Author Topic: Evgen Shakhov  (Read 9211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Απ: Evgen Shakhov
« Reply #120 on: February 10, 2018, 15:08:01 »
καλά, δείτε πρώτα πως γυρίζει περπατώντας σε όλες τις αντεπιθέσεις του ατρομήτου..
και στην ισοφάριση, σε όλη τη φάση κοιτάει σαν χάνος.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #121 on: December 11, 2018, 14:32:53 »
Μεγάλη μπαλιά στο νικητήριο γκολ του Ακπορν με το τυρί.

Δύσκολη απόφαση η ανανέωση ή μη. Πιάνει και θέση ξένου και ξεκινάει απ' τον πάγκο πλεον
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #122 on: December 11, 2018, 14:52:22 »
ό,τι και να γίνει  .... η τιμιότητα του είναι αναμφισβήτητη
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #123 on: December 12, 2018, 16:39:11 »
Μεγάλη μπαλιά στο νικητήριο γκολ του Ακπορν με το τυρί.

Δύσκολη απόφαση η ανανέωση ή μη. Πιάνει και θέση ξένου και ξεκινάει απ' τον πάγκο πλεον

ο ΠΑΟΚ πρεπει καθε χρονο να ανεβαίνει επιπεδο μεχρι να παρουμε το διηπειρωτικο...
αρα καμια δυσκολη αποφαση

ό,τι και να γίνει  .... η τιμιότητα του είναι αναμφισβήτητη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #124 on: December 12, 2018, 22:36:43 »
Με δεδομένο ότι η ομάδα πρεπει να ανέβει επίπεδο ιδίως αν του χρόνου (ελπίζω να) έχουμε και ΤσουΛου, τότε δε χωράει ανανέωση. Τιμιότατος είναι γι'αυτο πρέπει να του φερθείς κι εσύ τίμια και να χωρίσουμε πολιτισμένα.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #125 on: December 13, 2018, 16:46:17 »
Μπήκε στη θέση του ανύπαρκτου βερνμπλουμ, λογικό ήταν να κάνει αίσθηση. Κατά τα αλλά, ακόμα και
σε αυτό το απελπιστικά αργό ελληνικό πρωτάθλημα καταφέρνει και δείχνει χελώνα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #126 on: December 19, 2018, 14:25:32 »
Ο Εβγέν Σάκχοφ ζήτησε και πήρε ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους και θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του Δικεφάλου για το 2018
https://www.paokfc.gr/nea/a-omada/20181219-i-apostoli-gia-to-paixnidi-me-ton-aittito/

Πολυ περιεργο τι στιγμη που λειπει ο βερνμπλουμ και ο μαουρισιο ειναι αμφιβολος
ΠΑΟΚ G4Α

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #127 on: December 19, 2018, 14:30:18 »
"Περίεργο" δεν θα το έλεγα. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ του τι θα γίνει με την περίπτωση του ειναι νομίζω ο καταλληλότερος όρος. Κρατώντας μια μικρή επιφύλαξη να υπάρχει καποιο πολύ προσωπικο προβλημα (π.χ. υγείας μελος της οικογενείας του), νομίζω οτι προκειται περισσότερο για ταξίδι διαπραγματεύσεων για τον επόμενο προορισμό του. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά κάτι τέτοιο μου μυριζει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #128 on: December 20, 2018, 00:18:40 »
Για οικογενειακό θέμα είπαν στο ράδιο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #129 on: January 19, 2019, 21:32:20 »
Σύντροφε ΓΕΥΓΕΝΙ τεράστιε, γαμάω εγώ "αλλάζω επίπεδο-δε μου κάνεις" με τέτοιες απαλλαγές γύρω απο το κουτί και τέτοιες σεντερφορίσιες κεφαλιές Κατουράω επίσης τα "ειναι αργός" με τους παλτουρι που μένουν αντι για σένα

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #130 on: January 19, 2019, 22:56:16 »
Κάπου διάβασα για 99 συμετοχες, 17 γκολ, 7 ασίστ...δεν τον λες και παλτό...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #131 on: January 19, 2019, 23:22:17 »
από μαουρίσιο κ κάνιας μακράν πιο ολοκληρωμένος και τίμιος. Είναι μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση. Ανανεώστε τον

