Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Διομήδης (2ος τελικός πρωταθλήματος) Τετάρτη 27/05/15 - ώρα 16:00  (Read 1832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Αν δεν κάνω λάθος ... και ας με διαψεύσει κάποιος νομίζω ότι είμαστε η πρώτη ομάδα που κατακτά πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε ξένο στη σύνθεση μας ...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Eιχα να νιωσω τετοια αηδια για συνοπαδους μου, απο τοτε που βριζαμε τον κοντο οταν ακομα επαιζε στον βαζελο και καποια φυτα μας εκραζαν...

ΚΑΛΑ ΡΕ ενα απο τα 2 αρχιδατα τμηματα του ΠΑΟΚ παλευει ποντο ποντο για να παρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και εσεις του γυρνατε την πλατη για να πατε να δειτε 11 παρταλια???
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Παει κοσμος στο βολλευ, αμαν πανηγυρτζηδες. Δεν παει κοσμος στο χαντμπολ, πού ειναι ο κοσμος. Σχιζοφρενεια  :'(

Στην κερκιδα ψαχναμε να βρουμε καποιον που να ξερει τι παιζει με τις παρατασεις, αλλος γκουγκλαρε "πεναλτι χαντμπολ", καναδυο πανηγυρισαν στο τελος του πρωτου πενταλεπτου της πρωτης παρατασης, πλακα ειχε.

Τελικά ο κόσμος δεν είναι πανηγυρτζής με τους τελικούς απλά, είναι πανηγυρτζής όταν διεκδικείς κάποιο απέναντι σε κανά γαύρο, χανούμι κτλ...
Κρίμα όντως... Δεν περίμενα να είναι πίτα αλλά περίμενα να ήμασταν κανά 4.000. Καλά το ότι φεύγαν ενώ είσαι σε παράταση ασχολίαστο.
Τρέξατε να δείτε την ΠΑΕ αφήνοντας το χάντμπολ αλλά όταν στο ημίχρονο στη Τούμπα μπήκε η ομάδα χάντμπολ φωνάζατε "νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές στ' αρχίδια μας τους γράφουμε τους ποδοσφαιριστές" ;;;   

Μπράβο στην ομάδα που δεν τα παράτησε λεπτό ακόμα και όταν έχαναν 24-29 και το γύρισαν. Ομάδα με αρχίδια.

Αυτό πάντως που να μην ξέρεις αν έχει παράταση ή πέναλτυ, πόσο κρατάει η παράταση, πόσα πέναλτυ βαράνε θεικό. Ούτε ένας δεν ήξερε με σιγουριά΄να πει τι γίνεται...

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π.Α.Ο.Κ.τσηδικο-συγκινητικο-φοβερο-ακρως τρελλο και ασπρομαυρο.ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.Τους ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Παλι καλα που εχουμε και τα ερασιτεχνικα και περνουμε και καμια χαρα.
Αυτα τα παιδια αξιζουν απειρα συγχαρητηρια,παιδια που παιζουν με την ψυχη τους και καυλωνουν και μονο που φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ.
Τετοια παιδια θελουμε και στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ..Μονο που εκει η κονομα ειναι μεγαλη και η ψυχη αδεια.........

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Έχω χαζέψει ΠΑΟΚΑΡΑ μου!!!
Το πιο γλυκό και δύσκολο απ'όλα μέσα στο πραγματικό σπίτι μας.
Τι ωραίες ΠΑΟΚτσήδικες στιγμές που θα μας συντροφεύουν μια ζωή!

Για τον...μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ τα είπατε οι παραπάνω.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δυο κυπελλα και δυο πρωταθλημα =4 τιτλοι ΜΕΣΑ στο παλατακι ε? μακαρι να γινουν πιο πολλοι συντομα και στο μπαςκετ εκτος και αν ο ιβαν οταν ερθει καε φερει μπαζαρεβιτς αλβερτη νικο οικονομου ντιν γκαρετ μυριουνη και φασουλα
Μπραβο ψυχαρες
ΠΑΟΚ
μαθηματα μας κανετε μπας και ξεστραβωθουμε απο το χειροκροτημα σε λιγους, αμπαλους εκατομμυριουχους.

