπει να γραφτει στο ρεπορτάζ,οτι ειμαι δεμενος με την ομάδα και την πολη και μπλα μπλα γενικότερα δεν τα συγχωρω σε κανεναν
Σ ευχαριστουμε αλλα πλεον δεν σε θέλουμε εδω γιατι εισαι ανθρωπακι

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #216 on: May 21, 2019, 23:50:24 »
Ο σύλλογος έχει ξεφύγει πλέον από τη μιζέρια του παρελθόντος τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Έχει φτάσει να ακολουθεί την αγορά του ποδοσφαίρου σε μεταγραφές πουλώντας ακριβά και δίνοντας πλέον αρκετά λεφτά για μεταγραφές με μεγάλο στόχο τους ομίλους του CL.
Για να μπεις στους ομίλους και για αρχή να έχεις μια αξιοπρεπή παρουσία παίκτες τύπου Βαρέλα, αγωνιστικά, δεν μπορούν να σου δώσουν αυτό που ζητάς από έναν αμυντικό υψηλού επιπέδου. Ειδικά για την ηλικία του και τα λεφτά που ζητάει δεν κάνει για το στόχο που έχεις.
Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, στο καλό και να μας γράφεις αν τελικά πάρεις την μεταγραφή που κυνηγάς.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #217 on: May 22, 2019, 00:00:13 »
Εδώ και 3 4 μέρες διαβάζω ότι δίναμε 1.5 το χρόνο, για 3 χρόνια. Θεωρώ λάθος να του δώσουμε ακριβώς όσα είχε ζητήσει. Γιατί σε μια διαπραγμάτευση πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω.
Άρα δεν έπρεπε κατά τη γνώμη μου να του δώσουμε το ενάμιση που ζητούσε εξ αρχής. Λογικό θα θεωρούσα να δίναμε 1.3 περίπου.
Όμως, εδώ διαβάζω σήμερα ότι υοερδιπλασιαζεται με την πρόταση μας ο μισθός του βαρελα δηλαδη 1.3 με τα μπόνους.
ΩΠΑ, 1.3 με μπόνους αρα φαντάζομαι είναι κάπου στο 1 καθαρά, πάντως όχι 1.5 που μαθαίναμε. Και αυτό δε λέγεται υπερδιπλασιασμος. Το 1 καθαρό μου φαίνεται λίγο, όπως και το 1.5 μου φαίνονταν πολύ. Εγώ όμως βλάχος είμαι, δεν ξέρω από διαπραγματεύσεις ούτε είναι δικά μου τα λεφτά. Απλά λέω τη γνώμη μου. Για μένα ευχής έργον θα ήταν να κλείσουν στα 1.3 περίπου καθαρα και να είναι ευχαριστημένοι και οι 2. ο παίχτης γιατί παίρνει λιγότερα μεν από το καδρονι χατσεριντι αλλά 3 με 4 φορές πιο πολλά από όσα έπαιρνε στη Ρουμανία, κανα 40 % πιο πολλά από αυτά που του δίναμε ως τψρα και μάλιστα όταν ήταν νεώτερος.  Ο ΠΑΟΚ ευχαριστημένος που κρατά την κολώνα του με ουτε καν 1.5 εκατομμύριο, αντε βρες τέτοιον με τόσα. Όσο για το μανταζερ  αυτός δε ξερω τι εγινε, τα τελευταία άρθρα δεν τον αναφέρουν και να πα να γαμηθει. Πάντως τόσο καιρό αυτός εμφανίζονταν σαν το πρόβλημα ενώ τώρα μας το λένε αλλιώς το έργο

Aκριβως...τα φερεφωνα παλι βγηκαν παγανια και γραφουν οτι να ναι...γραφει ο Γιωργκακης "το beast θα μεινει", γραφουν τα φερεφωνα ο Βαρελα τιμα τη φανελα και τα παιδια του θελουν εδω, γραφει ο Γιωργκακης "θα βρεθει ελπιζω χρυση τομη", γραφουν τα φερεφωνα "θελει ο βαρελα προβλημα ο μανατζερ", γραφει ο Γιωργκακης "ουδεις αναντικαταστατος" και την ιδια στιγμη ο μανατζερ λεει ο βαρελα αποφασιζει, ξεμπροστιαζοντας τους με την ηλιθια δικαιολογια, γραφουν τα φερεφωνα "Ο βαρελα αρνηθηκε τον ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ...εξωφρενικη προταση για τα ελλληνικα δεδομενα κτλ" Αντε ρε ΑΡΔ που χρησιμοποιειται τις λεξεις οπως σας συμφερει...Εξωφρενικη προταση λεει για τα ελληνικα δεδομενα οταν ο Μελπμεργκ επαιρνε 2 τον χρονο καμμια 8ετια πριν...υπερδιπλασισμος ειναι και οταν παιρνεις 50 χιλ και σου προσφερουν 101...αυτο καθ εαυτο το ποσο εχει σημασια.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #218 on: May 22, 2019, 00:02:18 »
Κρίμα απ' όλες τις απόψεις. Κατά τ' άλλα, φεύγεις ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ και ΜΠΑΜΠΑΣ, οπότε καλό κατευόδιο και ελπίζω να μην σε πετύχουμε αντίπαλο.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #219 on: May 22, 2019, 00:26:53 »
+4
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..