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #132 on: January 20, 2019, 00:07:34 »
Ότι είναι καλός, είναι. Ότι είναι τίμιος, επίσης. Αλλά ρε παιδιά, δεν είναι καλύτερος ούτε από τον Μαουρίσιο, ούτε από τον Καντουρί. Όταν κάνουν αυτοί καλά ματς, παίρνουν μόνοι τους παιχνίδια. Ο Ευγένης (που είναι και παιχταράς και συμπάθεια μεγάλη) δεν μπορεί. Δεν είναι κακό, ούτε πρέπει να τον κατηγορούμε γι' αυτό. Αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά. Το ότι οι άλλοι δεν κάνουν κάποιες φορές το κάτι παραπάνω για ν' αλλάξουν οι ισορροπίες στο παιχνίδι, δεν τους κάνει ούτε χειρότερους, ούτε και ισάξιους με τον Σάχωφ. Γιατί θα κάνουν αυτό που ο Ευγένης δεν μπορεί, όπως και δεν μπορούν πολλοί παίκτες στην ενδεκάδα μας. Κατά τ' άλλα, μακάρι να μείνει, μόνο καλά λόγια έχω γι' αυτόν.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #133 on: February 11, 2019, 13:57:54 »
Έχει πάρει παιχνίδια και τσιμεντωθηκε στην ενδεκάδα.
Τον υποτίμησαν η γαύροι κι αυτόν και τον Μαουρίτσιο και ακόμα δεν έχουν ξεμπουκωθει.

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: March 31, 2019, 20:12:06 »
Τι απίστευτο ματς κανεις ρε καυλιαρη αντρα.Τη παιζω με τη παρτη σου,λάστιχο θα τη κανω

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #135 on: April 01, 2019, 23:14:34 »
Από τα καλύτερα παιχνίδια του με καλές τοποθετήσεις, μεταβιβάσεις χωρίς λάθη ένας άλλος Σαχόφ.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #136 on: May 12, 2019, 18:29:38 »
http://www.metrosport.gr/article/sachof-pithanos-irthe-ora-gia-nees-proklisis-stin-kariera-mou

Ο Ουκρανός μέσος μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που βίωσε μετά και από αυτή την επιτυχία ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.
«Δεν θυμάμαι τίποτα από το παιχνίδι. Έκλαψα πολύ. Δεν ξέρω με τι συγκρίνεται αυτό το συναίσθημα αλλά είναι κάτι πολύ πολύ ξεχωριστό. Τρία χρόνια σε μια ομάδα, με στόχο το πρωτάθλημα, το Κύπελλο. Μια ομάδα με τα ίδια πρόσωπα... Είναι αλήθεια κάτι που ξεχωριστό αυτό που ζήσαμε...
Και με την Ντνίπρο έζησα πολλά αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις. Είναι διαφορετικές στιγμές στη ζωή του. Διαφορετικά τα όσα έζησα. Μέσα σε τρία χρόνια κατακτήσαμε τα πάντα. Είναι εκπληκτικό. Δεν το περίμενα όταν ήρθα αλλά ήξερα πως ο ΠΑΟΚ είχε φιλοδοξίες. Ξέραμε πως έπρεπε να δουλέψουμε, να συνεχίσουμε διαρκώς τη δουλειά μας...»
Οι νέοι στόχοι: «Να ακολουθήσουμε αυτά που ζήσαμε φέτος. Να πετύχουμε κάτι νέο... Να γράψουμε πάλι και πάλι ιστορία. Σαφώς αναφέρομαι και στο Champions League...».
Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σας πω την αλήθεια. Αν θα φύγω, αν θα μείνω, τι θα γίνει με το μέλλον μου. Είμαι υπερήφανος και νιώθω μεγάλη τιμή γι΄αυτά τα τρία χρόνια σε αυτήν την ομάδα. Έπαιξα με αυτούς τους τύπους που εκτιμώ πολύ. Εκτίμησα κάθε στιγμή. Το απόλαυσα. Ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα που ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ...»
Θέλω να μείνω, ναι αλλά είναι δύσκολο τώρα... Πιθανώς ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις στην καριέρα μου, να αλλάξω κάτι στη ζωή μου και να προχωρήσω και την άλλη όχι... Αυτή τη στιγμή έτσι έχει η κατάσταση αλλά αύριο μπορεί να αλλάξει...».
Τις διακοπές του: «Θα είμαι μερικές ημέρες εδώ και μετά θα πάω στους γονείς μου να πανηγυρίσω με τους γονείς μου. Αργότερα ενδεχομένως στη Μύκονο. Αγαπώ την Ελλάδα. Όλη την ώρα θα έρχομαι εδώ για διακοπές... (σ.σ. γέλια).

Εγω προσωπικα τον γουσταρψ πολυ και θα ηθελα να μεινει

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #137 on: May 12, 2019, 19:30:42 »
Τον θέλει ο Ραζβαν.  Να μείνει. -

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #139 on: May 13, 2019, 23:06:40 »
Τον θέλει ο Ραζβαν.  Να μείνει. -

Κέρδισε την εκτίμηση όλων στο χορτάρι ειδικά από τη στιγμή που τσιμεντωθηκε στην ενδεκάδα.