Author Topic: Μεταγραφές 2016/17  (Read 16396 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφές 2016/17
« Reply #60 on: June 06, 2016, 16:49:07 »
Εντάξει, μάλλον προς θετική κατεύθυνση οι πρώτες μεταγραφές.
Αλλα ο προβληματισμός που έθεσε ο lost τις προάλλες παραμένει. Ποιος έκανε τις μεταγραφές?
Και βλέποντας όλους τους ard να επαναλαμβάνουν ότι ήταν προσωπικές επιλογές του Michel, πως επελέγη ο Michel να κάνει τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ?
Έχει αξια αυτό όταν το συνδυάσεις με το πως έφυγε ο Άρνεσεν και τι έχει γραφτεί/ειπωθεί από τότε.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #61 on: June 06, 2016, 17:03:51 »
Δύο πρώτες μεταγραφες έξω ο πέλκας έξω κι ο κίτσιου από την ενδεκάδα. Για να δούμε θα συνεχιστεί η ενισχυση?

Δεν μπορω να καταλαβω απο που βγαινει το συμπερασμα σου Τασο οτι βγαινουν απο την ενδεκαδα...
Οταν οχι μακρια,περσι,πηραμε τερματοφυλακα που παιζει βασικος στο euro,που δεν μας εκανε και πηραμε αντικαταστατη απο τον πας τον δεκεμβριο,που και αυτος δεν μας εκανε και στο τελος επαιζε αυτος που ειχαμε στην αρχη  :'(
παε ΠΑΟΚ μονο να γελας και να κονομας
α ρε Τασο,σε χαλασαν και σενα και σε εκαναν αισιοδοξω με το τιποτα που βλεπουμε ,παιρνωντας παγκοσμιος αγνωστους παικτες και προπονητη τυπου σκοτ σκαιλς  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #62 on: June 06, 2016, 17:32:31 »
bozik το παγκοσμίως άγνωστους παίχτες δεν λέει κάτι, το θέμα είναι να είναι καλοί παίχτες. Δεν νομίζω πολλοί να ήξεραν τον τσίμιροτ ή τον ροντρίγκεζ ή ακόμα και τον λέοβατς που ήρθαν φέτος και αν και ήταν άγνωστοι προφανώς ήταν καλύτεροι από τους προϋπάρχοντες. Και σεις στο γιουνανιστάν που 9 στους 10 βάζουμε το χέρι στην τσέπη και πιάνουμε την κάλτσα τι περιμένετε να σας φέρει? Τον μπερμπάτοφ 26 χρονών? δεν γίνεται αυτό, ας ξεφορτωθούμε τα λιμά πέλκες, κλάους κατσε, κιτσιους μιτσους, μαλεζάδες και το κακό συναπάντημα και ας ερθουν κι άλλοι ξένοι παίχτες από ουκρανίες και ρωσίες που ποδοσφαιρικά είναι έτη φωτός μπροστά από την ελλάδα. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #63 on: June 06, 2016, 17:44:29 »
ρε τασο δεν ειμαι εγω προεδρος για να λες 9 στους 10..
τον δεκατο το μεγιστανα τον μπλιατ εχουμε μεγαλομετοχο  :'(
καλα πιστευε εσυ οτι θα τους ξεφορτωθεις με αυτους οπως τους ξεφορτωθηκες περσι..
εγω ακουω οτι ερχονται κανα δυο δανεικοι που δωσαμε

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #64 on: June 06, 2016, 17:49:30 »
Να προσθέσω bozik ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχεις μονο τον μεγαλομέτοχο.
Μετρητά τα παίρνεις τα εκατομμύρια και μπροστά συνήθως, κι από Ευρώπη κι από τηλεόραση κι από διαρκειας.
Εδώ 5 εκατομμύρια λένε θα πάρεις από τον Lucas.
Άλλωστε χωρίς μεγαλομέτοχο και με κλεφτες διαχειριστές καλύτερο υλικό από σήμερα είχες, μην το ξεχνάς

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #65 on: June 06, 2016, 18:12:52 »
ρε τασο δεν ειμαι εγω προεδρος για να λες 9 στους 10..
τον δεκατο το μεγιστανα τον μπλιατ εχουμε μεγαλομετοχο  :'(
καλα πιστευε εσυ οτι θα τους ξεφορτωθεις με αυτους οπως τους ξεφορτωθηκες περσι..
εγω ακουω οτι ερχονται κανα δυο δανεικοι που δωσαμε

