Author Topic: Frank Arnesen Αθλητικος Διευθυντης  (Read 16163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Frank Arnesen Αθλητικος Διευθυντης
« Reply #220 on: February 02, 2016, 19:33:25 »
Στα γρηγορα, δεν εχω προβλημα με τους παικτες που εφερε ο αρνεσεν. Το προβλημα μου ειναι η μονιμη εμμονη οτι αυτους που ηρθαν τωρα τους φορτωσε στον αμοιρο και απειρο δανο καποιος αλλος. Συμπληρωματικα, αν δωσουμε στους ξενους και στον αρνεσεν κανα διχρονο να δειξουν τι αξιζουν τοτε να δωσουμε στους ισαιες βελιδηδες αλλο τοσο και σωστα δινουμε και στα λοιπα αιλυνακια. Να μαστε σωστοι ετσι. Η οχι;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #221 on: February 02, 2016, 19:33:59 »
Ρε biv, γύρω από τον άξονα μας μου φαίνεται γυρνάμε...
Ας βάλουμε λοιπόν στην άκρη λίγο αυτό που είπε ο rabbit κι ας σχολιάσουμε αυτά που λες εσύ.
Στα λεφτά που υποτίθεται ότι έδωσε σε μεταγραφές, γιατί δεν συνυπολογίζεις όσα πήρε από μεταγραφές? Κι εγώ δεν μιλάω για έσοδα της ΠΑΕ (όπως δεν μιλάς για συμβόλαια εσύ), για πωλήσεις μιλάω.
Δηλαδή εσύ δηλώνεις βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να έχει ένα budget συμβολαίων μονο (το τονίζω) 5 εκατομμύρια παραπάνω από το σημερινό? Η τέλος πάντων για να έχει τέτοιο budget, θέλει τον Αμπράμοβιτς?
Ας αποδεχτούμε το ταβάνι μας τότε κι ας περιμένουμε το βάζελο και το χάνουμι να μας περάσουν, για να γυρίσουμε στο tatouaz της τεταρτης θέσης. Αλλα μην μου ζητάς να σκίσω καλτσον για τον ρώσο τότε.

Εγώ την άποψη μου την έχω γράψει.
Θέλει να μείνει ιδιοκτητης στον ΠΑΟΚ όσο περισσότερο γίνεται ξοδεύοντας όσο λιγότερα γίνεται.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #222 on: February 02, 2016, 19:37:27 »
Liakos το τερμα του γαυρου που θες να χτυπησεις μονο ηρθε με 6 μυρια. Αυτα... Για τα +5 και τις επενδυσεις. Και το τερμα με 6 μυρια το πηρε αφου επαιξε 20 χρονια διορισμενος στο ch l. Για να νοιωσουμε λιγο τα μεγεθη. Εμεις καναμε υπερβαση με ολσεν και 600.000

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #223 on: February 02, 2016, 19:41:08 »
Rabb αν και δεν μου αρέσει ονοματολογία γιατί παίκτες υπάρχουν άπειροι, Νομπόα 1,4 έπαιρνε, Insa 900, Stoch 1,2 Natxo το ίδιο.
Δεν χρειάζεται και δεν περιμένω να αγοράσεις παίκτη από Premier League. 4 παικταράδες 30+ χρονων να τους πάρεις ελεύθερους με τριετή συμβόλαια σε αυτά τα λεφτά μπορείς.
Έτσι βγαίνουν τα 5 εκατομμύρια αδερφέ και αν ήθελε/μπορούσε να τα βάλει, θα είχες φοβερό κορμό σήμερα με βάση αυτούς που έχουν περάσει τα χρονια του ρώσου.
Ant αυτού είχες εξάμηνα συμβόλαια

