Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ο ΠΑΟΚ, πέρσι στην λιβαδειά τελευταία αγωνιστική χάναμε 3-0 στο 20 και μαζί πήγαινε περίπατο ο συν ένας πόντος από τα πλέι οφ στο τέλος δεν βγήκαμε πρώτοι για εναν βαθμό και τα ρίξαμε στο -3 που βεβαίως ήταν σκάνδαλο αλλα και μεις βάλαμε το χεράκι μας για να μην βγούμε προκριματικά τσάμπιος λίγκ. Κακά τα ψέματα στην χαβούζα μεθαύριο δεν παίζει μακ, νομπόα, κόστα και το άμπαλο σεντερ φορ που έχει να βάλει γκολ από τοτε που για να ζεστάνω το σπίτι μου ο μετρητής του αερίου έγραφε σαν τρελός. Άμα βάλεις ότι έχουμε μαζέψει ουκ ολίγα τρίμπαλα και ντόρτια φέτος, παίζοντας με τόσες απουσίες με ομάδα που πέφτει αν φέρει και Χ εγώ αν ήμουν μπουκ 1.25 θα τον έδινα τον άσο. Αν κι όλας μέχρι το 15λεπτο έχουμε φάει και 3-4 κίτρινες από τον εντεταλμένο κακοποιό που θα έχει ορισει ο ευάγγελος για να σώσει το παράρτημα του λογικό είναι και οι παίκτες να το παρατήσουν και να έρθει ένα ωραίο 3-1. Έσχατη λύση υπάρχει και ο ένας από εμάς γιώργος τζαβέλας στα στόπερ.
Επίσης διαβάζω κάτι αστειότητες οτι θα τιμωρηθεί ο γαύρος και ο δεύτερος θα παίξει ομίλους τσου λου και άλλες τέτοιες μπούρδες, όπως οτι θα πάει φυλακή ο μαρινάκης, πραγματικά η αφέλεια στον ΠΑΟΚ δεν έχει όριο τελικά. Ο γαύρος θα παίξει τσάμπιος λίγκ, ο βάζελος θα βγεί πρώτος στα πλέι οφ, την κυριακή θα πέσει ή ο πανθρακικός ή βέροια(αν υπάρχει σενάριο που την ρίχνει) και το πελοκύ θα το πάρει η ξάνθη. Εμείς θα παλέψουμε με ατρόμητο και τρίπολη για το ουέφα αφού ο τελευταίος των πλέι οφ δεν θα βγαίνει ευρώπη. Αλλά και να μην τα καταφέρουμε θα έχουμε πάρει το πρωτάθλημα με την πληρωμή των χρεών.
Δεν τον συμφέρει τον σαββίδη να βγει προκριματικά τσαμπιονς λιγκ γιατί με τις πορδές αυγά δεν βάφονται. Με αυτήν την ομάδα χωρίς προπονητή χωρίς μεταγραφικό σχεδιασμό και τα υπάρχοντα σαπάκια χαλαρά αποκλειόμαστε ακόμα και από καμιά οντένσε ή χιμπέρνιαν στον πρωτο γύρο. Οπότε βολεύει το σενάριο αδικημένου ΠΑΟΚ, που δεν μας θέλουν, και ο καημένος ο ιβάν βάζει λεφτά και τον τρώνε οι χαμουτζήδες κλπ.