Author Topic: Μπάσκετ 2015-2016 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 16695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μπραβο ρε τσακαλε

απ οτι φαινεται σε τσιτωσα για τα καλα.λοιπον δεν ζηταω κανενα πιστοποιητικο να ξες.δεν το χεις καν για μενα εισαι σε αλλο μηκος κυματος και συμμετεχεις απλα σε ενα φορουμ που γραφει την λεξη ΠΑΟΚ.πιθανως αυτο να ειναι και υπερβαση για σενα η το να δεις μια φορα τον ΠΑΟΚ στα τρια χρονια πχ.νταξει οπως μπορει ο καθενας εννοειται δεν κανω διαχωρισμους απλα ξεφευγω κι εγω γιατι μας τσιτωνεις τα νευρα καθε τρεις και λιγο μειωνοντας την ομαδα

μετα απο καθε νικη μπαινεις να μας γραψεις για τα στραβα της ομαδας.εμεις δεν τα βλεπουμε εσυ μονο τα βλεπεις.ο μαρκοπουλος ειναι παρωχημενος προπονητης και δεν εμπιστευεται τους μικρους σε ηλικια.ταυτοχρονα ομως καταφερνει και φτιαχνει ομαδες με ολη την σημασια της λεξης που στο τελος της χρονιας κρινονται επιτυχημενες λογω αποτελεσματος και δουλειας που γινεται στην διαρκεια της.αν παρεις ολα τα δεδομενα και οχι τα μισα οπως κανεις εσυ θα ελεγες πως ο σουλης με κανονικο μπατζετ πιθανως να κοντραρε την δυαδα.σημερα με αυτες τις συνθηκες δεν προκειται να γινει ποτε αυτο και σιγουρα δεν ευθυνεται ο σουλης.δεν τον ηρωποιω,θα ηθελα να σου πω την αληθεια να χαμε προπονητη τον γκρεγκ ποποβιτς και παικτες σαν τον ντανκαν αλλα δυστυχως μας εκατσε να χουμε τον σουλη και παικτες σαν τον καλε.στην κατασταση μας οτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια.προπονητες της σειρας στυλ πριφτη πχ που εχει το σκουληκι σε ομαδες σαν την δικια μας δεν βγαζανε 6μηνο

παμε παρακατω γιατι λες πως εισαι μπασκετικος.βασικα για μενα ισχυει ενα ντιλιτ στην μνημη μου μετα απο τον 5ο τελικο με την βαζελα το 98.δεν εχω δωσει καν σημασια στην ομαδα που ξαναπηγε τελικο δυο χρονια μετα πανηγυρισα κι εγω το κυπελο του 99 αλλα μεχρι εκει.οι υπολοιπες ομαδες με εξαιρεση εκεινη του πανελουδη με τα δυο μαυρακια ουασινγκτον και παρκερ κρινονται αισχρα αδιαφορες για μενα ως προς το αθλημα αλλα και ως προς τον ιδιο τον ΠΑΟΚ και την ιστορια του.αυτη ειναι η δικια μου αληθεια δυστυχως.μου καθεται λιγο στραβο να κατσω να συζητησω για παικτες που πριν 10 χρονια αναθεμα κι αν παιζανε α2 και πριν 20 β εθνικη.

αν θες την γνωμη μου επειδη και στα ματια του προπονητη οι παικτες αυτοι δεν εχουνε καμια διαφορα.δηλαδη τον κασελακη τον ειδαμε 2 χρονια στην ομαδα.ο παικτης δεν κανει και η συγκριση με τον κακαρουδη πχ στα στατιστικα του την διαρκεια που παιζουνε και οι δυο στον ΠΑΟΚ γερνει προς την μερια του αμπαλου του κακαρουδη.βλεπουμε λοιπον πως με μετριους εως κακους παικτες πας να παιξεις και στην πενταετια μαρκοπουλου εχεις βγει 3 φορες τριτος.
μιλας πολλες φορες για κορμο.κορμο θα μπορουσες να εκανες με τσαιρελη μπογρη κουπερ πειν.
ηλικια καλη ολοι παιχτες που αμα παιζανε μαζι δευτερη χρονια θα δενανε περισσοτερο και θα ειχανε ανωτερα αποτελεσματα κτλ κτλ.προτιμησαν να φυγουνε στο τελος της χρονιας.και καλα κανανε φραγκα πανε να βγαλουνε για 10 χρονια πληρωνεσαι στο αθλημα αυτο

