Τι σχεση εχει το μπασκετ τωρα ρε συ Gkaz; Το ιδιο ειναι μπασκετ και ποδοσφαιρο; Αν ειναι να εχει και 30 χιλιαδες κοσμο στην ποδηλασια. ΦΥΣΙΚΑ και ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων.
Το θεμα, οπως σωστα λεει η Κατ, ειναι οτι απο καποιους λειπει η κοινη λογικη και το ενστικτο της αυτοσυντηρησης. Στο γηπεδο δεν ημουν, αλλα αυτα που περιγραφει τα βλεπω μπροστα μου, εχουν ξαναγινει απειρες φορες. Δεν εχει να κανει με τζαμπατζηδες, κουτρα σε γηπεδα ολοι εχουμε μπει. Ειδικα τετοιες εποχες ποιος μπορει να κραξει καποιον επειδη δε θελει να δωσει 20 ευρω στο γηπεδο; Στην τελικη καψα να δουν ΠΑΟΚ εχουν, δε πανε να κανουν εγκλημα. Το προβλημα ειναι μια μικρη μειοψηφια ελαφρομυαλων, που μεσα σε τοσο κοσμο γινονται επικινδυνοι. Δηλαδη ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι με τη μαλακια που πας να κανεις μπορει να σκοτωθεις, μπορει να κανεις κακο στους γυρω σου; Τα γηπεδα στη μπανανια ειναι καρμανιολες, οι μπατσοι το χημικο το εχουν πιο συχνο και απο πρωινο καφε, εχουμε και συμπεριφορες οπαδων οτι να 'ναι, δε ξερω τι μας φυλαει και δεν εχουμε ενα χιλσμπορο το χρονο. Και δεν εχει να κανει ουτε με το νεαρο της ηλικιας, ουτε με ουσιες. Με μαλακια στον εγκεφαλο εχει να κανει. Που πας με τις κροτιδες στη μεση της τιγκαρισμενης κερκιδας παλικαρι μου; Δε καταλαβαινεις οτι ουτε με καταπελτη δε μπορεις να τις πεταξεις πανω απο το καγκελο; Μια φορα, σουρωμενος σε σημειο μιλαω ακαταλαβιστικα και τρεχουν σαλια, πεταξα ενα γυαλινο ποτηρι στον πουσταρα τον τζορτεβιτς που εκανε καραγκιοζηλικια, στο σημαιακι του κορνερ, στην 4. Την αλλη μερα ειχα ξενερωσει τη ζωη μου, μονο με τη σκεψη τι μαλακια θα μπορουσε να ειχε γινει.