Author Topic: Μπάσκετ 2016-2017 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 5028 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Για να μην χαλασει η παραδοση ανοιξα και φετος το καλοκαιρι εγω το σχετικο θέμα!

Βεβαια σε αντιθεση με περυσι αυτα που διαβαζω ειναι εξαιρετικα ελπιδοφορα........δειχνουν να εχουν καταλαβει το καταστροφικο λαθος της επιλογης που ειχαν κανει να κρατανε γερικα ψοφαλογα!Αρκει να το κρατησουν ως σταθερη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ομαδας γιατι και πριν 3 σεζον το ειχαν κανει και μετα το αλλαξανε!

Γκικας,κασελακης,γιαννοπουλος,σαλουστρος,λιαπης.....συμφωνω και επαυξανω.....και οχι μονο αυτο αλλα καταλαβαν οτι και στις επιλογες ξενων εκαναν λαθος και θελουν να φερουν κολλεγιοπαιδα καθως θυμηθηκαν οτι οι κουπερ και οντουμ τους ειχαν "βγει"......εγω θα συμπληρωσω οτι επιπλεον ειναι και πιο φθηνοι απο καποιους που εχουν ηδη παιξει επαγγελματικα στην ελλαδα ή την ευρωπη!

Θελουν λεει να παιξουν πιο ελκυστικο και πιο γρηγορο μπασκετ......ΜΑΚΑΡΙ ολα αυτα να προχωρησουν.......θα δουμε!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μπονερ 36, ντανκαν 40 , τζινομπιλι 38, μιλλερ 40, παρκερ 34, γουεστ 35, ντιαο 34.

περσινο ροστερ spurs

http://www.nba.com/spurs/roster

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Γι'αυτό δεν άντεξαν στα play off και τους πατησανε οι thunder με το νεανικο ροστερ!
Τελοσπαντων σε καμια περιπτωση δεν υποβαθμιζω την τεραστια αξια τους αλλα ρε εσυ συγνωμη κιολας αλλα μπερδευεις την βουρτσα με την.......
Τι σχεση εχει το ΝΒΑ με το ελληνικο και ευρωπαικο μπασκετ;
Εκει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σταματα το μπασκετ μετα τα 35(αν σταματησουν στα 34 οπως εδω θεωρειται προωρη συνταξιοδοτηση)!
Προφανως εχει να κανει και με το επιπεδο τους αλλα και με αυτα που πινουν!
Αλλα αυτοι που εγραψες ηταν παικταραδες στα νιατα τους οποτε δεν θα μπορουσε να ειναι τουλαχιστον καλοι στα γεραματα τους........εμεις στον ΠΑΟΚ εχουμε ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ γερους που ηταν ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ως νεοι......οποτε τι συγκρινουμε

Επισης ο μπονερ ΔΕΝ επαιζε,οι μιλερ και ντιο εκαναν πολυ μετρια χρονια και ο ντανκαν την χειροτερη της καριερας του......παρολα αυτα ηταν χρησιμοι στην ομαδα τους.......αλλα το ιδιο συμβαινει και με παικτες σαν τον φωτση,τον σπανουλη,τον διαμαντιδη......οταν εισαι σε ενα πολυ υψηλο επιπεδο θα εισαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χρησιμος και στα 35 σου....οταν ησουν επιπεδου Α2 & Β' εθνικης στα νιατα σου τοτε στα γεραματα εισαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ για μια ομαδα Α1!

Offline bane

• Αλλαγή
ρε συ παππου με ολους αυτους που εγραψες που θα πας? να κανεις τι ?
αρκετα με τα ελληνακια,αν στο ποδοσφαιρο τους χλευαζουμε στο μπασκετ που εχει να βγαλει παικτη 15 χρονια τι πρεπει να κανουμε?
ο ΠΑΟΚ δεν αντεχει αλλη χρονια μιζεριας. η βρισκουνε επενδυτη η παιζουνε παλι με συγγενεις και φιλους. φερτε 10 αμερικανακια ,τελος
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ρε bane μεχρι 6 μπορεις να εχεις......αλλα τι λεμε; τι αμερικανακια;εδω σε ομαδες σαν τους γαυροβαζελους και οι ξενοι τους ειναι πολυ χειροτεροι απο τους ελληνες......χωματα ολοι......και τους σκανε και πολλα φραγκα.....τη διαφορα στις περισσοτερες ομαδες Α1 την εκαναν ελληνες.....εμεις ειχαμε 3 σερβους που μονο με σερβους μπασκετμπολιστες δεν θυμιζαν!

