Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar (Group Stage - EUR. LEAG, 3η Aγ)Πέμ 22/10/15 (22:05) - OTE2  (Read 1554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Τι θες να πεις τωρα δλδ, οτι το 10ος ηταν και επιτυχεια? Πιο κατω πεφταμε.
Ελεος με τον καρπουζα, τον τσομπανη και οποιο αλλο φαντασμα γουσταρετε.

Offline bane

• Αλλαγή
αν και ακυρο εδω στο τοπικ οταν ακουω καρπουζα βγαζω σπυρια. με το καλυτερο υλικο του ΠΑΟΚ τα τελευταια 30 χρονια τουλαχιστον το 2010 και καταφερε γιατι περι κατορθωματος προκειται να χασει το πρωταθλημα στο καυτατζογλειο και στο χαριλαου. και ασε τους σπαθες και τις μαλακιες γιατι περα απο το κορακι η ομαδα πηγε ανετοιμη ψυχολογικα και σωματικα εκει.ομαδα με τρομερο υλικο να παιζει μεσα στην τουμπα για μισο μηδεν. και στο τελος της χρονιας την εκανε κιολας για εθνικη γιατι κουραστηκε. ρε αντε να παει να γαμηθει και αυτος και ο κολκας που εμαθε μπαλα απο αυτον και ο βρυζας και ολο το συναπαντημα
αμα ξερεις κανα κοουτς που να νικαει ολα τα ματς 5-0 να το πεις να τον αγορασει ο ρωσος
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ρε συ μπάνε, εγώ συμφωνώ για τα δύο μάτς που λές, αλλά θυμήσου τι μαλακία έκανε ο βιτόλο στο καυτατζόγριο που έπαιξε βόλλευ στο κέντρο του γηπέδου και πες μου που έφταιγε ο σάντος σ' αυτο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bane

• Αλλαγή
καποια στιγμη θα σου πω τι πιστευω για αυτον. γμαμαε και το τοπικ. δεν ειναι τι εκανε ο βιτολο , ειναι πω ειδε τα 2 ματς αυτα. μιλαμε για το καλυτερο υλικο του ΠΑΟΚ ever.ασε γιατι οποτε θυμαμαι αυτην την χρονια....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καθίστε 40 χρόνια όλοι μαζί στο τσιπουράδικο να ζήσετε το MEGA θυμάται...
την παλεύετε ρε; ποιος Σάντος και ποιος Λόραντ;

για το σήμερα μιλάμε. ΣΗΜΕΡΑ ο ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει τα βήματα που πρέπει ώστε να μην έχουμε τα περσινά και να έχουμε κάτι σταθερό για τις επόμενες χρονιές. όσοι πιστεύαν ότι ήρθε ο Τούντορ, ο Αρνεσεν και ο δεν ξέρω ποιος για να σηκώσεις κούπα από το φλεβάρη καλά θα κάνουν να πιουν κάτι να στανιάρουν. Παίζαμε μπάλα τερματοφύλακα, πάσα Τζαβέλα, γιόμα στο box του αντιπάλου και όποιον πάρει ο χάρος μέχρι τον Ιούνιο και έχουμε απαίτηση για πρωτάθλημα φέτος επειδή ήρθε ο Σάμπο, ο Ροντρίγκεζ, ο Λέοβατς και 3-4 άλλοι. ας είμαστε ρεαλιστες ρε και να σταματήσουμε να τρωγόμαστε. ΥΠΟΜΟΝΗ σημαίνει ότι αξιολογώ και κρίνω ορθολογικά το ότι είμαι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές στο Πρωτάθλημα και δεν βάζω τόσα γκολ. Ψάχνω το γιατί και το αλλάζω! Το ότι ακόμα και με τα μεγαλύτερα άμπαλα γίδια της πορτογαλίας στην άμυνα δεν είμαι και του θανατά.

