Author Topic: Π.Α.Ο.Κ - κηφισιά (2η Αγων) Σάββατο 17/10/2015 ώρα 17:00 (NS2)  (Read 936 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Εχουμε βρει σαν λαός 300 δικαιολογίες για να μην πατάμε στο γήπεδο και όχι μόνο στο μπάσκετ άλλα και στα υπόλοιπα αθλήματα του ερασιτέχνη.
Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από μας. Και αν ξαφνικά έρθει καμμια διάκριση ..... τρέχουμε να βρούμε κάνα εισιτηριάκι όπως στο βόλλευ πέρισυ.
Στα πανηγύρια πρωτοι .... στα δύσκολα εξαφανισμένοι.

Έτσι ακριβώς... Δικαιολογίες και δικαιολογίες και δικαιολογίες και και και... Απαράδεκτοι και τραγικοί απλά.
Τελικά "Π.Α.Ο.Κ. δεν γίναμε για τους τίτλους" αλλά και "Στα @@ μου η ομάδα, δεν έχει όραμα και ταβάνι 3η θέση". Παράνοια...

Κανείς δεν γουστάρει το τέλμα στο οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η ομάδα αλλά έχετε να προτείνετε καμιά φοβερή λύση που δεν την βλέπουν άλλοι ;;
Με 4-5 μύρια φέσι από τους προηγούμενους που ΠΡΕΠΕΙ να εξοφλούνται κάθε μήνα συν το x, y ρόστερ βλέπετε να βγαίνουν τα κουκιά με 700 διαρκείας, 300-400 εισιτήρια σε κάθε εντός και περιορισμένες χορηγίες ;;;  Δύσκολα μάλλον...

Άρα παρατάμε το μπασκετάκι ώσπου και αν βρεθεί κάποιος να επενδύσει χρήμα και δεν δίνουμε ούτε ενα 10ρικο ανα 2-3 βδομάδες να πιάσει τόπο γιατί "είναι μακριά το γήπεδο" (ένας στο ράδιο είπε ότι δεν πάει γιατί μένει Μπότσαρη και πρέπει να αλλάξει 2 αστικά!!) κτλ κτλ. ??? Ωραία...
« Last Edit: October 18, 2015, 12:02:32 by SENTINEL4 »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
biv και thekingofnothing sorry κιολας αλλα δεν λετε ΤΙΠΟΤΑ......εμενα ο ΚΟΡΜΟΣ της αντιληψης μου ειναι οτι επι μαρκοπουλου γινοταν και γινεται(σε λιγοτερο βαθμο τα τελευταια 2-3 χρονια αλλα γινεται) μεγαλη σπαταλη χρηματων για το ροστερ και υποστηριζω μια αλλη αντιληψη που οποιος θελει την δεχεται οποιος θελει δεν την δεχεται....οκ.....δεν εχετε παρει ομως ΚΑΝΕΙΣ θεση αφου ενδιαφερεστε οπως λετε(και δεν εχω λογο να το αμφισβητησω....εγω δεν δινω πιστοποιητικα ΠΑΟΚτση) να μην σβησει ο ΠΑΟΚ......ναι ρε φιλε αλλα πως;οταν φερνεις παικτες που ειναι πιο πανω απο τις δυνατοτητες σου και τελοσπαντων ολα αυτα που εχω γραψει 10 χιλιαδες φορες,μην τα ξαναγραφω......καλλιστα μπορει να πει καποιος οτι αφου η διοικηση τα δεχεται ή μπορει να εχει δωσει γραμμη η διοικηση "3η θεση με οποιοδηποτε κοστος" τοτε θα πρεπει να επιριψουμε ευθυνες στην διοικηση.....απλα επειδη εγω βλεπω μια τυφλη εμπιστοσυνη της διοικησης στον προπονητη πιστευω οτι η μεγαλυτερη ευθυνη πεφτει σε αυτον........οχι οτι η διοικηση δεν εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης και πιστευω οτι ολο και μεγαλωνει ειδικα φετος που δεν εχει βοηθεια απο πουθενα!
Μπορειτε να διαφωνειτε οσο θελετε με την αλλη αντιληψη που εκφραζω εγω αλλα ειναι εξαιρετικα δυσνοητο που δεν παιρνετε ΚΑΜΙΑ θεση για οσα εχουν γινει και εχουν κοστισει τοσο στην ομαδα που δεν μπορουμε να ξεπληρωσουμε κατι καλλεδες και κουβεληδες και κινδινευουμε......
Εγραφα πριν 2 χρονια οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ συμφωνα με τα λεγομενα του ΜΠΑΝΕ το eurocup μας βαζει αρκετα μεσα και οτι δεν πρεπει να κανουμε το χατηρι του κοντομηνα και λεγανε πολλοι τοτε οτι "πρεπει να του κανουμε το χατηρι για να βαλει λεφτα"......και τωρα που κοντομηνας γιοκ;τι κανουμε;μας εμεινε το eurocup!κατσε στο αγγουρι τωρα ΠΑΟΚ!
Δεν χρεωνω κακη προθεση στην διοικηση σε καμια περιπτωση αλλα θα μπορουσε να κανει καλυτερη διαχειριση.......βασιστηκε σε χορηγους και σαββιδη και τωρα που απο φετος αυτοι δεν δινουν δεκαρα μειναμε ΕΝΤΕΛΩΣ ξεκρεμαστοι και ακριβως επειδη δεν εχουμε κλεισει καποιες τρυπες γιατι διναμε π.χ. 300 χιλ. σε παπαδοπουλο ειμαστε στο χειλος του γκρεμου........και ΕΔΩ μπαινει η ΕΥΘΥΝΗ πλεον του κοσμου που θα κληθει να βοηθησει ΟΧΙ ομως για να μην πεσει η ομαδα στην Α2(τετοιος κινδυνος πιστευω πως δεν υπαρχει....για φετος) αλλα για να μην χρεωκοπησει......ειναι κατι που γραφω συχνα.....ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εχουν καταλαβει ποσο κοντα ειμαστε στο να βγουμε απο το αρθρο 99,να χρεωκοπησει η ΚΑΕ και να πεσουμε Β' εθνικη!
Κι εσεις καθεστε και μου λετε για παραδειγμα οτι τον χαραλαμπιδη τον σεβομαστε και καλα κανουμε και τον κραταμε τραυματια και τον πληρωνουμε ας πουμε......αυτο δειχνει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της καταστασης της ομαδας;Αυτο δειχνει το Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ;
Μου θυμιζει κατι ανεργους που δεν ξερουν αν θα εχουν να φανε αυριο και παιρνουν το σουπερ γουαου κινητο που πατας ενα κουμπι και βγαινει μια χοντρη!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ-ΚΩΤΤΑΣ-ΛΙΑΠΗΣ ΚΤΛ. 'Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ......Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ.....ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Eμπρος λοιπον για εναν μεγαλο ΠΑΟΚ με Σλαφτσακη Παπαντωνιου γιατι αλλιως ερχεται η β εθνικη

