Λογικό δυστυχώς το σημερινό αποτέλεσμα, πληρώσαμε το τίμημα της ριζικής ανανέωσης. Εξ'ανάγκης κατεβήκαμε με παίχτες βασικούς που δεν είχαν καν παίξει ούτε σε φιλικό, και αναφέρομαι κυρίως στους 2 του κέντρου. Μαχαιριά ο τραυματισμός του Τσίμιροτ και η είσοδος Σαββίδη, ο οποίος είναι φιλότιμος αλλά μέχρι εκεί γιατί φιλότιμος είμαι κι εγώ αλλά δεν παίζω στον ΠΑΟΚ. Και εξ'αιτίας αυτού του κέντρου, είδαμε τσάπες από πίσω μπροστά για πρώτη φορά φέτος γιατί ένας Τζιόλης μόνος του τι να πρωτοκάνει..
Ο Σάμπο όσο τραγικός και να ήταν για 70', μου έδειξε ότι αν προσαρμοστεί μπορεί κάτι να δώσει, θέλει υπομονή.
Λέοβατς συμπαθητικός αλλά κι αυτός 1ο του παιχνίδι.. πως να κριθεί?
Ο Ροντρίγκεζ κι αυτός σε μία θέση στην οποία δεν κάνει.. δεν την ξέρει..
Ο Ζάιρο τη φανέλα σπίτι του, εκπληκτικός για 2ο φορ, για άκρα, παντού μπροστά.
Εμφανής κι η απουσία κανονικού σέντερ φορ μπροστά..άδεια η περιοχή.
Η ομάδα δουλεύεται, είναι πασιφανές αυτό, σε 1 μήνα που θα έχουν προσαρμοστεί όλοι θα δούμε ωραία πράγματα πιστεύω. Θα μάθει και ο Τούντορ πως λειτουργεί το μπουρδέλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, σήμερα μόνο ίσως η χρησιμοποίηση του Ροντρίγκεζ στα δεξιά να ήταν υπερβολική, αλλά καλά καλά ούτε αυτός δεν ξέρει την ομάδα του ακόμα, ιδίως αυτούς που δεν τους είχε καν στην προετοιμασία.
Διπλό μέσα στα Γιάννενα τώρα να αρρωστήσουμε κι άλλο, κράξιμο ανούσιο λόγω ενός Χ στην Τούμπα δε βοηθάει και κανέναν, η ομάδα βγάζει υγεία και φαίνεται αυτό.