οχι φιλε χομο δε γαμιουνται ολοι, αυτο ειναι ο στοχος, να βαλουν το κοσμο να πει ενα γενικο γαμιεστε ολοι, να πεσει λασπη παντου και να τη σκαπουλαρουν οι υπευθυνοι. ο αρνεσεν δλδ γτ γαμιεται? επειδη ειναι διακοπες (αρα τουριστας) η επειδη βλεπει στο γκαλι τον παιχτη που θα μας ανεβασει επιπεδο? αυτες ειναι οι 2 παπατζες που κυκλοφορουν, κ μαλιστα απο τους ιδιους αρδ. ας αποφασισουν τουλαχιστον, τουριστας, μιζαδορος η μυρωδιας?
δλδ δεν ειναι πλεον πασιφανες οτι τα χει κανει πουτανα και παλι ο ρωσος και εχει το 90% της ευθυνης για τα 4 κατστροφικα χρονια?
Καταρχην αδερφε dave να ξεκαθαρισω και να επαναλαβω ενα πραγμα: δεν διαβαζω κανενα σαιτ, δεν ακουω κανενα ραδιοφωνο, δεν παιρνω καμμια εφημεριδα. Δεν εχω κανεναν "αγαπημενο" ρεπορτερ ή σχολιαστη ή δημοσιογραφο του ΠΑΟΚ. Συνεπως δεν επηρεαζομαι απο κανεναν αρδ. Γιατι και παλιοτερα υποννοηθηκε για μενα οτι παπαγαλιζω κολκα. Ο οποίος για μενα γαμιεται πατοκορφα, εδω και χρονια. Αρα η αποψη ειναι καθαρα προσωπικη και δεν επηρεαζεται απο κανεναν πουστη.
Στο θεμα μας: Διαφωνω καθετα μαζι σου. Ναι, ΠΡΩΤΟΣ φταιχτης ειναι ο Ρωσσος, αυτος γαμιεται περισσοτερο απο ολους.
Αλλα γιατι να αφησω στο απυροβλητο τον Αρνεσεν? Σε καθε σοβαρη ομαδα την ευθυνη των μεταγραφων ειναι του Αθλητικου Μανατζερ/Τεχνικου Διευθυντη ή οπως στο πουτσο λεγεται σε καθε χωρα και σε καθε περιπτωση. Σε μας ειναι του Αρνεσεν. Με συνυπευθυνο/συνεργατη τον προπονητη= Τουντορ. Του κανανε προταση μανατζαραιοι και την δεχτηκε ? ΦΤΑΙΕΙ! Τον πιεσε ο Κυπριος/Ρωσσος/Βεζυρτζης/Γκοντσαρεβα να παει σε λυση Γκαλιτσιου γιατι ειναι ελληναρας/παιχταρας/οικονομικος και το αποδεχτηκε? ΦΤΑΙΕΙ!
Πριν δεκα μερες ο μεγαλομετοχος ζητησε επιτακτικα Κυπελο και Τσουλου. Με Γκαλιτσιο θα το πετυχουμε αυτο? (προσπερνω προηγουμενες επιλογες Σαμπο κλπ γιατι δεν ειναι του παροντος και θελει ακομα πιο γενικη συζητηση) Ας βγει να πει οτι με τετοιο μπατζετ αυτα δεν γινονται και παραιτουμαι. Κι ο τσομπανης ελεγε εχω παληκαρια, ο Ρωσσος εκ των υστερων ειπε εγω ποτε δεν αρνηθηκα να βαλω λεφτα, μουγκα κατοπιν ο τσομπανης. Και βεβαια εδω πετιεται ενας και λεει: Καλα ρε μαλακα, εχεις απαιτηση απο προπονητη/τεχνικο διευθυντη μα δαγκωσει το χερι που τον ταιζει?την παρτη του και τον μισθο του κοιταει. Επαγγελματιας ειναι, δεν ειναι οπαδος. Απαντω: Και γιατι εγω που ειμαι οπαδος να το δω απο την μερια του επαγγελματια? Σαν οπαδος εγω βλεπω οτι κανουν τα πουτανακια του Ρωσσου, αρα ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ. Τα ιδια ειπα και για τον τσομπανη και τον μπεκροΣτεφενς.
Το γεγονος οτι εγραψα εικοσι σειρες για Αρνεσεν και μια-δυο για Ιβαν δεν σημαινει οτι τον βγαζω λαδι τον Ρωσσο, ετσι? Ισα ισα ξαναλεω οτι αυτος ΠΡΩΤΟΣ εχει την μεγαλυτερη ευθυνη. Στο ποστ του astronaut παραπανω θα μπορουσα να αντιπαρατεθω γραφοντας σελιδες, ισως καποια αλλη στιγμη.
Τελος κρατω μια μικρη επιφυλαξη να αλλαξει γραμμη και σταση ο Αρνεσεν μελλοντικα δηλαδη με δεδομενο οτι ο Ρωσσος εχει καβουρια ειτε να παραιτηθει ειτε να κανει με αυτο το μπατζετ καλυτερες επιλογες. Μακαρι να συμβει κατι απο τα 2. Παντως στη συνεντευξη του λεει οτι το πλανο προχωραει οπως ειχε σχεδιασθει...