Author Topic: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. Champions League-third qualifying round Τρ 26/7/2016 21:45 (NS)  (Read 2041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Αρχίζουμε ...     

Offline banis

• Αλλαγή
Στον Ote Sport τελικά το ματς

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
πρώτα από όλα καλή μας τύχη.

Παιδιά ξέρει κανείς αμα θα μπορούμε να βρούμε εισιτήρια στο ξενοδοχείο της ομάδας ή στο γήπεδο ; Μένω Ουτρέχτη, την προηγούμενη φορά είχα πάρει εισιτήρια από συνδεσμο στην Γερμανία , αλλά έχω χάσει τις επαφές με τα παιδιά εκεί, δεν ξέρω καν αμα ο σύνδεσμος Μπίλεφελντ υπάρχει πια (νομίζψ όχι) . Είμαστε τρία παιδιά που θέλουμε να πάμε. Ευχαριστώ για τις όποιες πληροφορίες εκ των πρωτέρων.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ψάχνω 2 εισιτήρια. 1 για μένα και 1 για καφτερ του φορουμ.

είναι κρίμα να έχουν αλλάξει τόσο τα κόζια. να χουμε δώσει μάχες για τον ΠΑΟΚ 2 δεκαετίες - ο ένας μας πρόεδρος κι ο άλλος αντιπρόεδρος στους συνδέσμους τους- προσωπικά αλλά και μέσα από τους συνδέσμους και επειδή η πουτάνα η ζωή μας έριξε στη γερμανία και επειδή διαφωνήσαμε τέλος πάντων σε ορισμένα πράγματα με τους συνδέσμους που ήμασταν τελικά να ψάχνουμε 2 εισιτήρια.

παρακαλώ με πμ μόνο σοβαρές πληροφορίες κλπ.

ρεπλι δεν υπήρχε ποτέ σύνδεσμος στο μπιλεφελντ. ;)
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline banis

• Αλλαγή
Παιδιά για εσάς του εξωτερικού σε πρώτη φάση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψαχτείτε στους συνδέσμους της Γερμανίας, οι οποίοι θα πάρουν ένα μέρος των εισιτηρίων.
Εδώ όσοι σύνδεσμοι προμηθευτούν εισιτήρια θα δώσουν μόνο σε όσους γραφτούν στις εκδρομές και λογικό.
Από εκεί και μετά αν δεν βγάλετε άκρη με τους συνδέσμους στη Γερμανία, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ΠΑΕ και να πάτε ενδεχομένως στο ξενοδοχείο  που θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας.
Για να σας δώσω κουράγιο θα σας πω πως και γω το 2010 ξεκίνησα χωρίς τικέτα μαζί με άλλα 3 άτομα μάλιστα. Το καλό ήταν ότι ήμασταν στο Άμστερνταμ 2 μέρες πριν το ματς οπότε είχαμε το χρόνο να ψαχτούμε εκεί πέρα. 1 εισιτήριο εξασφαλίσαμε από τους invaders (να ναι καλά τα παιδιά), 1 από την 4 από μία ακύρωση θέσης και για τα υπόλοιπα 2 ήμασταν στο παρακαλητό επί 2 μέρες στον Μηλιωρίδη στο ξενοδοχείο της ΠΑΕ. Όχι μόνο εμείς αλλά πολύς κόσμος που ήταν σε αντίστοιχη φάση.
Η απάντηση του Μηλιωρίδη προς όλους, από την πρώτη στιγμή ήταν πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση την ημέρα του ματς για να μας δώσει όσα περισσέψουν από τυχόν ακυρώσεις. Όπως και έγινε. Τα 2 εισιτήρια που αναζητούσαμε ακόμα, τα προμηθευτήκαμε στις 12 το μεσημέρι την ημέρα του ματς.
Οπότε πήρατε έναν μπούσουλα για το πως περίπου πρέπει να κινηθείτε. Γενικά δεν πιστεύω πως θα μείνετε στην απέξω αρκεί να έχετε χρόνο να ψαχτείτε πάνω.
Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι Ολλανδοί είναι πολύ παπάρες και δύσκολα θα σας βάλουν σε άλλη θύρα, σε περίπτωση που δεν βρείτε 2 από τα 2700 που συνολικά προμηθευτήκαμε.
« Last Edit: July 20, 2016, 19:04:04 by banis »

