Author Topic: Π.Α.Ο.Κ.- FoxTown Cantu (Eurocup - Last 32) Τετάρτη 14/1/2015 ωρα 17:00 (NS6)  (Read 1447 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
capri επειδη σεβομαι την αποψη σου να σε ρωτησω κατι γιατι θα καταργησουμε την λογικη νομιζω.....κρινουμε εναν παικτη ως σκορερ-σουτερ σωστα;με ποιο στοιχειο θα κρινουμε αν ειναι καλος ή οχι;απο το πως σπαει τον καρπο του;εγω εχω πει την αποψη μου.....ο δεδας ΗΤΑΝ καλος σουτερ και πλεον εχει κρεμασει παπουτσια!
Θα πει καποιος "μα καλα γινεται ο καλος σουτερ να ξεχασει να σουταρει;" Απαντηση:οχι.......αλλα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ(και οχι στην προπονηση) αν δεν εχεις ανασες,αντοχες κτλ (πραγμα που πιστευω για τον δεδα,κοινως γερασε....γιατι δεν ειναι ολοι μπιδης να αντεχουν να παιζουν σε μεγαλη ηλικια) δεν τα βαζεις!βλεπεις για παραδειγμα τον καλαμποκη τα τελευταια 2 χρονια και τον λυπασαι,λες γιατι περιφερει το πτωμα του στα γηπεδα ρε γαμωτο;

than4 να σε ρωτησω κατι;πρεπει να ειμαστε πανηγυρτζηδες οπαδοι για να αγαπαμε την ομαδα;να πανηγυριζουμε μονο;
Εμενα η εναντιωση μου στον μαρκοπουλο εχει να κανει με την οπτικη του και συνακολουθα και ΚΥΡΙΩΣ στο οτι δεν κανει για ομαδα που προσπαθει να εξυγιανθει οικονομικα!εχω γραψει δεκαδες φορες αυτα τα χρονια για την οικονομικη ζημια που εχει κανει ο μαρκοπουλος στην ομαδαμε με τις επιλογες του(30 ξενους περιπου τα 3 πρωτα χρονια κτλ) να μην τα επαναλαμβανω.
Και σε αυτην την λογικη να ρωτησω κατι:
Ειναι ή δεν ειναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για μια ομαδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ να εχει εναν παικτη σαν τον δεδα;δηλαδη εναν παικτη που η μοναδικη του συνεισφορα ειναι να μπει να ριξει 3 τριποντα και να βγει.Τετοιον εχει και ο βαζελος....τον μπλουμς!αλλα ο βαζελος στα αρχιδια του να πληρωσει και μερικα χιλιαρικα για 3 τριποντα!
Επισης πολυ ευκολα κανεις αφορισμους(οπως και ολοι οσοι υποστηριζετε τον γερο) για τους πιτσιρικαδες......καταρχην ισως να γνωριζεις οτι ειμαστε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που εχει (βασικο) παικτη της εθνικης νεων και παιζει δευτερολεπτα.....και ΞΑΝΑΛΕΩ οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ......και μην πας μακρια......πηραμε τον μπρεμερ και ΧΡΕΩΣΑΜΕ την ομαδα εστω και 20-30 χιλιαρικα ενω αν επαιζε απο την αρχη ο λιαπης θα ηταν ετοιμος να παιξει μερικα λεπτα και να καλυψει ΜΕΡΙΚΩΣ το κενο του μπιδη.....και επαναλαμβανω δεν εχουμε ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ κι εμεις εχουμε παιδια απο εθνικες στον παγκο να τον σκουπιζουν λες και ειμαστε ο βαζελος ή ο γαυρος και εχουμε τετοιες πολυτελειες(αν και αυτοι τους βαζουν τους μικρους να παιζουν).
Καλα τα πανηγυρια για νικες  αλλα πρωτα απο ολα πρεπει να υπαρξει εξυγιανση των οικονομικων......αυτο ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ εγινε 100% ΜΟΝΟ περυσι(και ειχαμε και την καλυτερη ομαδα)......τα 3 πρωτα χρονια του μαρκοπουλου υπηρξε απιστευτη σπαταλη,τον επομενο πολυ καλυτερα,περυσι τελεια και φετος γυρισαμε 2 χρονια πισω.......εμενα η δικη μου λογικη(και γι'αυτο στηριζω την διοικηση ΜΠΑΝΕ.....οχι απλως γιατι ειναι η σημαια μας) ειναι να σωθουμε και να μην φτασουμε κι εμεις σαν την αεκ στην Β' εθνικη.....γιατι οποιος με τα πανηγυρακια εχει ξεχασει οτι ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ και καθολου δεν εχουμε ξεφυγει τοτε κοιμαται βαρια......το εχω γραψει παμπολες φορες εγω ειμαι ΠΑΟΚ και δεν θελω να γινω ουτε μακεδονικος,ουτε μαρουσι,ουτε πανελληνιος(δεν εχουμε την ιδια ιστορια αλλα οπως και να εχει θα ειναι μεγαλη ηττα για εμας να πεσουμε χαμηλα κι ας επανελθουμε οπως η αεκ)!