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #224 on: February 02, 2016, 19:46:46 »
Η διαφορα ειναι οτι κανενας νομποα, νατχο, ινσα, στοχ δεν αλλαξε το επιπεδο σου. Ο χαυτας με τα 6 μυρια αλλαξε το επιπεδο στον γαυρο και αναφερομαι στο τερμα ετσι. 2ος με αυτους 2ος και με λιγοτερα. Αν θες να χτυπησεις πατημα λιωσιμο τον γκευ δεν φτανουν αυτοι. Αποδειχτηκε. Τεσπα σε λαθος τοπικ τα λεμε. Εγω περιμενω περισσοτερα απο δανο. Πολλα περισσοτερα. Απο τον ιβαν αντιθετα δεν περιμενω. Απλα για τωρα ειμαι καπως συμβιβασμενος με τη μιζερια.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #225 on: February 02, 2016, 19:47:31 »
Σαφεστατα για μενα liako θα μπορουσαμε να εχουμε ενα μπατζετ 4-5εκ μεγαλυτερο φετος.. το ειχαμε και προπερσι βεβαια με τα γνωστα αποτελεσματα στο τελος αλλα τεσπα..

Το θεμα μας εδω ειναι ο Φρανκ και τι εργο εχει παρουσιασει η τι εργο μπορει να παρουσιασει.. και για μενα υπερβαση ειναι ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι του 15 που παιζει στο πρωταθλημα της πλακας που λεγεται σουπερλιγκ και παιζει απο τον 1ο προκριματικο γυρο του Ουεφα να μπορει και να φερνει διεθνη Σουηδο τερματοφυλακα με 600χιλ.. αλλα μαλλον αποτελω εξαιρεση εγω που πιστευω αυτο το πραμα προφανως θα μπορουσε ας πουμε ο Τσεχ να μην προτιμησει την Αρσεναλ αλλα εμας.. η θα μπορουσαμε εμεις να σκασουμε 7εκ ευρω στην Ατλετικο να παρουμε τον Ρομπερτο.. δεν κατηγορω κανεναν αλλωστε αυτες τις ψευτικες ελπιδες μονος του ο γελοιος ο τσαρος τις εδωσε ταζοντας Ντρογκμπα Ροναλντινιο και ξερω γω τι αλλο

Η περιπτωση Μπερμπατοφ σαφως και ειναι η εξαιρεση στον κανονα και αποτελει τεραστια μεταγραφη για τον συλλογο σε ολα τα επιπεδα οσο και αν ο Τουντορ και διαφοροι αρδ προσπαθουν να την εκφυλισουν

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #226 on: February 02, 2016, 19:50:02 »
Σημειωτέον, εγώ δεν πιστεύω ότι ο Βεζυρτζής ήρθε για να κάνει τις μεταγραφές των ελληνων που ήρθαν Γενάρη. Άλλο ρόλο ήρθε να παίξει. Ανατρέξτε στη συνέντευξη Αρνεσεν πιο πίσω, πουθενά δεν είπε ότι θα φέρνει μόνο αλλοδαπούς, ίσα ίσα εστιάζει με τα λεγόμενα του και στην ελληνική αγορά. Μιλούσε για Λατινική Αμερική, βαλκανική και ελληνική αγορά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #227 on: February 02, 2016, 19:51:28 »
Rabb, διαφωνώ κάθετα ότι αποδείχτηκε. Εκεί παίζουν ρολο τα εξάμηνα συμβόλαια και οι δανεικοί παίκτες αντί για τριετή. Δηλαδή αλήθεια πιστεύεις ότι με αυτούς τους τέσσερις ολόκληρο το πρωτάθλημα πέρσι (δηλαδή συν 5 εκατομμύρια) δεν θα είχες πολύ καλές πιθανότητες να πάρεις πρωτάθλημα?