Στην ευρωπη ποσοι καλοι βγαινουν ή στο ΝΒΑ;
Παγκοσμια το μπασκετ δεν βγαζει παικτες της προκοπης και οχι μονο η ελλαδα

Και για κλεισιμο......ο ραντουλιτσα(αυτο το πραμα) επαιζε 2-3 χρονια ΝΒΑ και παιζει εθνικη σερβιας(δεν θα πω παλι για τον μαντζαρη ;D).......

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Γκικας,κασελακης,γιαννοπουλος,σαλουστρος,λιαπης

Να βγάλουν νωρίς τα διαρκείας, μη χαθεί το μομέντουμ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Παντως οκ η ειρωνια στον παππου αλλα δε βλεπω να προτεινουμε και κατι αλλο. Σαφεστατα ολοι θελουμε καλους Αμερικανους αλλα η ομαδα δε μπορει να απαρτιζεται απο 12 μαυρους δυστυχως.. και οι ξενοι μπορει να κανουν την διαφορα αμα ειναι καλοι αλλα θες και Ελληνες παιχτες διπλα να τους στηριξουν.. Ελληνες οχι του στυλ Δεδα-Κακαρουδη-Τσοχλα παντως.. στον αρη περα απο τους 4 μαυρους βοηθανε πολυ Μουρτος-Σιμτσακ-Ξανθοπουλος, στην ΑΕΚ βοηθανε Μαυροκεφαλιδης-Μαυροειδης-Καλαμποκης-Σακοτα καλα για γαυροβαζελους να μην μιλησουμε.. θελω να πω οτι και σχετικα μετριοι να ειναι οι Ελληνες παιχτες αμα πλαισιωθουν απο καλες επιλογες ξενων και οχι απο 3 τυχαρπαστους Σερβους οπως φετος τοτε και αυτοι μπορει να φανουνε καλυτεροι.

Δεν ξερω τι λεφτα θα παιξουν φετος αλλα θα πρεπει να κοιταξουμε καποιον η καποιους απο Τσαιρελη, Καββαδα, Κασελακη, Γιαννοπουλο, Γκικα,Μητογλου, Λαρεντζακη κτλ(αν ειχαμε λεφτα η λιστα μεγαλωνε) και να τελειωνει το αστειακι με τους ιδιους παλαιμαχους που εχουμε εδω και ποσα χρονια

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Καμία ειρωνεία για τον παππού αυτή τη φορά, την καε ειρωνεύομαι αν όντως αυτοί είναι οι παίκτες που θέλουν να φέρουν.

Και σόρυ, το "αν δε σαρέσουν αυτοί βρες εσύ καλύτερους" δεν είναι δικαιολογία, δεν είμαι εγώ ο σκάουτερ της ομάδας.

Μου θυμίζει που παίζαμε μπάλα μικροί, ο τερματοφύλακας έτρωγε ένα γελοίο γκολ, τον κράζαμε και ακούγαμε το "αν θες έλα πιάσ'το εσύ", ε μαλάκα δε θέλω να έρθω να το πιάσω εγώ, ΕΣΥ θέλω να το πιάσεις, κάνε εσύ τη δουλειά σου να κάνω κι εγώ τη δική μου και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Ελπίζω να έγινε κατανοητή η όχι-άλλη-γορία

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν ειπα να βρεις εσυ καλυτερους.. ρωταω ποια ειναι η δικια σου αποψη η τελος παντων τι προτεινεις εσυ που την βλεπεις και την ομαδα για την νεα χρονια με βαση παντα και τα στενα οικονομικα δεδομενα που παιζουν.. εγω Μπουρουση Μπογρη Ζηση Μπραμος θελω για παραδειγμα αλλα μετα βλεπω την φατσα του Γαλατσοπουλου να παρακαλαει τον Σαββιδη για 605035η φορα και καταλαβαινω οτι θα παμε παλι για Γκικα, Παπαντωνιου Κασελακη κτλ..

