Author Topic: Frank Arnesen Αθλητικος Διευθυντης  (Read 15937 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Frank Arnesen Αθλητικος Διευθυντης
« Reply #160 on: January 10, 2016, 18:20:31 »
Παιχταράδες έφερε, όλους σε πολύ καλή ηλικία 22-24 και εξελίξιμους για να δημιουργηθεί ένας κορμός.
Όταν δημιουργηθεί ο κορμός και πλαισιωθούν οι 24χρονοι με 3 παιχταράδες έτοιμους, ο ΠΑΟΚ μπορεί να γαμήσει.

Αρκεί να τελειώσει το παραμύθι με τα ραδιόφωνα και τις αστειότητες
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #161 on: January 10, 2016, 18:35:47 »
ARRnesen  :'( :'( :'( :'( :'(

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #162 on: January 10, 2016, 21:00:38 »
ποιο πιθανο ειναι να δεις προεδρο τον λακη οικονομιδη αρρ και τδ τον μιχοπουλο(του μπασκετ), απο το να δημιουργηθει κορμος και να ερθουν και 3 παικταραδες ετοιμη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #163 on: January 11, 2016, 11:44:30 »
Τελειωμένος ο Άρνεσεν
Ο Άρνεσεν είναι τελειωμένος. Δεν είναι μόνο οι επιλογές, όπως γράφεται, αλλά το γεγονός πως έχει πειστεί ο Σαββίδης πως οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι έχουν υπέρκοστολογηθεί. Με το καπέλωμα από τον Βεζυρτζή ο στόχος είναι να οδηγηθεί ο Άρνεσεν σε εθελούσια έξοδο. Από τον ΠΑΟΚ πάντως είναι τελειωμένος. Όταν ο Βεζυτζής άκουσε την συμφωνία που έκανε ο Δανός με τον ατζέντη του Γκαλίτσιου τρελάθηκε, έκοψε την μεταγραφή και οι δικαιολογίες του Άρνεσεν απλά έκαναν πιο βαρύ το κλίμα που υπάρχει απέναντι του.

http://www.contra.gr/Columns/Comment/tsary/paok/eythunes-tountor-kai-teleiwmenos-arnesen.3854555.html

μαθετε μπαλιτσα απο τσαρλι

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #164 on: January 11, 2016, 19:54:09 »
Μάλλον άλλο ένα άρθρο σκουπίδι. Γράψε και κάτι θα μείνει. Δηλαδή ο Βεζυρτζής (αυτός πότε έμαθε ποδόσφαιρο; Στα 70 του;) αντικατέστησε τον Άρνεσεν σε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή; Ο δε Τούντορ ό,τι και να κάνει τελειωμένο τον θέλουνε. Μάλλον κόπηκε το χαρτζιλίκι και σκούζουν.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #165 on: January 13, 2016, 00:19:20 »
Μην ασχολείστε με κομπλεξικούς κοπρολάγνους σαν τον Τσάρλι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #166 on: January 13, 2016, 11:36:07 »
Τελειωμένος ο Άρνεσεν
Ο Άρνεσεν είναι τελειωμένος. Δεν είναι μόνο οι επιλογές, όπως γράφεται, αλλά το γεγονός πως έχει πειστεί ο Σαββίδης πως οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι έχουν υπέρκοστολογηθεί. Με το καπέλωμα από τον Βεζυρτζή ο στόχος είναι να οδηγηθεί ο Άρνεσεν σε εθελούσια έξοδο. Από τον ΠΑΟΚ πάντως είναι τελειωμένος. Όταν ο Βεζυτζής άκουσε την συμφωνία που έκανε ο Δανός με τον ατζέντη του Γκαλίτσιου τρελάθηκε, έκοψε την μεταγραφή και οι δικαιολογίες του Άρνεσεν απλά έκαναν πιο βαρύ το κλίμα που υπάρχει απέναντι του.

http://www.contra.gr/Columns/Comment/tsary/paok/eythunes-tountor-kai-teleiwmenos-arnesen.3854555.html

