Author Topic: Π.Α.Ο.Κ.- Skoda Ξάνθη(1η Αγων. Superleague) Κυριακή 23/8/15 (19:15) - NS2  (Read 1283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Συνήθως μετά από μια μεγάλη ευρωπαϊκή εμφάνιση ακολουθεί μια άκρως αντίθετη εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα ...

συνεπώς προκειμένου να αποδείξετε ότι φέτος όντως κάτι αλλάζει στη νοοτροπία του συλλόγου ... την Κυριακή σας δίνετε η ευκαιρία ... απέναντι στο αιώνιο μισητό μαγαζάκι του βρωμοπειραιά στη Θράκη να ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ-ΠΟΥΛΟ ... 

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Θελω προβλεψη 11αδας.  ::)
Εγω ομολογω οτι δεν το εχω
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline KATISI4

• Αλλαγή
και με κουκουλακη διαιτητη...

Offline 8emhs

• Αλλαγή

Δε νομίζω οτι υπάρχουν πολλές επιλογές. Οι καινουριοι εχουν δικαίωμα συμμετοχης αλλα δεν ξερω αν ειναι ετοιμοι απο αποψη φυσικής καταστασης (Σαμπο, Αντονις) ή τακτικής ενσωμάτωσης (Λέοβατς, Τσίμιροτ). Δύσκολα βλέπω κάποιον απο αυτούς να ξεκινάει. Νομίζω οτι η 11άδα θα ειναι η ιδια με την Μπρόντμπυ απλά με τον Ζάιρο στη θέση του τραυματία Πέλκα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ξέχασα οτι λείπει ο Κάτσε (τιμωρημένος για κίτρινες απο περσι). Αρα στη θεση του θα παίξει ειτε ο Τσίμιροτ ειτε ο Σαββίδης.

Οπως και να'χει με Κάτσε-Πέλκα απόντες, σημαίνει οτι αλλάζουμε τα 2/3 του κέντρου μας σε σχέση με την Πεμπτη. Δύσκολα...

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **

Για να μη ξεχνιόμαστε, φρέσκα κουλούρια...
Από αυτή την ήττα ξεκίνησε να στραβώνει το εγχείρημα πρωτάθλημα 2014/2015.

Ξεκωλιάστε τους να ξεπλυθεί η ντροπή!
« Last Edit: August 22, 2015, 09:22:14 by Conan4 »

Offline Geo

• Αλλαγή
Το ξεκωλιασμα πρέπει να γίνει εκτός έδρας στα πηγάδια, εκεί όπου μας έκαναν πουτανα ο καπετάνος και τα αλλά τα λιμα. Αύριο στη Τούμπα μια νικη έδρας και τίποτα άλλο. Δεν ρεφαρουμε την περσυνη ήττα. Το νου μας.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Επίσης να μην ξεχαστεί και το πουστράκι ο καρυπίδης ο ντεμέκ ΠΑΟΚτσης που στο περσινό ματς αντί να κανει πέναλτι και να αποβληθεί έκανε τσαμπουκάδες στον περέιρα. Μόνο μπινελικι στον πουτανας γιο, αν και είμαι σίγουρος πως υπάρχουν απεριόριστα γίδια που θα τον χειροκροτήσουν κι όλας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline george4

• Αλλαγή
CLUB Π.Α.Ο.Κ.MAKEΔΟΝΕΣ | ANAKOINΩΣΗ

TO CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/08/2015 ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (ΖΟΖΕ).
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Υ.Γ1 ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Υ.Γ2 ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Υ.Γ3 ΖΟΖΕ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=3985&newsid=2
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline banis

• Αλλαγή
Το «ΖΟΖΕ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ» θα δονεί τα τσιμέντα της Τούμπας την Κυριακή ...  :bwflag:

Στα τσιμέντα στα οποία ο Ζοζέ ανδρώθηκε ... και όσα χρόνια και αν περάσουν η ψυχή του (έχοντας φωλιάσει μέσα τους) ... θα πλανάται τριγύρω τους ...

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΠΟΥΛΟ.
ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.
ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΙΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΜΑΖΙ.
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ.
ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ.
ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΟΞ, 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **

Φετος αδερφε μη την ψαχνεις.
Σε καθε ματς γριφος θα ψιλοειναι για καμποσο καιρο ακομα.
Κατα ρεπορταζ, μαλλον ετσι ξεκιναμε:
Ιδιο συστημα αλα Μπροντμπι.
Κατσε, Πελκας, Μαλεζας εκτος. Και Κλαους , Χαρισης, Αντονις εκτος. (Καρτες, τραυματιες, ανετοιμοι, ροτεισον).
Ολσεν - Βιτορ, Κοστα, Τζαβελας (3 στοπερ)- Αυτο που ελεγε ο Θεμης με επιθετικογενες δεξι φουλ μπακ Ροντριγκες (ουτε Κιτσιου, ουτε Κωνσταντινιδης) και στα ανεβασματα να καλυπτει ο Βιτορ, αριστερα Λεοβατς με καλυψη Τζαβελα, Τζιολης, Τσιμιροτ, Σαμπο - Ζαιρο- και μπροστα Μακ ξανα.
Παμε για 4 στα 4 και μετα περιστερακι, πριν τα αιλλινικα χρυσαυγουλα απο αλαμπαμα...

