Author Topic: www.stadia.gr kai ta psemata tus gia to palataki  (Read 740 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
www.stadia.gr kai ta psemata tus gia to palataki
« on: November 08, 2004, 22:28:27 »
Δεν βρήκα καταλληλότερο topic για αυτό το post, γι' αυτό πάμε λοιπόν:

http://www.stadia.gr/paok/paok-gr.html

Η σελίδα του PAOK SPORTS ARENA στο www.stadia.gr.

Παρατηρήστε το σχόλια του συγγραφέα σε κάποιο σημείο του κειμένου. Μιλάμε ούτε ο Σαουρίδης να το έγραφε το κείμενο.

ΒΑΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.

MAKPTOL

• Guest
« Reply #1 on: November 09, 2004, 11:57:00 »
Äåí âñÞêá êáôáëëçëüôåñï topic ãéá áõôü ôï post, ãé' áõôü ðÜìå ëïéðüí:

http://www.stadia.gr/paok/paok-gr.html

Ç óåëßäá ôïõ PAOK SPORTS ARENA óôï www.stadia.gr.

ÐáñáôçñÞóôå ôï ó÷üëéá ôïõ óõããñáöÝá óå êÜðïéï óçìåßï ôïõ êåéìÝíïõ. ÌéëÜìå ïýôå ï Óáïõñßäçò íá ôï Ýãñáöå ôï êåßìåíï.

åóôåéëá ìõíçìá óôïí õðåõèõíï êáé íá ç áðáíôçóç ôïõ èáõìáóôå ôïí .....

ÌÜêç,

¸ôóé åßíáé áí Ýôóé íïìßæåéò.

stadia.gr

--------------------------------------------------------------------------------

----- Original Message -----
From: ÌÁÊÇÓ
To: info@stadia.gr
Sent: Tuesday, November 09, 2004 12:41 AM
Subject: Spam Alert: ÐÁÏÊÁÑÁ ÐÕËÁÉÁ ÓÁÓ ÔÆÏÕÆÅÉ .........?

ÌåãÜëç óõæÞôçóç Ý÷åé ðñïêëçèåß ó÷åôéêÜ ìå ôçí éäéïêôçóßá ôïõ ãçðÝäïõ. Ôï ãåãïíüò åßíáé ðùò êôßóôçêå ìå êñáôéêÜ êåöÜëáéá (óå ïéêüðåäï äùñåÜ ôïõ ÐÁÏÊ). Ðáñ'üëá áõôÜ, äüèçêå óôïí ÐÁÏÊ óáí ðåñéïõóéáêü óôïé÷åßï ãéá ëüãïõò êáèáñÜ ðïëéôéêïýò. Ãéá ôïõò ßäéïõò ëüãïõò, üëá ó÷åäüí ôá Ýîïäá ëåéôïõñãßáò ôïõ ãçðÝäïõ ðëçñþíïíôáé áðü ôçí Ðïëéôåßá. Ó÷üëéï äéêü ìáò; ÏõäÝí. ÅîÜëëïõ, óôçí... ÅëëÜäá âñéóêüìáóôå!

Åõ÷áñéóôïõìå êõñéïé ãéá ôçí áíôéêåéìåíéêç êñéôéêç üôé ãéíåôå åíôïò áèçíùí

Ìå êñáôéêá ëåöôá êáé óêáíäáëùäçò óõìâáóåéò ôï êáíåôå ãáñãáñá(ð.÷ êáñáéóêáêç) ìïëéò ãéíåôå êáôé åêôïò áèçíùí ÓÁÓ ÔÆÏÕÆÅÉ ……..

Ðëáêá ìáò êáíåôå ……………….