αυτό το λέω bozik γιατί πολύς κόσμος λέει κάνε την υπέρβαση και μπορεί να είναι ο ίδιος που στην ταβέρνα παραγγελνει αγγουροντομάτα σαλάτα χωρίς τυρί από πάνω για οικονομία. Δηλαδή αυττός που δεν κάνει υπέρβαση να φάει μια χωριάτικη θέλει από τον άλλον να βάλει 10 μύρια και να τον φέρει τον μπερμπάτοφ 24 χρονών. Με ξένο κώλο πούστης εγώ δεν γουστάρω να γίνω, ούτε μυαλό να πουλήσω ότι αυτοί που έρχονται είναι παιχταράδες ή λιμά, στο χόρτο θα φανούν όλα, αλλά θεωρώ και την ντνίπρο και όλες τις ρώσικες ή τις τούρκικες ομάδες που ακούγονται ότι θέλουμε παίχτες μεγαλύτερες και φυσικά σοβαρότερες ομάδες από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα εχει 29 παιχτες αυτή τη στιγμή , αν έρθουν καμιά και 10αριά σίγουρα δεν θα μείνουν πολλοί από αυτούς που γυρνάνε όπως και από αυτούς που υπάρχουν. Αν μείνουν όμως πάλι εδώ θα είμαστε να κράζουμε τους πάντες και τα πάντα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #66 on: June 06, 2016, 18:19:33 »
με ξενο κωλο πουστης δεν θελεις να γινεις και σωστα..
αλλα ασε να εχω και εγω την αποψη οτι κανενας με την πουτσα μου(Π.Α.Ο.Κ.) δεν θελω να το παιζει μαγκας στα ψεμματα και στον προλογο..αμα δεν μπορει-δεν θελει-δεν εχει τον μπουλο στην ουκρανια και ακομη παραπερα...αμα ειναι να φαμε αγγουροντοματα χωρις τυρι οπως λες ξερουμε και μονοι μας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #67 on: June 06, 2016, 18:41:06 »
πάλι λάθος κάνεις, μόνοι μας ούτε αγγουροντομάτα μπορούμε να φάμε, βλήτα που είναι κουτρα και φυτρώνουν οπου να'΄ναι κι αυτα με το ζόρι γιατί ουτε μαχαίρι να τα κόψουμε δεν έχουμε. Που ζείτε ρε παιδιά. Σε αυτό που λές ότι μαγκας με τα ψέμματα δεν γίνεται, συμφωνώ κι εγώ από τους πρώτους έκραζα για τον πακτωλο εκατομμυρίων που μπαίνουν και παίζεις με τα χαμένα παρτάλια τον κλάους τον κάτσε και τον κίτσιου τον τζιόλη και τον μαλεζά.
Επίσης κάτι ακόμα, ο ίβιτς είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και βλεπει τι γίνεται, αν θέλέι τον οκτώβρη να πάρει την θεση του τούντορ και να γίνει το εξιλαστήριο θύμα ας κάτσει να παίζει με τα λιμά τα ελληνόπουλα από τις ακαδημίες της πούτσας.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #68 on: June 06, 2016, 18:49:15 »
Στον σωστο δρομο οι 2 πρωτες κινησεις.. για να δουμε και την συνεχεια.. να δω τον ΠΑΟΚ με ολοκληρωμενο το 90% του ροστερ μια φορα πριν αρχισει προετοιμασια και τι αλλο