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Α, η δική μου άποψη είναι πολύ απλή αλλά δε βοηθάει πολύ, δε θέλω να δω παίκτες της πλάκας να φοράνε τη φανέλα και δε θέλω άλλη μια χρονιά να πονάνε τα μάτια μου στο γήπεδο.-

Δεν ξέρω ποιους θα φέρουν, δεν ξέρω να προτείνω παίκτες κρυφά διαμάντια, κρίνω με βάση όσα έχω δει μέχρι τώρα, θέλω παίκτες σαν τον Τσαϊρέλη τον Μαργαρίτη και τον Μπόγρη, όχι σαν τον Βεργίνη τον Κασελάκη και τον Σαλούστρο. Δεν ξέρω πώς να τους βρω, δεν μπορώ να πειράξω τον editor του manager για να τους φτιάξω, άλλων δουλειά είναι να βρίσκουν λύση σε αυτά τα προβλήματα.

Θέλω όταν πάω για ανανέωση του διαρκείας τον Αύγουστο να μην έχω ξινισμένα μούτρα. Αυτό.

Offline bane

• Αλλαγή
ποιοι ειναι οι ελληνες παικτες μη τρελαθουμε. οτι εχει μεινει ειναι στον γαβροβαζελο.αντε και ο μαυροκεφαλιδης .τελοςαπο 2-3 εχουν και εκει ειναι.εκτος αν νομιζετε οτι μπορυμε να τους παρουμε.ρε γεμιστε το ροστερ με ξενους να τελειωνουμε.
εδω καποια ελληνακια που βρισκουν συμβολαιο δεν γυρνανε πισω. μπουρουσης σλουκας αντετομπουλο ζησης ολοι εξω. ενας διαμαντισης που σταματαει, ενας σπανουλης και αυτος σε κανα χρονο δυο, και μενουν οι πριντεζης ,μαντζαρης,παπας .ειναι αλλοι πειτε μην ξεχανω κανεναν. ειπαμε να πρωταγωνιστησουμε. ελεος με την μιζερια. 20ετια θα κλεισουμε .παρτε κοινοτικους ξερω εγω. αλλα ελληνες δεν υπαρχουν

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Βγηκε λοιπον το ΒΑΣΙΚΟ ζητημα που μας κανει τα τελευταια χρονια να μην μπορουμε να συννενοηθουμε........το ζητημα λοιπον ειναι τι θελουμε και τι μπορουμε να κανουμε.
Η πλειοψηφια ΔΥΣΤΥΧΩΣ ζει με τις δοξες του παρελθοντος και σου λεει εγω θελω ΟΜΑΔΑΡΑ φιλε.....δεν με νοιαζει αν δεν υπαρχει σαλιο ουτε για νερα......υπαρχουμε και οι αλλοι(οι λιγοι) που ζουμε στην πραγματικοτητα!

Καταρχην bane δικαουσαι να εχεις 6 ξενους συνολικα(ειτε αμερικανους ειτε κοινοτικους)......αρα χρειαζεσαι 7-8 ελληνες σιγουρα......αλλα πολυ σωστα λες και το γραφω κι εγω επανειλλημενως οτι δεν υπαρχουν.........αλλα ρε εσυ λες για κοινοτικους......ποιοι;ειχαμε 3 σερβους φετος που ειναι χειροτεροι απο βεργινη,κασελακη κτλ.

