η προσωπική μου άποψη σήμερα είναι η εξής:
1. Αν ο κάτσε τον μπουκέτιαζε, όπως θα έκανα εγώ στη θέση του, δεν θα ξαναέπαιζε μπάλα παρά μόνο σε 7x7. Εμείς θα χαιρόμασταν που κάποιος αντέδρασε, ο πιτσιρικάς θα είχε αδειαστεί σε DT χρόνο από ΠΑΕ, Κόουτς και τη μνήμη του κόσμου. Θα είχε τελειώσει η καριέρα του.
2. Σε πάνε καρότσι εδώ και δεν ξέρω πόσες αγωνιστικές (για ποιο λόγο δεν ξέρω όπως και ο Αλαμάνα). Αν έφευγε η ομάδα χθες θα ήταν (ρεαλιστικά) η αρχή της κατρακύλας. -10 και μηδενισμοί, κόσμος στη φυλακή (σίγουρο) και του χρόνου πρωτάθλημα μόνο το ΠΟΚ μεταξύ τους. η ΠΑΕ είναι ανίκανη να αντιδράσει σε οτιδήποτε και αν για ένα κιλό γαύρο σου διαλύει την επόμενη χρονιά για μια αποχώρηση θα σου είχε διαλύσει τα πάντα. Θυμάμαι τα καλά του Ιωνικού (δεν συγκρίνω προφανώς τα μεγέθη, απλά αναφέρω το τι γίνεται στη χώρα όταν αντιδρά κάποιος).
3. Είσαι και θα είσαι γραφικός για όποιον ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ με εξαίρεση κάποιους που από χούι θες από καύλα θες, βλέπουν χωρίς γυαλιά τα ματς. η Αθήνα απορεί σήμερα γιατί κάνουμε γραφικότητες με το να φύγουμε από το ματς αφού η κάρτα ήταν σωστή. ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. ΠΑΕ γαμιέσαι απλά γιατί ανέχεσε να ξεφτιλίζουν οι ΑΡΔ τον ΠΑΟΚ παρουσιάζοντας μόνο την οπτική που έχει σε κάθε ματς ο γαύρος, ακόμα και αν δεν συμμετέχει.
4. Όλες οι τραγικές διαιτησίες, οι προκλήσεις, οι οποίες επιβραβεύονται, τα πρωτοσέλιδα, το να σε χτυπάνε λέγοντας σε γραφικό, οταν παρουσιάζεις εσύ ο ίδιος ΤΟΣΟ κακή εικόνα αγωνιστικά κάποιες φορές, όλα αυτά και άλλα τόσα έχουν ένα σκοπό... Να έρθει ο γαύρος στην Τούμπα και να πάρει το ματς αλλιώς. ΤΕΛΟΣ... θα μας πούνε εσείς φταίτε, ότι και να έγινε, μα θα το πάρει στα χαρτιά μα με παρόμοιο τρόπο, θα φάμε ότι είναι να φάμε και ο πρωταθλητής με το25άρι στην τσέπη θα είναι άλλος. Προσοχή στον κόσμο... ειλικρινά το φοβάμαι.
5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ. τότε είσαι "γραφικός". Πάρε πρωτοβουλία και τελειώστε το σύστημα που μας πηδάει χωρίς σάλιο... ΟΧΙ μόνο όταν αδικούμαστε. ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ γιατί τότε πραγματικά δείχνεις αυτό που είσαι: ΥΠΕΡΑΝΩ. πρωτοβουλίες ρε πστ... μόνο δεν συμφωνούμε είστε!
6. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... γιατί; γιατί έτσι γαμώ την ψυχή του!