Author Topic: Προετοιμασία-Φιλικά 2015-16  (Read 1384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία-Φιλικά 2015-16
« Reply #20 on: August 13, 2015, 00:41:25 »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #21 on: August 13, 2015, 01:09:32 »
Η πουτάνα η νόβα ενώ όλα τα φιλικά τα δείχνει στο νόβα1, το δικό μας το δείχνει στο νόβα2
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #22 on: August 14, 2015, 21:15:04 »
εβρισαν κοντο και βρυζα βεροια
κατα τα αλλα ...1-0 στο α

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #23 on: August 14, 2015, 22:40:41 »
αντε να τελειωσει το αστειο με το διδυμο μπολεκ κ λολεκ στο κεντρο. μαντουρο προφανως καλυτερος του αλεχαντρο απλα δε το κουραζει οσο ο τζιολης (που τελικα η πασαρει πισω, η στα 4 μετρα η μπουρδουκλωνεται με κατσε) και δε φαινεται. σκονδρας φυρα δεν αντεχεται αλλο. ζαιρο παιρνει τη φανελα σπιτι του, γκαρυ εδειξε τα πρωτα δειγματα μαμου, ας περιμενουμε ομως λιγο. ολσεν θελει πολλη δουλεια.
νομιζω η ομαδα θα αλλαξει τελειως προσωπο με 2 κανονικους παιχτες στο κεντρο (τσιμιροτ σαμπο) αντι του τραγελαφικου διδυμου.
οπωςδηποτε σεντερ μπακ, προτεραιοτητα σε σχεση με φορ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #24 on: August 14, 2015, 23:17:37 »
Το ρεζουμέ για μένα είναι ότι όποιος και να έρθει προπονητής, όποιος έρθει τεχνικός διευθυντής ότι πλάνο και να βάλουν χωρίς παίχτες ομάδα δεν γίνεται. Ο περσινός ΠΑΟΚ σήμερα έχασε χαλαρά από την βέροια και δεν μιλάω για το αποτέλεσμα αλλά για την εμφάνιση. Μακάρι να έρθει ο βόσνιος, να γίνει καλά ο σκαμπό, να μπει ο λέοβατς από αριστερά, να πάρουμε έναν σέντερ φορ καλό, έναν στόπερ και ένα δεκαράκι στην θέση του πέλκα, τότε ίσως δούμε κάτι διαφορετικό. Στην μπάλα η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, στο πρώτο γκολ εύκολο γύρισμα στην περιοχη μας οποιοδήποτε στόπερ επιπέδου κέρκυρας, οφη, εργοτέλη θα την έβγαζε πλάγιο, ο βίτορ που είναι επιπέδου αρούκα και μπελενένσες δηλαδή β΄ εθνική πορτογαλίας μπουρδουκλώθηκε και  την έβγαλε κόρνερ. Σε κάθε ματς αυτό το ταγάρι δίνει 10 φάσεις στον αντίπαλο λόγω της ανεπάρκειάς του είτε κανοντας αστεία φάουλ είτε παραχωρώντας κόρνερ της πλάκας ή κάνοντας ακόμα και χειρότερες χοντράδες και λάθη πίσω στην άμυνα. Το τέρμα φαίνεται γκαφατζής, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πάντως. Κωνσταντινίδης σαν συγκαμένος έτρεχε, κοροβέσης τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτσε, τζιόλης ναυαγοί. Πέλκας προσπάθησε κάτι να κάνει αλλά λίγος είναι για τον ΠΑΟΚ. Μακ ανύπαρκτος, γκάρι ροντρίγκεζ όπως τον είδα εγώ προσωπική ενέργεια δεν έχει, κουλούρης νομίζω είναι χειρότερος και από τάκη σαλπιγγίδη. Στο δευτερο ημίχρονο τώρα ο μαντούρο με τον σαβίδη καλύτεροι ήταν από τζιόλη κάτσε, μαλεζάς ο γνωστός, ο πούγγουρας απειρος, ο σκόνδρας τίποτα, ο τάκης κωμωδία, ο μυστακίδης τίποτα, ο δεληγιαννίδης τώρα είδα ότι επαιξε ούτε το κατάλαβα που εβλεπα το ματς, ο ζαίρο όσο τον είχε αριστερα τίποτα, όταν τον πήγε από δεξιά ήταν πολύ καλός, και προσωπική ενέργεια και ποιοτικό γκολ και γενικά πηγή κινδύνου γιατους αντιπάλους. Η ομάδα βαρυά με φάνηκε, ούτε τρεξίματα είδα, ούτε πάθος, σαν αγγαρεία να κάνουν οι πιο πολλοί.
Για μένα μαλακία του τούντορ που τα έβαλε με τον μουστακύδη, επειδή έκανε μια μαλακία τον ξευτιλίζεις έτσι πανελληνίως. Τι δείχνεις στην ομάδα με αυτή την κίνηση?? ότι είσαι αυστηρός με τους απείθαρχους ή ότι είσαι παρορμητικός? Ελπίζω να μην δούμε αύριο τίποτα τελειώνει ο μυστακίδης και να λυθεί το θέμα όχι γιατί είναι κανένας παιχταράς ο μουστακίδης αλλά γιατί υπάρχουν παίχτες που κάνουν χειρότερεες μαλακίες ή ακόμα δεν κάνουν και τίποτα και δεν τους κουνάει κανείς από την ομάδα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #25 on: August 14, 2015, 23:40:25 »
Απαράδεκτη κίνηση με Μυστακίδη από Τούντορ. Βάλτε του ένας λίγο χαλινάρι, γιατί δεν το πάει καλά έτσι. Το γάμησε και ψόφησε.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: August 15, 2015, 00:04:28 »
Ποιος να βάλει τι σε ποιον και γιατί, δεν κατάλαβα