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #69 on: June 06, 2016, 19:00:41 »
δηλαδη ρε τασο το ισα βαρκα ισα πανια χωρις πελκοκιτσουνιδοτζαβελοτζιωλιδες που κανει δεν θα μπορουσε να το κανει ενας που δεν εχει ουτε αγγουροντοματα να φαει αλλα δεν κλεβει-τι τον θελουμε τον μεγαλομετοχο τοτε για να λεμε στα σκουληκια οτι εχουμε ζηλια ζηλια  :'( ..εκτος ομως αν πιστευεις οτι βαζει λεφτα απο την τσεπη του οπως λεει ο κολκας και τοτε καπου εδω σταματαει η κουβεντα μας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #70 on: June 07, 2016, 08:18:41 »
ρε αλητες, ρε πουσταρια αρδ που πριν πατατε στην Τουμπα πρεπει να πατε για ασφαλεια ζωης , αν εφερνε κανας χοντρος απο ντνιπρο 2 παικτες θα ειχαμε 3 μερες πρωτοσελιδα γαμιολαρες του κερατα
εχεις τον νικολακοπουλο να σου λεει σε αρθρο ποιος φερνει παικτη με 1.1 ? (φεραν ενα μαλακα απο σεβιλλη)
ο λεοβατς το παλτο που λεγαμε κιολας εκανε 1.1

αντε γαμω την πουτανα μου

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #71 on: June 07, 2016, 09:47:30 »
Εγω ένα ξερω..στο τοπικ των μεταγραφων μιλατε για ντοματοσαλατες, αλλα σας πειραζε που μελος στην διοικηση ηταν ο Σαρατσης.  :'(
Σαρατσης για τεχνικος διευθυντης  :headbang:

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: June 07, 2016, 10:38:15 »
Πάντως ισα βάρκα ισα πανιά θα επιβαλλόταν για μια διοίκηση πρωτοδικείου.
Από τη στιγμή που συμφωνούμε ότι οι επιδιώξεις του ρώσου από τον ΠΑΟΚ επεκτείνονται εκτος των οριων της ΠΑΕ, γιατί επιβάλλεται?
Φυσικά και απαιτώ κάτι παραπάνω από έναν μεγαλομέτοχο.

Επίσης, ok Berbatov στα 25 προφανώς δεν μπορείς να πάρεις, αλλα έναν Νομπόα κι έναν Ηνσα στα 30+ μπορείς. Όπως είχες έναν Garcia κι έναν Contreras στα 30+, και μάλιστα με διοίκηση πρωτοδικείου.
Επιλογή ήταν να μην τους έχεις.

Τέλος, εντάξει στη σωστή κατεύθυνση είπαμε οι δυο πρώτες μεταγραφές υπό την οπτική ότι είναι σίγουρα καλύτεροι από αυτούς που είχες στις θέσεις τους.
Σιγά το δύσκολο βεβαια... Και για τον Olsen τα ίδια λέγαμε πέρσι και ρίξτε μια ματια στο τοπικ του σήμερα.

Αφού έμεινε με ένα μονο βαρύ συμβόλαιο ο ΠΑΟΚ, συν τα όσα εκατομμύρια που ενδεχομένως θα πάρεις από Lucas, παππάδες θα δούμε φέτος το καλοκαίρι, e?
Εξαρτάται πως το εννοείς το παππάδες θα μου πεις.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #73 on: June 07, 2016, 12:15:58 »
Το ότι μια εταιρία όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (γιατί για τον κατασκευαστή πλυντηρίων, αυτό είναι), μπορεί να είναι και πετυχημένη και κερδοφόρα, δεν παίζει ρε μάγκες; Εγώ βλέπω ότι είναι κερδοφόρα μέχρι στιγμής (άσχετα που ψυρίζει το ταμείο χοντρά) και από πέρυσι με σωστούς συνεργάτες κάνει σωστές κινήσεις. Και οι περισσότερες περσινές επιλογές και οι φετινές (δείχνουν μέχρι στιγμής) είναι λογικές ποδοσφαιρικά. Η ομάδα θα είναι καλύτερη φέτος. Ε, το καλύτερο από το να έρθεις δεύτερος είναι το πρωτάθλημα.-

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: June 07, 2016, 12:42:01 »
Φυσικά και παίζει.
Απλά εγώ λέω ότι για τον οπαδό του ΠΑΟΚ (όχι για τον κατασκευαστή) ούτε καν αυτό θα έπρεπε να περιορίζει τις απαιτήσεις του.
Καλά στην δικη μας περίπτωση, η ομάδα της διοίκησης πρωτοδικείου του κλεφτοθοδωρα θα έπρεπε να είναι ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής. Από εκεί να ξεκινάνε οι απαιτήσεις.
Να μην την πλησιάζεις μετά από 4 χρονια και να σου ζητάνε να λες κι ευχαριστώ για τα εκατομμύρια του μεγιστάνα είναι παράνοια