μαθετε μπαλιτσα απο τσαρλι

εγώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. δε ξέρω καν ποιος είναι ο τσάρλυ βασικά οπότε δεν με νοιάζει να τον αποδομήσω για να διαφωνήσω με αυτό που λέει. Αν είναι αλήθεια, η παρατήρηση που αφορά στο: "συμφωνία που έκανε ο Δανός" και ειδικότερα εκεί που λέει ότι τρελάθηκε ο Βεζυρτζής τι ακριβώς αφορά;  γιατί εμένα αυτό με νοιάζει. και θα το ξαναπώ όπως το έχω πεί για όλους. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΩ τον κάθε Δανό για να έχω πάρε δώσε με τα ίδια μανατζεράκια που είχα με τον Βρύζα πως ακριβώς ο Δανός είναι asset για την ομάδα; και θα το ξαναπώ και ποιο λιανά... παναγίες μέχρι τελικής πτώσης σε κάθε γαμίδι μέχρι να αποδείξει κάτι διαφορετικό για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι. και ναι ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι ακόμα και στην αρχή του 3ετούς πλάνου για το οποίο μας έσπασαν τα @@ δεν περιλαμβάνει τον κάθε Γκαλίτσιο.
μου φαίνεται εμμονική η υποστήριξη στον (κάθε, ξαναλέω) Δανό. αν την ίδια μεταγραφή την έφερνε ο (κάθε) Βεζυρτζής σκέτος θα τον είχατε ξεσκίσει. το ότι την έφερε ο Δανός και πρέπει να τη δεχτούμε, επειδή πρέπει να έχει το γενικό πρόσταγμα μου φαίνεται επιχείρημα για καφενείο.

περιμένω από τον Δανό να φέρει 1-2-3-4-5-Χ παίκτες μικρής ηλικίας. να πάρει ρίσκα όπου έχει νόημα και να βγεί ο Ψ αριθμός παικτών που θα είναι άσσετ για την ομάδα. να βγάλει και σε εμάς ένα παίκτη όπως όσους απαρίθμησε ο Lost. ο Γκαλίτσιος δεν είναι ένας από αυτούς. όσο θα φέρνει κοντά στην πόρτα Γκαλίτσιους του γαμιέται ότι έχει και δεν έχει.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #167 on: January 13, 2016, 14:51:00 »
εγω το μονο που εχω να σου ανταπαντησω γιατι το εργο δεν ξερω που παει γενικα στην παε του βανια

ειναι οτι το στορυ του κακου δανου(η του κακου τουντορ)που εφερε τον γκαλιτσιο να υπογραψει και ο καλος βεζυρτζης το απερριψε χωλαινει οσο δεν παει σαν στορυ απο την πρωτη μερα του

και δεν ξερω αν το εχεις παρατηρησει τις τελευταιες μερες στο ρεπορταζ της ομαδας(απο την μερα που δημοσιοποιηθηκε η στηριξη του βανια στον τουντορ) οτι ο ΠΑΟΚ κινειται για δεκαρι οχι για γκαλιτσιο η παιχτη σαν αυτον.αδιαφορο για το τι κινειται ο ΠΑΟΚ απλα μερικα πραγματα πλεον κανουν κρα και δεν ειναι μονο εργα της φαντασιας μας

ο τσαρλυ και ο καθε τσαρλυ οταν ενημερωνεται για τα του ΠΑΟΚ απο ανθρωπους που απλα θελουν να εχουν δουλεια συνεχως και ειδησεις πρωτοι(ρεπορτερ του ΠΑΟΚ) θα γραψει οτι του πουνε.δεν τα εχω με τον τσαρλι προφανως κι εγω αλλα με τους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ(λεμε τωρα του ΠΑΟΚ)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #168 on: January 13, 2016, 19:30:20 »
Ελλάς ελλήνων χριστιανών. σε μια μεταγραφική περίοδο αχρηστος ο τεχνικος διευθυντής. Για τον πούτσο είμαστε. Και για να κάνω έχουμε καλό ερώτημα έφερε ή δεν έφερε τον γκάρυ τζάμπα τον ιούλιο και σήμερα δίνει ομάδα 2 εκατομύρια για να τον πάρει??
Υ.Γ. Τούντορ βάλε ρε μαλάκα τον μπερμάτοφ μέσα να περπατάει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #169 on: January 13, 2016, 20:29:22 »
περιμένω από τον Δανό να φέρει 1-2-3-4-5-Χ παίκτες μικρής ηλικίας. να πάρει ρίσκα όπου έχει νόημα και να βγεί ο Ψ αριθμός παικτών που θα είναι άσσετ για την ομάδα.

Εχει γινει ηδη αυτο που περιμενεις
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #170 on: January 13, 2016, 21:51:24 »
Ελλάς ελλήνων χριστιανών. σε μια μεταγραφική περίοδο αχρηστος ο τεχνικος διευθυντής. Για τον πούτσο είμαστε. Και για να κάνω έχουμε καλό ερώτημα έφερε ή δεν έφερε τον γκάρυ τζάμπα τον ιούλιο και σήμερα δίνει ομάδα 2 εκατομύρια για να τον πάρει??

