να πω και εγω για το χθεσινο ματς. μετριος ΠΑΟΚ ,πολλα λαθη αλλα καλυτερος του πγςς .η ομαδα δεν ειναι φρεσκια δεν υπαρχουν τρεξιματα αλλα λογικο .πρεπει να βρουνε δυναμεις στα 3 τελευταια ματς να τελειωσουν την σειρα. πελκας ο χειροτερος παικτης του γηπεδου, απλα δε παει αλλο .δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το παιδι ,βασικα νομιζω οτι του λειπει το μυαλο,σε φαση απλης πασας για γκολ επελεγε τριπλα,μηδεν τρεξιματα ,ο χαρισης εχει εκπληκτικη εκρηξη αλλα δεν βζει καθολου καλα το σωμα του .πρεπει να τον δουλεψουνε αλλα ποιος,τσιμιροτ λιγος, χωρις προσωπικοτητα,κλαους παλεψε πολυ ,τζαβελας απο τα μετρια παιχνιδια του, μαλεζας ξερει πολυ κλα τη θεση αλλα πλεον βαρυνε ,εχει χασει πολυ σε ταχυτητα ,δεν μπορουμε να παμε με αυτον του χρονου, ο χατζη τραγωδια απλα ,απορω πως καταφερε σε 5 λεπτα να κανει πεναλτυ και 4 λαθη σε πασες εξω απο την περιοχη, γκαρυ και μακ τιποτε ,μακ βεβαια κανει καλο γκολ,λεοβατς καλος αλλα εγω επαθα πλακα με τον κιτσιου. περαν του γελιου που ριχνουμε εδω ο τυπος ειχε ακομα και στο 90 απιστευτα τρεξιματα ,η αληθεια ειναι οτι ειχε εκπληκτικα ανεβασματα αλλα οι πασες πηγαινανε αριστερα .ο τυπος χθες τσακωθηκε με πελκα,γκαρυ, τσιμιροτ και εγω δεν ξερω ποιους αλλους γιατι δεν επαιρνε μπαλα στην κοντρα . και ειχε δικιο για χθες.μπερμπατοφ 20 πασες με την μια ολοσωστες ,το ποδοσφαιρο ειναι απλο τα ταγαρια μας το κανουνε δυσκολο. το κλου ειναι που βαζει χερι στον χαριση μετα το πεναλτυ να σηκωσει το κεφαλι ψηλα και να παιξει .χοντρο χερι .λαος καλος και σε ογκο και σε παλμο βοηθησε βεβαια και η ομαδα
επισης οπωσδηποτε χηναρι στο οακα την πεμπτη νικη ενος εκ των δυο δεν μας βολευει καθολου.δεν μας εχω καθολου σιγουρους στο οακα.στη χειροτερη καλυτερα νικη παλι του βαζελου αφου τους εχουμε τουμπα τελευταια αγωνιστικη