δυστυχως ομως μονο ο μαργαριτης και ο τσοχλας μας εμεινε απο τοτε.γιατι αραγε;γιατι δεν κανουν για πουθενα και γιατι και λογω ηλικιας δεν προκειται να τους παρει κανεις να τους εμπιστευτει και να τους δωσει και χρονο.
εσυ ομως με αυτους εχεις φτιαξει εναν κορμο.καλως κακως αυτοι ειναι ο κορμος σου.ναι προφανως δεν πας πουθενα με τετοιους παικτες.ακομα και να μην ξερεις μπασκετ η φυσιογνωμια και μονο του απολλωνα σε αποτρεπει και να μαθεις.στηριζεσαι ομως πανω τους γιατι ξερεις πως δεν θα φυγουνε.αυτη ειναι η προοπτικη που δινει σημερα ο ΠΑΟΚ και μ αυτη ας μαθουμε να ζουμε.δυστυχως κανεις δεν στηριζει την ομαδα.η αποψη μου πανω σε αυτο ειναι πολυ απλη.αμα θες πραγματικα να κρινεις καντο σωστα.πανε παρε ενα διαρκειας δειξε δηλαδη οτι αυτο το πραγμα το πονας για την κατασταση που εχει περιελθει και μετα κραξε αμα θες να βγαλεις τα σωψυχα σου

να μιλησουμε για μπασκετ.πηρες ενα 5αρι που ξερει τα βασικα και κατευθειαν κερδισες ματς με πολυ καλυτερη ομαδα απο σενα.η ομαδα εχει και φετος την λογικη της συλλογικης προσπαθειας για να κερδισεις το ματς κατι που εμενα μ αρεσει.απο ολους οσους ηρθανε ξεχωριζει ο τεπιτς σαν την μυγα μες στο γαλα γιατι εχει μπασκετικο μυαλο και ειναι αρκετα ευφυης.προχθες εβγαλε μια πασα που ειχα καιρο να δω απο παικτη του ΠΑΟΚ νομιζω στον χοντρο.και φαινεται κιολας αυτο οταν βγαινει απο το παιχνιδι κατευθειαν χανεις σε οργανωση και αμυνα.
για βασιλειαδη δεν θα πω κατι για μενα δεν εγινε ποτε σουπερ παικτης αλλα ειναι τουλαχιστον αφορμη να βλεπεις στο γηπεδο το ιδιο συστηματακι που εβγαζε τον μπανε στα 90ς απο τα σκριν για να σουταρει.

τελος οσα γραφεις για τις μπασκετες στα γιαννενα ειναι αστεια.προσωπικα γελαω να σου πω την αληθεια.νταξει καταλαβαινω θεωρεις πως επειδη δεν εχει βγει ουτε ενας παικτης αξιας απο εδω ποιος ειναι αυτος που σου μιλαει για μπασκετ.βλεπεις το θεμα με την ιδια ακριβως κριτικη σταση που σε βλεπω εγω για τον ΠΑΟΚ.δικαιωμα.απλα ετσι για να πληροφορηθεις στην ομαδα που πηρε το παγκοσμιο το 95 με ρετζια γιαννουλη κτλ κτλ παιζανε και τρεις πρεβεζιανοι.οχι στην καταγωγη στην γαλουχηση αν και φυγανε μικροι γιατι το ταλεντο δεν μπορουσε να καλουπωθει εδω.αφου εισαι παππους θα γνωριζεις ποιοι ειναι...οσο για το μπασκετ στην περιοχη ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν ανθιζει γιατι αυτοι που το διαχειριζονται χρονια ολοκληρα ειναι κερδοσκοποι και μονο.καμια αξιοκρατια πολλα ταλεντα πηγανε ακλαφτα γιατι απλα στην θεση τους παιζανε αυτοι που οι πατεραδες τους δινανε τα περισσοτερα.νομιζω ετσι συμβαινει παντου..
α και που εισαι μην τραβιεσαι μεχρι εδω.θα ερθω εγω στην πατρα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Βλέπω να προπονούμε τον χοντρό και να πηγαίνει στον γαύρο, αν και αυτοί ψάχνουν πιο αθλητικούς ψηλούς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Με αφορμη το αρθρο του gianniwths4 θα γραψω για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ την δικη μου ΑΠΟΨΗ.......

