Author Topic: Π.Α.Ο.Κ.-ωλιεμπυακως τεταρτη 2/3/2016 19:30 (otesports)  (Read 3230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εχω πει στο live κατα καιρούς και δεν θα κρυφτώ τώρα, οτι δεν θέλω σε καμια των περιπτώσεων ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με παρασκήνιο. Δεν θέλω ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με διαιτητές, δεν θέλω οι παίκτες να ανοιγουνε συζητήσεις με διατητές. Αυτο δεν έχει να κάνει φυσικά με την εξυγιανση και με οτι παπαριά γράφουνε σε κάτι άρθρα μια φορά στο τόσο. Αυτο έχει να κάνει με τους ρεφ. Θεωρώ οτι πρέπει να εισαι συγκεκριμένο άτομο και χαρακτήρας για να πας να δώσεις εξετάσεις για διαιτητής. Με ελάχιστες εξαιρέσεις γνωριζω αρκετά άτομα που σφυράν και επαγγελματικά και για την καυλα τους και είναι ανθρωποι ιδιαίτερης κοπιας. Είναι ανθρωποι αλλοιωμένοι γενικότερα και δεν έχει να κάνει εαν ζουνε στην διαφθορα ή τα παίρνουν. Σεξουαλικά νομίζω οτι ειναι ανίκανοι και δεν ειναι τυχαίο οτι το τρέξιμο τους, οι κινήσεις τους ειναι κάπως ξεχωριστές απο τους άλλους 22.

Ειλικρινά ουτε στις ελάχιστες συζητήσεις για μπάλα στην καθημερινότητα του δεν αναφέρω ρεφ. Μερικές φορές έρχομαι στην θέση τους, άλλες φορές έχω παραδεχτεί οτι είχανε λάθος τοποθέτηση και τους ξεφύγαν φάσεις αλλα το χθεσινό παιχνίδι ειναι πραγματικά κάτι πολυ διαφορετικό. Για τις πιο hot στιγμές ακόμα και αν ο τερμας του ολιεμπιακου ΔΕΝ εβρισκέ το πόδι είναι προβολή και επικινδυνο παιχνίδι με απευθείας κόκκινη. Βασικά ειναι και τεράστιο λάθος του ιδιου του τέρμα σαν κίνηση. Οσο για το φάουλ που κερδίζει ο φουρτούνης, σε κανένα γήπεδο δεν σφυρίζεται τέτοιο τζαρτζάρισμα. Σορτσάκια και φανέλες δεν ειναι λάκτισμα εφόσον δεν του αλλάζεις την πορεία. Θα είχαμε 44 φάουλ στο κεντρο σε κάθε παιχνίδι.

Η ιστορία με το χθεσινό λυπάμαι αλλα μονο εαν έχεις παίξει μπάλα μπορεις να καταλάβεις τι ακριβως έχει κάνει ο παπας. Ενα παιχνίδι που έγινε στα μέτρα της ομάδας του οσφπ για να μην πάρει ρυθμό το ματς για να μην τρέξει η πολύ αργη και καταπονεμένη ομάδα του πειραια. 18 φάουλ σε ενα ημίχρονο. Ειλικρινά σε προπονηση εναλλαγής ο κοουτς σταματάει λιγότερες φορές το παιχνίδι. Σε προπόνηση που μαθαίνουν οι ομάδες να βγάζουνε επιθέσεις απέναντι σε παθητικό μαρκάρισμα. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα. Καλυτερα να μας στήνανε και κώνους για να βγάζουμε τις άμυνες.

