Διαφωνώ στα περί τουρισμού όταν έπαιζε σε μας. Φαίνεται και απ τα σχόλια τότε εδώ μέσα και από τα νούμερα που έκανε σε είκοσι αγώνες. Προφανώς αν του κάνε πρόταση και ο ΠΑΟΚ θα ερχόταν εδώ, προφανώς το να φιλήσει τη σκατοφανέλα ήταν εντολή στα πλαίσια του να παρουσιαστεί η μεταγραφή του σαν μια δικιά μας "ήττα". Που δεν υφίσταται φυσικά. Επικοινωνιακά τερτίπια. Δεν έχω καμιά απαίτηση από ποδοσφαιριστές μισθοφόρους όπως είναι το 99% πλέον, να δένονται συναισθηματικά με την ομάδα μας εν προκειμένω. Ή μήπως αυτοί που παίζουν τώρα σε μας και βαράν το σήμα στη φανέλα δεν μπορεί να τα κάνουν αύριο αλλού αυτά; Δηλαδή τρώμε πρόλογο από κάτι Ουάρντες λόγου χάρη (μάλιστα για ανεξήγητο προς εμένα λόγο αποθεώθηκε στην αλλαγή προχθές) που έρχονται και δείχνουν φανέλα και βαράνε τύμπανα; Μόνο όσοι βγαίνουν από τις ακαδημίες μας έχω την απαίτηση να νιώθουν και να σέβονται παραπάνω. Από ξένους μόνο ειδικές περιπτώσεις που είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Κατά τα λοιπά όσοι παίζουν για τον ΠΑΟΚ να σκυλιάζουν και να τα δίνουν όλα μου αρκεί.
Σκατά στη φανέλα της πουστιάς που φόρεσε.