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο θεός/σωτήρας της παε γιατί δεν σώζει το μπασκετάκι?
Για αυτόν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ένα μικροποσό είναι.
Τι σκιάζεται ο ιβάν ο πορθητής και δεν βοηθάει?

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Σου υποσχέθηκε ποτέ ότι ήρθε για το μπάσκετ; Ζητάς από έναν επενδυτή ως λαός να βάλει λεφτά κάπου που ούτε ΕΣΥ ως λαός με 50 ευρώ το χρόνο για 26 παιχνίδια δεν πατάς. Και προς τι αυτή η ειρωνεία; Είχες πολλούς μαλακές να πετάξουν 11 μυρια στην ιστορία σου;

Ο σωτήρας πληρώνει 2 χρόνια το άρθρο 99 για να μην πας β εθνική.. Ο λαός τι πληρώνει;

Offline agraf

• Αλλαγή
Ο θεός/σωτήρας της παε γιατί δεν σώζει το μπασκετάκι?
Για αυτόν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ένα μικροποσό είναι.
Τι σκιάζεται ο ιβάν ο πορθητής και δεν βοηθάει?

Πριν τα βάλεις με τον Σαββίδη κοίτα τους ΠΑΟΚτσήδες με τα χάλια μας, συνδεσμίτες και μη, που δεν καταδέχονται να γεμίσουν το παλατάκι. Ας μυριστούν όμως κανά πανηγυράκι και θα τρέξουν.

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο λαός δεν είναι χαζός. Δώστου όραμα και θα στηρίξει. Με μίλκο καπ και ψευτοκοκορομαχίες ανευ λόγου και αιτίας με τα βρωμοσκούληκα το παλατάκι δεν γεμίζει. Ο αυτόκλητος σωτήρας πως αντέχει? Αυτά δεν δήλωσε στα κολλητάρια του τους αρδ στην ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ......την προηγούμεη εβδομάδα?

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Με τα σκουλίκια ευτυχώς δεν γεμίζει πλέον. Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο για να γεμίσει ειδικά με αυτούς το γήπεδο. Ούτε  με τον ΒΑΟ γέμιζε ούτε με την ΜΕΝΤ . το παράτησε ο λαός και θα έπρεπε να έχει διαλυθεί το τμήμα λόγω διάρρηξης του 99. Αλλά πληρώνει αυτός που αποκαλείς αυτόκλητο σωτήρα. Θα προτιμούσες μάλλον τα χωράφια να παίζεις και συ με αγιονερια και πανερια

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ειδες biv που δεν παιρνεις θεση;
ΟΚ δικαιωμα σου και δικαιωμα σου να ειρωνευεσαι τους αλλους που εχουν αποψη και την εκφραζουν!

