Author Topic: Frank Arnesen Αθλητικος Διευθυντης  (Read 15918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: Frank Arnesen Αθλητικος Διευθυντης
« Reply #140 on: November 29, 2015, 18:38:11 »
Τώρα θα αρχιζα να γράφω ρε Μπάνε και με προλαβες. Όσο κάνουν ο λουκας κι ο νομποα, κάνουν ο τσιμιροτ κι ο λεοβατς...
Αλλά το βασικότερο φυσικά είναι τα συμβόλαια. Πέντε βαριά συμβόλαια ξεφορτώθηκε φέτος το καλοκαίρι για να φέρει παίκτες από χωριά των Βαλκανίων. Προφανώς αυτό έγινε επειδή δεν ήθελε να δώσει λεφτά ο ρώσος κι όχι επειδή έχει λοξα με το πρωτάθλημα Βοσνίας ο αρνεσεν.
Τασουλη φυσικά ρε δεν θα πάρεις παίκτη πρέμιερ λιγκ. Κι όπως λες, δεν χρειάζεται καν. Άλλωστε ελεύθερος ήταν ο νατχο, και υπό διωγμόν ο ινσα. Οι δε Νομπόα, Λούκας δικοί σου ήδη.
Αν τους είχες όλους αυτούς, πρωτάθλημα χτυπουσες. Τότε θα μιλούσαμε και για ευθύνες Τούντορ.
Βέβαια θα είχε 4-4.5 εκατομμύρια μεγαλύτερο μπάτζετ. Γιατί να μην μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ 4-4.5 εκατομμύρια, ρωταω εγώ. Επειδή τα άτυπα γραφεία τύπου του ρώσου λένε ότι έβαλε 40 εκατομμύρια;
Μετά από 5 χρόνια ρώσου χωσαδα γυρισαμε σε εποχές σαρδελων. Οποιος αρκείται, ας αναπαράγει τα νούμερα που παίρνει ο Σταύρος ο κολκας από την ΠΑΕ για να στηρίξει ποσό ματωσε ο μεγαλομέτοχος για να το πετύχει αυτό. Κι αν το γράψει κι ο πετρωτός κι ο τζορμπα, θα το πιστέψουν πολλοί, σιγα μην ασχοληθούν με ψιλά γράμματα όπως ή ποιότητα του ρόστερ.
Άλλωστε ούτε να τα διασταυρώσεις μπορείς, ούτε να τα συγκρίνεις με τους αντιπάλους, ούτε να αντιπαραβαλλεις τα έσοδα του ΠΑΟΚ.

Δεν το απολειω καθόλου να βγεις 2ος-3ος ακόμα και φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ρώσος δεν στοχεύει κορυφή.
Καλά και δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα γίνει αν ξεπεράσουν ποτέ το Χάλι τους βαζελος και χανουμι.
Θα δούμε δικαίωση Μπάτμαν και Τζον γου και θα κλαίμε...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #141 on: November 29, 2015, 18:50:06 »
δλδ εσεις πιστευετε αυτα τα νουμερα? 1.300 ο λεοβατς? παμε καλα ?

Έτσι ακριβώς!
Τσιμιροτ 1300 δεν υπάρχει!
Αυτά τα νούμερα είναι ναχαμε να λεγαμε! Πάπας και αρχιεπίσκοπος μαζι

