Προφανώς στα παπάρια του είπε. Όπως το ίδιο είπε κι ο Stevens πρόπερσι. Τα ίδια έλεγα και τότε.
Εμείς ΠΑΟΚ είμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει η αγιοποίηση ή η δαιμονοποίηση κανενός. Αν περιμένεις από έναν επαγγελματία να ξεβρακώσει τον άνθρωπο που τον πληρώνει, μάλλον θα περιμένεις πολύ.
liakos μια ερώτηση αν θες σε αυτό που γράφεις "...επαγγελματία να ξεβρακώσει τον άνθρωπο που τον πληρώνει...".
Ο πόντιος σε ποια κατηγορία ανήκει; ας πούμε του επαγγελματία, του χορηγού, του επενδυτή, του προέδρου κοινωφελούς, του πουλάω οικόπεδα με ένα ευρώ, του έχω φράγκα χωρίς πάτο. Σε ποια περίπου φαντάζεσαι;
για μένα ας πούμε ανήκει στην κατηγορία μετριομέτριου λαικού μέχρι το κόκκαλο, επενδυτή που θα τον ψάχνουμε με το κυάλι σύντομα, με εταιρείες των οποίων ο τζίρος είναι περίπου 100.000.000 ετησίως, οπότε δεν δύναται (αντικειμενικά) να σου σκάει ένα τάληρο μύρια σε κάθε μεταγραφική περίοδο επειδή οι επιλογές, ας πούμε, που του έδωσε ο Άρνεσεν (με όλες του τις γνώσεις) είναι σε αυτό το επίπεδο ή επειδή πολλά από όσα πιστεύει δεν βγήκαν στο προηγούμενο διάστημα.
Άντε να το πω αλλιώς, πήγε ο Άρνεσεν με μια μεταγραφή τύπου σαν αυτή που πήγε στον αστέρα τώρα, όποιος την πήγε, του Αργεντίνου (η τι σκατά είναι) με 4-5 κατοστάρικα και του είπε ο πόντιος όχι; τότε να δεχτώ τα πάντα από την επιχειρηματολογία σου. Αν όμως οι επιλογές είναι πάρε ένα 10άρι δώσε δυο μύρια στην ομάδα του και ένα μισό σε αυτόν τότε κατανοώ γιατί μπορεί να του αρνήθηκε ο πόντιος με όποιο αποτέλεσμα έχει αυτό για το πώς μπορούμε να το αναλύσουμε όλοι εμείς και τι θα πιστέψουμε ή όχι.
στο αν είναι ο πόντιος ο ιδιοκτήτης που θέλουμε, θα συμφωνήσουμε μάλλον. εγώ εκεί βέβαια για άλλο λόγο από αυτούς για τους οποίους εσύ πιστεύεις, αλλά παραμένει ο ίδιος που έχω πει στην αρχή και κομψά λέω και παραπάνω.