Author Topic: Π.Α.Ο.Κ.- Brøndby IF (PLAY OFFS - EUROPA LEAGUE) Πέμπτη 20/8/15 (20:00) - NS2  (Read 1806 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Ο καλύτερος ΠΑΟΚ που θυμάμαι. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας, θέλουμε έναν αμυντικό και έναν φορ. Την Κυριακή έρχεται η Ξάνθη, για να ξαναβγάλουμε τόση ενέργεια πρέπει να γίνουν αλλαγές (ελληνιστί rotation) και εκεί αρχίζουν τα ζόρια.
Το χαμένο πέναλτυ του Κατσε θα τον βοηθήσει να φτιάξει και άλλο τον νοοτροπία του. Ο Μακ έδειξε ότι έμαθε γρήγορα την θέση του προωθημένου, δεν είναι όμως η φυσική του. Μακάρι να φτάσουμε τα 10.000 διαρκείας.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το rotation το εχουμε φετος, πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο. Η μιση σημερινη 11αδα λογικα προοριζεται για παγκο, και με τετοιες εμφανισεις προβληματιζουν ευχαριστα τον προπονητη. Οι καφετεριες ομως τελειωσαν και απο δω και περα θα παιζουμε με ανταγωνιστικες ομαδες. το στοιχημα ειναι να μπουν γρηγορα στο κουρμπετι οι καινουριοι, γιατι ειναι πολλοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline banis

• Αλλαγή

Offline KATISI4

• Αλλαγή
λενε καποιοι.. αν δεν πας ταξιδακι εξωτερικο δεν μπορεις να καταλαβεις τι χανεις.τι σημαινεις να ζεις..

Μαγκες καλα και τα ταξιδακια,καλα και τα γουστα αλλα αν δεν εχεις παει Τουμπα,αν δεν εχεις ξεβρακωθει να χορευεις και να τραγουδας γυμνος,αν δεν κλεισει η φωνη σου απο τα συνθηματα,αν δεν εισαι ΠΑΟΚ ρε γαμωτο,τοτε πιστεψτε με.. δεν αξιζει να ζεις..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πωπω  λαος και μια ομαδα, πωπωπω πωπωπω μια ΠΑΟΚΑΡΑ για να την βλεπει ολη η Ελλαδα δυο φορες, δυο φορες την εβδομαδα.

Δεν θυμαμαι ποσα χρονια ειχα να δω τετοια υγεια...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παντως ρε σεις αυτο το Μπροντμυ εμενα μου φανηκε χειροτερο καφενειο απο τα 2 προηγουμενα. Δεν τους περιμενα τετοιο χάλι

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ειναι σχεδον χρεοκοπημενοι εδω και πολλα χρονια Homo, οποτε παιχτες γιοκ. Ουτε στη Δανια δε βγαζουν ακρη. Το ειχα γραψει οτι ειναι καφετερια, τον περιμενα τον ανετο ασσο, αλλα με τιποτα τετοιο στησιμο απο Τουντορ. Ρε δε τους αφησε να κανουν κιχ. Οδοστρωτηρας ο ΠΑΟΚ. Και 8 να τους βαζαμε δε θα ηταν αδικο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
Καυλα!Ομαδα ασταματητη,λαος τρελαμμενος!

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline savage republic

• Βασικός
5:15-5:45
7:55 - 8:10
14:27-14:40
14:50-14:58
16:30-16:50 (γκολ)
Το πρώτο εικοσάλεπτό μας είναι για σεμινάριο προπονητικής. Τα κομμάτια που έβαλα, είναι σχεδιασμένες επιθέσεις προπόνησης. Πείτε πόσα χρόνια έχετε να δείτε τέτοια ανάπτυξη από τον ΠΑΟΚ. Εγώ από εποχή Άρι Χάαν έχω να δω τέτοιο εικοσάλεπτο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
εγώ από εποχή δώνη - τσιστιακωφ και βιντεο με 12 σετ επιθέσεις
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Από τα καλύτερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που έχω δει τα τελευταία 5 χρόνια , ατελείωτη ηδονή ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...