1) O gianniwths4 το ειπε οπως ακριβως το σκεφτεστε πολλοι......ή ποποβιτς-ντανκαν ή μαρκοπουλος-καλλες.......αυτο ΟΧΙ κατα την γνωμη μου αλλα κατα γενικη ομολογια δεν εχει να κανει απλως με το μπασκετ αλλα ειναι ΕΝΑΝΤΙΑ στην λογικη του αθλητισμου.....κατα την δικη μου ΓΝΩΜΗ ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ που λεει οτι ο πρωτος ειναι τα παντα και οι υπολοιποι μηδενικα,ιδιοι,τιποτα!

2) Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ειναι οτι ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να εχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ στοχο την οικονομικη εξυγιανση......ειμαστε πολυ κοντα στην χρεωκοπια και ο μεσσιας σαββιδης δεν ερχεται.........ως εκ τουτου ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ κατα την αποψη μου και η συμμετοχη στην ευρωπη που σε βαζει πολλα χιλιαρικα μεσα καθε χρονο και η αγωνια να βγουμε 3οι παιρνωντας παικτες που δεν ειναι για το πορτοφολι της ομαδας κτλ κτλ που εχω ξαναπει.........δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ θετικο αντικτυπο στην ομαδα η 3η θεση και το eurocup......ασε που κανενας ΠΑΟΚτσης δεν νοιαζεται......οι λιγοι που νοιαζομαστε θα νοιαζομαστε ακομα κι αν ειμαστε 10οι!

3) Με ΔΕΔΟΜΕΝΑ τα πιο πανω η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ειναι οτι θα επρεπε να εχεις ΚΑΘΕ χρονο μια ομαδα με 14 ελληνες παικτες που θα αποτελουνταν απο νεους,γερους και παιδια που θα επαιζαν ΟΛΟΙ κι ας εβγαινες και 10ος(που δεν θα εβγαινες) και η οποια θα σου στοιχιζε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 χιλιαρικα λιγοτερο ΣΥΝ αλλα τοσα περιπου (δεν θυμαμαι ποσα ειχε βγαλει την ζημια ο ΜΠΑΝΕ) που θα γλυτωνες αν δεν επαιζες ευρωπη!
ΟΛΑ αυτα μεχρι να ξεχρεωσεις.......

4) Απο την στιγμη που δεν εφαρμοζεται αυτη η σφιχτη οικονομικη πολιτικη η δικη μου αποψη ειναι η εξης......ΟΚ θελεις να παιζεις ευρωπη και να εχεις ομαδα για 3η θεση.......κρατα καποια νεα παιδια που ΗΔΗ ειχες παρει για παγκιτες......εγω δεν λεω οτι οι σαλουστροι ειναι 5αδατοι παικτες που λεγαμε παλια,για ομαδα 4αδας.......αλλα το ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΠΑΟΚ αγωνιστικα ειναι ο παγκος......εγω μιλαω ΚΥΡΙΩΣ για κορμο στον παγκο......5αδατους παικτες παιρνεις καθε χρονο.....το προβλημα ειναι οτι τους βαζεις για 35 λεπτα γιατι δεν εχεις πολλες φορες κατι αξιολογο πισω και οταν τους βαζεις καποιους παγκιτες η αποδοση της ομαδας πεφτει κατακορυφα......βεβαια δεν σημαινει οτι αυτοι που λεω εγω "οι παικτες του 15λεπτου" δεν μπορουν να εξελιχθουν και σε 5αδατους......ο τσαιρελης την 1η χρονια δεν ηταν 5αδατος για παραδειγμα.....