Εγω πανηγυρτζης δεν θα γινω και οσοι ειναι τετοιοι εχουν διαλεξει λαθος ομαδα!
Προτιμω ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ παρα ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΣ!
« Last Edit: January 15, 2015, 12:43:20 by rebelpappous »

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Ας είναι καλά και το παλλικάρι της Καντού, ο Όντομ, που είχε στο τέλος 1/5 βολές, αν και γκαρντ. Να τα λέμε κι αυτά.

Ας είναι καλά και οι μόλις 500 που τού έσπασαν τα τύμπανα και τα αρχίδια
λες και φώναζαν πέντε χιλιάδες λαρύγγια γύρω από τα αυτιά του.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ουτε τα ματς βλεπεις, ουτε το μπατζετ της ομαδας ξερεις(ακου φετος γυρισαμε 2 χρονια πισω) αλλα λογω της galanis sport data εχει αποψη για τους παντες και τα παντα και φυσικα την μεταφραζεις οπως σε βολευει.

Ο Δεδας μπορει να ειχε 0/3 αλλα τα 2 ηταν υπο πιεση ακριβως πανω στην ληξη του χρονομετρου και το αλλο μπηκε και βγηκε φυσικα σαν αποτελεσμα το 0/3 μενει(ψεμα.. μεγαλο ψεμα.. στατιστικη) αλλα αφου δεν εχεις αποψη για τον αγωνα τι επιμενεις?

Οντως δικο μου λαθος που ξεχασα να δωσω συγχαρητηρια στον Σαλουστρο για το κλεψιμο στην τελευταια αμυνα δεν υπαρχει καμια εμπαθεια ως προς αυτον και συμπαθεια για Δεδα οπως αφηνεις μαεστρικα να εννοηθει.. ολοι φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ και τους στηριζουμε.. εσυ μπορεις να κραζεις και να κανεις διακρισεις ελευθερα

Ευτυχως δηλαδη που υπαρχεις και εσυ ο γκρινιαρης να κρατας τις ισορροπιες γιατι γεμισαμε Μαρκοπουλικους και πανηγυρτζηδες(φτασαμε σε σημειο να μας λεει ο παπους οτι διαλεξαμε λαθος ομαδα επειδη χαιρομαστε για τις επιτυχιες της..α ρε γαμημενο ιντερνετ)

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τωρα ποιος τα λεει οπως τον βολευει biv.........τα περισσοτερα ματς δεν τα εχω δει(γαμω το nova).....αλλα παρακολουθω τα live φαση προς φαση, ακουω ραδιοκαι διαβαζω 5 αθλητικα site μετα απο καθε ματς......δεν ειναι το ιδιο βεβαια αλλα δεν ειμαι παντελως ασχετος για το τι εχει γινει στα ματς που δεν εχω δει!
οσον αφορα το μπατζετ η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ εχει πει οτι ανεβηκε το μπατζετ φετος(αλλωστε το λεει και η λογικη οταν αντι για 2 αμερικανους πηρες 4 και μαζι με τον μπρεμερ 5) αρα ειμαστε στο μπατζετ περιπου στην προπερσινη χρονια(που εγραψα οτι ειμασταν καλα αλλα οχι τελεια οπως περυσι).
Επαναλαμβανω οτι ο ιδιος ο μαρκοπουλος ειπε οτι ο δεδας ηταν η ΔΕΥΤΕΡΗ επιλογη για σουτ.....γιατι αραγε;
Αλλα ξερεις τι μου θυμιζεις......αυτο που λενε σε καποιον του δειχνανε το δασος κι αυτος κοιταγε το δεντρο.....κοιτα λοιπον ΜΟΝΟ το χθεσινο ματς που ηταν υπο πιεση οπως λες.....το 7/24 στο πρωταθλημα το βλεπεις;οτι ειναι ο 6ος της ομαδας σε ευστοχια 3ποντων το βλεπεις;ποιος τα βλεπει οπως τον βολευει;μηπως ο καλος σουτερ ειναι αυτος που τα βαζει μονο οταν ειναι ελευθερος οπως στις προπονησεις;
Ο δεδας εχει τελειωσει και κοιτα εσυ τις προπονησεις μαζι με τον μαρκοπουλο.Αλλα για το αν ειναι πολυτελεια να τον εχεις με βαση τα δεδομενα σου δεν απαντας....γιατι προφανως σε βολευει......σε βολευει να λες για υπο πιεση σουτ του δεδα  ΣΕ 1 ΜΑΤΣ αλλα οταν ελεγα εγω οτι οι μισοι ποντοι του μπιδη ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ηταν με βολες που κερδιζε με μαεστρια σε ενοχλουσε!
2 μετρα και 2 σταθμα οπως αλλωστε και με την διαχειριση του ροστερ......ΝΑΙ να δωσουμε πολυ χρονο και εμπιστοσυνη σε κασελακη,τσοχλα και τωρα κακαρουδη αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ σε λιαπη,κωττα και οποιοδηποτε παιδι ερχεται απο τα σπλαχνα της ομαδας μας.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ......ειπα εγω οτι οποιος χαιρεται με τις νικες ειναι πανηγυρτζης;εγραψα ΜΟΝΟ......γιατι οταν χαιρεται καποιος ΜΟΝΟ και δεν σκεφτεται και δεν εχει κριτικη ματια υπαρχει κι αλλη λεξη......ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!