Ρε biv, δεν καταλαβαίνω τη διαφωνία μας. Εγώ σου είπα την ένσταση μου για τον ρώσο. Μεταγραφές Tsex και 7 εκατομμυρίων δεν νομίζω να περιμένουν πολλοί.
Αφού συμφωνείς για το αυξημένο budget που θα μπορούσε αλλα δεν το δίνει ο ρώσος, που ακριβώς διαφωνούμε?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #228 on: February 02, 2016, 19:58:43 »
Στο οτι καταλαβαινουμε γιατι μπορει να μην το δινει ρε μπρο! Γιατι το θεωρει λιρες σε βαρελι χωρις πατο.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #229 on: February 02, 2016, 20:02:24 »
Ακόμα κι έτσι να είναι, εγώ ως οπαδός του ΠΑΟΚ δηλαδή τι πρέπει να σκεφτώ για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μου που δεν δίνει λεφτά γιατί την θεωρεί βαρέλι χωρίς πάτο?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #230 on: February 02, 2016, 20:05:09 »
Τα του τσαρου στο αλλο τοπικ μαγκες μην τα κανουμε πουτανα ολα.. εδω για οτι εχει να κανει με Φρανκ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #231 on: February 02, 2016, 21:58:28 »
@biv  με τις παρατηρησεις σου το νεκρωσες το τοπικ... :'(

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #232 on: February 02, 2016, 22:00:30 »
Ναι μλκ, γείωση τρελή.
Πάνω που είχε πάρει φωτιά το γουορλντ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #233 on: February 02, 2016, 23:10:32 »
Σημειωτέον, εγώ δεν πιστεύω ότι ο Βεζυρτζής ήρθε για να κάνει τις μεταγραφές των ελληνων που ήρθαν Γενάρη. Άλλο ρόλο ήρθε να παίξει. Ανατρέξτε στη συνέντευξη Αρνεσεν πιο πίσω, πουθενά δεν είπε ότι θα φέρνει μόνο αλλοδαπούς, ίσα ίσα εστιάζει με τα λεγόμενα του και στην ελληνική αγορά. Μιλούσε για Λατινική Αμερική, βαλκανική και ελληνική αγορά.

Για εξηγησε γιατι δεν σε καταλαβα αδερφε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #234 on: February 02, 2016, 23:22:16 »
Ναι μλκ, γείωση τρελή.
Πάνω που είχε πάρει φωτιά το γουορλντ
Φλωροι... Αν ηταν ο scou του σπαγε το παρολι με 2 φωνηεντα. Για αυτο σου λεω ασε τα λογια παρε φλογοβολο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #235 on: February 03, 2016, 09:04:50 »

Για εξηγησε γιατι δεν σε καταλαβα αδερφε

υπηρξε φημη οτι ο βεζυρτζης ηρθε και καλα να φερει ελληνες να βγαλει μιζα απο ελληνες να να
ο αρνεσεν ομως σε προσφατη συνέντευξη ειπε οτι κοιταμε και ελλαδα φυσικα οπως και βαλκανια επειδη ειναι δυσκολο (λογω χρηματων ιβαν φυσικα και οχι επιπεδο χωρας) να ερθουν παικτες απο μεγαλα πρωταθληματα (σε πρωτη φαση)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #236 on: February 03, 2016, 09:23:51 »
Óýìöùíá ìå áðïëýôùò åðéâåâáéùìÝíåò ðëçñïöïñßåò ôïõ PAOK24, ï Öñáíê ¢ñíåóåí åß÷å êëåßóåé ôïí Ôæüíáèáí Ëüðåè ôçò ÂÝñïéáò, ìå ðïëý ëéãüôåñá ÷ñÞìáôá êáé Ý÷ïíôáò ó÷çìáôßóåé ðïëý êáëýôåñç Üðïøç óôï óêÜïõôéíãê ðïõ åß÷å êÜíåé.

Åíþ åíçìÝñùóå ôçí äéïßêçóç ôçò ïìÜäáò ôçò Çìáèßáò íá îåêéíÞóåé ôá äéáäéêáóôéêÜ, ëßãåò þñåò ìåôÜ åíçìÝñùóå ôïõò Âåñïéþôåò ðùò ï ÐÁÏÊ Ýêëåéóå Üëëïí, äåß÷íïíôáò ìÜëéóôá Üãíïéá ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï èÝìá.