Κι επειδη τα ισοπεδωνουμε ολα......δεν μπορω να συγκρινω την ομαδα κουπερ-πειν-κασελακη-τσαιρελη-μπογρη με την φετινη......και bane εκεινη η ομαδα ειχε μολις 2 ξενους(τον βουτσιτσεβιτς δεν τον μετραω γιατι επαιζε λιγοτερο και απο τον καλλε,δηλαδη καθολου)!
Εκεινη η ομαδα ομως ειχε μια φιλοσοφια.........ειχε νεαρα παιδια που τρεχανε,μαρκαρανε,πηδαγανε και ειχε βεβαια κι εναν κουπερ......τα γεροντια που εχουμε δεν κανουν τιποτα απο αυτα.....μεχρι να κουνησουν το ενα ποδι βρωμαει το αλλο.......
Αυτοι που λεμε(γκικας,σαλουστρος,κασελακης,γιαννοπουλος κτλ.) θα κανουν εστω τα στοιχειωδη(αν και ο γιαννοπουλος μπορει να κανει περισσοτερα πραγματα καθως εχει παραστασεις απο βαζελο και 2-3 χρονια στην ισπανια)........δεν θα κανουν τον τροχονομο στην αμυνα,θα παρουν ριμπαουντ, θα πασαρουν σωστα.....με τους βετερανους της Α2-Β' εθνικης ΟΥΤΕ αυτα δεν ειχαμε.........πιο κωλοχανειο αμυνα απο τον ΠΑΟΚ φετος δεν υπηρχε......στα ριμπαουντ δε, ακομα χειροτερα(πριν ερθει ο κλαντον απο τους πρωτους ριμπαουντερ της ομαδας ηταν ο κωστακης!)......να μην μιλησουμε για τον πλει μεικερ τσοχλα......αναπολησα τον δεμερτζη.....να μην σου πω οτι ειχα παει στον προμηθεα με τον ηρακλη και εβλεπα τον αποστολιδη λες και ηταν Ο πλει μεικερ(σκεφτομενος τον "κυριο λαθος πασα" τσοχλα).

Επισης να πω οτι ο τσαιρελης και ο μπογρης πριν απο εκεινη τη χρονια δεν ειχαν κανει τιποτα ιδιαιτερο(ο τσαιρελης την δευτερη χρονια στον ΠΑΟΚ εκανε το πεταγμα).

Μην γελιομαστε.....το καλυτερο που μπορεις να καταφερεις ειναι να φτιαξεις 2-3 μαργαριτηδες ακομα.......αλλα στην οικονομικη κατασταση που ειμαστε και με το χαλι του ελληνικου μπασκετ αυτο ειναι ικανοποιητικο αυτη τη στιγμη.......τωρα αν μπει ο ρωσος στην ΚΑΕ και χωσει 2-3 εκατ. για μπατζετ καθε χρονο τοτε μιλαμε διαφορετικα!

Offline bane

• Αλλαγή
νομιζω παππου οτι λεμε το ιδιο πανω κατω. αν δεν βρεθουν λεφτα απλα δεν αντεχεται αυτο το πραγμα. και ναι πρεπει να θυμομαστε το παρελθον γιατι ειμαστε μεγαλη ομαδα για να ξερουμε που πρεπει να ξαναπαμε.δεν ξερω αν ειναι 6 οι ξενοι και οι κοινοτικοι αλλα οκ . 6 και ο μαργαριτης .οποιους αλλους 5 πεις εκτος πρωτοκλασατους για μενα ειναι καμενο χαρτι.προσωπικα δεν γουσταρω ξανα τριτες τεταρτες και πεμπτες θεσεις.ας βρουν λεφτα να παρουν κανα ζηση ,παπα ,μπογρη ,μπουρουση ,δεν με ενδιαφερει. με κασελακηδες,σαρικοπουλους ,γκικες και λοιπες πιπες ας την βλεπουν την ομαδα οι 100 πιστοι. απλα επειδη εγω εζησα τον μπασκετικο ΠΑΟΚ απο τους κατσουληδες τον πολιτη με την μεγαλη μυτη ,τον μπακοπουλο,τον χοντρουλη τον καλπακη που περιοριζε την μαιμου τον γκαλη σε 10 ποντους  και τον ματζικ μεχρι τωρα σου λεω οτι δεν μπορω να βλεπω αλλο ,με πληγωνει αφανταστα το τμημα απο το 2000 και μετα

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
υπαρχουμε και οι αλλοι(οι λιγοι) που ζουμε στην πραγματικοτητα!