Offline agraf

• Αλλαγή
CLUB Π.Α.Ο.Κ.MAKEΔΟΝΕΣ | ANAKOINΩΣΗ

TO CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/08/2015 ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (ΖΟΖΕ).
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Υ.Γ1 ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Υ.Γ2 ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Υ.Γ3 ΖΟΖΕ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=3985&newsid=2

Καλό θα ήταν να ακουστούν σήμερα από τα μεγάφωνα της Τούμπας 5 λεπτά από την εκπομπή Άκρως τρελλό και σπρόμαυρο. Να ακούσει ο κόσμος τη φωνή του Ζοζέ.

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Πριν προλαβετε να στενοχωρηθειτε(κι εγω στενοχωρηθηκα πολυ) αρραξτε και σκεφτειτε τι εχει γινει απτα περσινα πλευ οφ και μετα που βλεπαμε τον ΠΑΟΚ και μας ερχοταν εμετος.Νταξ οκ η ομαδα δεν επαιξε καλα,καποιες μεταγραφες δεν θα βγουν(νομος),καινουργιοι παιχτες πρεπει να δεσουν κλπ.Παντως στο ποδοσφαιρο αν δεν μπορεις να παρεις τη νικη τουλαχιστον μη χανεις,η ηττα εκτος απο βαθμους εχει κι αλλα πολλα ασχημα.Θελουμε σιγουρα δεκαρι και φορ και ενα σ.μπακ.Μακαρι να παρουμε εστω τους 2.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΝΤΟΡ.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
το ίδιο εργάκι και φέτος θα δούμε, χωρίς την τρίμηνη περσινή ψευδαίσθηση. τα ίδια καραγκιοζάκια (βίτορ, κόστα, τζαβελίνα, τζίολης, σαββίδης κλπ) πλαισιωμένα με
δευτεροκλασάτα παικτάκια από ανυπόληπτα πρωταθλήματα που ήρθαν να ζήσουν το μύθο τους στην Τούμπα.
Το μόνο θετικό της χρονιάς ότι μάλλον απαλασσόμαστε από το 14 που, αν κρίνουμε από το ρυθμό προόδου της ομάδας κάθε χρόνο, είναι κι αυτό κάτι.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Λογικό δυστυχώς το σημερινό αποτέλεσμα, πληρώσαμε το τίμημα της ριζικής ανανέωσης. Εξ'ανάγκης κατεβήκαμε με παίχτες βασικούς που δεν είχαν καν παίξει ούτε σε φιλικό, και αναφέρομαι κυρίως στους 2 του κέντρου. Μαχαιριά ο τραυματισμός του Τσίμιροτ και η είσοδος Σαββίδη, ο οποίος είναι φιλότιμος αλλά μέχρι εκεί γιατί φιλότιμος είμαι κι εγώ αλλά δεν παίζω στον ΠΑΟΚ. Και εξ'αιτίας αυτού του κέντρου, είδαμε τσάπες από πίσω μπροστά για πρώτη φορά φέτος γιατί ένας Τζιόλης μόνος του τι να πρωτοκάνει..

Ο Σάμπο όσο τραγικός και να ήταν για 70', μου έδειξε ότι αν προσαρμοστεί μπορεί κάτι να δώσει, θέλει υπομονή.
Λέοβατς συμπαθητικός αλλά κι αυτός 1ο του παιχνίδι.. πως να κριθεί?
Ο Ροντρίγκεζ κι αυτός σε μία θέση στην οποία δεν κάνει.. δεν την ξέρει..
Ο Ζάιρο τη φανέλα σπίτι του, εκπληκτικός για 2ο φορ, για άκρα, παντού μπροστά.
Εμφανής κι η απουσία κανονικού σέντερ φορ μπροστά..άδεια η περιοχή.

Η ομάδα δουλεύεται, είναι πασιφανές αυτό, σε 1 μήνα που θα έχουν προσαρμοστεί όλοι θα δούμε ωραία πράγματα πιστεύω. Θα μάθει και ο Τούντορ πως λειτουργεί το μπουρδέλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, σήμερα μόνο ίσως η χρησιμοποίηση του Ροντρίγκεζ στα δεξιά να ήταν υπερβολική, αλλά καλά καλά ούτε αυτός δεν ξέρει την ομάδα του ακόμα, ιδίως αυτούς που δεν τους είχε καν στην προετοιμασία.

Διπλό μέσα στα Γιάννενα τώρα να αρρωστήσουμε κι άλλο, κράξιμο ανούσιο λόγω ενός Χ στην Τούμπα δε βοηθάει και κανέναν, η ομάδα βγάζει υγεία και φαίνεται αυτό.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
κι εγω καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα.παπακον αδερφε διαφωνω.δεν νομιζω να εχουμε το ιδιο εργακι με την καταστροφικη περσινη χρονια,ουτε σαν του χαζοδωνη ουτε σα του στεφενς.Οι λερες που διωχναν κοντρερες,βιερινιες,βιτολους κλπ και φερναν σαπλιγιδιδες μπουλαραν.Ολα θα πανε καλυτερα και του χρονου αν εχουμε λιγο υπομονη ακομα καλυτερα.Ετσι ειναι το ρημαδι το ποδοσφαιρο,θελει υπομονη.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Στον ΠΑΟΚ του μεγιστανα οι Πελκας, Κλαους και Κατσε ειναι βασικοι και αναντικαταστατοι.
Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.