Ας ηρεμήσουμε, να στηρίξουμε ότι και να γίνει και να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να είμαστε στα πλέυ οφ έτοιμοι να γαμάμε. Αν θέλουμε να βλέπουμε μόνο οπαδικά την πορεία της ομάδας κάθε ΣΚ και όχι αγωνιστικά με στρατηγική (όπως πιστεύω ότι πρέπει να τη βλέπουμε) τότε δεν υπάρχει λόγος για προβολή στο μέλλον και επιχειρηματολογία από κανένα. Βουρ πατσά και πάμε προσέγγιση δεν μας πρέπει αυτή τη χρονιά.
Ο Τούντορ δεν θα κάνει παικτάρα τον Ροντρίγκεζ αλλά θα πάρει κάτι, το ίδιο και σε άλλους (άλλοι δεν θα γίνουν ποδοσφαιριστές ποτέ και με τον Τούντορ το καλό είναι ότι δεν κωλώνει νασουτάρει τον οποιοδήποτε). Στήνεις, προχωράς και οι προσθήκες σου θα είναι ποιοτικές στο μέλλον έχοντας 2-3 λύσεις από πίσω που τις έχεις τώρα βασικές. από τα Χριστουγεννα και μετά θεωρώ ότι η ομάδα αν συνεχίσει με στήριξη και όχι φανφάρες και ψευδεπίγραφα διλήμματα θα είναι σούπερ.

υπάρχουν βέβαια και οι αβοήθητοι παίκτες. για αυτούς λίγη υπομονή!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Στήνεις, προχωράς και οι προσθήκες σου θα είναι ποιοτικές στο μέλλον έχοντας 2-3 λύσεις από πίσω που τις έχεις τώρα βασικές. από τα Χριστουγεννα και μετά θεωρώ ότι η ομάδα αν συνεχίσει με στήριξη και όχι φανφάρες και ψευδεπίγραφα διλήμματα θα είναι σούπερ.

υπάρχουν βέβαια και οι αβοήθητοι παίκτες. για αυτούς λίγη υπομονή!

Αν έχεις λόγους αισιοδοξίας για αυτό που γραφεις και αν βρίσκεις ικανοποιητική εξήγηση (για τον εαυτό σου) γιατί δεν συνέβαινε αυτό τα τελευταία πέντε χρονια, τότε ορθώς έχεις αυτή την άποψη και πολύ σωστά τα γραφεις.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα κερδίσει κι εμενα ο ρώσος.
Μέχρι τότε θα παραμένω πολύ καχύποπτος.

Υπομονή να ζητάς από μέλη του forum δεν έχει και πολύ νόημα.
Έχει ήδη στηθεί το σκηνικό όπου το πρόβλημα του ΠΑΟΚ θα παρουσιάζεται ως αποκλειστικά αγωνιστικό. Έργο Tudor γράφανε οι ard μετά το χάνουμι, ενώ μέσα στη βδομάδα ζητούσε εξηγήσεις ο ρώσος.
Το καλοκαίρι επίσης ζητούσε εξηγήσεις γιατί δεν γίνονταν μεταγραφές...
Ταυτόχρονα άριχσαν ήδη να γράφουνε με αφορμή τις δηλώσεις του ότι δεν είναι διπλωμάτης κτλ. Σε λίγο προβλέπω ανάλογα και με τα αποτελέσματα να γραφουν ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια.
Κι επειδή ανεξάρτητος ard δεν υπάρχει, όλα αυτά εγώ λέω με έμμεση καθοδήγηση της διοίκησης, ώστε να φταίει πάντα κάποιος άλλος.