Offline petran4

• Αλλαγή
ΑΞΙΟΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
                     :spray: :spray: :bwflag: :bwflag:  :spray: :05a: :05a:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline banis

• Αλλαγή
Δυο κυπελλα και δυο πρωταθλημα =4 τιτλοι ΜΕΣΑ στο παλατακι ε?

Κύπελλο βόλεϊ έγινε Σύρο ρε Δασκ ...  ;D

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=-2LlD9Sjzks (Embedding disabled, limit reached)

Ο αγώνας αλλά λίγο ανακατεμένος. Ξεκινάει δείχνοντας 2ο ημίχρονο, το πρώτο ημίχρονο στο 2:15:00 περίπου...
Χάλι όμως, πολύ κολλάει...
« Last Edit: May 28, 2015, 14:01:55 by SENTINEL4 »

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
Όσοι κράζετε τον κόσμο να λάβετε υπόψιν ότι μιλάμε για έναν αγώνα που είχε οριστεί για τις 16.00 εργάσιμη ημέρα! Μόνο εγώ ήξερα 4-5 άτομα που ήθελαν να πάνε αλλά δεν μπορούσαν λόγω δουλειάς.

Ο κόσμος που ήταν εκεί ήταν μάχιμος και βοήθησε την ομάδα, σταματήστε να κράζετε ακόμα και αυτούς που πηγαίνουν, έστω και σε ένα ματς την χρονιά.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Όσοι κράζετε τον κόσμο να λάβετε υπόψιν ότι μιλάμε για έναν αγώνα που είχε οριστεί για τις 16.00 εργάσιμη ημέρα! Μόνο εγώ ήξερα 4-5 άτομα που ήθελαν να πάνε αλλά δεν μπορούσαν λόγω δουλειάς.

Ο κόσμος που ήταν εκεί ήταν μάχιμος και βοήθησε την ομάδα, σταματήστε να κράζετε ακόμα και αυτούς που πηγαίνουν, έστω και σε ένα ματς την χρονιά.

Το κράξιμο ρε shady είναι γιαυτούς που πήγαν και έφυγαν πριν τελειώσει το ματς για να προλάβουν να πάνε Τούμπα, πραγματικά ΤΙ ΦΑΣΗ αυτό το σκηνικό.

Αν δεν κάνω λάθος ... και ας με διαψεύσει κάποιος νομίζω ότι είμαστε η πρώτη ομάδα που κατακτά πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε ξένο στη σύνθεση μας ...

Είχαμε τον Αλβανό (χειρότερο αστείο του κόσμου, ξέρω)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αυτα τα παιδια αξιζουν απειρα συγχαρητηρια,παιδια που παιζουν με την ψυχη τους και καυλωνουν και μονο που φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ.
Τετοια παιδια θελουμε και στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ..Μονο που εκει η κονομα ειναι μεγαλη και η ψυχη αδεια.........

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Μπορεί να ισχύει ότι ήταν εργάσιμη μέρα αλλά δεν φτάιει αυτό που είχε όσο είχε χθες...
Και ο τρίτος τελικός του βόλλευ κόντρα στον γαύρο Τετάρτη ήταν και είχε 5πλάσιο κόσμο απ' ότι χθες.
Αν παίζαμε βόλλευ τελικό με Φοίνικα Σύρου και χθές με χανούμι η προσέλευση θα ήταν αντίστροφη.

Offline banis

• Αλλαγή

Offline savage republic

• Βασικός

Offline banis

• Αλλαγή
Τράντο στο 1.00 ...

κι' ο κλήρος πέφτει στα Λυκάκια ...
Λυκάκια θα θα θα πεθάνετε ... οε-οε-οε ...  :'( :'( :'(

http://www.youtube.com/watch?v=z83wmzh9cHU (Embedding disabled, limit reached)

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Γαματο...μπραβο στα παιδια που παιζουν αυτο το ασχημο αθλημα και κερδιζουν κιολας
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