Author Topic: Π.Α.Ο.Κ - κηφισιά (2η Αγων) Σάββατο 17/10/2015 ώρα 17:00 (NS2)  (Read 959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Νίκη πάση θυσία γιατί η συνέχεια του προγράμματος είναι ιδιαιτέρως δύσκολη

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Να είστε όλοι εκει :'(    :(

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
εγώ πάντως φεύγω
Πάω στο παλατάκι, όποιος θέλει έρχεται
αν και ξέρω πάλι 200 άτομα θα είναι μέσα μαζί με μένα

Offline banis

• Αλλαγή
Τι να πεις, δεν υπάρχουν λόγια. Όταν δεν μπορείς ούτε αυτά τα ματς στην έδρα σου.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Με 2 άσους, 4 δυάρια, 3 4άρια και 1 έδρα ελαφρώς σκληρότερης του Πανελληνίου ή του Αμύντα, μετά το 0-7 των πρώτων 7 αγωνιστικών ας το παλέψουμε να μείνουμε όσο γίνεται ευκολότερα.

Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
σκατά στα μούτρα ολονών μας (εκτός αυτνω που ακόμη στηρίζουνε)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Εχουμε να ζησουμε φετος........
arrwstos4 μεσα στους παικτες υπολογισες και τον δεδα; :P
επισης στα 4αρια υπολογισες και τον ΚΑΚΑρουδια; :P
πραγματικη δυναμη μεσα στο καλαθι ο ΚΑΚΑρουδια που κλεινει στοματα......0 ριμπαουντ την τεταρτη και 1 σημερα......φερτε πισω τον καλλε ;D
Αν θυμαμαι καλα ο κασελακης δεν μας εκανε ε;
Αμα εχεις δεδα......
Ο λιαπης θα παιξει πανω απο 3 λεπτα σε κανενα αγωνα ή να απολυσουμε τον φροντιστη που κουβαλαει τις πετσετες; :'(
Ο κωττας χρειαζεται αλλα παπουτσια γιατι τα ελιωσε στο παρκε παιζοντας......αμα εχεις ΜΠΑΛΑΜΠΑΝη και σου τραυματιζεται μετα....το ΧΑΟΣ :smack:
Μαρκοβιτς παρε τηλεφωνο τον λανγκφορντ να σου πει τι επαιρνε περυσι για να αντεξει τα 35λεπτα σε καθε ματς ;D
Αν δεν το εχεις παρε τον μενσα-μπονσου που επαιρνε το "καλο" ;D

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Οτι και να λετε,οτι και να πειτε ο μονος που δεν φταιει για την καταντια του μπασκετ ειναι ο κοσμος του ΠΑΟΚ.Καθε χρονο τα ιδια λεμε.Ο ΠΑΟΚτσης απαιτει διακρισεις.Ο ΠΑΟΚτσης ΠΑΝΤΑ πρεπει να απαιτει διακρισεις.Ειναι δυνατον να συμβιβαστει ο ΠΑΟΚτσης απλα με τη συμμετοχη του στο πρωταθλημα του βαζελογαυρου και να χαιρεται μονο με αυτο??Πατε καλα ρε?Εχετε ιδεα οτι ειμαστε ΠΑΟΚ?ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΑ ΑΠΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ.Κουραστηκαμε ΜΠΑΝΕ.Ναι να νοικοκυρεψουμε την ομαδα,ναι παμε ηρεμα,οικονομικα ναι σε ολα.τα καναμε ολα αυτα τοσα χρονια.Δεν βγηκε κατι.Ποτε δεν κρατησαμε ενα καλο κορμο παιχτων τοσα χρονια.Οι εποχες που ο κοσμος ενεπνεε την ομαδα περασαν προ πολλου και αν φταιει τελικα σε κατι ειναι αυτο.Και παλι ομως θα σου πει δικαιολογημενα κατεμε ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ(ισχυει για ολα τα αθληματα λογω των 2 καταστροφεων του αθλητισμου).Στη μπαλα 2ο γυρο περυσι 3 και ο κουκος,η ομαδα για γελια,πλαυ οφ τελευταιοι.Το καλοκαιρι με το που ειδε προοπτικη κτλ γυρισε πισω.Στο μπασκετ πρεπει να γινει ενα μπαμ,ενα τρανταγμα κατι,μια αλλαγη.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ.Θελω να παραθεσω κατι που εγραψε περυσι ο ved:16 χρονια χωρις ουτε καν τελικο κυπελλου στην ελλαδιτσα των 2μιση ομαδων αρμοζει σε οπαδο του περιστεριου και του αμαρουσιου.