Όπως έγραψε κι ένας αδερφός πιο πριν, το πρόβλημα ξεκινάει, επειδή είναι αδύνατο να οριστεί αγωνιστικός στόχος που να καλύπτει τον ΠΑΟΚ μετά από πέντε χρονια σταθερής διοίκησης με μεγαλομέτοχο (και όχι με διορισμένη προσωρινή διοίκηση).
Ως μεγαλομέτοχος αν δεν επιθυμείς να αποχωρήσεις, δυο τρόποι υπάρχουν για να μην απαξιωθεί τελείως η ομάδα σου και να μην απαιτεί ο κόσμος την αποχώρηση σου:
Η φέρνεις το ανάλογο υλικό (ξοδεύοντας φυσικά τα ανάλογα λεφτά), η προσπαθείς να ρίχνεις την ευθύνη πάντα στους άλλους.
Τι σας φαίνεται να κάνει ο ρώσος?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
πολύ εύκολα ξεχνάτε ορισμένοι ότι η ομάδα έπιασε ΠΑΤΟ την προηγούμενη σεζόν και θέλετε να βάλουμε στόχους για πρωταθλήματα,κύπελλα,διηπειρωτικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Προφανώς δεν σας αρκεί που η ομάδα από σκορποχώρι τον ιούνιο
έγινε ένα σύνολο με συγκεκριμένους αγωνιστικούς προσανατολισμούς που τουλάχιστον επιθετικά (που έιναι και το δύσκολο) έχουν
αρχίσει να αποδίσουν εμφανέστατους καρπούς τουλάχιστον σε όποιους βλέπουν μπάλα και όχι σοφτμπολ. Λίγο υπομονή ρε...παίχτες θα έρθουν και παίχτες θα φύγουν...το θέμα είναι να χτιστεί ένας κορμός και μετά οι όποιες αδυναμίες να καλυφθούν είτε τον γενάρη ή το καλοκαίρι. Τι αγχώνεστε ....? λες και έχετε καλομάθει κάθε χρόνο με τίτλους και θα πάθετε στέρηση......
Αφήστε τον άρνεσεν (ένα από τα λίγα καλά του ρώσου) να φέρει αυτούς που θέλει και ταμείο μετα τα 3 χρόνια. Ως τότε στήριξη στήριξη και πάλι στήριξη.....στο γήπεδο όμως .... όχι από τον καναπέ
« Last Edit: October 23, 2015, 17:55:06 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Eμφανης η ελλειψη ποιοτητας στην ομαδα. Αψογη τακτικα απο τον προπονηταρα μας. Μια ομαδα μπουρδελο την εκανε κανονικη ομαδα με ευρωπη απο μεσα ιουλιου, ελλειψη μεταγραφων και τραγικο προγραμμα.,
Θελει στηριξη γιατι δεν γινεται αλλιως. Ενδεχομενη απολυση τουντορ ειναι απολυτα υποπτη και επιβεβαιωνει τα οσα λεει ο liakos. Πως θα γινει να σταματησει η αηδια στα ραδιοφωνα της κομπλεξουπολης δεν ξερω,, Πρεπει ομως.
Χθες πηγα πρωτη φορα στην 1 απο συγκυρια. Ευτυχως δεν αγανακτησα περιμενα πολυ περισσοτερο φυτοπλαγκτον
Μονο ο γαμωσπιτος το μυγοχεσμα το σιχαμα ο φραγκουλης εβριζε χυδαια τον ιγκορ. Ο πουσταρας που μπλεκεται παντου γαμω την αηδια στην φατσα του.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
liako Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα σου είναι ο ρώσος. Κατανοητό.
ίσως θα έπρεπε να κατανοήσεις και εσύ ότι ο συγκεκριμένος ρώσος στον οποίο αναφέρεσαι ΔΕΝ είναι ο ριμπολοβλεφ (ή όπως τον λένε) αλλά ένας μέσος κάπως πλούσιος φερόμενος επιχειρηματίας.
ήτοι, ένας κάπως καλύτερος ημι-χοσάδας από τον κάθε πουθενα που είχες τα τελευταία δεν θυμάμαι πόσα χρόνια (Geologos--> ο Μπατμαν έβαλε).

στη δικιά μου λογική οι 80 από τους 100 παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν είναι ούτε για αιφερ στον πάγκο. οι 20 ήταν για πολλά πράγματα. Δεν συνυπήρξαν όμως ποτέ 20 ικανοί ποδοσφαιριστές μαζί και δεν έχω απαίτηση ΦΕΤΟΣ να γίνει αυτό. Θέλω να είμαι σε θέση να το πω για τα επόμενα 2-3 χρόνια και έχω την υπομονή να το δώ. στους 7 φετινούς ευελπιστώ να βγούν 3 και στους 7 του χρόνου άλλοι 3. μαζί με 3 προσθήκες του μύριου (τα οποία και ο ρώσος να ήμουν θα τα έβαζα ΑΝ έβλεπα ότι κάτι πάει να γίνει και όχι πριν γίνει) θα έχω 9-10. ποδόσφαιρο με 9-10 στους 11 καλούς παίζεις και εκεί ελπίζω να καταλήξει το όλο.
το όραμα μου δεν είναι να έχω κάτσε, πέλκα καλύτερο παίκτη στο γήπεδο αλλά υπομένω γιατί κάτι θα βγεί και από αυτό. δεν είναι να έχω τζαβέλα αριστερα γιατί αυτό δεν θα βγεί πουθενα. ούτε να έχω τζιόλη καλύτερο παίκτη σε 10 ματσ γιατί δείχνει το ΦΕΤΙΝΟ ταβάνι.
θα συμφωνήσω με Liakos για το θέμα της οριοθέτησης του στόχου και θα το εντάξω στα ψευδεπίγραφα διλήμματα που ανάφερα πριν. Αντί  να βρούμε μια λέξη για να μας ταιριάζει αλλάζουμε τη σημασία των υπάρχοντων. Δεν παίζει...

