Author Topic: Το διυμο χαφ Τζιολη Κατσε, αυτη η μαστιγα. και ο σκονδρας  (Read 311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Ουσιαστικη και παλι η συνεισφορα του διδυμου των χαφ στην ταλαιπωρια που τραβαμε 3 χρονια. απο κοντα και ο μπαλαδορος χοκινγκ σκονδρας. παμε δυνατα

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
τσιμιροτ μονο απο δω και περα

Offline Mithra4

• Κερκίδα
  • *
Επιτέλους κάποιος βγήκε και τα είπε. Νόμιζα ήμουν ο μόνος.
Ειδικά ο Κάτσε είναι για να παίρνει μπούλο άμεσα. Μένει εξέδρα ο Αντώνης για να βλέπουμε το σαμιαμίδι να τρέχει σα χαζό. Γύρω γύρω όλοι και στη μέση το 1,30 με τα χέρια στην ανάταση. Ο Τζιώλης για 19ος παίκτης καλός είναι, αλλά για βασικός ούτε συζήτηση. Προηγούνται Τσίμιροτ, Χαρίσης, Αντώνης, Σάμπο.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Αντώνης νομίζω είναι australia για mats με την μικρή εθνική που συμμετέχει
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
τρέχω τρέχω (να προλάβω) γιατί στη σκέψη είμαι μια ζωή μια φάση πίσω. άντε αγορίνα στη Λάτσιο  :'( :'( και βγάζε εκεί τα εθνοπατριωτικά μεγαλοιδεατικά σου μπλουζάκια
για προώθηση του παιχνιδιού, κουβάλημα μπάλας κι άλλα τέτοια ούτε λόγος φυσικά το δίδυμο του πονόματου.πίσω και δίπλα η μπάλα και πάρτε ξένοι τον μπελά μου που λένε στο χωριό μου
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πονόματος κανονικά... όποτε πιέστηκαν αντι να κάνουν μια ενέργεια να περάσουν μπάλα ή την πούλησαν ή τη γυρισαν στον μελισσα να την πουλησει με βολέ αυτός.
ο κάτσε  δεν εχει αθλητικά προσόντα. ακόμα και το τρέξιμο μας τελείωσε... ο αμαζόνια κοκο τον πέρναγε, τι να συζητήσουμε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πραγματικα αυτο το διδυμο δεν εχει προσφερει τπτ στον ΠΑΟΚ τα τελευταια 3 χρονια. Μονο καποιες εκλαμψεις που γινοντουσαν φυσιολογικα μιας κ μιλαμε για 2 μετριους παικτες που εχουν τα καλα τους που και που. Αλλα για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι σε καμια περιπτωση.. Μην σκεφτεστε μακρια, μονο τους αντιστοιχους που ειχαμε πριν απο αυτους και θα καταλαβετε.
Καλα για τον Σκονδρα δεν λεω τπτ  :'(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...