Author Topic: Μεταγραφές 2016/17  (Read 16386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μεταγραφές 2016/17
« on: May 06, 2016, 14:42:15 »
Λεο ματος ο πρωτος

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφές 2016/17
« Reply #1 on: May 06, 2016, 15:23:54 »
....αντε να κλεισει και ο μανιας να παμε να παρουμε διαρκειας...............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: May 06, 2016, 15:31:03 »
Εντάξει, είμαι πολύ περίεργος αν θα παιχτεί το ίδιο αστείο με απόκτηση παικτών λίγων έως μετριων που θα κοστίσουν εκατομμύρια. Κι ακόμα πιο περίεργος πόσοι θα τα πιστέψουν.
Προς το παρόν οι αχρείαστες διαρροές της ΠΑΕ ότι η πρώτη μεταγραφή είναι προσωπική επιλογή Michel κάτι μου θυμίζουν...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3 on: May 06, 2016, 16:50:08 »
επιτέλους γλιτώνουμε καθ' όπως φαίνεται από σκονδροκιτσιουκωνσταντινίδηδες. Μόνο μην αναπνέει και παθαίνει θλάσεις κι αυτός. Τον θυμάμαι ότι έπαιζε πάντως στην ντνίπρο που πήγαν τελικό ουέφα αυτοι πέρσι. Καλός ή κακός στο γήπεδο θα φανεί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4 on: May 06, 2016, 17:06:51 »
Φερτε παιχτες λυσσαμε..

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: May 06, 2016, 17:12:26 »
Καλή φαίνεται σαν κίνηση, με σχετικά χαμηλό ρίσκο παρά το ότι δεν έχουμε προπονητή για τη νέα σεζόν, αλλά φαίνεται προς το σωστό δρόμο.
Καλά πόδια, σέντρες και με τα δύο, σίγουρα επιθετικά θα ανεβούμε 10 κλάσεις πάνω σε σχέση με τα άμπαλα ελληνάκια εκ δεξιών. Κωνσταντινίδης για μπακ απ σε ματσάκια της πλάκας, κίτσιου-σκόνδρας άμεσο μπούλο
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #6 on: May 06, 2016, 23:01:42 »
Βραζιλιανος φουλ μπακ στα τελειωματα της καριερας, καλος επιθετικα, ψιλο-χωνι αμυντικα. Δε με χαλαει, Λινο μυριζει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: May 06, 2016, 23:56:52 »
..ή Ετο.Οπως το βλεπει κανεις.
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #8 on: May 07, 2016, 00:55:02 »

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: May 08, 2016, 08:10:00 »
απ τα βιντεο που ειδα φαινεται καλη κινηση.επιθετικα φαινεται οτι ξερει μπαλα,εχει καλησεντρα κι ειναι αρκετα γρηγορος.πως λεμε Σκονδρας το ακριβως αντιθετο...
μακαρι να βγει,παντως ειναι κινηση στη σωστη κατευθυνση.σε ομαδα που πηγε τελικο ουεφα πριν 2 χρονια επαιζε,οχι σαν τα λιμοταγαρα απ τα Γιαννενα,τον Πανιωνιο και λοιπες ποδοσφαιρικες υπερδυναμεις..

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #10 on: May 08, 2016, 16:05:32 »
εγω παλι δεν συμφωνω με την μεταγραφη...οχι αυτη καθ εαυτη ως μεταγραφη που μπορει να ειναι εξαιρετικη αλλα με το γεγονος οτι δεν εχουμε προπονητη που να εχει δωσει το οκ για την μεταγραφη..
ενα προπονητη με κλειστο συμβολαιο 3-4 χρονων τουλαχιστον για να δημιουργησει μια ομαδα με πλανο
οποτε ακομα μια χρονια παμε να χτισουμε αοριστα διχως καποια οργανωση με μεταγραφες που ποτε θα τις χρεωνεται ο ενας ποτε ο αλλος..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #11 on: May 08, 2016, 18:26:35 »
Δεν εκλεισε ο Σαντος; Τζαμπα καθε μερα αρθρα πετρωτου κολκα βασιλοπουλου;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #12 on: May 08, 2016, 23:13:34 »
εγω παλι δεν συμφωνω με την μεταγραφη...οχι αυτη καθ εαυτη ως μεταγραφη που μπορει να ειναι εξαιρετικη αλλα με το γεγονος οτι δεν εχουμε προπονητη που να εχει δωσει το οκ για την μεταγραφη..
ενα προπονητη με κλειστο συμβολαιο 3-4 χρονων τουλαχιστον για να δημιουργησει μια ομαδα με πλανο
οποτε ακομα μια χρονια παμε να χτισουμε αοριστα διχως καποια οργανωση με μεταγραφες που ποτε θα τις χρεωνεται ο ενας ποτε ο αλλος..

