Author Topic: Qäbälä - Π.Α.Ο.Κ. (Group Stage - EUR. LEAG, 1η Aγων) Πέμ 17/9/15 (20:00) - OTE2  (Read 1101 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή

Στις 20.00 το ματς και 22.00 η αντίστοιχη εκεί τοπική ώρα ...
Ιδανικό σενάριο να ξεκινήσουμε με διπλό ... καθώς αν καθαρίσουμε στη συνέχεια και την Ντόρντμουντ στην κατάμεστη Τούμπα σχεδόν έχουμε κάνει το μισό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση...

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
Μόνο νίκη με αυτούς, για να **μήσουμε και την ψυχολογία
των ζέλων!

Άκου κει... (Σι)καμπάλα... τς τς τς...  :'(

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Λοιπον εδω ειμαστε αφηστε την κουλα αργει ακομα.Νικη με μισο μηδεν και θα ειμαστε κομπλε.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline savage republic

• Βασικός
Ένα γρήγορο 0-2 και συντήρηση μετά το ημίχρονο.

Offline petran4

• Αλλαγή
Aντε να παιρνουμε εμπρος.ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ...
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ. -

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Και κανένα link αν παίζει! !!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline blue_eyes

• Βασικός
δεν υπαρχει φως ουτε και φετος... αυτο δεν ειναι ομαδα ειναι τουρλουμπουκι

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Μια καρτέλα ασπιρίνες θα πάρουμε ρε μουνιά.. 2ο ματς που βλέπω φέτος (1 με πας) και δεν αντέχετε... Που είναι αυτοί η μπαλάρα που λέγανε;  ???
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πικρα γιατι το ματς χαθηκε απο τον Τουντορ που γενικα γουσταρω ..
Πολυ λαθος διαχειριση, ακυρη αλλαγη Πελκα - Γκολασα ενω ο Ζαιρο επρεπε να μπει πολυ πιο νωρις. Ενω κ τον Μπεμπατοφ οταν τον εβαλε θα μπορουσε να κρατησει μεσα Κλαους.. κ ο ενας να ειναι πιο πισω απο τον αλλον.
Για Σαμπο δεν σχολιαζω καν............
Γενικα δειχνει προπονητης με εμμονες.... ελπιζω να μην ειναι αυτο αλλα απλα να μαθαινει ακομα το υλικο.
Ημασταν πολυ ατυχοι με την Κρασνονταρ που δειχνει δυνατη ομαδα, αλλα κ εσυ οταν δεν κερδιζεις εκει που θα κερδισουν ολοι, πως θα περασεις; Απο που θα ρεφαρουμε αυτους τους 2 βαθμους;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τραγικη ολη η ομαδα πλην του Ολσεν που εσωσε το πονταλακι μονος του.
Κακος ο Τουντορ στον παγκο. Το κεντρο εδειχνε οτι δε την παλευει απο πολυ νωρις και τις αλλαγες τις εκανε απο το 75' και μετα. Τελικα αμα λειπει ο Κατσε κλαταρει ολος ο αξονας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Γαμημενο κολοπαιχνιδο αι σιχτιρ βαλτε την πουτανα μισο γκολ λεμε μισο.Στην ουσια αν καποιος γλιτωσε σημερα ειμαστε εμεις,αλλα τετοιο χορταρι ουτε στα τοπικα ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ,ΤΟ ΑΖΕΜΠΑΙΤΖΑΝ ΣΑΣ,ΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ,ΤΑ ΑΖΟΥΡΟ ολα ρε μουνοπανα ΚΟΛΟΒΛΑΧΟΙ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ νοοτροπια ξανθης πλατανια ατρομητου μαζι.Δεν ειναι ευρωπαικο ματς αυτο,ειναι καθαρα ελληνικο.Μου πηρατε πισω οση χαρα μου δωσατε με τον καταραμενο το βαζελο.Στα δικα μας:τραγικα ατομικα λαθη απο ολους,σιγουρα συνολικα κατω απτη βαση σημερα αλλα εγω την ομαδα την πιστευω και τον προπονητη.Περιμενω κραυγες και οτι ειμαστε για β εθνικη.εκφραστειτε...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ε ρε Ναγμπε τι σου φταιει η ΟΥΕΦΑ οταν σαν η Γκαμπαλα σαν τελευταια στην ευρωπαϊκη καταταξη ειχε την τυχη να παιξει με τον βαζελο;;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Μου φταιει η καριολα η ουεφα γιατι επιτρεπει να γινονται ματς σε τετοια χορταρια χωρις να υπαρχει κανενας λογος(καιρικες συνθηκες κλπ).Τεσπαντων δεν χασαμε απο αυτο σημερα απλα τωρα εχω νευρα..