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #142 on: November 29, 2015, 20:32:57 »
liakos συμφωνώ ότι τα χρόνια του ρώσσου αν κρατούσαμε τους καλούς που έφερε θα είχαμε σοβαρή ομάδα, αλλά και ποιος σοβαρός και καλός παίχτης θα καθόταν στο κωλοχανείο μας?? Όλοι οι καλοί που ήρθαν ήταν ακριβοί, και φύγαν ενώ όλα τα σαπάκια εξαντλούν τα συμβόλαια τους και πολλοί ανανεώνουν κι όλας ή θα ανανεώσουν βλέπε κλάους-τζιόλης-κατσε κωνσταντινιδης. Επίσης παραδόξως όποιος καλός παίχτης έρχεται απαξιώνεται από δημοσιογράφους και άλλους περίεργους τύπους ραδιοφωνατζήδες κλπ. Δηλαδή ο στοχ ήταν μπεκρής, ο ινσουράλδε ψυχάκιας και ανώμαλος, ο γκαρσία κλικαδώρος, ο νομπόας μπεκρής κι αυτός, ο λούκας τιτίκα, ο μπερμπάτωφ τώρα έγινε περπάτωφ και όλοι αυτοί να πούμε απαξιώθηκαν και έμεινε ο ΠΑΟΚ με τους σκόνδρες, τους κίτσους και τους κατσε, τους κλάους και τους λοιπούς ανύπαρκτους. Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι μόνο οτι ο ρώσος δεν δίνει τα πολλά λεφτά, αλλά μόλις παει να έρθει και κανένας παίχτης αυτομάτως τρώγεται για να επιβιώσουν οι ανύπαρκτοι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #143 on: November 29, 2015, 20:59:54 »
Τασουλη δεν νομίζω να διαφωνουμε σε πολλά.
Άλλωστε ποιος πλην του ρώσου ευθύνεται για το γεγονός ότι είμαστε κωλοχανειο όπως λες;
Απλά εγώ λέω ότι όσοι αξιόλογοι παίκτες έρχονται μόνο για ξεκαρφωμα και για να φύγουν.
Έτσι εξηγούνται τα εξάμηνα συμβόλαια, οι ειδικές ρήτρες στα συμβόλαια για να φύγουν με λίγα φράγκα κτλ. Και στο πλαίσιο αυτό ο ρόλος των αρδ (εγώ λέω απομτη διοίκηση κι καθώς τους θεωρώ όλους πιασμενους) είναι να μην ανοίξει ρουθούνι.
Δλδ όλα αυτά που λες γίνονται με την ανοχή ή/και την ενθάρρυνση της διοίκησης.
Στη βάση αυτή προεβλεπα από Σεπτέμβρη ότι ο μπερμπατοφ θα φύγει στο εξάμηνο αν δεις τα ποστ μου. Που μακάρι να μην γίνει λέω εγώ γιατί μόνο με 5-6 τέτοιους παίκτες θα δεις κάτι διαφορετικό

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #144 on: November 29, 2015, 22:23:58 »
Ολσεν βιτορ μεταγραφη ροντριγκεζ λεοβατς τσιμιροτ κατσε σαμπο μακ μεταγραφη μπερμπατοφ
Γλυκος μαλεζας τζιολης τζαβελλας σκονδρας κιτσιου κατσε μακ ροντριγκεζ κλαους πελκας

ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #145 on: November 29, 2015, 22:30:47 »
τα νουμερα εχουν δηλωθει και απο τις 2 πλευρες, τα δικα μας θα μπουνε και αργοτερα και στον ισολογισμο...

λεοβατς τον ζηταγε η ντιναμο με 1+ και για τσιμιροτ ο ατρομητος οταν ρωτησε μετα το μεταξυ τους ματς του δοθηκε τιμη εκκινησης 1 μυριο.. αν εσεις εχετε στοιχεια οτι η παε εδωσε λιγοτερα απο αυτα που δηλωσε καντε καταγγελια αλλιως η συζητηση ειναι καφενειακου επιπεδου