τελος θελω να σε ρωτησω και κατι και σε παρακαλω να μου απαντησεις(μιας και στηριζεις οσους φορανε την φανελα ΠΑΟΚ):

Ο Σαλπιγγιδης φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ......τον στηριζεις;

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Σταυρωτη ντριμπλα :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποσα λεφτα παιρνει ο Δεδας και μας φορτωνει το μπατζετ και ειναι πολυτελεια να τον εχουμε πες μας και αυτο να πεσουμε στα πατωματα

Μπακαλιστικη λογικη αφου με 2 Αμερικανους το μπατζετ ηταν κοντα στα 300χιλ με 5 Αμερικανους του πουστη ανεβηκε.. μαλιστα

Μεινε να μας διασκεδαζεις με τα 7/24 του Δεδα, τα λεπτα συμμετοχης του Βον, το γιατι δεν παιζει το next big thing Λιαπης, το ποσο πουστικα κερδιζει φαουλ και βολες ο γερος Χαραλαμπιδης και κερδιζουμε τα ματς στο τελος κτλ κτλ.. μεχρις εκει εισαι και οπως ευστοχα ειπε καποιος αδερφος θα σηκωσουμε κανα μαστραπα και εσυ θα λες με αλλον προπονητη και μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης του Λιαπη(κριμα που εφυγε και ο Καλλες νομιζω ακομα δεν το χεις ξεπερασει) θα κερδιζαμε πιο ευκολα

Σιγα μην σ απαντησω και για ποδοσφαιρικο ζητημα τωρα σε βολευει και αλλαζεις και αθλημα? Αφου δε σε ενδιαφερει κανενα αλλο τμημα της ομαδας οπως εχεις αναφερει τοσες φορες αραξε και μιλα για μπασκετ..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ατρανταχτα επιχειρηματα........δεν εχω κατι αλλο να πω....ευχαριστω

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
μετρια εμφανιση αλλα πολλα κακαλα η ομαδα,
πολυ καλος λανγφορντ και απολλων, σημαντικος ο κακαρουδης, ο μαργκαρετ ο καρτερ
καναμε κακες αμυνες στο πρωτο και στο τριτο δεκαλεπτο, αλλα...
ο μπρεμερ πρεπει να παιζει λιγοτερο με βαση τις εμφανισεις του, το να κοβει ωρα απο τον οντουμ ειναι λαθος στη παρουσα φαση...αποντος για μιση ωρα χθες
ο βον και ο οντουμ ειναι εκτος ρυθμου φανερα, κατι φταιει, χρονικα το τοποθετω στην αφιξη του μπρεμερ, χθες ο οντουμ τρελαθηκε οταν τον εβαλε για μια φαση και τον εβγαλε καπακι, χωρις να συμβει τιποτα.

ο λιαπης επαιξε ενα δευτερολεπτο...κακως, με βαση την αποδοση των δυο αμερικανων

γενικα λειπει ο ογκος στα καλαθια, χθες το ματς ηταν χαμενο για πλακα λογω των αλτικων και δυνατων μαυρων της καντου
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Όσοι είστε κοντά, στηρίξτε την γαμημένη την ομάδα ρε...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
κι οι μακρια μπορουσαν ενα διαρκειας να το τσιμπουσαν και να στηριζανε με τον τροπο αυτον

3 βραδινες εξοδους ηταν για την πιο ΠΑΟΚ ομαδα στα επαγγελματικα μας τμηματα.δεν περισσευουν σιγουρα φραγκα σε κανεναν.δεν περισσευαν και οταν τα εδινες στον ρεβολουσιον...