Offline Geo

• Αλλαγή
Αν δεν μπορείς να νικήσεις τότε τουλάχιστον μην χάσεις. Θετικο και Δίκαιο αποτέλεσμα μεταξύ δύο μέτριων ομάδων. Πόσες θλασεις γράφουμε μέχρι στιγμης?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τραγωδία η ομάδα, ευτυχώς ο τερματοφύλακας μας έσωσε. Στον ΠΑΟΚ παίζουν παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν τα βασικά, κοντρόλ δηλαδή και σωστή πάσα στα 5 μέτρα. Δεν μιλάμε για ποιότητα, ατομική ενέργεια και κάτι απρόβλεπτο, τα οποία έχουμε να τα δούμε στον ΠΑΟΚ καμιά 3ετία. Με μέτριους παίχτες μέτρια ομάδα θα κάνεις. Εδώ ο τζιόλης πάει για ανανέωση, τα λόγια είναι περιττά. Το κράσνονταρ είναι καλή ομάδα και όταν η καμπάλα στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως σε κάνει ψιλοκουδούνι με εξαίρεση τον τελευταίο δεκάλεπτο θα περάσουμε δύσκολα απογεύματα με τους γερμανούς και τους ρώσους.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline banis

• Αλλαγή
τρελή απαισιοδοξία ...
εγώ θα πρότεινα να είμαστε πιο συγκρατημένοι στις τοποθετήσεις μας ...
χάσαμε 2 βαθμούς οκ ... αλλά ακόμα υπάρχουν πέντε αγωνιστικές ... τίποτα δεν κρίθηκε ...
διαβάζω και ακούω όλους να μιλάνε για την Κράσνονταρ ... αυτήν την υπερομάδα ... αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που τοποθετούνται την έχουν δει να αγωνίζεται ... οι Ρώσοι θα περάσουν άραγε από τους Αζέρους ;;;
ένιγουέι ... όπως προείπα είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα μιας προσπάθειας ...
οπότε και συνισταται ... Υπομονή-Υπομονή-Υπομονή ...

η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο εντός με χανούμι ... όπου πρέπει πάση θυσία να πάρουμε το τρίποντο ...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τρελη μιρλα για ματς που δεν αξιζει...οχι εδω μονο παντου..αν σου κανει ο μακ το 0-1 στο 91 αλλιως θα παει το εργο..

σαμπο ο καλυτερος για 70 λεπτα.γιατι στο τελος θα τρελαθουμε...
υ.γ τεραστιο τερμα εχουμε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε, αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε για πρόκριση, δεν αξίζαμε την νίκη, το κέντρο της ομάδας ειναι αστείο ενώ και μπροστά με κλάους μακ επιθετικό δίδυμο γελάγανε οι ξυλοκόποι στόπερ της καμπάλα. Αν θέλουμε να μιλάμε για πρόκριση πρέπει να κάνουμε 4 πόντους στα επόμενα 2 ματς (εναν με ντόρτμουντ και νίκη με κρασνονταρ) και να μην χάσουμε στην ρωσία. Με οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό, μικρότερη συγκομιδή δηλαδή, είμαστε 3οι και μάλιστα από την 4η αγωνιστική. Μακάρι να πηδήξουμε και γερμανους και ρώσους στα δύο επόμενα ματς, αλλά δεν βλέπω τον τρόπο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Γαμημενο κολοπαιχνιδο αι σιχτιρ βαλτε την πουτανα μισο γκολ λεμε μισο.Στην ουσια αν καποιος γλιτωσε σημερα ειμαστε εμεις,αλλα τετοιο χορταρι ουτε στα τοπικα ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ,ΤΟ ΑΖΕΜΠΑΙΤΖΑΝ ΣΑΣ,ΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ,ΤΑ ΑΖΟΥΡΟ ολα ρε μουνοπανα ΚΟΛΟΒΛΑΧΟΙ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ νοοτροπια ξανθης πλατανια ατρομητου μαζι.Δεν ειναι ευρωπαικο ματς αυτο,ειναι καθαρα ελληνικο.Μου πηρατε πισω οση χαρα μου δωσατε με τον καταραμενο το βαζελο.Στα δικα μας:τραγικα ατομικα λαθη απο ολους,σιγουρα συνολικα κατω απτη βαση σημερα αλλα εγω την ομαδα την πιστευω και τον προπονητη.Περιμενω κραυγες και οτι ειμαστε για β εθνικη.εκφραστειτε...

Έχεις δίκιο.
Τι να λέμε τώρα.
Μία είναι η λύση.
Τσου λου. Αλλιώς θα παλεύουμε μια ζωή να περάσουμε στους 32 και όνειρο στους 16 σ'αυτή τη διοργάνωση μαζί με όλο το ανατολικό-μογγόλικο μπλοκ...
Θα μου πεις είσαι για τσου-λου?
Όχι αλλά ήταν όλοι αυτοί που έχουν παίξει?
Είμαστε κάπου στη 50η θέση και όλοι οι μπροστινοί μας έχουν παίξει έστω μια φορά.
Όσο ο γαύρος διορίζεται πρωταθλητής πρέπει να βγαίνουμε δεύτεροι συνέχεια μέχρι να μας κάτσει.
Αλλά να βγαίνουμε. Μη σε περνάει η βαζέλα και η αεκ...
Αρχή απ'την επόμενη Τετάρτη.