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #146 on: November 29, 2015, 23:39:46 »
τα στοιχεια στο φαγωμα παντοτε βγαινουνε μετα. θα ερθει ο καιρος. οπως ηρθς και στο ζαγορακη. επισης λεφτα τρωγονται χωρις να μαθεις και κυριως απο τα μανατζερικα. που ως συνηθως τα κανονιζουνε και οι δυο πλευρες.αυτο μεχρι και ο ζαγορακης το ειχε πει δημοσια.αν ειναι καφενειακου επιπεδου μην ερχεσαι στο καφενειο.το προφανες γραφουμε 1.300 ο λεοβατς αριστερο μπακ ? ε αν σου φαινεται λογικο οκ.και 1.5 ο μπερμπα. οκ. ας φερει 10 μπερμπα τοτε
λιγο εκτος συζητησης αν και ον τοπικ περιμενω στη ζωη μου 5 ανθρωπους σε καιριες θεσεις που να δειξουν στα παικτακια της σειρας τι σημαινει ΠΑΟΚ. και δεν υπαρχουν . τι να λεμε τωρα.και αν βρεθουν θα φανε ολο τον προυπολογισμο. γαμηστε τα ολα.εναν γκαρσια ,εναν λεοντιαδη κατι τετοιο.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #147 on: November 30, 2015, 10:41:02 »
Καταρχάς ο ορισμός της καφενειακού επιπεδου συζήτησης είναι αυτός:
λεοβατς τον ζηταγε η ντιναμο με 1+ και για τσιμιροτ ο ατρομητος οταν ρωτησε μετα το μεταξυ τους ματς του δοθηκε τιμη εκκινησης 1 μυριο..

Στα πιο σοβαρά, τώρα, bane ασφαλώς και έχεις 100% δίκιο. Να βασίζεσαι στη διαφάνεια των οικονομικών του ποδοσφαίρου (ειδικά του ελληνικού ποδοσφαίρου) είναι η απόλυτη αφέλεια. Ειδικά όταν τα οικονομικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται αντίκεινται στην κοινή λογική.
Αυτό είναι το εξωφρενικό, η ΠΑΕ μέσω κύκλων και διαρροών επιχειρεί να αναιρέσει την κοινή λογική. Κι όπως βλέπεις κι από απόψεις εδώ μέσα, περισσότερο σε αλλα forum βεβαια, το πετυχαίνει. Ίσως αυτό κάτι λέει για τον κόσμο του ΠΑΟΚ βεβαια, αλλα είναι άλλη συζήτηση.

Πάρε ως απλό παράδειγμα το φετινό καλοκαίρι. Εκατομμύρια έβαλε ο ρώσος. Προβληματισμένος εμφανίζεται μήπως χαθούν πάλι τα εκατομμύρια του.
Η απλή λογική θα έθετε ορισμένες ερωτήσεις, ειδικά με δεδομένη την αστειότητα τις περσινής ομάδας:

Φέτος το καλοκαίρι πούλησες δυο πολύ καλους παίκτες κι αυτοί που αγόρασες είναι από μέτριοι ως αστείοι (όχι μονο πως βγήκαν μέχρι στιγμής, αλλα και βάσει προδιαγραφών). Πως είναι δυνατόν να έβαλε λεφτά από την τσέπη του λοιπόν? Εν τελει πως είναι δυνατόν Lucas-Νομπόα να κοστίζουν όσο οι τσιμιροτ-Leovats?
Φέτος το καλοκαίρι ξεφορτώθηκες 5 βαρβάτα συμβόλαια κι έφερες μονο ένα καινούργιο βαρβάτο. Πως είναι δυνατόν να χρειάζεται να βάζει λεφτά ο μεγαλομέτοχος?
Πως είναι δυνατόν η ποιότητα του roster να φθίνει για πέμπτη συνεχή χρονια από τότε που ανέλαβε ο ρώσος?
Πως είναι δυνατόν το υλικό σου με διορισμένες διοικήσεις (χωρίς χοσάδα  δηλαδή) στο πρόσφατο παρελθόν να ήταν σταθερά και σαφώς ανώτερο από το υλικό σου επί πέντε χρονια χοσάδα που ματώνει κάθε χρόνο?
Είναι δυνατόν την πέμπτη χρονια χοσάδα το κριτήριο επιτυχίας τις ομάδα να είναι η τρίτη θέση? Ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα με ανύπαρκτους το βάζελο και το χάνουμι.
Αυτές είναι μονο μερικές απορίες που μου έρχονται αυτόματα στο μυαλό και αφορούν μονο το φετινό καλοκαίρι και πως επιδιώκεται να διαμορφωθεί η κοινή γνώμη.