ÔÏ ÃÇÐÅÄÏ ÅÃÉÍÅ ÌÅ ÔÇÍ ÌÁÃÊÉÁ ÔÙÍ ÏÐÁÄÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏÊ ÈÁ ÓÁÓ ÁÍÁÃÊÁÓÏÕÌÅ

ÓÅ ËÉÃÏ ÍÁ ÁÖÇÓÅÔÅ ÊÁÉ ÔÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÍÁ ÐÁÉ×ÔÅÉ ÓÔÁ ÉÓÉÁ ÊÁÉ ÅÐÁÑ×ÉÁÊÅÓ

ÏÌÁÄÅÓ ÍÁ ÊÁÔÁÊÔÇÓÏÕÍ ÔÉÔËÏÕÓ…..

ÊÁÔÙ ÏÉ ÏÌÁÄÅÓ ÔÉÓ ×ÁÂÏÕÆÁÓ …………..

MAKPTOL

• Guest
« Reply #2 on: November 09, 2004, 12:10:31 »
Μετά από πολυετές "σήριαλ", τον Απρίλιο του 2003 η χρήση του Σταδίου Καραϊσκάκη πέρασε στον Ολυμπιακό, που ανέλαβε να κατασκευάσει στη θέση του ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο, με την υποχρέωση να το παραδώσει έτοιμο για χρήση κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ο σύλλογος ακόμη υποχρεούται να καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα, να πληρώνει στη ΓΓΑ το 15% των εισπράξεων μετά το 2019 και να παραχωρήσει και πάλι το γήπεδο στη ΓΓΑ το 2052.

προσεξτε τι γραφει για το καραισκακη δεν λεει τιποτα για την σκανδαλωση συμβαση ......και γραφει ΟΤΙ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 15% ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019
ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ 15% ...... ???

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3 on: November 09, 2004, 14:47:35 »
Παιδια: ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ e-mail στο stadia.gr. Να τους αναγκάσουμε να αλλάξουν το κείμενο οι κουφάλες.
Έχουμε δύναμη σαν λαός... Μένει να την αξιοποιήσουμε...

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4 on: November 09, 2004, 15:14:40 »
ΟΚ, έστειλα εγω...

giwrgos4

• Guest
Re: www.stadia.gr kai ta psemata tus gia to palataki
« Reply #5 on: November 09, 2004, 18:17:10 »
K GO

kostas4

• Guest
« Reply #6 on: November 09, 2004, 18:50:32 »
K GW.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #7 on: November 10, 2004, 13:42:49 »
paidia to eida K frikara!!! :mad: mpeite sto forum na deite vrisimo pou tous eriksa! re ti einai autoi???poioi einai k milane "sthn ellada vriskomaste" ? paidia oloi na grapsoume! na steiloume k kanenan io na tous gam.....to site!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #8 on: November 10, 2004, 14:56:53 »
Έστειλα και εγώ ένα email. Μάγκες, πρέπει ΟΛΟΙ να στείλουν email αλλιώς είναι σίγουρο πως δεν θα αλλάξουν τίποτα στο site τους.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

MAKPTOL

• Guest
« Reply #9 on: November 10, 2004, 15:24:51 »
Perimeno pos kai pos na do to Karaiskaki..sto stadia.gr...Sto Xarilaou oreo kai anakainismeno...alla san to diko mas gipedo..pou to ftiaxame dika mas lefta...den einai....Alla poli fobamai....oti to gipedo auto sto Xarilaou....simera..an o gay-ros nikaei 0-2 i 0-3...den tha to sevastoun...Elpizo na min ginei auto...!!Kali sunexeia kirie stadia.gr...eimai stadiomanis...sinexiste tin prospatheia!!Edo xtipa i kardia tou gavrou sti Salonika!

ta παραπανω τα εστειλε στο φορουμ τους ενας μαλακας που υπογραφει μακεδονας 7 ακου ρε τον βλακα
μακεδονας 7 ?  :veryangry:

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #10 on: November 10, 2004, 15:29:07 »
MAKPTOL,

Μην ασχολείσαι και πολύ. Το όνομα τα λέει όλα!

Μόνο Μακεδόνας που δεν πρόκειται να είναι ο αλβανόφωνος.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #11 on: November 10, 2004, 20:13:20 »
Χθες έστειλα το παρακάτω mail, αλλά απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα.

