Πέρα από το αγωνιστικό, οτι με τέτοιους παίχτες δηλαδή κανεις το βήμα παραπάνω είτε σε ελλάδα είτε σε ευρώπη, σε οποια ηλικία και αν είναι, για μενα αυτή η μεταγραφή ειναι μια τεράστια πρόκληση για τον λαό του ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι 39 χρονών από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ έχω αγοράσει 2 κούπες του καφέ, ενα μπρελόκ και ενα νεροπότηρο κι αυτα με εκπτωση 20% γιατί ήμουν κατοχος διαρκείας. Μπλούζα παίχτη δεν εχω αγοράσει ποτέ, αλλά αυτή η μεταγραφή και τα φράγκα που έσκασε ο ρώσος είναι μια ευκαρια για μένα σαν ΠΑΟΚτσή να βλέπω σε κάθε μεταγραφική περίοδο τέτοιους παίχτες. Θα πάρω λοιπόν τουλάχιστον μια μπλουζίτσα για το πιτσιρίκι μου κι αν ο ρωσσος πάρει πίσω τα λεφτα που έδωσε για να φέρει αυτόν τον παίχτη ή εστω παρει τα περισσότερα πίσω, θα έρθει κι ο επόμενος, και μετα ο επόμενος. Και δεν θα τους φέρνει ο ρωσος αλλά ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ με τα φράγκα του. Στα αρχίδια μου κι αν παίξει μπάλα (που θα παίξει 101%) μέχρι να τον δούμε στο χορτάρι παίξει δεν παίξει το βουλγάρικο άτι εμείς θα είμαστε με την πουτσα σηκωμένη και θα περιμένουμε τον επόμενο. Ευκαρία να γεμίσει και η τούμπα με βουλγάρικες σημαίες και να επιστρέψει το σύνθημα έτσι γαμάει η βουλγαρία στην Τούμπα.