Δεν ξέρω αν τα νούμερα που ακούγονται ότι δίνουν οι Τούρκοι είναι αληθινά, αλλά αν είναι, τελικά μοιάζουμε πάρα πολύ σε νοοτροπία. Είδαν οι Τούρκοι το γκολ του με την Φιορεντίνα και σκέφτηκαν να κάνουν προσφορά μην τυχόν τους κλέψουν κάποιοι άλλοι το κελεπούρι. Αν ετοιμάσω κανα βίντεο με το γκολ που έχασε μέσα στην Τσεχία και μερικά άλλα μέσα στην Τούμπα από ένα μέτρο από την εστία, θα αλλάξουν γνώμη και μπορεί να δώσουν λεφτά για να τον κρατήσουμε.
Στα σοβαρά τώρα... Προσωπικά, πέρα από την εκρηκτικότητα που έχει ο Γκάρι και την ικανότητα του να παίζει πάνω στην γραμμή, δεν μπορώ να βρω άλλα στοιχεία που να ξεχωρίζουν πάνω του, ενώ είναι απίστευτα κακός στο τελείωμα των φάσεων. Επίσης δεν ξεχνάω ότι βγήκε τραυματίας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο και τρεις ημέρες μετά ήταν έτοιμος στον μεθεπόμενο αγώνα. Τυχαίο; Δεν το ξέρω, αλλά όσα έγιναν σε εκείνον τον αγώνα έχουν κολλήσει στο μυαλό μου. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι ή ήταν μέλος κλίκας, αλλά λόγω πολύ χαμηλού IQ, επηρεάστηκε. Το χαμηλό IQ δεν το έγραψα αυθαίρετα. Όταν μαθαίνω ότι ποδοσφαιριστής χάνει γκολ από το ένα μέτρο από την εστία, επειδή σκεφτόταν πως θα το πανηγυρίσει αν το έβαζε, ε, μου δείχνει άνθρωπο που δεν είναι διάνοια. Τώρα βέβαια στα αγωνιστικά, θα μου πει κανείς... Έχουμε κάποιον καλύτερο στη θέση του; Η απάντηση είναι σαφέστατα όχι. Αλλά εδώ είναι η πλάκα της υπόθεσης. Ότι αν τον δώσουμε με ποσό που να πλησιάζει την ρήτρα του, τότε στην ουσια 'υποχρεώνεται' ο ΠΑΟΚ να πάρει παίκτη στα άκρα, επειδή θα μείνει κενή η θέση, αλλά και για να ικανοποιηθεί η αγανάκτηση του κόσμου της ομάδας που θα ζητά επειγόντως αντικαταστάτη. Πόσο "χειρότερο" παίκτη μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ αν δαπανήσει έστω και το ένα τρίτο του ποσού που ακούγεται ότι δίνουν οι Τούρκοι, εφόσον δεν μπλεχτούν για να κονομήσουν οι παρατρεχάμενοι; Φυσικά απαγορεύεται να επανέλθουν κάτι Στοχ και Βιερίνια που ακούγονται. Στατιστικά, από τότε που θυμάμαι τον ΠΑΟΚ, αλλά και επειδή έχω διαβάσει την ιστορία του από την αρχή της ίδρυσης του, δεν υπάρχει παίκτης που είχε πουληθεί, να έχει επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να προσφέρει περισσότερα από όσα είχε προσφέρει στην προηγούμενη θητεία του. Συνήθως έρχονται όλοι αυτοί, για να πάρουν τα τελευταία ένσημα και πατούν πάνω στις δάφνες του παρελθόντος. Από τους Κωστίκο, Ορφανό, Καρασαββιδη παλιότερα, μέχρι και τους Ζαγοράκη, Γιώργο Γεωργιάδη, Παντελή Κωνσταντινίδη, Βρύζα και Σαλπιγγίδη κλπ πρόσφατα).
Συμπέρασμα... Ίσως κάτι πραγματικά πολύ καλό να προκύψει από την παραπάνω ιστορία, εφόσον οι Τούρκοι επιμένουν και υπάρχει αντίδραση και φωνές από τον κόσμο. Αλλά και τα δύο πρέπει να συμβούν.