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: August 15, 2015, 00:36:59 »
ΠΑΟΚ σκηνικο το "out" και γκολ στο καπακι.
Ιγκορ unfair στον πιτσιρικα που εχει ξελασπωσει ως τωρα με τς ασιστ του...
Και μια μαλακια σε φιλικο την δικαιουται και την κερδισε με το σπαθι του...
Να τον μαλωσεις και να τον γαμησεις αυριο αμα τοσο πολυ πια ειναι απειθαρχος...
Αντε κανα "out" στο 14, σε Μακ και σε τζιωλοτζαβελες και ρεστα...
Στα τζιζ γενικα να σε δω, οχι σε κωλομαγκιες της πλακας...
Εχασες ποντους σημερα...
Τα χωρια τελιωσανε...
Τα τραλαλα τραλαλο επισης.
Δε θα (σε) φταινε οι Μυστακιδηδες...
Ετσι σχεδιο και προλογο ουτε καν στο Σπλιτ φαγανε...
Καλωσηρθες, παρτο αλλιως.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: August 15, 2015, 00:43:11 »
Ο Ομπράντοβιτς ξέρω γω έχει διώξει τον Μπιέλιτσα, https://www.youtube.com/watch?v=FDBJNoVVRe0

αλλά εμείς θα βάλουμε χαλινάρι στον Τουντόρ γιατί έδιωξε τον Μυστακίδη.

Που εμένα σταρχίδια μου κι ο πουτάνας γιος ο Ομπράντοβιτς και ο Τουντόρ και ο Μυστακίδης παιδιά αλλά έχουμε δει μαζί νομίζω τον εμετό τον Δώνη να πουλάει τρέλα όχι αστεία και να μην ανοίγει μύτη και τον άλλον τον βλάκα να λέει για Παναγίες και κουμπιά (μεγάλη η χάρη Της μέρα που είναι) και λέμε τώρα για χαλινάρια και όπισθεν γιατί δεν μπήκε καλά στον δρόμο και να το πάρει αλλιώς επειδή σε ΦΙΛΙΚΟ έδιωξε από τον γήπεδο τον ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ.

Παράνοια δηλαδή, όχι αστεία.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #29 on: August 15, 2015, 00:49:41 »
Νταξ, οπως και να το κανουμε, να ξεφτυλιζεις δημοσια εναν πιτσιρικα εδειξε πολυ ασχημα. Και δεν ηταν και τοσο τρελλη μαλακια αυτο του Μυστακιδη. Τεσπα, ατυχη στιγμη ελπιζω, παμ παρακατ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: August 15, 2015, 01:00:32 »
Ναι αλλά δεν το έκανε πρώτη φορά και δεν το κάνει μόνο εκεί που τον παίρνει που λέει ο Αμπαλουτσακέ (αμπαλουτσακά), ο Λούκας και ποιοςάλλοςδενθυμάμαιτώρα πλήρωσαν κατοσταρικο γιατί πήγαν χωρίς καλαμίδες στην προπόνηση. Με λίγα λόγια αυτός είναι, πειθαρχία και γιαβόλ, τον ξέρετε παιδιά (παίκτες), μαλακίες τέτοιες δεν έχει. Αν δεν σας αρέσει μπούλο. Όχι εσύ ρε 14, που πας, έχεις συμβόλαιο 2 χρόνια ακόμα.

Όσο για το τι έγινε, δεν το ξέρω ούτε εγώ ούτε εσείς. Κάπου διάβασα ότι του φώναξε μετά τη φάση και ο Μυστακίδης τον έγραψε. Εγώ λέω ότι την ίδια φάση την έκαναν στην προπόνηση και μετά από 10 φορές που ο Μυστα μόνο σούταρε τον πήρε παραδίπλα ο Τουντόρ και του είπε "κοίτα, για να μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα, άλλη μια φορά να κάνεις τέτοια μαλακία και βγαίνεις έξω, και επίσημο ματς να είναι".

ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Ούτε κανείς μας. Και δε με νοιάζει, τι συζητάμε τώρα, εγώ θέλω να μπουν στη θέση τους όλα τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ που την είδαν επειδή φοράνε τη ριγέ ασπρόμαυρη που σε μερικούς ούτε στη φυλακή δεν θα την έδιναν. Αύριο θέλω να μπει μετά από γκολ σαν το 2ο και να ρίξει σφαλιάρα στον Γλύκο ή στον μπούφο τον Όλσεν που έφαγε κεφαλιά στη μικρή περιοχή, μεθαύριο να φωνάξει τον Παπάζογλου για τιμητική πλακέτα πριν τη σέντρα και να του τη δώσει ο κοντός και να φοράνε και οι δύο το 14, στα παπάρια μου που θα τους κάνει ρεζίλι, έχουμε φάει ντροπές και ρεζίλια στη μάπα από μικρά παιδιά και κοντεύουμε τα δεύτερα -άντα, αυτό δεν είναι τίποτα.