Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - βαζελος Τρίτη 2/6/2015 ώρα 20:30 novasports2  (Read 746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline petran4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΕΝΙΚΟΙ

όπως τους ειπε και ο δικος τους ο μιχαλακης χθες...

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Nτροπή το σημερινό ματς και όλη η σειρά.
Ή βρίσκουμε φράγκα ή συνεχίζουμε καμιά 20ετία ακόμα με ταβάνι τη τρίτη θέση η οποία δεν προσφέρει και τίποτα -άντε μια θέση στο eurocup που και 'κει είσαι κομπάρσος-.
Καμία εξέλιξη αφού δεν κοντράρεις καν το χειρότερο βάζελο της 20ετίας.
Aς κοιτάξουν να μη κάνουν καμιά μαλακία με το ερπετό τουλάχιστον.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ντροπή για ποιόν ?
ας κάνουμε την αυτοκριτική μας πρώτα σαν κόσμος και μετά ας ψάχτουμε για ευθυνες στους άλλους.

Υ.Γ ο ... "χειρότερος¨ βάζελος της 20ετίας έχει πάλι 25 φορές το δικό σου μπάτζετ, τα κοράκια και ακόμη με τους τραυματισμούς το ρόστερ του είναι τουλάχιστον διπλάσιο από σένα που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τον αστείο βον.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Την αυτοκριτική μας τη κάνουμε εδώ και χρόνια, τη ξέρουμε δεν χρειάζεται ανάλυση.Είμαστε τραγικοί.
Από κει και πέρα και η ομάδα πρέπει να σου δείξει δυο πράγματα.
Όχι να μπαίνει και να χάνει 0-20 !!!
Μη περιμένεις να ρθει ο κόσμος για να φτιάξεις ομάδα.
Πάλι θα γυρίσουμε στο ''η κότα κάνει το αυγό ή το αυγό τη κότα ?''

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
καλα ναι.. ειδαμε κ μετα το ματς που τους πηραμε με 17... ξεσκιστηκε ο κοσμος να στηριζει...

αλλα αν εβγαινε κανας τελικος με πατρα στο οακα θα ψαχναμε εισιτηρια...

το 0-20 της αρχης ειναι κατορθωμα ΚΥΡΙΩΣ της απουσιας του κοσμου μας...

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Ο κόσμος χρειάζεται ΣΤΟΧΟΥΣ. Βλέπε ημιτελικό με βάζελο και βόλε'ι' . Χάντμπολ δεν βάζω γιατί και κει απών ήταν.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
πως.. πως.. εχουμε στοχους...

γαυρο.. βαζελο και ρουλη να κερδιζουμε και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν...

και αμα ερχεται κανα ρεθυμνο κ κανει τπτ διπλα μπροστα σε συγγενεις κ φιλους κλαιμε το μακαριτη που πεθανε 20 χρονια τωρα...

εγω παντως ειδα στο οακα το χανουμακι που ειναι εξω απο 4αδα να εχει οταν επαιξε με εμας χαλαρα μια 4αρα χιλαδες κοσμο...

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Nαι και γω θυμάμαι που χτυπούσε ευρωλίγκα η αεκ και πρωτάθλημα και έπαιζε μεταξύ συγγενών και φίλων.
Κάτσε να συνηθίσουν τις τριτοτεταρτοπέμπτες θέσεις για καμιά πενταετία και να δούμε πόση καύλα θα έχουν.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
εγω παλι θυμαμαι το παλε να ειναι γεματο γτ επαιζε ο ΠΑΟΚ...

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

ΝΤΡΟΠΗ δεν είναι το σημερινό, αλλά quotes σαν το παραπάνω μετά από τη φετινή και την περσινή χρονιά.

Σόρυ κιόλας που με 6 παίκτες δεν αποκλείσαμε τον βάζελο παιδιά, αποχή προτείνω, καλά και αν γίνει καμιά στραβή με το σκουλήκι ε, εκεί να δεις αποχή, ούτε 100 άτομα στο παλατάκι του χρόνου.