τέλος στα γενικά που αναφέρονται για τους ΑΡΔ κτλ να πω ότι μερικοί δεν μένουμε θεσσαλονίκη, δεν ξέρουμε τα ραδιόφωνα της πόλης και δε μας ενδιαφέρει η λαική μιζέρια που προβάλετε ώς άποψη. έχουμε μάτια και προσπαθούμε με το μυαλό που έχουμε να αναλύσουμε το τι βλέπουμε, δεδομένων των συνθηκών.
συνοψίζοντας, ο Τούντορ δεν θεωρώ ότι θα φύγει αν χάσει από το βάζελο ΕΚΤΟΣ και αν εμείς οι ίδιοι το απαιτήσουμε. ελπίζω όχι
ο Σάμπο δεν είναι παλτό όπως και ο Ολσεν
ο Πέλκας δεν έγινε κροσ για να αντέξει όλο τον ΠΑΟΚ και όσο συνεχίζεται η πίεση από μέρους μας δεν θα κάνει κάτι καλύτερο από το νιάου που κάνει τώρα. αποκορύφωμα η πεταμένη μπαλιά που έδωσε στον βούλγαρο με παράλληλη χειρονομία ότι εκεί ρε μπέρμπα να πας που ακολούθησε την απορία του μπέρμπα για το τι έζησε.
οι αμυντικοί μας είναι επιπέδου Β εθνικής έκαστος. Μαζί στην καλή τους μέρα, σε μια συμμετοχική διαδικασία ίσως αγγίζουν το επίπεδο του 5ου της βαθμολογίας της SL.
ο Κάτσε όσο δεν βελτιώνει τα ποδοσφαιρικά (αμιγώς) χαρακτηριστικά θα παραμένει μια καλή εναλλακτική και όχι η παικτάρα που (και χθες ο κόλκας) προσπάθούμε ντε και καλά να μας περάσει ότι είναι
ο Μπερμπάτοφ είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα... ειλικρινά
ο Ζαίρο δεν είναι κακός παίκτης για τα όσα δώσαμε/δίνουμε.
το ίδιο και ο ροντριγκεζ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 αυτές  οι επιλογές που θα σε πάνε άνετα σε ένα ματς με top30 Club στην Ευρώπη

αυτά...

Offline banis

• Αλλαγή

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ναι rabbit, δίκιο σου έδινα αν τα βλέπεις έτσι τα πράγματα. Εγώ τα βλέπω αλλιώς και θα σου εξηγήσω που διαφωνούμε με βάση κάποια σημεία του post σου.

Καταρχάς, κατά την άποψη μου, αυτό που γραφεις για τον ριβολοβλιεφ (η πως τον λένε) είναι παντελώς άσχετο. Ουσιαστικά με αυτό που γραφεις αποδέχεσαι την θέση που προβάλλει ο ρώσος ότι έχει βάλει 40 εκατομμύρια (η τέλος πάντων κάτι κοντά σε αυτή την θέση) και άρα χρειάζεται κάποιος με πολύ μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια για να μπορέσεις να έχεις και καλύτερο υλικό.
Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με έσοδα και έξοδα και μάλιστα σε κοντινές εποχές χωρίς καθόλου μεγαλομέτοχο (ούτε καν δηλαδή τον ημι-χοσάδα...) είχε σαφώς καλύτερο (και πιο ακριβό) υλικό.

Φέτος φυσικά και δεν έχεις απαίτηση να έχεις 20 παικταράδες ταυτόχρονα. Τους 2-3 που έχεις θα τους κρατήσεις του χρόνου να έχεις 5-6?
Κι η ερώτηση παραμένει και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η θέση σου. Γιατί στα 5 χρονια ρώσου δεν κράτησες αυτούς τους 2-3 παίκτες τον χρόνο? Να σου πω ονόματα? Δεν έχουν και πολύ σημασία, αλλα αν θες, τους έχω ξαναγράψει: πρωτάθλημα διεκδικούσες λέω εγώ αν είχες κρατήσει (ως όφειλε ένας ημι-χοσάδας) Στόx, Lucas, ινσα, Νομπόα, Natxo.
Η απάντηση είναι δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να τους κρατήσει επειδή η γυναικα του ενός είχε άσχημη περίοδο στην Ελλάδα?
Η επειδή ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μικρός για αυτούς? Ίσως και να είναι αλήθεια, αν θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει αγωνιστικούς στόχους.