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Τα ίδια και εδώ. Είμαι Λονδίνο, έχω κλείσει τα αεροπορικά μου ήδη και η ΠΑΕ λέει δεν ξέρει/ δεν απαντά για εισιτήρια. Ένα τηλ που έκανα μου είπαν ότι θα βρω ίσως καλύτερα από Ελβετία ή Γερμανία στους συνδέσμους.
Αν υπάρχει κάποιος ακόμα από Λονδίνο/ Αγγλία που πηγαίνει ας μου στείλει pm να οργανωθούμε.
Λονδρέζε και λοιποί Λονδρέζοι, αν διαβάζεις θα σου στείλω και σένα προσωπικό μήπως πας. Την βλέπω τη δουλειά να στέλνουμε κανένα δικό μας από Θεσσαλονίκη να πάρει εισιτήριο και μετά να μας το ταχυδρομεί.. :// ΟΚ στο τέλος κάτι θα γίνει, αλλά.. Με διαρκείας και να μη βρίσκω θα είναι ξεφτίλα. Τα λέμε εκεί για όσους έρχεστε!
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
είναι κρίμα να έχουν αλλάξει τόσο τα κόζια. να χουμε δώσει μάχες για τον ΠΑΟΚ 2 δεκαετίες - ο ένας μας πρόεδρος κι ο άλλος αντιπρόεδρος στους συνδέσμους τους- προσωπικά αλλά και μέσα από τους συνδέσμους και επειδή η πουτάνα η ζωή μας έριξε στη γερμανία και επειδή διαφωνήσαμε τέλος πάντων σε ορισμένα πράγματα με τους συνδέσμους που ήμασταν τελικά να ψάχνουμε 2 εισιτήρια.

Μλκ καταλαβαίνεις τον εαυτό σου;

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Παιδιά ξέρει κανείς αμα θα μπορούμε να βρούμε εισιτήρια στο ξενοδοχείο της ομάδας ή στο γήπεδο ; Μένω Ουτρέχτη, την προηγούμενη φορά είχα πάρει εισιτήρια από συνδεσμο στην Γερμανία , αλλά έχω χάσει τις επαφές με τα παιδιά εκεί, δεν ξέρω καν αμα ο σύνδεσμος Μπίλεφελντ υπάρχει πια (νομίζψ όχι) . Είμαστε τρία παιδιά που θέλουμε να πάμε. Ευχαριστώ για τις όποιες πληροφορίες εκ των πρωτέρων.

ψαξε και βρες που θα ειναι το ξενοδοχειο που θα παει η ομαδα. Σιγουρα θα βρεις καποια απο ακυρωσεις. Ουτρεχτη-Αμστερνταμ ειναι 32 λεπτα μετρημενα αν δεν παρεις το sprinter βέβαια... Αλλιως απο ακυρώσεις συνδεσμων επι τόπου οπου βλεπεις δικους μας ρωτα...

Τελευταια λυση κι εσχατη marktplaats.nl

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **

ψαξε και βρες που θα ειναι το ξενοδοχειο που θα παει η ομαδα. Σιγουρα θα βρεις καποια απο ακυρωσεις. Ουτρεχτη-Αμστερνταμ ειναι 32 λεπτα μετρημενα αν δεν παρεις το sprinter βέβαια... Αλλιως απο ακυρώσεις συνδεσμων επι τόπου οπου βλεπεις δικους μας ρωτα...