Αν έρθει κάνας Ρώσος μεγιστάνας και δώσει ΟΡΑΜΑ όμως, όλοι εκεί, εμείς μαζί για μια ζωή αετέ δικέφαλέ άιντε αιντέ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
brigate η κατάσταση τόσο στο άθλημα είναι δεδομένη όσο και στον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Ας κάτσουμε όλοι σπίτια μας και πίσω από το πισι
να κράζουμε δεξια και αριστερά και στο γήπεδο να ναι 500 νοματαίοι. αυτοί είμαστε...περιμένουμε τον κάθε μεγιστάνα να μας δώσει όραμα...
....κατάντια...

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **

ΝΤΡΟΠΗ δεν είναι το σημερινό, αλλά quotes σαν το παραπάνω μετά από τη φετινή και την περσινή χρονιά.

Σόρυ κιόλας που με 6 παίκτες δεν αποκλείσαμε τον βάζελο παιδιά, αποχή προτείνω, καλά και αν γίνει καμιά στραβή με το σκουλήκι ε, εκεί να δεις αποχή, ούτε 100 άτομα στο παλατάκι του χρόνου.

Αν έρθει κάνας Ρώσος μεγιστάνας και δώσει ΟΡΑΜΑ όμως, όλοι εκεί, εμείς μαζί για μια ζωή αετέ δικέφαλέ άιντε αιντέ

Aυτό κατάλαβες?
Ότι απαίτησα να πάμε τελικό? ε, τότε να χάνουμε 30 πόντους σε κάθε ματς να τελειώνουμε αφού δεν πρέπει να έχω απαιτήσεις σαν ΠΑΟΚτσής!
Προφανώς πίσω απ'το pc δεν μπορώ να σε πείσω για το πόσες φορές έχω πάρει διαρκείας ή εισιτήρια ή χρήματα στη μπουτίκ (του μπάσκετ) τα τελευταία 15 χρόνια και θα συνεχίσω. Δεν το 'κανα επειδή το θεωρώ καθήκον, ούτε φυσικά επειδή περίμενα τίποτα καλό.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
αυτοί είμαστε...περιμένουμε τον κάθε μεγιστάνα να μας δώσει όραμα...
....κατάντια...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Brigate δεν ξέρω πόσα διαρκείας ή κασκόλ της μπουτικ έχεις και με όλο το θάρρος που μπορώ να σου έχω δεν με ενδιαφέρει. Γράφεις ότι ο λόγος που δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο είναι ας πούμε γιατί εδώ και 2-3 χρόνια θέλει να έρθει αλλά δεν τον τραβάει η ομάδα, δηλαδή,

σοβαρά τώρα;

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω πόσο αχάριστο είναι αυτό για την συγκεκριμένη ομάδα, όχι αν δεν μπορείς να το καταλάβεις από μόνος σου.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Δεν γουστάρω να μπαίνω μέσα και να είμαι 0-20 με τη βαζέλα ή να είμαι στο τρίτο δεκάλεπτο ισοπαλία και μετά να τρώω 30 πόντους στο κεφάλι.
Η απάντηση ''αυτό είναι το μπάτζετ τους'' δεν μου αρκεί.
Δεν αφορά την ομάδα των τελευταίων δύο ετών, λάθος κατάλαβες.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν ειναι φαινομενο ΠΑΟΚ. Ειναι του μπασκετ στην ελλαδα. Πως να το κανουμε δηλαδη, εχει φτασει σε τραγικα χαμηλα επιπεδα. Εδω οι γαυροι τελικο ευρωπης πηγαν και στον ημιτελικο ηταν δεν ηταν 1500ατομα.. Μην τρελαθουμε.. κραζουμε τον κοσμο. Αφου αυτη ειναι η νοοτροπια σαν λαος και οχι σαν ΠΑΟΚ. Δεν πας στο γηπεδο γιατι παιζει ο ΠΑΟΚ, αλλα οταν εχει κατι να σου δωσει (οραμα ή στοχο ή θεαμα). Αυτο δεν αλλαζει πως να το κανουμε. Δεν ειμαστε γερμανια ουτε αγγλια. Ουτε οι γαυροβαζελοσκωληκοχανουμισες ειναι διαφορετικοι απο εμας. Αρχιδια μαζευει και η αεκ.
ΠΑΟΚ G4Α