να γεμιζει το γηπεδο σε καθε ματς το κανει και ο απολλων πατρας τρωγοντας σπορια χωρις αγχη στεναχωριεσ ετσι για την σαββατιατικη διασκεδαση.

αλλο οπαδισμος αλλο μαζωχισμος. να ασχολουμαι με το πιο βρωμικο αθλημα για να με γαμανε οι γιαννακοπουλοι ειναι κοροιδια.

τιμιος ο μπανε μονο για οσο ρομαντισμο μασ εχει μενει απο το παρελθον αξιζει αλλα κουρασε και η χωρις νοημα γκρινια για τον κοσμο.

Και για συνεχισε σωστα για μενα απαντωντας στον biv οτι και στη μπαλα γινονται τα ιδια:η διαφορα ειναι οτι στην μπαλα ειχες τοτεναμ φενερ επαιξες με μεγαλες ευρωπαικες ομαδες και ησουν αξιοπρεπης  και ξεφτυλισες τον μαρινακη σε οποιο νοκ αουτ τον πετυχες

αλλα και στην μπαλα βλεπουμε παρομοια πλεον απαξιωση και στο γηπεδο εχει τρεις και ο κουκος.

οσον αφορα το αθλημα καθαρα πιστευω οτι στο μπασκετ τα κορακια μπορουν ( και ) παιζουν πιο ευκολα καθοριστικο ρολο και χωρις να ξεφτυλιστουν οσο στην μπαλα γεγονος που αποδεικνυεται απο τις προκρισεις με γαυρο αλλα και τα διπλα στο τηγανι ολα με κοντρα διαιτησιες και επι μαρινακη και επι κοκκαλη.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
άντε τώρα να δούμε και τι φωτογραφία θα βάλουνε (του Σούλη)

παππού σου λέω ένα πράγμα, μια συμβουλή σου δίνω
Μην τα βλέπεις τα ματς, παρακολούθα τα από το Live του εσακε, δεν χάνεις τίποτα
είναι καλυτερα, αλήθεια , εγώ που παω σπυριά βγαζω, πίεση ανεβάζω , και πολλά άλλα.....

δεν βλέπετε το φετινό, μας βλέπω να παλεύουμε για την παραμονή
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Εχουμε βρει σαν λαός 300 δικαιολογίες για να μην πατάμε στο γήπεδο και όχι μόνο στο μπάσκετ άλλα και στα υπόλοιπα αθλήματα του ερασιτέχνη.
Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από μας. Και αν ξαφνικά έρθει καμμια διάκριση ..... τρέχουμε να βρούμε κάνα εισιτηριάκι όπως στο βόλλευ πέρισυ.
Στα πανηγύρια πρωτοι .... στα δύσκολα εξαφανισμένοι.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι ακριβως.. την ουρα μας μονιμως απεξω.. φτιαχτε ομαδα να ρθουμε σε κανα τελικο να σας δουμε να γουσταρουμε

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
kanell2 φετος εχω την δυνατοτητα να βλεπω ολα τα ματς(εκτος αυτου με την αεκ που ειχε το οτε) γιατι εχω novago......ΟΜΩΣ ειδικα φετος θα προσπαθησω να δω οσα λιγοτερα μπορω......σημερα επειδη ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την ηττα και για το χαλι πηγα να παιξω εγω μπασκετ και να περασω καλα αντι να αρρωστησω και να νευριασω!