Geia sas.
Stelnw ayto to mail, meta apo ta aparadekta sxolia pou diavasa sto keimeno pou synodeyei to ar8ro gia to kleisto tou PAOK, "PAOK SPORTS ARENA". Sygkekrimena anaferomai se ayto to kommati:

"Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί σχετικά με την ιδιοκτησία του γηπέδου. Το γεγονός είναι πως κτίστηκε με κρατικά κεφάλαια (σε οικόπεδο δωρεά του ΠΑΟΚ). Παρ'όλα αυτά, δόθηκε στον ΠΑΟΚ σαν περιουσιακό στοιχείο για λόγους καθαρά πολιτικούς. Για τους ίδιους λόγους, όλα σχεδόν τα έξοδα λειτουργίας του γηπέδου πληρώνονται από την Πολιτεία. Σχόλιο δικό μας; Ουδέν. Εξάλλου, στην... Ελλάδα βρισκόμαστε!"

Aithma mou einai loipon na aposyr8ei ayto to kommati apo to ar8ro, h, sthn kalyteh periptwsh na alla3ei me kati eyprepestero. Se analoges periptwseis (p.x. Karaiskakh) ta ar8ra den anaferoun tipota MA TIPOTA sxetika me thn idiokthsia tvn ghpedwn. Ektos aytou, to tmhma ayto tou keimenou den e3yphretei apolytws tipota sxetika me thn enhmerwsh tou anagnwsth, pou einai allwste -an den kanw la8os- kai o apwteros skopos aytou tou website, einai de entelws ypokeimeniko kai synodeyetai apo peritta sxolia apo pleyras toy syggrafea.

Eyxaristw ek twn proterwn.

P.S.: To mhnyma, apo oti vlepete, einai 100% eygeniko kai kaloproaireto. O laos tou PAOK, omws, an xreiastei, mporei na provei kai se drastikoteres lyseis. O 8eos sygxwrei, o PAOK pote.

ΟΛΟΙ MAIL STO www.stadia.gr

giwrgos4

• Guest
« Reply #12 on: November 10, 2004, 20:50:31 »
kala.ego  tous ta pa pio au8ormita... :P :P :P :P

aristidis13888

• Guest
« Reply #13 on: November 10, 2004, 22:04:54 »
Παιδιά καλησπέρα! Ειμαι ο Αρης (μη φρικαρετε, ονομα ειναι!) αλλα ειμαι φανατικος ΠΑΟΚτσης απο κουνια!

Οφειλω να πω οτι ειμαι ΤΑΚΤΙΚΟ μελος του σταδια.γκρρρ (5ο ή 6ο μέλος σε καταταξη αποστολης ποστ) και εκει επικρατεί ένα μπάχαλο σχετικά με την ιδιοκτησία του γηπέδου!
Δεν παίρνω το μερός κανενός, ούτε του paokworld.com ούτε του stadia.gr γιατί και τα δυο εχουν δικιο και επισης δεν θελω να ειμαι εναντια σε κανενα απο αυτα τα σαιτ...

Παντως ειναι υπερβολη αυτο που κανετε ρε παιδια... Αλλα και γενικα, πολυ οπαδιλικι πεφτει... Δηλαδη αυτα που σιχαινομαι στο κωλοσαιτ του εμπερορα.γκρρρ (εστειλα 1-2 ποστς και εφαγα μπαν κατευθειαν) τα βλεπω κι εδω...

Τεσπα δικαιωμα σας, αλλα δεν θελω να μου κρατατε κακια, αλλωστε σκεφτομαι να μεινω για πολυ καιρο και σε αυτο το φορουμ, καθοτι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!!!

Αντε τα λεμε!

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #14 on: November 10, 2004, 22:13:16 »
Παιδιά καλησπέρα! Ειμαι ο Αρης (μη φρικαρετε, ονομα ειναι!) αλλα ειμαι φανατικος ΠΑΟΚτσης απο κουνια!