Πάντα θα έχω αυτη την απορεία γιατι? Γιατι πρέπει να φτάσεις σε σημείο τέτοιο? Γιατι να μην έρθεις και να κάνεις το παιχνίδι σου? Η μπαλα ειναι αντρικό άθλημα και κυρίως αν ενα πράγμα σε εξιτάρει δεν ειναι το γκολ και μια καλη τριπλα, ειναι ο ανταγωνισμός. Δεν υπάρχει μεγαλυτερο ναρκωτικό απο τον ανταγωνισμό σε ενα αθλημα. Γιατι πρέπει να βουτήξεις για να πάρεις ένα φαουλ που δεν υπάρχει? Γιατι πρέπει να σε θυμούνται σαν ρουφιάνο, σαν βουτηχτη για όλη σου την ζωή? Παιξε τη μπαλίτσα σου κερδισε με οπως πρέπει, κέρδισε και τον κόσμο σου που αποχώρησε απο εκείνο το βράδυ στο ΟΑΚΑ και χθες ειμαι σίγουρος οτι ουτε καν μπηκε στην διαδικασία να δει που και με ποιον παίζεις.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα παρακολουθώ μονο τον ΠΑΟΚ. Κανέναν άλλον. Το φουρτουνη τον ειδα πρώτη φορα να παίζει ολοκληρο ματς χθες. Δεν έχει να κάνει εαν ειναι στημένο ή κανονισμένο ή σικε, απλά ειναι πολυ αργο για τα θέλω μου.  Νομίζω οτι πλεον προσβάλω τον ευατο μου εαν κάτσω και δω ελληνικό πρωτάθλημα πάλι. Αλλά αυτο αφορά εμενα.

Θέλω να δώσω απλα μια συμβουλη. Στα παιδια εδω μέσα που περάσανε τα χρόνια και μεγάλωνουν πλέον ΠΑΟΚτσάκια. Μην τα βάζετε σε αυτην την διαδικασία. Μην τα βάζετε σε αυτο το άθλημα. Τον ολυμπιακο του μαρινάκη θα τον δείτε στις μεικτές, θα τον δείτε στις ομάδες του ερασιτεχνικού "που πρέπει να ανέβουνε", θα το δείτε σε παράγοντες, θα το δείτε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που πρέπει να "γίνουν" (και χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ έσβησε γρήγορα το ενδιαφέρον του για εναν απο αυτους), θα το βλέπετε κάθε βδομάδα στα μουτρα των παιδιών σας οταν θα επιστρέφει με τον σάκο απογοητευμένος. Το μοναδικό που σε κρατα στον αθλητισμό εινια ο ανταγωνισμός, ειναι το μεγαλυτερο δώρο που μπορεί να σου δώσει. Ειναι κάτι που οσο και να μεγαλώνει η μπάκα δεν φευγει απο μέσα σου, σε κάνει σοβαρό, σε κάνει να αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε δυσκολία και να έρθει στην ζωή σου, σε κάνει να γίνεσαι πιο σωστός σαν άνθρωπος. Μην κάνετε αυτο το έγκλημα και του αγοράσετε τάπες εαν ζείτε στην ελλλάδα. Η χθεσινή εικόνα ειναι μπαραζ ανόδου σε ερασιτεχνικό.

Λυπάμαι πραγματικά για τους δημοσιογράφους που για ενα κομμάτι ψωμί πρέπει να μένουν αυπνοι απο τις ενοχές, λυπάμαι τα παιδιά των παραγοντων του ολυμπιακου που θα αντιμετωπίζουνε μέχρι να πεθάνουνε τον χλευασμο για τα κατορθώματα των γονιών τους, λυπάμαι πραγματικά παίκτες του ΠΑΟΚ σαν τον μακ που κάψανε χρόνια απο την καριέρα τους για να έχουνε το δελτιό τους σε αυτην την ομοσπονδία και δεν πήγανε κάπου ωστε να ζήσουνε το ονειρό τους.

Αυτο το ποστ δεν ειναι για τους προπονητές εδω μέσα. Δεν ειναι για κανέναν που ξυπνησε, πινει τον καφέ του και διαβάζει με σκυμμένο το κεφάλι τις ειδήσεις της ημέρας. Αυτα ειναι τα λόγια που θα λεγα σε ενα παιδί που απο χθές μπηκε σε διαδικασίες. Μακάρι να μπορούσα να τον επιανα πριν το κάνει. Να του ελεγα ΓΙΑΤΙ? Γιατι να χάσεις την ελευθερία σου και τους δικους σου για την επιδειξη δύναμης του παρακράτους? Για ποιο λόγο ρε πουστη μου? Για ποιο λόγο να διαλυσεις την ζωη σου? Για ενα καλύτερο αυριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο? Απο ποιον? Εχει γνωρίσει εναν προεδρο ΕΠΣ να καταλάβεις γιατι αηδια μιλάμε? Να τους τιμωρήσεις μήπως?