Έλεος με την γκρίνια. Θα κράξουμε τον Άρνεσεν επειδή δεν πουλάει τον καλύτερό μας παίκτη στον 1ο γύρο για 2 ψωρονοεκατομμύρια; Και άν τον έδινε θα κράζαμε για τον ξεπούλημα.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #171 on: January 14, 2016, 00:45:56 »
Ντάξει, ο άγκραφ είναι τρολ. Δεν παίζει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #172 on: January 14, 2016, 01:10:13 »
οχι απλα μισαντερστεντινγκ του αγκραφ στο τασο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #173 on: January 14, 2016, 09:22:36 »
Το ψάχνει ο ΠΑΟΚ για Γκαστόν Ραμίρες (vid)
http://www.gazzetta.gr/football/article/861206/paok-i-protasi-kai-flert-me-ton-gkaston-ramires-vid

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #174 on: January 14, 2016, 10:25:19 »
Το ψάχνει ο ΠΑΟΚ για Γκαστόν Ραμίρες (vid)

φέρτε τον Ουρουγουανό «Ελ Μάγο» μπας και αποκτήσει κοχόνες η ομάδα

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #175 on: January 17, 2016, 19:08:44 »
Άρνεσεν: "Έτσι επιλέγουμε τους παίκτες"

Ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησε για τη διαδικασία που ακολουθείται στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και τον τρόπο επιλογής ποδοσφαιριστών.

Tο πρώτο από τα δύο μέρη της συνέντευξης του Φρανκ Άρνεσεν στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε το μεσημέρι. Κυρίως αναφέρθηκε στο πως γίνεται η διαδικασία επιλογής παικτών (για την ακρίβεια πως γινόταν πριν τον ορισμό της επιτροπής αγωνιστικού-μεταγραφών καθώς η συνέντευξη δόθηκε πριν το τελευταίο δ.σ. της ΠΑΕ στο οποίο πάρθηκαν οι αποφάσεις για να αναδιοργάνωση).

Επειδή, όμως, η συνέντευξη δόθηκε μετά την ακύρωση της μεταγραφης Γκαλίτσιου, είναι άξιο επισήμανσης ότι ο Άρνεσεν δεν αναφέρει καθόλου το όνομα του Νίκου Βεζυρτζή.

Αναλυτικά οσα είπε ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ:

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ:
"Αν έχεις να δώσεις 50 ματς, δε γίνεται να παίζεις σε όλα το ίδιο καλά. Υπάρχουν παιχνίδια που είσαι μέτριος και άλλα που παίζεις απλά "φτωχά". Στην περίοδο που παίζεις "φτωχά", δεν πρέπει να χάσεις. Οπότε παρόλο που τους τελευταίους δύο μήνες δεν έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχουμε πάρει αποτελέσματα. Σε 12 ματς έχουμε χάσει μία μόλις φορά. Η μεγαλύτερη μου πρόκληση στον ΠΑΟΚ είναι να καταλάβουν οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στην ομάδα αλλά και όσοι είναι έξω από αυτήν, ότι χρειάζεται υπομονή. Δεν έχω εργαστεί ποτέ στη δική μου χώρα, οπότε αυτό που έχω μάθει είναι ότι πρέπει να μαθαίνεις πολύ προσεκτικά την κουλτούρα, τη νοοτροπία και πως είναι ο ΠΑΟΚ, για αυτό και άκουσα πολύ τους ανθρώπους της ομάδας. Μου εξήγησαν τη νοοτροπία, την πίεση και να μην είμαι ανυπόμονος".

Για τη διαδικασία των μεταγραφών: "Πρώτα συζητάμε με τους σκάουτερ τους υποψήφιους στόχους και μετά μιλάω με τον προπονητή και του λέω να δει τον παίκτη κλπ και αν μου πει όχι ποτέ δεν τον αγοράζουμε, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση που εγώ πω το όχι. Πρέπει να πούμε και οι δύο το "ναι" για να προχωρήσουμε. Μετά πρέπει να μιλήσουμε και με τον Τζακ (σ.σ Αγγελίδης), τον οποίο θεωρώ πολύ σημαντική προσωπικότητα της ομάδας. Οπότε οι τρεις μας συμμετέχουμε σε αυτό το κομμάτι. Ο επόμενος άνθρωπος είναι ο κ. Σαββίδης, του τα λέω όλα με κάθε λεπτομέρεια, θέλουμε αυτόν, με αυτά τα λεφτά και από εκεί και πέρα περιμένω ένα "ναι" ή ένα "όχι".