Ï Ëüðåè èá Þôáí ìßá ëýóç åîáìÞíïõ, óôá 34 ôïõ ÷ñüíéá åßíáé áñêåôÜ Ýìðåéñïò ìå ðáñáóôÜóåéò áðü ôç Ëá ëßãêá ìå ôç öáíÝëá ôçò ×åôÜöå, åíþ öÝôïò Ý÷åé äå÷ôåß ìüëéò 8 ãêïë óå 12 åìöáíßóåéò, êñáôþíôáò ìÜëéóôá óôá ìéóÜ ðáé÷íßäéá ðïõ Ýðáéîå ôçí åóôßá ôçò ïìÜäáò ôïõ áíÝðáöç.

Ôï óõãêåêñéìÝíï ðåñéóôáôéêü, åßíáé Üëëï Ýíá óôá ðïëëÜ ðïõ Ý÷ïõí ìáæåõôåß, åéäéêÜ óôï ôåëåõôáßï äéÜóôçìá  êáé öùôïãñáößæïõí ôï üôé ï Äáíüò äåí åßíáé ðëÝïí ôüóï éó÷õñüò.

Ðþò êáé ãéáôß óõìâáßíïõí üëá áõôÜ, ìüíï ï ÉâÜí Óáââßäçò ãíùñßæåé ðïõ ðÜíôá Ý÷åé êáé ôïí ôåëåõôáßï ëüãï

Áðü ôïí ðåñáóìÝíï ÌÜéï ï ÐÁÏÊ ðüíôáñå ðïëëÜ óôïí Öñáíê ¢ñíåóåí, ôïí Üíèñùðï ðïõ ùò áèëçôéêüò äéåõèõíôÞò áðïôÝëåóå ôïí ðõëþíá ôïõ íÝïõ ðëÜíïõ äçìéïõñãßáò ìåãÜëçò ïìÜäáò. Áõôü ôï ðïëõäéáöçìéóìÝíï ðëÜíï ðïõ áñ÷éêÜ üëïé óôÞñéæáí, áëëÜ îáöíéêÜ óôçí ðïñåßá îÝ÷áóáí ôïõò óôü÷ïõò ðïõ åß÷áí ìðåé êáé áðáéôïýóáí Üëëá ðñÜãìáôá…

ÓÞìåñá, ôï PAOK24 áðïêáëýðôåé, üôé ç óõíÝ÷åéá áõôÞò ôçò óõíåñãáóßáò äåí èá ðñÝðåé íá èåùñåßôáé äåäïìÝíç, ìéá êáé Ý÷åé ðñïâëåöèåß óõãêåêñéìÝíïò üñïò ðïõ äßíåé ôï äéêáßùìá óôïí ÉâÜí Óáââßäç íá ôçí äéáêüøåé.

Ôï óõìâüëáéï ôïõ ¢ñíåóåí Ý÷åé ôñéåôÞ äéÜñêåéá, áëëÜ…

Áí ï Óáââßäçò èÝëåé íá ôï äéáêüøåé, Ý÷åé äéêáßùìá íá ôï êÜíåé ìÝ÷ñé ôéò 31 Ìáñôßïõ, äßíïíôáò ðñïöáíþò ìßá áðïæçìßùóç óôïí Äáíü áèëçôéêü äéåõèõíôÞ. Óå äéáöïñåôéêÞ ðåñßðôùóç ôï óõìâüëáéï èåùñåßôáé êëåéóôü êáé ïëïêëçñþíåôáé ôçí ¢íïéîç ôïõ 2018.