Οι υποστηρικτες του γερου οποτε η ομαδα ειναι το μαυρο της το χαλι της φταιει ο κοσμος!
Συμψηφιζουν πραγματα γιατι ετσι τους συμφερει!
Και εμενα δεν μου αρεσει που ο κοσμος αδιαφορει για το πιο ενδοξο τμημα του ΠΑΟΚ!
Φετος δινω λιγο δικιο γιατι αυτο δεν ειναι ομαδα ειναι ΤΣΙΡΚΟ και τι να πας να δεις......ΑΛΛΑ και πριν 2 χρονια με κουπερ-πειν-τσαιρελη-μπογρη κτλ. που ειχαμε ΩΡΑΙΑ ομαδα και παιζαμε ΟΜΟΡΦΟ μπασκετ ο κοσμος παλι δεν παταγε στο γηπεδο!Μαλιστα τοτε ειχα υποστηριξει την προταση μπογρη να μεταφερθει η εδρα σε αλλη πολη της β.ελλαδας και θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα γινει εκ των πραγματων αφου δεν γινεται να εισαι ΠΑΟΚ και να κοβεις λιγοτερα εισιτηρια και απο την αμαλιαδα!
Αρα στον ΠΟΛΥ κοσμο δεν φταιει που δεν εχεις καλη ομαδα φετος.......

ΟΜΩΣ αλλο αυτο και αλλο που εφτιαξε ο γερος φετος το ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ.....αυτο ειναι ΦΙΑΣΚΟ δεν ειναι ομαδα!
Μην κανουμε συμψηφισμους......ΑΛΛΟ η ευθυνη του κοσμου και ΑΛΛΟ η ευθυνη του προπονητη!

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Παιδια παλιοτερα ο κοσμος του ΠΑΟΚ ηταν ιδιαιτερος, τρελος, ξεχωριστος ηταν κατι αλλο.να κοιταμε την τωρινη σκληρη πραγματικοτητα ομως.Γνωμη μου παντα θα ειμαστε 2 κλικ πανω απολους σαν λαος αλλα εχουμε υποστει αλλοιωσεις τι να κανουμε?Κατα ταλλα οτι γραφω πριν...ετσι πιστευω εγω πως ειναι τα πραματα.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
παππού μάθε τι σημαίνει "συμψηφίζω" πριν το γράψεις άλλες 5-6 φορές.

Σήμερα το τύμπανο το χτυπούσε ο Σήφης με τα χέρια στο μικρόφωνο και ο νάγκμπε γράφει για απαιτητικούς ΠΑΟΚτσήδες, διακρίσεις και ευρωλίγκες, σιγά τα καλσόν.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
για πες μου εσυ που ξερεις παιδακι μου γιατι εγω ειμαι και αγραμματος ως παππους ;D

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
το τύμπανο εχει 2 χρόνια που το χτυπά ο σήφης .......
άσε δε φταίει αυτό
η μαλακία που δέρνει το σούλη φταίει για το σημερινό

Offline Geo

• Αλλαγή
Χωρίς όραμα για πρωτάθλημα, κύπελο, και Γιουρολίγκα με μοναδικούς στόχους αφενός μεν την παραμονή και αφετέρου την συμμετοχή στο μίλκο καπ...δεν τρέχει και τίποτα μία ήττα μέσα στο ΠΑΟΚ Sports Arena.

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
τέλος πάντων κλείνω
δεν βγάζει πουθενά αυτό
με χατσερ, κακαρούδη, μπάλαμπαν , δέδα  θα τρέχουμε να σωθούμε
κρίμα..........................

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
kanell, το γραψε κι ο παππούς πιο πάνω. Είχες Κούπερ, Μπόγρη, Τσαϊρέλη και λοιπούς, έπαιζες ωραίο μπάσκετ και ο κόσμος δεν ερχόταν γιατί δεν είχε όραμα για πρωτάθλημα. Τώρα δεν έρχεται γιατί δεν έχει όραμα για ευρωλίγκα. Της κοντής ψωλής της φταίει που δεν έχει όραμα, εγώ αυτό ξέρω.