Ηθελα να γραψω και κατι τελευταιο και να το κλεισω γιατι στου κουφου την πορτα ή μαλλον στου ΠΑΟΚτση που ζει ακομα στα παλια μεγαλεια......

Παραδειγμα.....εδιναν 80 χιλιαρικα σε λανγκφορντ και προτειναν 70 σε ντοζιερ.....ειναι αυτα λεφτα να τα δινει ο ΠΑΟΚ και ειδικα φετος που δεν εχει ουτε σεντς απο σαββιδη και κοντομηνα;

Κι εγω να το καταλαβω οτι δεν γουσταρετε ελληνακια(αν και ακομα περιμενω ΚΑΠΟΙΟΝ,ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να πει ποιους ελληνες θα ΗΘΕΛΕ και θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να παρει ο ΠΑΟΚ.....παρεπιμποντως για ΟΛΟΥΣ αυτους που εχω γραψει εχει ενδιαφερθει ο γερος....τεσπα)......αλλα ουτε το αλλο λετε.....να παιρνει φτηνα αμερικανακια αγνωστα-κολλεγιοπαιδα σαν αυτα που επαιρνε ο βετουλας στον απολλωνα ή ομαδες σαν τον ηλυσιακο......ο βετουλας εφαιρνε 1 τσουβαλι καθε χρονο και δεν εδωσε σε ΚΑΝΕΝΑΝ πανω απο 30 χιλιαρικα!Εμεις στελνουμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στην αμερικη τον ματζικ και τελικα παιρνουμε παικτες που παιζουν ελλαδα κυριως ή ευρωπη......τι στο διαολο τον στελνουν τον ανθρωπο μεγαλο ανθρωπο.....2 φορες μονο εχουμε παρει κολλεγιοπαιδα(κουπερ-οντουμ) και δεν νομιζω να μας εχει κακοπεσει......εγω πιστευω οτι ο ματζικ βρισκει αλλα ο γερος με το ΚΟΛΛΗΜΑ του να εχει παιξει ο μαυρουλης στην Α1 ή να εχει ευρωπαικη εμπειρια πληρωνει η ΚΑΕ σαν μαλακας.......και τελοσπαντων αν δεν μπορει να βρει ο ματζικ ας δωσουν αυτα που χαλανε για να τον στειλουνε στο αμερικα καθε χρονο στον βετουλα να τους φερει ενα τσουβαλι απο δαυτους με 1 100αρικο ολους μαζι......προκειμενου να γλυτωνει  η καε 100 χιλιαρικα καθε χρονο........αλλα ουτε αυτο λετε.....και δεν το λετε γιατι γουσταρετε να εχετε παικτες καποιου επιπεδου αλλα πως θα πληρωθει δεν λετε......και μεχρι τωρα υπηρχαν κοντομηνας-σαββιδης και γλυτωνες......τωρα;τωρα πρεπει να βαλεις απο τα λιγοστα εσοδα σου να πληρωσεις τεπιτς-χατσερ-βασιλειαδη κτλ και τον χαρλαμπιδη που δεν παιζει και τον πληρωνεις,και τον δεδα που τον πληρωνεις για 2 λεπτα και τον λιαπη και τον κωττα και τον καμαρα που δεν παιζουν...... εσυ biv ειχες πει ενταξει μωρε ποσα παιρνει ο δεδας.....εμ αυτοι θα σε πανε στο δικαστηριο αμα τους χρωστας οπως αποδειχθηκε!
Ελληνες λοιπον δεν θελετε,φθηνους μαυρουκους δεν θελετε......καθηστε να περιμενετε τον ΣΩΤΗΡΑ......

Υ.Γ. Και κατι ακομη......φετος που ειναι υπερβολικα ζορικα τα πραγματα αφου δεν υπαρχουν χορηγιες,βοηθειες,διαφημισεις κτλ. θα επρεπε να δηλωσουν αδυναμια και να μην συμμετεχουν στο eurocup.......οι ευθυνες της διοικησης ολο και αυξανονται για αυτα που ερχονται......ΜΠΑΝΕ παρε τα μετρα σου πριν να ειναι πολυ αργα και εκτος απο τις πιο ενδοξες στιγμες γραψεις το ονομα σου και στην πιο μαυρη σελιδα της ιστοριας του ΠΑΟΚ!

Υ.Γ.2 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χρονια που δεν ξεφυγε το μπατζετ του ροστερ απο αυτα που ειχαν προυπολογισει ηταν την χρονια που εγω ΕΚΘΕΙΑΖΩ(χρονια κουπερ) οπου δεν ηρθε ΚΑΝΕΙΣ μεσα στην χρονια.....τις υπολοιπες 5 χρονιες ηρθαν 14 παικτες συνολικα κατα την διαρκεια της σεζον!
« Last Edit: October 18, 2015, 18:50:35 by rebelpappous »