Η απάντηση της ΠΑΕ (που προβάλλεται από χαρτζιλικωμένους ard και αναπαράγεται από αφελείς) είναι προφανώς μια σούμα ποσων που δεν μπορείς να διασταυρώσεις, να συγκρίνεις με ανταγωνιστές και να αντιπαραβάλλεις στα έσοδα. Και με αυτόν τον τρόπο η κουβέντα επιχειρείται να οδηγηθεί στο κάνει/δεν κάνει ο Tudor και ο Άρνεσεν.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #148 on: November 30, 2015, 19:05:29 »
Απορώ γιατί συζητάμε, ακόμα και σήμερα η ενδεκάδα με καλλονή έχει 7 παίχτες της περσινής ομάδας στην ενδεκάδα, κι αν βάλεις πέλκα μαλεζά πάμε στους 9. Δηλαδή τι διαφορετικό από πέρσι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι παίχτες με διαφορετικό προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Τίποτα λέω εγώ γιαυτό είμαστε 7οι. Η ευθύνη άρνεσεν είναι που κάνει συμβόλαια και ανανεώνει σαπάκια, δηλαδή πέλκας, κωνσταντινίδης γελάει ο κόσμος και πάιρνουν σειρά κάτσε τζιόλης βίτορ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #149 on: November 30, 2015, 21:24:17 »
Το εργο το ξερουμε χρονια Φρανκ, και αμα δε πατησεις ποδι στη μεταγραφικη του γεναρη, η κατασταση ζοριζει

-Λυνεις συμβολαια γλυκου, τζαβελλα, τζιολη, σκονδρα και των πορτογαλων σαλτιμπαγκων.
-Κρατας 4-5 παιχτες απο τις ακαδημιες για παγκο και για να τους δηλωνεις στην ευρωπη, και οι υπολοιποι μπουλο στις καλαμαριες και στους μακεδονικους.
-Φερνεις 3-4 μεταγραφες σε κεντρο και αμυνα.

Αλλιως πια προυπηρεσια σε τσελσι και γιουβεντους, εδω θα σας μπουλαρουνε ο κολκας, ο τζαβελλας και το μετροπολις
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #150 on: November 30, 2015, 22:11:26 »
τα στοιχεια στο φαγωμα παντοτε βγαινουνε μετα. θα ερθει ο καιρος. οπως ηρθς και στο ζαγορακη. επισης λεφτα τρωγονται χωρις να μαθεις και κυριως απο τα μανατζερικα. που ως συνηθως τα κανονιζουνε και οι δυο πλευρες.αυτο μεχρι και ο ζαγορακης το ειχε πει δημοσια.αν ειναι καφενειακου επιπεδου μην ερχεσαι στο καφενειο.το προφανες γραφουμε 1.300 ο λεοβατς αριστερο μπακ ? ε αν σου φαινεται λογικο οκ.και 1.5 ο μπερμπα. οκ. ας φερει 10 μπερμπα τοτε
λιγο εκτος συζητησης αν και ον τοπικ περιμενω στη ζωη μου 5 ανθρωπους σε καιριες θεσεις που να δειξουν στα παικτακια της σειρας τι σημαινει ΠΑΟΚ. και δεν υπαρχουν . τι να λεμε τωρα.και αν βρεθουν θα φανε ολο τον προυπολογισμο. γαμηστε τα ολα.εναν γκαρσια ,εναν λεοντιαδη κατι τετοιο.
για τα αλλα δεν γραφω τιποτα... αλλα τα "μην ερχεσαι στο καφενειο" κομμενο μπανε και εσυ και ολοι μας, το εχω ξαναγραψει