Και πηγαίνουμε στο ερώτημα για τους στόχους, που πάλι δεν καταλαβαίνω την άποψη σου. Πρέπει η διοίκηση να ορίσει τους αγωνιστικούς στόχους μιας ομάδας? Ποιοι είναι αυτοί στον ΠΑΟΚ?
Εγώ βλέπω μια διαρκή μετάθεση στόχων  με πλανα τριετίας και πενταετίας. Διαφωνείς?

Εγώ δεν μένω καν Ελλάδα rabbit. Έδωσα πριν κάποια παραδείγματα πως διαβάζω και ερμηνεύω εγώ κάποια άρθρα που τυχαίνει να διαβάσω στο internet. Και είτε αρέσει σε εσένα και σε εμενα, έτσι διαμορφώνεται το κλίμα (παρα μέσω ενός forum). Οποτε στην τελική, παίζει ρολο το τι θα γράψει κι ο κόλκας κι ο πετρωτός και ξέρω γω ποιος άλλος. Αυτό το έχουν καταλάβει καλά οι διοικήσεις όλων των ομάδων, για αυτό τους έχουν από κοντά. Και το βασικό είναι: διαφωνείς ότι η διοίκηση ελέγχει τους ard και τους περνάει γραμμή?
Γιατί το γράφω αυτό? Έτσι όπως το βλέπω εγώ, έτσι θα φαγωθεί ο Tudor. Πάνω στην προσπάθεια να επιρριφθεί η ευθύνη σε κάποιον άλλον πλην του ρώσου.

Κλείνοντας να πω ότι το πιο επικίνδυνο είναι ότι πλέον βλέπω τον κίνδυνο να συμβιβαστούμε με την μετριότητα της τελευταίας 5ετίας. Και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην αρχική τοποθέτηση σου ότι τι να κάνουμε, δεν είναι και ριβολοβλιεφ ο σαββίδης. Που δεν απέχει και πολύ από το συμπέρασμα ότι Άρα μέχρι να έρθει ο ριβολοβλιεφ, δεν είσαι για παραπάνω από αυτό που βλέπεις 5 χρονια. Ίσως να μην έχεις φτάσει εσύ προσωπικά σε αυτό το συμπέρασμα, αλλα βλέπεις ότι είναι πολύ κοντά αυτό που γραφεις?

Δεν σου την λέω, έτσι? Κουβέντα κάνουμε. Και στο συγκεκριμένο έχω διαφωνήσει και με πολλούς φίλους.

A και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα σε σχέση με αυτό που γραφεις ότι αν ήσουν ρώσος θα έβαζες λεφτά αν έβλεπες ότι κάτι πάει να γίνει και όχι πριν γίνει.
Όπως λες κι εσύ δεν θα αλλάξουμε το νόημα των λέξεων. Ο επενδυτης επενδύει και εισπράττει αφού αποδώσει η επένδυση του. Εκεί διαφέρει από μια διορισμένη προσωρινή διοίκηση. Αν περιμένουμε πχ να βγούμε από σπόντα champions league για να επενδύσει μετά ο ρώσος, e sorry ο ΠΑΟΚ θα επενδύσει πάλι κι όχι ο ρώσος