Προφανώς και είναι πολύ δύσκολο να φέρεις παίκτες από την Γαλλία, την Αγγλία, την Γερμανία, καθώς δεν προτιμούν να έρθουν σε μια χώρα μικρότερη, στο δικό τους μυαλό. Οπότε πρέπει να σκεφτείς που μπορείς να βρεις παίκτες που να θέλουν να έρθουν και επίσης που μπορούμε να βρούμε ταλέντα τα οποία να είναι οικονομικά, αλλά να έχουν ισάξιο ταλέντο. Για αυτό ψάχνουμε στην Λατινοαμερικάνικη αγορά, στη βαλκανική και φυσικά στην ελληνική, η οποία αποτελεί την πρώτη επιλογή. Είμαστε ένας ελληνικός σύλλογος και πρέπει πρώτα να κοιτάμε τους Έλληνες παίκτες. Και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες, όχι χάρη σε μένα, αλλά χάρη στη δουλειά που έχει κάνει ο σύλλογος στο παρελθόν.

Είναι δύσκολο στην περίπτωση των νεαρών παικτών, οι οποίοι ήδη παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούν στην χώρα τους, να τους φέρεις δωρεάν. Αλλά το βλέπω ως επένδυση και αυτό εξηγούσα και στον κ. Σαββίδη, γιατί δεν θέλω να έρχονται οι παίκτες και να παίζουν για εκατό χρόνια στον ΠΑΟΚ. Θέλω να έρχονται να μας βοηθούν για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να τους βλέπω να παίζουν σε πρωταθλήματα μεγαλύτερων χωρών. Και αν το κάνουν αυτό θα πάρουμε τα χρήματα και θα επενδύσουμε ξανά".

Για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: "Ξέρουμε ποιους παίκτες θέλουμε να κρατήσουμε και ξέρουμε επίσης παίκτες που θέλουμε να αφήσουμε να φύγουν. Ποτέ δεν ξέρεις πρέπει να είσαι σε επιφυλακή, καθώς υπάρχουν παίκτες που μπορεί να φύγουν ενώ τους θέλεις, αλλά υπάρχουν προσφορές που δεν μπορείς να απορρίψεις, έτσι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Ένα πράγμα στο οποίο δεν ελπίζω, είναι να χρειαστεί να πάω και να πάρω ξανά τόσο πολλούς παίκτες. Έχουμε δει ότι είναι δύσκολο όταν έρχονται πολλοί, νέοι παίκτες. Χρειάζονται χρόνο και προσαρμογή και αυτό μας κοστίζει βαθμούς. Ελπίζω λοιπόν πως έχουμε ήδη τον πυρήνα της ομάδας για την επόμενη σεζόν και πως θα κάνουμε κάποιες καλές προσθήκες στο ρόστερ".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/arnesen-etsi-epilegoyme-toys-paiktes.3864509.html

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #176 on: January 17, 2016, 19:40:48 »
μπορεί να τον κράζουν μερικοί αλλα εγώ βλέπω πως όταν δεν παίζουν οι μεταγραφές του θέλουμε κολλύριο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #177 on: January 17, 2016, 20:42:32 »
εγω παλι ξαλαφρωσα γιατι πλεον εγινε το πουλεν του κολκα. αρα θα πεισει τα φυτα οτι ο αρνεσεν ειναι αναγκαιος για την ομαδα...
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #178 on: January 17, 2016, 21:50:38 »
Εκτός από αυτούς που θα έρθουν τον Ιανουάριο (αμήν και πότε) δείγμα γραφής του ΠΑΟΚ που σκέφτονται Άρνεσεν και Σαββίδης (και Τούντορ) θα είναι ποιοί θα φύγουν. Και ποιοί θα πάνε δανεικοί. Ας μην αρχίσουμε την ονοματολογία αλλά έχουμε πολλούς υποψήφιους.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #179 on: January 18, 2016, 04:27:27 »
Τόσα κονέ έχεις ρε Φράνκ. Στείλε κανα Γκολάσα & Σκόνδρα σε κανα Βέλγιο & Ολλανδία.
Ο Κατσικάς κι ο Σάκιςς ο Παπάζογλου τί (σκατά) παραπάνω προσόντα έχουν?
Άντε πασάκα μου, συνέχισε από κει που σταμάτησες το καλοκαίρι...
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