Οφειλω να πω οτι ειμαι ΤΑΚΤΙΚΟ μελος του σταδια.γκρρρ (5ο ή 6ο μέλος σε καταταξη αποστολης ποστ) και εκει επικρατεί ένα μπάχαλο σχετικά με την ιδιοκτησία του γηπέδου!
Δεν παίρνω το μερός κανενός, ούτε του paokworld.com ούτε του stadia.gr γιατί και τα δυο εχουν δικιο και επισης δεν θελω να ειμαι εναντια σε κανενα απο αυτα τα σαιτ...

Παντως ειναι υπερβολη αυτο που κανετε ρε παιδια... Αλλα και γενικα, πολυ οπαδιλικι πεφτει... Δηλαδη αυτα που σιχαινομαι στο κωλοσαιτ του εμπερορα.γκρρρ (εστειλα 1-2 ποστς και εφαγα μπαν κατευθειαν) τα βλεπω κι εδω...

Τεσπα δικαιωμα σας, αλλα δεν θελω να μου κρατατε κακια, αλλωστε σκεφτομαι να μεινω για πολυ καιρο και σε αυτο το φορουμ, καθοτι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!!!

Αντε τα λεμε!

Φίλε Αριστείδη (το προτιμώ από το Άρης...  ;))

Κατ' αρχάς καλως ήρθες στο φόρουμ μας.

Το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο ή ποιο φόρουμ είναι καλύτερο. Ανοίξαμε ένα θέμα, και ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΑΒΛΑΚΑ ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (Και μη μου πεις οτι το άρθρο αυτό δεν το έγραψε αρειανός, γιατί αυτά τα πράγματα είναι copy-paste από τις οπαδικές τους εφημερίδες και τις οπαδικές τους εκπομπές).

Το είπα μια φορά και το επαναλαμβάνω:

ΟΛΟΙ MAIL ΣΤΟ www.stadia.gr
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

MAKPTOL

• Guest
« Reply #15 on: November 10, 2004, 23:10:41 »

Αντε τα λεμε!

φιλε αρη γιατι τετοιος αρνητικος σχολιασμος για το γηπεδο μας και για το καραισκακη κανουν γαργαρα το
καραμπινατο σκανδαλο η εστω να πουν "η συμβαση για το καραισκακη ξεσηκωσε πολλες αντιδρασεις" .....?

kai μας βγαζουν οτι μας στηριζει το κρατος ενω μας εχουν συνεχεια σε κατασταση μιζεριας για να καρπωνονται
οι ομαδες της χαβουζας τιτλους και χρημα ?
βρισκεις αντικειμενικη την κριτικη ......εμεις για αυτο το γηπεδο παλευαμε 10 χρονια οταν αλλοι διασκεδαζανε
με την μαρινελα στο ακροαμα .........ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ
ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ..........ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ...................

MAKPTOL

• Guest
« Reply #16 on: November 10, 2004, 23:18:28 »
re παιδια αυτη σβηνουν τα μυνηματα μας δεν τα ειδα τωρα που μπηκα ......πολυ δημοκρατικοι.........οι τυποι

www.stadia.gr

συνεχιζουμε να στελνουμε ......μεχρι να αλλαξουν τα σχολια τους για το παλατακι .......

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: November 10, 2004, 23:50:13 »
Esteila mail prin exthes alla den eimoun kai toso kosmios stis ekfraseis mou...
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #18 on: November 11, 2004, 00:51:13 »
http://www.stadia.gr/forum/viewtopic.php?p=38061#38061

Ο ορισμός της αλητείας...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο admin tou www.stadia.gr βλέπει τα post του paokworld.

Londrezos

• Guest
« Reply #19 on: November 11, 2004, 01:32:51 »
O,ti kai na kanoun to stoma de mas kleinoun. Aparadekto to keimenaki gia to palataki. Aporw toso poly zhlevoun ton  PAOK mas....