« Last Edit: October 23, 2015, 18:53:58 by liakos »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για οσους κριτικάρουν, προπονητές-παίχτες- τεχνικους διευθυντές, διοικήσεις ας κάνουν και λίγη αυτοκριτική γιατι χτες ο ΠΑΟΚ έπαιζε την μισή πρόκριση στην επόμενη φάση με 8000 κόσμο στο γήπεδο. Αν περάσουμε και κληρωθούμε με καμιά λίβερπουλ, θα έχει 10 χιλιάδες στην αναμονή στο ιντερνετ για πάρουν εισιτηρια. Παράκληση στην διοικηση στο επόμενο μεγάλο ματς ευρωπαικό το φτηνότερο εισιτήριο να ειναι 80 ευρώ. Να πατε να γαμηθείτε πανυγηρτζήδες έρχεστε που έρχεστε 2-3 φορές το χρόνο στο γήπεδο να πληρώσετε τουλάχιστον ή να παίξουμε και ένα τέτοιο ματς με 7-8 χιλιάδες κόσμο.
Για το ματς τώρα η ομάδα είναι αρκετά γρήγορη, αλλά έχει αρκετά μεγάλη έλλειψη ποιότητας. Αν βγάλεις τον μπερμπάτοφ ο οποίος μιλάει στο τόπι ελάχιστοι από τους υπόλοιπους μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Σε ένα κλειστό ματς σαν το χτεσινό χρειαζόταν στις δυο τρεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να έχεις τον παίκτη-ες που να μην μπουρδουκλωθεί και να μην κολήσει το μυαλό του αλλά να κάνει μια ενέργεια και να το παστελώσει ή να δώσει σωστή τελική πάσα. Πέλκας, γκάρι 2-3 φορές και κάτσε βρέθηκαν σε καλή θέση για να δώσουν μια τελική πασα σωστή να μπει το γκολ αλλά δεν, μια φορά ο πέλκας την έδωσε σωστά αλλά ο σάμπο την έστειλε στην αγια βαρβάρα. Σε γενικές γραμμές αξιοπρεπης εικόνα, χωρίς να εκτεθείς πίσω (παρολο τις φιλότιμες προσπάθειες σκόνδρα και κόστα) και λίγα πράγματα μπροστά. Καλά το πήγε το ματς ο προπονητής, έτσι έπρεπε να κάνει, έτσι έπρεπε να παιξει και με γαύρο. Στους παίχτες τώρα. Γλύκος αν εξαιρέσεις τα βολέ που ήταν άθλια σχεδόν όλα, φάγαμε και μια φάση στο δευτερο από κακό ελεύθερό του, ήταν καλός, γκάρι καλός μέχρι να φτάσει στο κρίσιμο σημείο και να δώσει την πάσα, πολλές κουρσες και δημιουργία καταστάσεων αλλά απο φυστίκι τίποτα, πρέπει να βελτιωθεί σε αυτό το θέμα και θα γίνει πολύτιμη μονάδα. Σκόνδρας ο χειρότερος για μένα χτες, πολλά λάθη, δικαιολογία ότι είχε να παίξει καιρό, αλλά πάσες στον αντίπαλο πίσω από το κέντρο χωρίς πίεση δεν είναι θέμα αγωνιστικής απραξίας αλλά έφεσης στην μαλακία που ο συγκεκριμένος παίχτης και πέρσι έδειξε οτι την έχει. Μαλεζάς δεν εκτέθηκε και έκοψε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις, νομίζω πρέπει να παίζει στην θέση ενός από τους πορτογάλους. Κόστα νευρικός με αρκετά λάθη που ευτυχώς δεν κόστισαν. Κάτσε και σάμπο τρέξαν αρκετά, διαβάζω ύμνους σήμερα για κάτσε και απαξίωση για σάμπο, τι περισσότερο έκανε ο αλβανός από τον σλοβάκο εγώ που ήμουν στο ματς ακόμα δεν έχω καταλάβει, ούτε περισσότερο έτρεξε ούτε λιγότερα λάθη έκανε. Πέλκας σε κακή κατάσταση. Φαίνεται και κουρασμένος, πολλές ημιτελείς προσπάθειες, μια φορά την έδωσε σωστά αλλά ο σάμπο σουταρε αφού είχε τρέξει 80 μέτρα όλο το γήπεδο και το έχασε. Ζάιρο να τον δούμε σε μια σειρά ματς για να πούμε γνώμη, πρέπει να παίξει την κυριακή στην θέση του πέλκα, είναι λίγο καραγκιοζάκος με βουτιές και συνεχείς διαμαρτυρίες στον κόρακα πάντως. Κλάους τραγωδία, όποτε έπαιρνε την μπάλα χάλαγε την επίθεση. Λέοβατς χτες ανησυχητικά μέτριος, μακ τίποτα, μπερμπάτοφ πρέπει να παίζει σε ολα τα ματς βασικός, αλλα δεν αντέχει να βγάλει λογικά ολα τα ματς. Λογικά κάτι ραπτόπουλοι κλπ ραδιοφωνικοί μαϊντανοί τον απαξιώνουν αφού στα πλαίσια του 33-33-33 οι μεν παίζουν με βέλιους και καπνίδηδες δεν πρέπει να εξάρεις τον μπερμπατοφ αλλά να προσπαθήσεις να τον φέρεις στο ίδιο ύψος με τους ανύπαρκτους. Βολεύει και στον πειραιά αυτό, που τον απέριψαν για να φέρουν φιμπογκασον και ιντεγιε. Αξίζει και με το παραπάνω τον χαρακτηρισμό πρόβατο όποιος τους ακούει και πολύ περισσότερο συμφωνει μαζί τους κι όλας. Επίσης αστειότητες τα περι αλλαγής προπονητής ακόμα και σε κλαρίνο 0-4 την κυριακή.
Αυτά τα ολίγα από μένα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blue_eyes