Ενταξει το να εχεις παρει ενα καλο δεξι μπακ δεν ειναι θεμα προπονητη, ειναι κ θεμα διασφαλισης του συλλογου για την συγκεκριμενη θεση. Αυτα παντου γινονται, μην αγχωνεστε. Το θεμα δεν ειναι να μην παρεις καλους παικτες γιατι δεν εχεις προπονητη (μιλαω φυσικα για 2-3 κινησεις οχι στησιμο ολοκληρης ομαδας) ειναι ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: May 08, 2016, 23:15:21 »
Μόνον εγώ θέλω τον Γκάρυ ως δεξί μπακ? Κι αριστερό μπακ έναν Λίνο/Ολιβάρεζ?
Χωράνε ακόμα και σε τετράδα δυο επιθετικογενείς μπακ αρκεί τόσο οι στόπερς όσο και οι δυο κεντρώοι χαφ να είναι σκύλοι με τυπικά στοιχεία ποδοσφαιρικής παιδείας.

Δεν εκλεισε ο Σαντος; Τζαμπα καθε μερα αρθρα πετρωτου κολκα βασιλοπουλου;
Εγώ πιστεύω ότι έχει κλείσει. Και θα το(ν) ανακοινώσουν όταν θα αποτελεί πλήγμα για την επο..

* Θα γούσταρα τον Μάρκεβιτς αλλά οι άθλιοι μόνον τον Φερνάντου μπορούν να (υπο)στηρίξουν..
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: May 09, 2016, 12:22:22 »

Βασικά και γω της ίδιας άποψης είμαι.

Εγώ πιστεύω βέβαια ότι την μεταγραφή (φαινομενικά) αξιοπρεπούς παίχτη την κλείνουν τώρα για να μην έχει άδεια Τούμπα στα play offs.
Παιδιά, αυτό είναι το μάρκετινγκ... Να κάνεις το σωστό promotion στον σωστό χρόνο. Ιούνιο Ιούλιο δεν έχεις αγώνες, γιατί να κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ καλό εκείνες τις μέρες;;;;;;
Μας δουλεύει στεγνά ότι και καλά φέτος θα τα χώσει ο χοσάδας. Θα βγάλουν και τίποτα νούμερα οι αρδ για κόστος τύπου 700χιλ ευρώ κλπ κλπ και όλα καλά, θα φάνε παπά οι πιο πολλοί και θα "στηρίξουν" στα play-offs. (Τουλάχιστον παραπάνω από ότι αν ΔΕΝ την κάνανε τώρα μια καλή μεταγραφή)

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #15 on: May 09, 2016, 12:31:18 »

Εγώ πιστεύω βέβαια ότι την μεταγραφή (φαινομενικά) αξιοπρεπούς παίχτη την κλείνουν τώρα για να μην έχει άδεια Τούμπα στα play offs.

Κεκλεισμένων δεν παίζουμε;  :'(

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: May 09, 2016, 12:39:30 »
http://www.prisonplanet.gr/  έχει εδώ πολύ πράμα να ασχοληθεί όποιος θέλει, αν τελειώσει η συνωμοσιολογία άνευ στοιχείων για τον ΠΑΟΚ
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #17 on: May 09, 2016, 12:41:58 »
Απ'ότι βλέπω έχει ένα επεισόδιο που αναφέρεται στον πόλεμο Ρωσίας - Τουρκίας.
Αυτό σχετίζεται με μας;  :'(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #18 on: May 09, 2016, 16:17:43 »
Για να παίρνουν παίχτη λογικά έχουν κλείσει προπονητή ή έχουν αποφασίσει να μείνει ο ίβιτς. Επίσης δεν χρειάζεται να πάρεις προπονητή για να σε πει οτι δεν εχεις δεξι μπακ. Επίσης τις ομαδες τις χτίζουν οι προπονητές μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, με τα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχουν οι παίχτες τους. Το ποιοι θα έρχονται στην ομάδα άλλοι πρέπει να αποφασίζουν, όπως πέρσι σωστά προσλήφθηκε ο άρνεσεν για να κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά φαγώθηκε γιατί που ξέρει ο άρνεσεν από χτίσιμο ομάδων όπως θα αναρωτήθηκε και ο φραγκούλης, έδω εχουμε γιώργο κούδα και νίκο βεζυρτζή που ξέρουν και από dna.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #19 on: May 10, 2016, 09:16:32 »
μαρκεβιτς λενε προτεινε και αλλον εναν παικτη
αντε να δουμε
καλα παει η φαση μεχρι στιγμης
και οντως αφησαν να εννοηθει οτι καλοκαιρι χωρις χρεη και με τις εξελιξεις γενικα (αναλογα και με τη θεση στα πλεη οφφ) θα πεσει χρημα για παικτες
(πωληση λουκας μακ κατσε βεβαια μεγαλη πηγη εσοδων)