Τελευταια λυση κι εσχατη marktplaats.nl

ευχαριστώ πολύ, θα κοιτάξω στο ξενοδοχείο

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **

Μλκ καταλαβαίνεις τον εαυτό σου;

:'( :'( :'(

ινφο: εγώ βρήκα τα εισιτήρια που έψαχνα. όποιος λοιπόν θέλει να βοηθήσει κάποιο μέλος του φόρουμ τότε ας απευθυνθεί στους παραπάνω που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. εγω καβατζωθηκα
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Geo

• Αλλαγή
Επαγγελματικό αποτέλεσμα από Ίβιτς με τον απόλλωνα κύπρου.
Δεν χρειαζόταν να αποδείξουμε κάτι σήμερα. Ματς χαβαλέ και μπέρδεμα για τις ολλανδέζες.
Καλή επιτυχία στην ομάδα. Να περάσουμε επιτέλους μία ολλανδική ομάδα!

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **

Πρέπει να ματώσουν για να πάρουμε αποτέλεσμα. Ελπίζω να το έχουν συνειδητοποιήσει ΌΛΟΙ.

* Πολύ βαρύ πεπόνι ο Κλάους.. Τουλάχιστον ο Μάτος έπαιξε 20 λεπτά..
* Το'βαλε το γκολάκι του για φέτος ο Ξενοδόχος.. Άντε και του χρόνου..

** Στη διάθεση της μαμάς Ρωσίας ο ΠΑΟΚ.. Να δω τον Ρώσο Κλάους & Κίτσιου και τί στον κόσμο.. Κατα τ'άλλα, τα λεφτά τής διμέρα είναι αποδεκτά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά βρωμάνε για τηλεοπτική άδεια..
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ ρε μουν@ρες!
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
αστροναυτη φακουντο εκτος αποστολης απο τα ματς.Αρα κλαους βασικος.επισης απο την 11αδα σου(κι εγω ακριβως ετσι θα κατεβαινα) βλεπω ΔΥΣΤΥΧΩΣ γλυκο βασικο γιατι ο αλλος αργησε να ερθει.βριζω απο τωρα προκαταβολικα,δεν αντεχεται αυτο το ατομο βασικο στον ΠΑΟΚ δε πα να πιασει και 3 πεναλτι και 5 τετατετ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ αλλα πως γινονται τα πραγματα και τον τρωμε στη μαπα...
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
δλδ δεν αντεχετε τον γλυκο και αντεχετε τον αλεξ?ε γαμω την παναγια

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
PAOK PANO APO OLLA

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **

Η 11άδα με Μέταλιστ..
αντιΧακόμπο ο Γλύκος
αντιΒιτόρ ο Κρέσπο
αντιΚατσουράνης ο Τζαβέλλας
αντιΛούκας ο Μπισεσβάρ
-
-
αντιΚίτσιου ο Μάτος
αντιΛίνο ο Λέοβατς
αντιΛάζαρ ο Σάχοφ
αντι14 ο Τζαλμά
αντιΓατί ο Γκάρυ
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα πήγα από το ξενοδοχείο στο Αμστερντάμ και πήρα εισιτήρια, δεν ξέρω πόσα έχει ακόμα, αλλά όποιος πάει να έχει μαζί του στο κιν φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου για κάθε εισιτήριο που θα χρειάζεται . Δεν το γράφουν στην ανακοίνωση και πολύς κόσμος ψαχνότανε τελευταία στιγμή.

Offline tsag

• Αλλαγή
Πάμε γερά για το διπλό ρε να τελειώνουμε από το πρώτο ματς... Έχουμε χρωστούμενα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline agraf

• Αλλαγή
Ο οπαδοί του Άγιαξ δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, δίνουν προφανώς μεγάλη σημασία στο αυριανό παιχνίδι. Έχουν ήδη πουλήσει 40.000 εισιτήρια.

More than 40.000 tickets have been sold for Ajax - PAOK. 
http://english.ajax.nl/streams/ajax-now/-ajax-selection-for-match-against-paok-.htm

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
καλο ταξιδι και γουστα σε οσους ανεβαινουν... ΠΑΟΚΑΡΑ απλα γαμησε τους κωλογαυρους  της ολλανδιας.       
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....