Καλά να περνάτε

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bane πρωτοκλασσατους ειχαμε φετος και χασαμε απο κερατσινια,λαυρια και ουγγρους.........ενταξει ειπαμε οχι ισοπεδωση......δηλαδη για σενα και τον thekingofnothing, που δεν αντεξε να μην ειρωνευτει παλι, ειναι το ιδιο η ομαδα των κουπερ-πειν-μπογρη κτλ με την φετινη;εκεινη η ομαδα δεν λεω οτι σε ενθουσιαζε αλλα χαιροσουν ή αντεχες τελοσπαντων να την βλεπεις..........και δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ πρωτοκλασσατο και ειχε ΜΟΝΟ 2 ξενους bane.......δηλαδη για εσας ειναι το ιδιο να χανεις απο κερατσινια κτλ μην τα ξαναλεμε με εκεινη την ομαδα που βλεποτανε,που κοντραρε στα ισα τον βαζελο στα 2 ματς των πλει οφ και αν δεν ηταν τα κορακια που εκαναν ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΦΑΓΗ θα του τα επαιρνε και τα 2 ματς και θα ειχε ελπιδες και για τελικο πλει οφ(απο ποτε εχουμε να το ζησουμε αυτο) και μετα πηγε και εσκισε τον νιονιο που ειχε 3πλασιο μπατζετ,6 ξενους και πλεονεκτημα εδρας;......ε οχι ρε φιλε δεν ειναι το ιδιο.....δεν ειναι αυτο που θελουμε ΟΛΟΙ απο τον ΠΑΟΚ αλλα το ιδιο δεν ειναι......επειδη δεν μπορουμε να ζησουμε ενδοξες στιγμες δεν θα πουμε οτι ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ειναι το ιδιο πραγμα......και δεν μπορουμε να εχουμε αλλες απαιτησεις οταν ως οπαδοι την εχουμε εγκαταλειψει......

Offline bane

• Αλλαγή
απλα θελω πολυ πιο πανω απο τους πειν κουπερ μπογρη. πολυ παραπανω .

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
τον thekingofnothing, που δεν αντεξε να μην ειρωνευτει παλι

Ναι, ειρωνεύτηκα το πολύ σοβαρό ποστ, σόρυ ε ( <----- ωπ, δεύτερη ειρωνεία)

υπαρχουμε και οι αλλοι(οι λιγοι) που ζουμε στην πραγματικοτητα!

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Νέο "επεισόδιο" υπήρχε στο θέμα του Θωμά Κώττα. Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, που έχει ζητήσει εδώ και καιρό να μετακομίσει σε άλλη ομάδα για να έχει χρόνο συμμετοχής, έχει κατατεθεί προσφυγή για χρήματα που οφείλονται από την περσινή και την eφετινή σεζόν.

Το ποσό που οφείλεται στον Κώττα δεν είναι πολύ μεγάλο (το συμβόλαιό του δεν είναι υψηλό), μένει να φανεί αν βρεθεί λύση, αλλά ακόμη και να γίνει αυτό είναι ξεκάθαρο πως το στρατόπεδο του νεαρού σέντερ έχει την πρόθεση να πάρει την ελευθέρας του για να μπορέσει να παίξει σε μια ομάδα που θα έχει δραστήριο ρόλο.

Θα κρατηθώ και δεν θα ειρωνευτώ πάλι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η ειρωνεια φιλε δεν ειναι για τον παιχτη αλλα για το οτι του χρωστανε και αυτα τα 2-3 χιλιαρικα που παιρνει.. πιο κατω δεν εχει αμα κανει προσφυγες και ο Κωττας κλειστε το να τελειωνουμε

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Δεν είχα σκοπό να ειρωνευτώ τον "παίκτη" (αν και μόλις τον ειρωνεύτηκα), το σχόλιο που με εκφράζει 100% είναι αυτό:

πιο κατω δεν εχει αμα κανει προσφυγες και ο Κωττας κλειστε το να τελειωνουμε