5) Πιο συγκεκριμενα.......εφερες σε πολυ καλη ηλικια 20-23 τους γιαννακιδη,χρυσικοπουλο,κασελακη,σαλουστρο τους ειχες δουλεψει αλλους λιγοτερο κι αλλους περισσοτερο,εβγαζαν ενα 15λεπτο μια χαρα,σου εδιναν 5 ποντους,μερικα ριμπαουντ,εβγαζαν 2-3 αμυνες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,υπηρχαν προοπτικες στα επομενα χρονια να σου αποδωσουν και κατι περισσοτερο ,τους εδιωξες και αυτους που εφερες δεν κανουν ΟΥΤΕ αυτα και δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ περιθωριο βελτιωσης λογω ηλικιας........

6) ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ με την ισοπεδωση........δεν ειναι το ιδιο ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ με τον κακαρουδη ουτε ο γιαννακιδης με τον βουτσιτσεβιτς........δεν μπορω να βαλω στο ιδιο τσουβαλι αυτον που ειναι πλει μεικερ και δινει 2-3 ασιστ με αυτον που δινει πασες στον αντιπαλο ή στον τυπο που τρωει σπορια στην εξεδρα.......ουτε τον ψηλο που μαζευει 3-4 ριμπαουντ με εκεινον που ειτε κοιταζει βιδωμενος στο παρκε τους αλλους να αιωρουνται πανω απο το κεφαλι του  ειτε ειναι μακρια απο τη ρακετα μονιμως......ουτε τον γκαρντ που βαζει 5 ποντους σε καθε ματς με αυτον που βαζει 1 καλαθι ανα 2ο ή 3ο ματς....ουτε τελος αυτον που βγαζει 2-3 αμυνες,κλεβει καμια μπαλα,ζοριζει εστω και λιγο τον αντιπαλο να σουταρει με αυτον που κανει τον τροχονομο ή δεν προλαβαινει καν να δει πως τον περασε σαν σταματημενο ο αντιπαλος!
Οι παικτες που υποστηριζω εγω μπορουν να συνεισφερουν στην αμυνα,στα ριμπαουντ, λιγο στην επιθεση και ΚΥΡΙΩΣ να βελτιωθουν σε ολα αυτα και οι βετερανοι του μαρκοπουλου ΜΟΝΟ στο σκοραρισμα κι αυτο οχι παντα καθως μπορει σε 6-7 ματς να ειναι αποντοι και σε ενα αλλο να βαλουν 10-15 ποντους......αλλα δεν μπορουν να προσφερουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου.....καπως ετσι φτασαμε σε αυτο το χαλι το αμυντικο και να παιζουν βολει στην ρακετα μας.......μεταξυ του παικτη εργατη και του παικτη "παιρνω την μπαλα και σουταρω ΜΟΝΟ" προτιμω τον πρωτο.....σιγουρα χρειαζονται και οι 2 σε μια ομαδα αλλα για να εισαι πιο ΟΜΑΔΑ χρειαζεσαι περισσοτερους "εργατες"......για να το πω με ενα παραδειγμα......προτιμουσα σαν παικτη τον γκετσεφσκι απο τον μαρσαλ με την λογικη αν μπορουσα να κρατησω για 5 χρονια 1 απο τους 2 θα προτιμουσα τον γκετσε!

7) Βλεπω και το εχω πει πολλες φορες και τωρα μια τελευταια......οι υπερασπιστες του γερου ειναι πολυ αυστηροι με παιδια 20,21,22 χρονων και πολυ ανεκτικοι με τους βετερανους ενω θα επρεπε να συμβαινει το αντιθετο!