υ.γ παππου μηπως εισαι μανατζερ του κοντου;

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
che4a τι ειναι αυτα που γραφεις;
προφανως εισαι κι εσυ μανατζερ αλλα κι αυτο να μην εισαι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εισαι ΠΑΟΚτσης και δεν αγαπας τον ΠΑΟΚ.
Καταρχην νομιζω πως πας να μου φας τον πελατη τον λιαπη......εγω τον εκπροσωπω γιατι πας να μου φας την δουλεια ρε φιλε;
κι εγω παιδακι εχω ρε εσυ και το κουβαλαω και στα γηπεδα να φωναζει ΠΑΟΚ για να βγαλω κι εγω ενα κομματι ψωμι απο τα μανατζαρεικα!
Δευτερον......αμφιισβητεις επιλογες του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;ποιος εισαι εσυ ρε που αμφισβητεις τον ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ;(μην κοιτας που τον αλλον τον λενε τσομπανο,κατι αλητες ειναι που ουδεμια εχουν με εμας)
Δεν σου εμαθαν απο μικρο ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ;ΒΛΑΣΦΗΜΕ!
Και τελος αμφισβητεις παικτη της ομαδας;τι λες ρε;που το ειδες αυτο;φορεσε την φανελα του ΠΑΟΚ;θα τον φας στην ΜΑΠΑ σ'αρεσει δεν σ'αρεσει!(μην κοιτας τους αλητες που γραφουν πως δεν θελουν καποιους παικτες στο ποδοσφαιρο,εδω στο μπασκετ εχουμε τον ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ και ΠΑΝΣΟΦΟ)
αντε να πουμε μαθατε ολοι να εχετε και αποψη!

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΠΠΟΥΣ
(εκπροσωπος καλλε,λιαπη,κωττα,κονιαρη,βαρυτιμιαδη,αμπαρα,παπαντωνιου,σαλουστρου,σλαφτσακη,κασελακη,τσαιρελη,φαγιε κτλ κτλ ΤΩΡΑ και με ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ που ασχολειται με το ποδοσφαιρο)

Υ.Γ. και να μαθετε και μαθηματικα ρε τουβλα......300.000 = 350.000

Υ.Γ.2 Ως μανατζερ θα κανω προταση σημερα κιολας στον ΕΣΑΚΕ να βγαζει τα στατιστικα απο τις προπονησεις γιατι τα αλλα παραπλανουν και δεν μπορουμε κι εμεις οι μανατζερ να προωθησουμε τους παικτες μας στις ομαδες.

« Last Edit: January 16, 2015, 08:36:10 by rebelpappous »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
παππου μηπως εισαι ο ζαραλικος;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
che4a ξεχασα και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ επιχειρημα που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ περιτρανα οτι ΔΕΝ εισαι ΠΑΟΚτσης........δεν ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ και ΚΥΡΙΩΣ δεν ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ τα παιδια που ερχονται απο τις ακαδημιες του ΠΑΟΚ(που μπορει να παιζουν και σε καμια εθνικη ομαδα αλλα δεν βαριεσαι....με μεσον μπηκανε κι εκει οπως γινεται παντου στην ελλαδα.....καμια αξιοκρατια!ολοι οι αλλοι βεβαια αξιζουν που ειναι στην εθνικη και παιζουν σε αλλες ομαδες μονο τα δικα μας παιδια με πουστιες μπαινουν στις εθνικες και βαζουν εντελως τυχαια 20+ ποντους σε ματς ευρωμπασκετ σε αλλες εθνικες,αλλα τι τα θες κι αυτοι μιλημενοι ειναι......μονο ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΟΟΥΤΣ-ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ)
Αυτο ειναι το βασικοτερο για καποιον που αγαπαει τον ΠΑΟΚ......αντε με το καθε γατακι-ΠΑΟΚτσακι που ερχεται και θελει και να παιξει οταν εχεις τετοιους παικταραδες σαν τον δεδα,τον κακαρουδη και πολλους αλλους με λαμπρη καριερα και πολυ μελλον(που εχουν φαει τις εθνικες ομαδες με το κουταλι γιατι ηταν ταλενταρες απο μικροι)

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Το πράγμα έχει καταντήσει κουραστικό...