Η μεγαλύτερη τιμωρία τους ειναι η ιστορία. Αυτο μένει. Τα σικέ πρωταθληματα που επιβεβαιώθηκαν απο συνομιλιες που τους κάναν ξεφτιλα στο πανελλήνιο. Η μεγαλυτερη τους τιμωρία ειναι να παραδέχονται οτι έχουνε πάρει εστω και ενα στημένο πρωτάθλημα οι δικοί τους φιλοι. Η μεγαλυτερη τιμωρία τους ειναι οτι ο στελιος γιαννκοπουλος θα τον κυνηγάει για πάντα μια "βουτιά". Ο μαρινάκης ενα noor, ο καραπαπας ενας σπυροπουλος, ο κοκκαλης μια παράγκα. Και την ιστορία δύσκολα μπορεις να της κόψεις το μισθό.

Offline petran4

• Αλλαγή
Αποψε καποια παιδια απτην αγαπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ. μας δε θα κοιμηθουνε σπιτη τους.
Κατεστρεψαν τη ζωη τους για να αυτοικανοποιηθει ενας ανωμαλος πρεζεμπορας.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.
Πουσταρα λιτη θα ερθει και για σενα το πληρωμα του χρονου.Καπου καποτε καποιο πρεζακι θα σου σπασει τα δοντια σε ενα πεζοδρομιο.

Γαμω το κρατος και το παρακρατος του πρεζεμπορα κακος ψοφος σε οτι αγαπας μεχρι γενεες 14εις.Επισης εποδινος ψοφος για τσιπρα κοντονη καραπαπα θεοδωριδη κορακια συνολικα.
αποχωρηση προχθες απο νεοελλ.πρωταθλημα της πουστιας.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο, ισορροπήσαμε κοντά στο 6-7' ήρθε και το γρήγορο γκολ μετά απο πάσα όνειρο και ονειρευτήκαμε για λίγο. Η ομάδα δεν είναι για πολλά πράγματα φέτος, έχει μερικό ταλέντο, αλλά της λείπει ΑΦΟΡΗΤΑ η προσωπικότητα. Κανείς δεν μπορεί να πάρει ματς μόνος του, κανείς δεν μπορεί να καθοδηγήσει κ να μας πάρει απο το χέρι,δυστυχώς. Μπορεί να κράζουμε τον αργό τζιόλη αλλά χθες ο gay κέρδισε κατά κράτος τον άξονα με την φαλακροπουτάνα τον αργεντινό που βάζει και γκολ ποίημα. Όσο κουράζονταν ο αργεντίνος κερδίζαμε μέτρα, αλλά το λάθος στην επιλογή τον 6αριών είχε ήδη κοστίσει. Επι τροχαδην πρέπει να γίνει μια κάποια κριτική γτ κ χθες ειδαμε απίστευτα κακά πράγματα απο μονάδες. Αυτός που παριστάνει το τέρμα, είναι βαριά για λεβαδειακό, καμία προσωπικότητα, καμια έξοδο, παραλίγο να κάνει κ έναν σεμπά ήρωα, δεν βγαίνει ούτε με αίτηση, φατε τον στην μάπα όσοι κράζατε, μ ενα χαρτί γαμάς για έναν χρόνο δίμετρα ρωσίδια που τα χει αγγίξει βαριά ο Σίλβιο, αντ αυτού εμεις πληρώνουμε για να βλέπουμε τα αηδιαστικά μούτρα του. Ο Κροάτης τεράστια απογοήτευση ευθύνεται κ στα 2 γκολ, δεν μπορώ τους ποδοσφαιριστές που μπαίνουν ήδη με προκατάληψη να "παίξουν" απο το 1'. Εχουμε δει σπουδαίους ποδοσφαιριστές εκει στ αριστερά και η σύγκριση προκαλεί απλά θλίψη. Με την ίδια προκατάληψη σε κάθε επαφή μπαίνει κ ο Πελκίνιο που απλά γελάμε που έχει βγάλει 30 ποσα ματς μέσα στη σεζόν, θα πρεπε να χει παίξει βαριά 10. Μηδεν φαντασία, μηδέν δημιουργία, άπειρα λάθη, αστειότητα.Το κτήνος που πήραμε απο τον Πανιώνιο έχει στοιχεία κ αν δουλευτεί θα φέρει κ λεφτά,ομως απο συμπάθεια το λέω, κάποιος πρέπει να του εξηγήσει οτι καλό το positioning, καλή κ η κεφαλιά, καλό και το τράβηγμα έξω απο τα κουτιά, αλλά παλικάρι μου για να γίνεις μεγάλος ποδοσφαιριστής πρέπει να μάθεις να λειτουργείς το κάτω δεξί άκρο που λέγεται πόδι. Χωρίς πάσα και μεταβίβαση απλά υποφερτός θα μείνεις, δεν είμαστε στα 1960 που απλά φτάνει το τζατζάρισμα στο στόπερ, θέλει το ποδι να την στέλνει σωστά, δε γίνεται αλλιώς. Για μένα ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση χθες ηταν το παιδάκι απ το Γιάννενο γτ με απογοήτευσε οικτρά, για τον Δημητράκη σίγουρος ήμουν οτι δεν κάνει γι αυτόν όμως είχα ελπίδες. Ακου να δεις αδερφούλη, 6αρι με τσαπατσουλιά περισσότερη κ απο του Αλβανού, είναι 6αρι για να παίζει στα χωριουδάκια. Η θέση θέλει μυαλό και κεφάλι ψηλά, τον έβλεπα να τρέχει αφού είχε χάσει μπάλες και τον λυπόμουνα. Τραγωδία....Κατα τ αλλα μπαμ έκανε χθες οτι ομαδα χωρις σ φορ δεν μπορεί να απαιτεί κ νίκες, έστω κακών σ φορ. Υπήρχαν άπειρες φάσεις που απλά δεν υπήρχε προοπτική σέντρας μόνο κ μόνο επειδή η διάταξη δεν είχε παίκτη κορυφής, δε γίνεται απλά. Μην ξεχάσω και τον άλλον μπινέ που στήριζα όλη την χρονιά επειδή έτρωγε κράξιμο για ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ακου να δεις μπινέ, το να είσαι λίγος ποδοσφαιριστής, οκ δεν βελτιώνεται, αυτό είσαι. Στη φυσούνα αγακαζιλίκια με τους θοδωρίδηδες κ τους καραπαπάδες κάνουν μόνο τα αρχιδάκια, αμα θέλεις αγαπούλες με τέτοια σιχάματα, πάτους στην μάνα σου στο Βύρωνα κ κάντε ενα gangbang, θα σέβεσαι τη φανέλα που φοράς πουστράκι.
Αυτά τα ολίγα ποδοσφαιρικά γτ εγώ δεν είμαι της άποψης να εγκαταλειφθεί η κουβέντα, θα τη βρούμε μπροστά μας....

