Η ομαδα για τοσο νωρις μετα απο ουτε καν 20 μερες προετοιμασιας δειχνει να ειναι σε παρα πολυ καλο δρομο. Αν προχτες παιζαμε με μπυραρια σημερα το τεστ ηταν πολυ δυνατο παιζαμε με την πρωταθλητρια ομαδα του Βελγιου, η οποια θα παιξει στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ και η οποια ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας μιας και το πρωταθλημα τους ξεκιναει τελη Ιουλιου.
Η ομαδα στο 1ο 20λεπτο ηταν πραγματικα να την πιεις στο ποτηρι κριμα που σε αυτο το διαστημα δεν βαλαμε εστω 1 γκολ.. μετα πεσαμε φυσιολογικα αφου δε γινεται να παιζεις σε τετοιους ρυθμους μονιμως καναν και οι Βελγοι 2-3 καλες φασεις κυριως απο λαθη δικα μας αλλα και παλι μετα το 35 ξαναπηραμε τον ελεγχο.
Στο 2ο ημιχρονο με τις αλλαγες που εγιναν το παιχνιδι δεν ειχε ρυθμο για κανα 20λεπτο αλλα το καλο ειναι οτι διορθωσαμε την αμυντικη λειτουργια και σε 45 λεπτα φαγαμε μονο μια φαση με την αποκρουση του Βελλιδη. Μπροστα μετα το 65 φανηκαμε και πετυχαμε 2 καταπληκτικα γκολ(τι εβαλες ρε Πελκα εχω μεινει μαλακας λεμε..) και χασαμε και 2-3 καλες ευκαιριες ακομα.
Διακριθεντες για μενα ο εκπληκτικος Τζαλμα κριμα που η οβιδα πηγε δοκαρι θα ηταν γκολ ποιημα, ο Ματος τρομερος μπροστα αλλα πισω εδειξε να εχει καποια θεματα, Λεοβατς πολυ καλο με πολλα ανεβασματα,Γλυκος πολυ καλος με μια σπουδαια διπλη επεμβαση αλλα το θετικοτερο εδειξε να εχει βελτιωθει με την μπαλα στα ποδια εβγαλε 2-3 40αρες μπαλιες συστημενες προς Λεοβατς, Τζαβελλας σταθερος, Πουγγουρας εχει καλα στοιχεια αλλα με τις συνεχομενες πασες προς τα πισω του Τζιολη στο 1ο ημιχρονο εκανε 1-2 λαθακια, Μυστακιδης πολυ καλος κυριως τακτικα και στο 2ο ημιχρονο απ αυτους που μπηκαν ξεχωρισα Ροντριγκες, Κουλουρη, Γιαννουλη, Ζαιρο,Πελκα και μου φαινεται οτι και ο Κρεσπο δεν ειναι οσο σαπακι παμε να τον βγαλουμε αλλα θελω να τον δω περισσοτερο και σημερα 30 λεπτα επαιξε.
Σε αυτους που δεν μου αρεσαν σημερα κυριως ο Τζιολης που οπως παιζει μονο φρενο βαζει σε μια ομαδα με τοσο ταλεντο μεσοεπιθετικα, ο Τσιμιροτ δυστυχως πολυ κακος σημερα και ο Κλαους αδιαφορος η δουλεια του ειναι βαζει γκολ ο Κουλουρης το εκανε ο ιδιος σε μια παρομοια φαση στο 1ο ημιχρονο το γαμησε τη μανα το στειλε πολυ αουτ ενω ηταν μονος με την εστια.
Θελουμε δουλεια ακομα σε πολλους τομεις αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι μεσοεπιθετικα θα κλαψουν μανουλες φετος παιζει και ποιοτητα και ταχυτητα.. να ερθουν αμεσα ενα 6αρι και ενα στοπερ και ειμαστε πολυ καλα!