το φορουμ ε ιναι ελευθερο για ολους να μπαινουν.. ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλον δεν τον παιρνει να ζηταει το αντιθετο

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #151 on: November 30, 2015, 22:17:40 »
δεν καταλαβες φιλε. εγω δεν σου ειπα μην μπαινεις ,αλλα αν δε σαρεσει η κουβεντα απλα μη συμμετεχεις.εσυ κραζεις αυτο που κανουμε και λεμε. οταν μου λες οτι συζηταμε καφενειακα γιατι δεν εχω στοιχεια ,ποια στοιχεια πλακα κανεις? θες να σου παρουσιασω τα συμβολαια? εσυ βλεπεις οτι εδωσε 70 ,αλλος λεει 80 αλλος 60 και ξερω εγω. λεοβατς 1.300 και δε συμαζευεται. εγω σου ζητησα να φερεις τον ιβαν να μου δειξει τα φραγκα του?
εσυ μειωνεις κουβεντες και αποψεις οχι εγω

και δεν ειμαι τυπος των ακρων .δεν γουσταρω ουτε το ακραιο κραξιμο ,ουτε και την σιωπη. για τον ακριβως αντιθετο λογο εχω γραψει και με αλλο παιδι εδω μεσα απο το πολυ κραξιμο σε ρωσο. αλλα να βλεπουμε και τι γινεται
« Last Edit: November 30, 2015, 22:22:54 by bane »

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #152 on: November 30, 2015, 22:27:31 »
Τζιόλης,Πέλκας,Κάτσε,Τζαβέλλας πάγκο δεύτερες επιλογές. Ο Κάτσε ειδικά ελέω Euro είναι ιστορική ευκαιρία να πωληθεί σε τιμή που σίγουρα δε θα αξίζει, πόσο μάλλον αν ο Τσίμιροτ επιτέλους μπει στην ομάδα και δείξει ότι είναι καλός.

Σκόνδρας,Γλύκος μπούλο.