• Βασικός
γαμηθηκε το τοπικ αλλα αν αμφισβητείται και ο σαντος σαν προπονητης ειμαστε για κλαματα... ευτυχως υπαρχουν κατι αμπαλοι ροναλντο, μουρινιο, κοντρερας να λενε καμια αληθεια

και θα αποθεωσουμε δλδ τον τουντορ με 1 χρονο προυπηρεσια στην ριεκα που εφυγε αποτυχημενος... και κατεβαζει κατι σαν ομαδα τον ΠΑΟΚ

Offline bane

• Αλλαγή
δεν αποθεωνουμε τουντορ,κραζουμε σαντος.-

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Σάντος μεγάλος προπονητής, μας έβγαλε τσάμπιος λίγκ σε πλέι οφ με αντιπάλους γαύρο, αεκ, ρούλη την στιγμή που από τότε βγήκαμε τελευταίοι 2 φορές με τρίπολες και ατρόμητους. Μην λέμε χαζά, και πρωταθλητισμό έκανε, είχε και αποτυχίες αυτή είναι όμως η μπάλα, δεν μπορεί να τον απαξιώσει κανείς, άλλωστε καρπουζά τον λέγανε και τον κράζανε οι ίδιοι που σημερα κράζουν μπερμπάτοφ τούντορ και άρνεσεν. Γενικά στον ΠΑΟΚ ελάχιστες αξίες αναγνωρίζονται και για μένα ο σάντος ήταν από τους καλύτερους προπονητές που είδαμε στην Τούμπα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline banis

• Αλλαγή
Γενικά στον ΠΑΟΚ ελάχιστες αξίες αναγνωρίζονται και για μένα ο σάντος ήταν από τους καλύτερους προπονητές που είδαμε στην Τούμπα.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δλδ για τον Σάντο άσπρο ή μαύρο πρέπει να είναι;
Δλδ όσοι γράφουν θετικά, δεν αναγνωρίζουν τα παρακάτω:

Έκανες μια χρονιά πρωταθλητισμό με τον χειρότερο γαβρο της 20ετιας. Από το 97 δύο πρωταθλήματα έχασε ο γάβρος, τη συγκεκριμένη χρονιά βγήκε πέμπτος στα πλέι οφ. Κι ή αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς κάθε άλλο παρά πρωταθλητισμό έκανες. Μέσα σε τρεις αγωνιστικές βρέθηκε δύο βαθμούς πίσω, ενώ μέχρι τότε ειχεςε απόσταση σημαντική από κορυφή. Τέλος φυσικά πρέπει να συνυπολογιστεί ο αποκλεισμός από Ευρώπη για την επιβάρυνση της ομάδας

Είχες μακράν το καλύτερο υλικό των τελευταίων τριάντα χρόνων. Απολογιστικα με αυτό το δεδομένο δρεν κατάφερε και πολλά ο Σάντος. Ενώ την μια χρονιά που είχες μετριοτατο υλικό, κατεληξες στη δεύτερη χειρότερη θέση των τελευταίων 20 χρόνων

Τώρα με δεδομένα τα παραπάνω, ας τον πει κάποιος προπονηταρα, μέτριο, άσχετο ή ξερωνγω πως.
Εγώ απλά λέω ότι από τότε που έφυγε ποτέ δεν σκέφτηκα μακάρι να ξαναγυρίσει

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
υπενθυμίζω ότι υπάρχει ξεχωριστό τόπικ για τον Σάντος
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