¼ëá ôá ðáñáðÜíù èá èåùñïýíôáí áóÞìáíôá áí ç êáôÜóôáóç óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ Þôáí éäáíéêÞ êáé üëá êõëïýóáí ïìáëÜ, üðùò Üñ÷éóå íá ôá «ôñÝ÷åé» ï ¢ñíåóåí áðü ðÝñõóé ôïí ÌÜéï.

Ôï ãåãïíüò êáé ìüíï üôé ôï ðåñáóìÝíï êáëïêáßñé ï ¢ñíåóåí åß÷å ôï áðüëõôï êïõìÜíôï ôçò ðïäïóöáéñéêÞò ïìÜäáò, áëëÜ áðü ôïí ÄåêÝìâñéï êáé ìåôÜ Ý÷åé ãýñù ôïõ ðïëëïýò êáé óçìáíôéêïýò ðïäïóöáéñáíèñþðïõò ìå ôïõò ïðïßïõò ôïõ åðéâëÞèçêå ç óõíåñãáóßá, öáíåñþíåé åê ôùí ðñáãìÜôùí üôé ï ÉâÜí Óáââßäçò äåí åßíáé áðüëõôá éêáíïðïéçìÝíïò áðü ôïí Äáíü.

¢ñá…

Ç ôý÷ç ôïõ ¢ñíåóåí, (áëëÜ êõñßùò ôïõ ðëÜíïõ ðïõ áõôüò åêðüíçóå) êñßíåôáé óýíôïìá êáé áðü ôá ôÝëç Ìáñôßïõ êáé ìåôÜ, èá öáíåß áí áõôüò èá óõíå÷ßóåé óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé ôá åðüìåíá ÷ñüíéá, Þ áí êáé áõôü ôï ðëÜíï… èá óôáìáôÞóåé Üäïîá êáé ðïëý ãñÞãïñá ÷ùñßò êáíåßò íá îÝñåé ôï ãéáôß.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #237 on: February 03, 2016, 12:58:10 »
Stavros Kolkas Το πλάνο τελείωσε από τον Νοέμβρη... Φάνηκε στις μεταγραφές

Stavros Kolkas
1 ώρα ·
Ωραία μέρα για απεργία... Πάντως πριν τις έξι προλάβαμε να βάλουμε αρκετά θέματα και ιδιαίτερα δύο για τον Φρανκ Άρνεσεν που δείχνουν ότι οι μέρες του δεν είναι αρκετές στον ΠΑΟΚ

κοιμησου λαε.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #238 on: February 04, 2016, 03:14:39 »
Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι το τέρμα μας (θα) το υπερασπίζεται είτε ο πελάτης τού Κόντη είτε του Μίζα.
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #239 on: February 15, 2016, 09:21:49 »
Ï Ôïýíôïñ áðÝôõ÷å üðùò ï Äþíçò, ï ÓôÝöåíò êáé ï ÁíáóôáóéÜäçò. ÌÝíåé ï ÊñïÜôçò ìÝ÷ñé íá öýãåé, áêïëïõèþíôáò ôá ÷íÜñéá ôïõ ¢ñíåóåí ðïõ ãéá êÜðïéïí ëüãï ðïõ äåí îÝñïõìå áðïôåëåß ðáñåëèüí. Èá åðéóçìïðïéçèåß óýíôïìá. Áí ü÷é óÞìåñá áýñéï, óôïí åðüìåíï ìÞíá – äßìçíï.

Óßãïõñá ôá ÷ñÞìáôá ðïõ îïäåýôçêáí óå ó÷Ýóç ìå áõôü ðïõ âëÝðïõìå, åßíáé Ýíáò ëüãïò áðï÷þñçóçò ôïõ ¢ñíåóåí. ¹ ìðïñåß íá îÝñåé ï Óáââßäçò êÜôé ðáñáðÜíù ðïõ ôïí áêýñùóå. Áõôüò ðïõ ðëçñþíåé îÝñåé ðåñéóóüôåñá óõíÞèùò.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/168505/einai-adiko-gia-oloys