8)  Εν κατακλειδι, ο γερος εχω παραδεχτει οτι με οποιους δουλευει τους βγαζει τον καλο τους εαυτο και τους βελτιωνει και γι'αυτο ακριβως θα επρεπε να κρατησει οσους νεαρους παικτες ειχε φερει,να παρει αλλους τοσους απο το να μεινει η δουλεια στην μεση,να ειναι συνεχεια ραβε-ξηλωνε και να μεινει με παικτες που πρεπει να γυρισουν στον θερμαικο γιατι εκει ειναι η θεση τους και οχι στην Α1!

9) Συμφωνω και τα ξερω κι εγω ολα τα παιχνιδια τον μανατζαραιων και το τι γινεται με τις μικρες εθνικες ομαδες και ολα αυτα που εχετε γραψει κατα καιρους πολλοι.
Ο bane τις προαλλες εγραψε οτι ο βαζελος εχει 12 κονιαρηδες και ισως καλυτερους.....τι τον εκανε λοιπον τον βαζελο να αγορασει απο εμας;ειναι ενα βιτσιο;ειναι απλως η λογικη να αποδυναμωσουμε τον αντιπαλο;το κυριαρχο πιστευω ειναι οτι ειχε εμπειριες απο εθνικες ομαδες και απο συμμετοχη σε πρωτη ομαδα στην Α1 και αυτα ειναι σημαντικα!
Εγω πιστευω οτι ανεξαρτητα του γιατι καποιο παιδι εχει πρωθηθει στις μικρες εθνικες ή στην Α1 οι εμπειριες που εχει αποκομισει ειναι πολυ σημαντικες και παιζουν πρωτευοντα ρολο οταν εχεις να συγκρινεις 2 περιπου ισαξιους παικτες!

Τελοσπαντων πολλα θα μπορουσα ακομα να γραψω αλλα απλως θα κουραζα κι εμενα κι εσας.....αυτα εν ολιγοις και δεν θα επανελθω!

« Last Edit: November 18, 2015, 12:10:00 by rebelpappous »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
βασικα ετσι οπως τα εγραψες ειναι μια οπτικη που προσωπικα δεν θα διαφωνουσα αν την εβλεπα και νομιζω το εγραψα κιολας οτι το μεγαλυτερο φαουλ του μαρκοπουλου ειναι οτι δεν εμπιστευεται τους μικρους σε ηλικια παικτες

βεβαια προσωπικα δεν μπορω να ξερω γιατι εφυγε ο γιαννακιδης πχ.αν θυμαμαι καλα ο ιδιος εφυγε γιατι ηθελε να παιζει περισσοτερο.το ιδιο συνεβη και με τον μανωλοπουλο αν θυμαμαι επισης καλα.το ιδιο και με τον χρυσικοπουλο.τον παππα τον τσαιρελη τον μπογρη ακομα και τον χαριτοπουλο δεν μπορουσες να τους κρατησεις οικονομικα.τον κασελακη τον στηριξες σαν ομαδα και σαν προπονητης οσο δεν πηγαινε,δεν βελτιωθηκε καθολου και ο τυπος προτιμησε να παει στο χανουμι γιατι θα επαιζε εκει πρωταγωνιστικο ρολο

τεραστιο φαουλ του μαρκοπουλου με τον σαλουστρο που αμα δουλευε ο ιδιος το σουτ του(γιατι μπασκετ δεν ξερει,ουτε μπασιμο δεν μπορει να κανει) θα γινοτανε ενας πολυ καλος αμυντικος με επικινδυνο σουτ.εκει συμφωνω οσο δεν παει στο οτι τον εδιωξε για να παρει τον χατσερ με προσχημα την περιφερειακη αμυνα.και πηρε παικτη που δεν παιζει καν αμυνα

αλλα μιλας για ισοπεδωση οταν ισοπεδωνεις εσυ ο ιδιος το ποστ που κανω μιλωντας πως θελουμε η το ενα η το αλλο...οχι αυτο που θελω εγω ειναι τον ΠΑΟΚ 11ο καθε χρονο με 10 χιλιαδες διαρκειας.