Στα επιστημονικά μόνο 2 ερωτήσεις να κάνω, όποιος ξέρει απαντάει :

Τα μισά μαζέματα χθες τα έκαναν τύποι με πολιτικά που έδιναν κόσμο στα ματ κ αντιστρόφως. Ρωτάται η παε ποιος νομιμοποίησε την ύπαρξη ρουφιάνων λιτών μέσα στα κουλουάρ, αφού τα μέτρα "τάξης" απ όσα γνωρίζω, τα αναλαμβάνουν οι μπλε κ τα ΜΑΤ. Οι ρουφιάνοι τι δουλειά έχουν σε ιδιωτικό χώρο, ποιός τους κάλεσε, ποιός έδωσε το οκ να υφίστανται.

Ο ηθικός αυτουργός των "επεισοδίων" είναι η παε τραβεστί ή η παε ΠΑΟΚ που μέσω του μεγιστάνα "μεγαλομετόχου" της 2 μέρες ακριβως πριν μίλησε για 2 κατηγορίες οπαδών εκ των οποίων η μια πρέπει να αφανιστεί γτ "κάνει κακό". Ποιος ο αυτουργός η τραβεστί, η η έτερη τραβεστί που πήγε να παίξει το σημαντικότερο ματς της σεζόν χωρίς τις μεταγραφε΄ς που ζήτησε ο προπονητής της (που η ίδια στήριξε) τρεις μήνες πιο μπροστά.

Για να τελειώσουμε με την τραβεστί της χώρας, πρέπει πρώτα να τελειώσουμε με την εσωτερική τραβεστί, αλλιώς στο ίδιο έργο θα παίζουμε εσαεί.ξεκάθαρα πράγματα. Όποιος δε βλέπει οτι αποδομείται ο οπαδός που αντιδράει για να μείνει στο γήπεδο ο οπαδός - φίλαθλος που του φτάνει ο παοκούλης.ru, τότε να πέσουμε να κοιμηθούμε. Μέρα δε ξημερώνει.