Αυτά από σήμερα
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #153 on: December 01, 2015, 00:34:10 »
ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ σε αρνεσεν και τουντορ.Αν φυγει ειδικα ο αρνεσεν θα μιλαμε οτι ειμαστε το χειροτερο καφενειο του κοσμου ποδοσφαιρικα.Απτην στιγμη που του πε ο ρωσος οτι τοσα θα βαζω και συμφωνησαν πρεπει να τον στηριξουμε.Αλιως ντου και σουτια στο σαβιδι που δε χωνει αβερτα να παιρναμε 4-5 παιχτες επιπεδου μπερμπατοφ να αλλαζαμε οριστικα επιπεδο.Ομως ουτε ο σαβιδις χωνει ουτε σουτια πεφτουν ισα ισα το αντιθετο γινεται.ΑΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΝΕΣΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΝΤΟΡ.Δεν γινεται σε 5-6 μηνες να ζητατε τεραστιες αλλαγες,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Δεν ειναι προεβολουσιον.Μυαλο δε βαζουμε μου φαινεται.Να φυγει δηλαδη ο τουντορ,να ερθει ο χ,ψ προπονητης και να βρει στην ομαδα σκονδρα,γλυκο,τζαβελα,τζιωλη,βιτορ κτλ.Και ολα αυτα επειδη γραφουν οι πουτανας γιοι αμπαλοι εχθροι του ΠΑΟΚ αρδ?Ρε πατε καλα?Θα ερθει δηλαδη ο νεος κοουτς και θα πει διωξε αυτους τους 10 και φερε 10 αλλους καλυτερους και θα γινει?Που στον ΠΑΟΚ του σαβιδη?Σοβαρολογειτε?Ο ρωσος απο ολα αυτα τα χρονια φετος το καλοκαιρι εκανε καποια σωστα πραγματα και εμεις πιεζουμε ολοι να επιστρεψει στις παπαριες του παρελθοντος.Οι αμαρτιες πληρωνονται και στο ποδοσφαιρο αυτο ισχυει 2 φορες.Ο αρνεσεν εφαγε το αρχιγαμιδι βαζελακι πρωην ποδοσφαιριστη ενω μας τον ειχαν βασικο και μας τον προοριζαν για βασικο μεχρι το 2025.Οι προσθηκες του οκ δεν πολυεπιασαν(δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα).Τα υπολοιπα παλτα θα φυγουν στο τελος της σεζον πιστευω.Ειπαμε οι αμαρτιες με τις προχειρομεταγραφες και μανατζεροανανεωσεις πληρωνονται.ΝΑΙ μπορει να στραβωνουμε και να αρρωσταινουμε και να σιχτιριζουμε εν ωρα ματς αλλα αμα δωσουμε μια και τα γκρεμισουμε παλι ολα το μελλον θα ειναι μια απτα ιδια.σορυ το τραβηξα λιγο..
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #154 on: December 01, 2015, 03:09:16 »
ο βεζυρτζης θα γινει προεδρος του ΠΑΟΚ και ο αγγελιδης επειδη εχει συμβολαιο θα τον βαλουν κατι σαν τεχνικο διευθυντη...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #155 on: December 01, 2015, 23:59:56 »
Το καλοκαίρι μπήκε γρήγορα στα βαθιά, όλα καινούργια, χώρα, ομάδα, παίκτες, με πολύ μικρό μπάτζετ. Του δίνω χρόνο αλλά τον Ιανουάριο πρέπει να δείξει πιο ουσιαστική δουλειά γιατί τότε θα μπουν πραγματικά οι βάσεις για του χρόνου. Και δεν είναι μόνο αυτοί που έρθουν αλλά και ποιοί θα φύγουν.
Ας πάνε κάποιες από τις μεταγραφές δανεικοί, δεν είναι ντροπή, μήπως και στρώσουν παιχνίδι (Σάμπο, Ζαΐρο, Αντόνις κλπ). Παρακαλάνε η Βέροια και ο Πανθρακικός και η Ξάνθη.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #156 on: December 03, 2015, 19:49:27 »
Φυγε μιζαδορε,απεφανθησαν οι ειδημονες των 2 εβδομδων οτι εφερες λιμα.

Σοβαρα ομως,φτιαξε κορμο φετος με τα νεα ταλεντακια ωστε του χρονου με 4 ετοιμους να γαμας.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #157 on: December 03, 2015, 19:57:19 »
Ας πάνε κάποιες από τις μεταγραφές δανεικοί, δεν είναι ντροπή, μήπως και στρώσουν παιχνίδι (Σάμπο, Ζαΐρο, Αντόνις κλπ). Παρακαλάνε η Βέροια και ο Πανθρακικός και η Ξάνθη.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #158 on: December 03, 2015, 20:13:05 »
ναι δωσε δανεικους. δωσε τζιολη,πελκα,βιτορ,κοστα,τζαβελλα,κιτσιου,γλυκο, να αραιωνουμε λιγο...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #159 on: January 10, 2016, 18:17:27 »
Ο ΠΑΟΚ έχει χτιστεί από τον Σάντος και μετά να παίζει 4-2-3-1. Και το τελευταίο καλοκαίρι τέτοιες μεταγραφές γίνανε. Το φωνάζουμε εδώ κι μήνες, κάποιοι λέγανε για μπούφους και ρουφιάνους που θέλουν να φάνε τον Τούντορ. Χάσαμε μισό χρόνο αλλά έστω και καθυστερημένα μάλλον μπαίνουμε στον ίσιο δρόμο.
Οι μεταγραφές του Άρνεσεν μια χαρά ήταν, να δείτε που ακόμα και ο Σάμπο ίσως αποδώσει (δίπλα στον Τσίμιροτ).