αν με ρωτας δηλαδη εμενα τι θελω ειναι 10 χιλιαδες τρελαμμενους καθε σαββατο στο γηπεδο να φωναζουνε ΠΑΟΚ ολε και η ομαδα αρκει να μην πεφτει.τιποτα αλλο.μονο η λεξη ΠΑΟΚ φτανει για μενα

αυτο δεν καταλαβαινεις και μπαινεις εδω μεσα και μας ανεβαζεις τα σκατα στο κεφαλι μετα απο καθε νικη να  μας πεις για το αν κανει η δεν κανει ενας παικτης οποιος κι αν ειναι αυτος...αυτο ελπιζω καποια στιγμη να το καταλαβεις μπας και συννενοηθουμε ποτε εδω μεσα ως ανθρωποι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
35 πόντους σε 10 λεπτά έφαγαν τα καρναβάλια από τους Σικάγο Μπουλς της Ουγγαρίας.
Ζώα ντυμένα και δυστυχώς ντυμένα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Εχω μια υποψια οτι το εχασαν επιτηδες......τοσο κακο κοουτσαρισμα στην δ' περιοδο και τοση αδιαφορια απο τους παικτες.........η ομαδα δεν μπορει να αιμοραγησει οικονομικα κι αλλο περνωντας στην επομενη φαση.....δεν εχει οικονομικη βοηθεια απο πουθενα,ουτε απο τον κοσμο ουτε απο κοντομηνα ουτε απο σαββιδη φετος......ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτο θα επρεπε να μην δηλωσουν συμμετοχη φετος.......καθονται και ΛΕΡΩΝΟΥΝ την ιστορια του ΠΑΟΚ με τετοιες ηττες!Αφου δεν εχουν λεφτα ουτε για τα ταξιδια........

Παντως αν δεν το εκαναν επιτηδες ο γερος πρεπει να παραδιδει σεμιναρια με τιτλο "ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ"!!!

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Πω πω τι πρωτόγνωρη ξεφτίλα ήταν αυτή ρε μλκ, να κερδίζουμε με 17 πόντους 10' πριν τελειώσει το ματς και να το χάνουμε, δεν έχει ξαναγίνει τέτοια αυτοκτονία στον μπασκετικό ΠΑΟΚ  :'( :'( :'(

Offline bane

• Αλλαγή
επειδη δεν παει αλλο ,αυτη η γσ σημερα δεν ξερω τι εβγαλε αλλα η ομαδα θελει αμεσα εναν χοσαδα εστω των 2 εκ ευρω καθε χρονο.αυτο δεν αντεχεται αλλο ,απλως υπαρχουμε σαν ομαδα, καμια διακριση,16 χρονια τωρα σε λιγο δεν θα πηγαινει ουτε ο φροντιστης στο γηπεδο.προτιμω να παραιτηθει σημερα κιολας μπανε και ματζικ, μπας και ξυπνησει κανενας.δλδ εχω φτασει να νοσταλγω και εδω ποδοσφαιρικο αερα .καλυτερα πουτανα ολα παρα ησυχια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αλλη μια ιστορικη ξεφτιλα..41-58 ειναι στο 31 και καταφερνεις και τρως 37 ποντους σε 9 λεπτα..37 οχι απο τους Γκολντεν Στειτ Γουοριορς του Καρυ αλλα απο την Σολνοκι του Βοιβοντα.. αντε γαμηθειτε απαντες και ειδικοτερα εσυ Μαρκοπουλε γιατι εσυ το εχασες σημερα