4ος χρόνος ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΦΙΚΕ ΜΑΙΚΗΝΑ, ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΜΑΖΕΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.
« Last Edit: March 03, 2016, 11:51:24 by lostinprobatopoihsh4 »

Offline blue_eyes

• Βασικός
βολεψανε πολλους οσα εγιναν εχθες

τον γαυρο κ τον μαρινακη που εκανε επιδειξη δυναμης
τον σαββιδη που απασχολειται ο κοσμος με τον γαυρο και οχι με τις δικες του αδυναμιες
τον προπονητη που κρυβει την πληρη ανικανοτητα του πισω απο τα κορακια με την ομαδα-κψλοχανειο που εχει κανει
τους παικτες που ειναι για Β εθνικη (εκτος απο 2-3) και κανεις δεν ασχολειται με την αθλια αποδοση τους
τον κοσμο του ΠΑΟΚ που παλι βρηκε ευκαιρια να τα σπασει και να μην κανει κριτικη για τον ιδιο κ την ομαδα
τους αντιπαλους για τα πλει-οφ αφου παμε για -3 κτλ

μονο τον ιδιο τον ΠΑΟΚ δεν βολεψε... παλι ο φουκαρας ο ΠΑΟΚ ζημιωνεται κανεις αλλος

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
13 εκατομμύρια ευρώ βγήκε προς τα έξω ότι παίχτηκαν στο διπλό του πούστη σε Ασιάτες μπουκ.
Γι αυτό ο ζήλος του κόρακα να ολοκληρωθεί ο αγώνας πέρα από όλα τα άλλα.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline EIMAI PSIXAKIAS

• Κερκίδα
  • *
ΛΟΣΤ και ΜΠΛΟΥ τα ειπατε όλα!!!! τπτ άλλο δεν εχω να προσθεσω

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
βολεψανε πολλους οσα εγιναν εχθες

τον κοσμο του ΠΑΟΚ που παλι βρηκε ευκαιρια να τα σπασει και να μην κανει κριτικη για τον ιδιο κ την ομαδα

Ελπίζω ότι κάτι άλλο εννοείς και απλά δεν ξέρεις πώς να το γράψεις.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΠΑΟΚ ΜΟΥ, ΑΝΑΣΑ ΚΙ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ . ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΖΩ ΔΙΝΕΙΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ .
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.
ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΣΤΙΓΜΗ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
γαμησε μας ρε μπλου αις

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
 ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
EDIT: sorry Bill, παρανοηση, το εσβησα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Κυπελλο εμεις ή ΚΑΝΕΙΣ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Νταμπλ ε? ΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
than_4   Να μαζευτούν λεφτά για τα παιδιά που δέθηκαν για τον ΠΑΟΚ  απο τα γουρούνια της πουστοχώρας

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline giorgos4

• Αποστολή
  • **
    • PAOK-LUEDENSCHEID.DE
than_4   Να μαζευτούν λεφτά για τα παιδιά που δέθηκαν για τον ΠΑΟΚ  απο τα γουρούνια της πουστοχώρας

PAOK AGAINST ALL BASTARDS

Offline banis

• Αλλαγή
Πριν από λίγο ήμουν στα δικαστήρια.

Δυστυχώς ήμασταν καμιά 50αριά. Αυτό τα λέει όλα.

Στα υπόλοιπα, το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι κατηγορίες που βαραίνουν τα παιδιά (15 άτομα ηλικιών 16-39 εκ των οποίων οι 2 είναι ανήλικοι) αφορούν πλημμέλημα. Το αρνητικό είναι πως η ΠΑΕ δεν έστειλε δικηγόρο. Έγινε μια προσπάθεια από τους παρευρισκόμενους να τους υπερασπιστεί κάποιος.
Οι 2 εκ των 15 συνελήφθησαν για επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα και οι 13 μετά τη μπούκα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τα 100 μπερδεμενα πρεζακια εγιναν 50. Ιβαν προχωρα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
αυτοι ειμαστε

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Αναβολη για 5/4