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #75 on: June 07, 2016, 14:34:25 »
Αν φτιαχτεί η ομάδα όπως πρέπει, δλδ να φέρνει έσοδα για να είναι ίσα βόλτα ίσα πανιά, και να έχει παιχταράδες να χτυπαει πρωτάθλημα και να βγει ΤσΛ εμένα δε με πειράζει καν..
Ίσα ίσα δε γουστάρω ανοίγματα καμιά 100εκατομμύρια (που λέει ο λόγος), και μετά φάω καμιά πιστόλα από Ρώσσο και τρέχω και δε φτάνω..

Στα των μεταγραφων αυτός ο Djalma δεν με πείθει για βασικός.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #76 on: June 08, 2016, 05:32:36 »
Φθηνή, σχετικά, λύση για αντιΜακ ο Τζαλμά.
Βέβαια, ακόμη κι αυτός ζητά 700-800 χιλιάρικα το χρόνο..
Όμως, απ'το να πάμε σε/με δανεικούς είναι σίγουρα προτιμότερη επιλογή.
Το CV του δείχνει προσαρμοστικότητα και (μια θετική) σταθερότητα σε ασίστ & γκολ. Ας μην ξεχνάμε με τι στατιστικά ήρθε ο Μακ.
Βέβαια, άλλη φάση να'σαι λίγο πάνω απ'τα 20 κι άλλη να χαϊδεύεις τα πρώτα άντα..
Θα'ναι καλύτερος πχ απ'τον Ντουρμάζ τού γάβρου?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 3ος μεσοεπιθετικός (ο κεντρικός/το 10άρι) θα πρέπει να ξέρει 10 τόνους περισσότερη μπάλα απ'τους Τζαλμά-Γκάρυ.

* Ο Τζαλμά έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μπουμάλ.
* Ξυπνάει (ο καλός) ο Αρμάνδο ο Φουτσίνι μέσα μου  ;D
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #77 on: June 08, 2016, 10:14:12 »
Και εμενα σαν αισθηση δεν μου κανει γκελ αυτος ο Τζαλμα. Αυτη η πρεμουρα να πουλησουμε Μακ πραγματικα με εχει ξενερωσει απειρα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #78 on: June 08, 2016, 12:46:51 »
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να σας κάνει ή να μην σας κάνει αίσθηση ο Τζαλμά. Σας έκανε δλδ κάτι αντίστοιχο ο Μακ π.χ.;

Ποδοσφαιριστές που δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται (και δεν αναφέρομαι σε 1-2 ματς, αλλά σε μακρά αγωνιστική περίοδο) είναι λογικό να μας αφήνουν με ερωτηματικά. Εκτός και αν πρόκειται για εγνωσμένης και αδιαμφισβήτητης αξίας παίκτες.

Το μόνο που έχουμε δεδομένο στην περίπτωση του είναι το βιογραφικό και τα στατιστικά του, οπότε τα όποια συμπεράσματα προκύψουν θα εξαχθούν αποκλειστικά από εκεί. Συνεπώς το ότι δεν σας κάνει αίσθηση μάλλον θα αφορά το γεγονός ότι αγωνιζόταν στην Τουρκία και όχι στην Αγγλία ή τη Γερμανία π.χ. Στην περίπτωση αυτή αρκεί να επισημάνουμε βέβαια ότι το Τουρκικό πρωτάθλημα είναι κλάσεις ανώτερο από το δικό μας συν το γεγονός ότι έχει και ένα πέρασμα από την Πόρτο (που μόνο τυχαία ομάδα δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις, μην ξεχνάμε άλλωστε πως και ο Βιερίνια που σε μας έκανε θραύση είχε έλθει από εκεί ως ελεύθερος).

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #79 on: June 08, 2016, 13:13:25 »
βασικά δεν ξέρω αν κάνει ή δεν κάνει αλλά στο video που έχει με τα κατορθώματα του το πρώτο λεπτό είναι όλο με κοντινές γκριμάτσες απογοήτευσης. τώρα είναι από τελειώματα δικά του ή από τελειώματα συμπαικτών, δεν ξέρω...  :'( :'( :'(