Offline bozik

• Αλλαγή
δεν έχει ξαναγίνει τέτοια αυτοκτονία στον μπασκετικό ΠΑΟΚ  :'( :'( :'(

:'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Offline george4

• Αλλαγή
ÁíáâïëÞ ôïõ áãþíá Ðáíáèçíáúêüò - ÐÁÏÊ

Ôá ðïëëÜ êáé óïâáñá ðñïâëÞìáôá õãåßáò ðïõ ðáñïõóéÜóôçêáí óå üëç ôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ, åß÷áíùò áðïôÝëåóìá ôçí áíáâïëÞ ôïõ áãþíá Ðáíáèçíáúêüò - ÐÁÏÊ, ýóôåñá áðü áðüöáóç ôçò ÅðéôñïðÞò ÐñùôáèëÞìáôïò ôïõ ÅÓÁÊÅ.

Ìå ôçí áäõíáìßá ïêôþí ðáéêôþí ôçò ïìÜäáò íá ðñïðïíçèïýí êáé ôá óõìðôþìáôá ßùóçò êáé ãáóôñåíôåñßôéäáò íá Ý÷ïõí êáôáâÜëåé äÝêá óõíïëéêÜ ìÝëç ôçò ïìÜäáò, ï ÐÁÏÊ êáôÝèåóå åðßóçìï áßôçìá áíáâïëÞò ôïõ áãþíá óôïí ÅÓÁÊÅ, ðïõ ðÞñå ôçí áðüöáóç êáé ôçí ãíùóôïðïßçóå ìå ôçí åîÞò áíáêïßíùóç. "ÌåôÜ áðü åéóÞãçóç ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ ÅÓÁÊÅ ê. Ãéþñãïõ ×áëâáôæÜêç, ç ÅðéôñïðÞ ÐñùôáèëÞìáôïò áðïöÜóéóå ïìüöùíá ôçí áíáâïëÞ ôçò ðñïãñáììáôéóìÝíçò ãéá ôçí ðñïóå÷Þ ÄåõôÝñá 23/11 óôï ÏÁÊÁ óõíÜíôçóçò Ðáíáèçíáúêïý – ÐÁÏÊ ãéá ôçí 7ç áãùíéóôéêÞ ôçò Basket League ÓÊÑÁÔÓ, ãéá ëüãïõò áíùôÝñáò âßáò. Ç íÝá çìåñïìçíßá äéåîáãùãÞò ôïõ áãþíá èá áíáêïéíùèåß åíôüò ôùí çìåñþí".

Áíáðüöåõêôá êáé ôï óçìåñéíü ðñüãñáììá ôçò ïìÜäáò, ôñïðïðïéÞèçêå óå áôïìéêü ðñüãñáììá ðñïðüíçóçò ãéá ôïõò åëÜ÷éóôïõò äéáèÝóéìïõò ðáßêôåò, üóïõò ãëßôùóáí äçëáäÞ áðü ôá ðñïâëÞìáôá ðïõ Ýðëçîáí ôçí ïìÜäá ôéò ôåëåõôáßåò çìÝñåò.

http://www.paokbc.gr/news/news/4624
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Στις 28/12 ο ημιτελικός Κυπέλλου Φάρος - ΠΑΟΚ

Αλλαξε ημερομηνία του παιχνιδιού Φάρος Κερατσινίου - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και αυτό θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου και όχι στις 12/12, όπως αρχικά προγραμματίστηκε

Η ημερομηνία του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Φάρος - ΠΑΟΚ άλλαξε (ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 12/12), όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Κερατσινίου. "Πριν λίγο ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η αλλαγή των ημερομηνιών για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι ο Φάρος Κερατσινίου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα στις 28 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Κλειστό του Κερατσινίου.

Το άλλο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναικού και του Άρη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 27 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο ΟΑΚΑ. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Novasports", αναφέρει η ανακοίνωση. Αυτό έγινε γιατί στα μέσα του Δεκέμβρη είναι η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία για να "τοποθετηθεί" το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, το οποίο αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων των παικτών του "Δικεφάλου" με την γαστρεντερίδας.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Paok/stis-28-12-o-hmitelikos-kypelloy-faros-paok.3786934.html

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Τότε ομως θα έχουμε τον σοφο ή όχι;  ??? Κανονίστε να γαμηθει το σύμπαν παλι
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
ΆΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Εχουμε αγωνα σήμερα 5ε η είσοδος απόψε
όσοι πιστοι..........
εγώ θα είμαι ΕΚΕΙ.