Είτε το τόπικ είναι "Π.Α.Ο.Κ. - Τρίκαλα" , είτε "Μεταγραφές Μπάσκετ 2013" , είτε "Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ στο παιδικό νοσοκομείο" , είτε "Εμφανίσεις της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ."
όλα καταλήγουν στην ίδια συζήτηση.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
εχεις δικιο ρε εσυ κι εγω κουραστηκα και καθε φορα που απαντω τα βαζω με τον εαυτο μου και με βριζω που καθομαι και ασχολουμαι........ας κρατησει ο καθενας την αποψαρα του και δεν γαμιεται.....χαρα στις νικες,λυπη στις ηττες και τελος......ουτως ή αλλως ο παραλογισμος δεν πολεμιεται.....εδω υπαρχει κοσμος που θα ψηφισει τον ΓΑΠ!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
σεβομενος το τοπικ και το οπαδικο φορουμ, καταλαβαινω το πνευμα σου και τη καυλα σου για την ομαδα.

στο ματς με τη καντου λοιπον, κατ εμε επρεπε να παιξει λιγοτερο ο μπρεμερ οπως και στο ματς με κουλα...αυτη ειναι η μια αναγνωση. η αλλη αναγνωση λεει οτι ισως ο σουλης τον στηριζει τωρα τον μπρεμερ επιτηδες, ταυτοχρονα πεισμωνει και ξεκουραζει τον οντουμ, ωστε να τον εχει οταν τον χρειαζεται, μεταξυ μας ξερουμε οτι στα πλευ οφ ξυριζεται ο γαμπρος, ενω ο λιαπης θα μπορουσε , επιμενω και θα επιμενω να παιρνει τριλεπτα πενταλεπτα, γιατι εχει πολυ καλα ποδια στην αμυνα, που ειναι σημειο κλειδι για το σημερινο ΠΑΟΚ (το αποδεικνυει η χρησιμοποιηση ως σταρτερ του σαλουστρου)...

γεννιουνται ομως τρια μπασκετικα θεματα κατ εμε:

α) χρηση λιαπη και σαλουστρου ταυτοχρονα νοειται ως επιλογη, και αν ναι ποιος πρεπει να ειναι ο τριτος προκειμενου να εχουμε επιθετικοτητα? η απαντηση για μενα προφανως ειναι οχι, και εκει μπαινει το γεγονος οτι οταν βγαινει ο σαλουστρος ο κοουτς εχει αλλες δυο επιλογες, μια το ανεβασμα του καρτερ στο 3, και η χρηση του δεδα για λιγα λεπτα...προχτες ειδαμε στο 3 να μπαινει και ο μαργαριτης για αρκετα λεπτα.
β) με την απουσια μπιδη η ομαδα εχει χασει την ικανοτητα διεισδυσης της...θεωρω σχεδον δεδομενο οτι ο μπρεμερ για αυτο προτιμαται αρκετα, γιατι σε αντιθεση με τον οντουμ ειναι πιο επιθετικος στη διεισδυση ή τουλαχιστον αυτο λενε οι προδιαγραφες του...δεν το αποδεικνυει ωστοσο με τις εμφανισεις του, καθοτι μεχρι τωρα σκοραρει ως σποτ σουτερ, και λιγοτερο με μπασιματα...οπως ακριβως σποτ σουτερ ειναι ο δεδας και αρα θελει διπλα του καλους στη διεισδυση παικτες και καλη κυκλοφορια για να βγαινει μονος του (τσαντιρι που λεγαμε μικροι)
γ) και με αεκ και με καντου χασαμε αρκετα ριμπαουντ, δεν πηραμε επιθετικα, δειχναμε αδυναμοι κοντα στο καλαθι....αν λοιπον ειχα ενα παικτη να παρω, θα επαιρνα ενα ψηλο με καλο κορμι, πλατη ή πικ εν ρολ, αν ειχα δυο θα επαιρνα και ενα πειν, που θα μου εδινε ταχυτητα και εναλλαγες σχηματων στο 3...με το παρον ροστερ ομως, οι καλυτεροι μας ριμπαουντερ στις θεσεις 1-2-3 ειναι ο καρτερ ο οντουμ και ο σαλουστρος απο οτι βλεπω (δε με νοιαζουν τα στατιστικα εν προκειμενω για το ριμπαουντ με νοιαζει ποιος κοιταει να το παρει,ποιος πηδαει και ποιος μπλοκαρει και οχι ποιος το παιρνει τελικα)...ειδικοτερα καρτερ και οντουμ λογω προσοντων δινουν καλα ριμπαουντ και σιγουρα θα βοηθουσε στο τομεα αυτο η ταυτοχρονη χρηση τους
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