Να κάνω κι εγώ μια αποτίμηση της μεταγραφικής περιόδου. Για το τέρμα κακό σημάδι για μπρικτς ότι ακόμα παίζει ο γλύκος. Στο δεξί μπάκ ενισυχηθήκαμε σημαντικά (ίσως η καλύτερη μεταγραφή ο μάτος), στα στόπερ το θέμα ήταν και ποσοτικό και ποιοτικό, έφυγε ένας ήρθαν δύο άρα ποσοτικά καλυφθήκαμε, ποιοτικά θα περιμένουμε βαρέλα τι ψάρια πιάνει για να πούμε αν σε αυτή τη θέση είμαστε καλύτερα από πέρσι ο κρέσπο δεν είναι παλτό είναι μια λύση απλώς όπως ήταν και ο βίτορας, επίσης ο τζαβέλας φαίνεται μέχρι στιγμής σταθερός χωρίς να είναι κάτι αμάν αμάν αλλά θέλω να τον δώ και πως θα είναι μετά την υπογραφή του νέου τετραετούς συμβολαίου που του ετοιμάζουν γιατί ως γνωστό αν δέσει το γάιδαρό του ο έλληνας συμπεριφέρεται περίεργα (βλέπε κλάους), στα αμυντικά χαφ επίσης ξεφορτωθήκαμε κάτι λιμά τύπου κάτσε τζιόλη, ήρθε ο κάνιας που είναι καλός παίχτης, τον σάχωφ τον πιστεύω αλλά δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι στιγμής, ελπίζω να ανεβει κατακόρυφα με γκολ και ασίστ. Στην επιθεση μία από τα ίδια μπορεί να είμαστε και μείον σε σχέση με πέρσι. Τζάλμα ήρθε για αντι μακ, είναι καλύτερος όμως ή ισάξιος του σλοβάκου? Ελπίζουμε ναι δείχνει ότι έχει στοιχεία πάντως, κλάους το έχουμε πει είναι για ΠΟ Ξηροκρήνης, χτυπανε τα κεφάλια τους στα ντουβάρια τα σέντερ φορ της δορκάδας- του ιάσονα αυγής και της δάφνης ευαγγελισμού που παίρνει λεφτά αυτός ο παίχτης από το ποδόσφαιρο, ενώ προφανώς μιλάμε για μανεκεν δερματοστιξίας, ο περέιρα τον ξέρουμε, πρέπει να πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι, να παίζει μόνιμα αυτός δηλαδή στην επίθεση, αν δεν μακάρει καλά και δεν παίρνει κεφαλιές που λένε πολλοί λάτρες του άμπαλου κλάους να δώσουμε 25 χιλιάδες ένα συμβόλαιο σε μια μίξη κολτσίδα που μαρκάρει κι ενός 3-4ριού στο μπασκετ δίμετρου να παίρνει κεφαλιές και να τον κάνουμε φορ στον ΠΑΟΚ, γιατί να μην πρωτοτυπήσουμε και σ'αυτόν τον τομέα, ας το κάνουμε αφού θεωρούμε προσόν το μαρκάρισμα στον βασικό φορ μας. Για τον κουλούρη τι να πω αν κάναμε μεταγραφή από κύπρο παίχτη με 20 συμμετοχές και 5 γκολ τα νούμερα του κουλούρη δηλαδή τα περσινά και δεν ήταν παοξάκι από τις ακαδημίες θα μιλάγαμε για μεταγραφή ή για μίζα? Καμιά θέση στο ρόστερ δεν έχει ο κουλούρης, δεν μιλάμε για 6ο στόπερ και 7ο χαφ, μιλάμε για τον 3ο επιθετικό μας, αυτόματα ρίχνεις το επίπεδο της ομάδας. Για τον καινούριο τώρα τον τιάμ, δηλαδή για τον κατά τ'άλλους Μαμίνιο (πρωτοσέλιδο σημερινής εφημερίδας) και κατά τ' αλλους πίου ελπίζω απλώς να είναι υγιής και να μην είναι σακάτης γιατί κάτι τέτοια διάβασα ότι λέγαν από την προηγούμενη ομάδα του. Προβλέπω ότι αυτή η ομάδα φέτος θα μπεί εύκολα στα πλέι οφ, και δεν μπορεί επουδενί να κάνει πρωταθλητισμό, κύπελα σου μου του και ευρώπες τα γνωστά, μπορεί να περάσεις στους 32 δηλαδή και μετά οφ- και κύπελο τελικός αρκεί να μην κληρωθείς με γαύρο. Ξέχασα τον μπίσεσβαρ, τον οποίον απο διαίσθηση και μόνο παλαιότερα είχα πει ότι δεν μου γεμίζει το μάτι, συνεχίζω να έχω την ίδια γνώμη, μπορεί να είναι καλύτερος από πέλκα, αλλά από πέλκα καλύτερος είναι και ο ορφανίδης κλάιν μαιν δηλαδή, πολύ κομβική θέση η συγκεκριμένη που παίζει, μακάρι να διαψευστώ και να βάλει 15 γκολ και 15 ασιστ.