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Κούρασε η φάση του να ξεκινάμε γαμιώντας στην 1η περίοδο και μετά να ακολουθεί κατηφόρα.. δε φτάνει που δεν παίζουμε άμυνα, πετάμε και τις βολές στα σκουπίδια.. κλάμα στη φάση που ο σόφο γυριζε στην άμυνα με καθυστέρηση και έκλεψε την μπάλα γιατι δεν τον είδαν οι ρώσοι.. άντε να τελειώνει και το αστείο με την ευρώπη
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ωρες ωρες σου προκαλει αηδια αυτη η ομαδα.. ξεκινας με 23-9 και 11 στους 10 ΠΑΟΚτσηδες απλα περιμενουν ποτε θα φας το 15-35 σερι θα ειναι στην 2η περιοδη θα ειναι στην 3η ε καπου θα ειναι.. ουτε σε τοπικα πρωταθληματα αυτο το ρεζιλι να τρως σε 2ο σερι ματς 30τοσους ποντους σε ενα δεκαλεπτο.. για να μην πω για τις βολες ουτε σε γυναικειο μπασκετ δε σουταρουν με τετοια ποσοστα..

Και συ Σουλη παρτο αλλιως γιατι μας γυρνας τα μυαλα τελευταια.. βγαζεις τον Τεπιτς που ειναι ο καλυτερος παιχτης και βαζεις Ντουβνιακ στην 4η περιοδο εισαι σοβαρος? Τι σοβαρος να εισαι εδω βαζεις τον Δεδα για πρωτη φορα στο 34 να σου γυρισει το ματς και το -7 γινεται -20.. αντε γαμηθειτε ολοι μας καρκινιαζετε συνεχως ρεζιλευεται την ομαδα γαμω τα παντα σας

Υ.Γ1Τραγικο το πανο που σηκωθηκε υπερ Πουτιν εκει που λες πως εχει πιασει πατο οπαδικα ο ΠΑΟΚ παντα βρισκεται και κατι πιο κατω..

Υ.Γ2 Φερε παιχτες αμεσα και συ ρε φαφλατα τσαρε και ασε τις δηλωσεις.. δεν παει αλλο αλλιως διαλυστε το το γαμωτμημα ποναει η καρδια μας

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Υ.Γ1Τραγικο το πανο που σηκωθηκε υπερ Πουτιν εκει που λες πως εχει πιασει πατο οπαδικα ο ΠΑΟΚ παντα βρισκεται και κατι πιο κατω..

ετσι ακριβως

Πανό υπέρ του Πούτιν στην Πυλαία φέρνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο

Λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα σήκωσαν ένα πανό στα αγγλικά και στα ρώσικα, που έγραφε: «Πούτιν είμαστε μαζί σου, τώρα είναι η ώρα να δείξεις τη δύναμή σου».
Προφανώς και θέλησαν με τον τρόπο τους να πάρουν θέση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, αλλά ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κομισάριο της αναμέτρησης, καταγράφηκε και θα επιφέρει στον ΠΑΟΚ ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

http://www.paok365.net/2015/11/blog-post_994.html
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
νομίζω ότι ήρθε η ώρα για να φύγουν μερικοί?????
Όχι  ο Σούλης....
Ίσως  πιο πάνω
Bane σε αγαπάω, με σένα τρελάθηκα , αλλά φτάνει, η αγάπη μου  για τον ΠΑΟΚ είναι πιο μεγάλη από αυτη που έχω για σένα.
ήρθε η ώρα να φεύγεις , δεν κανεις τίποτε καλό που μένεις και φέρνεις αυτούς τους παίχτες ................
Δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος
Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ είσαι
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